Вече не знам дали искам.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не знам дали искам..
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1186 пъти
Здравейте,

Имам сериозен приятел от 7 месеца. От 2 живеем заедно. В началото имахме доста проблеми и призраци от миналото му.

Както и да е справихме се с тях. Всичко беше добре даже говорихме за годеж деца и т. н
Онзи ден стана дума за деца, тъй като сестра му има момиченце и майка му беше много щастлива защото отиваха на гости при нея за 3 дни. И тогава стана дума за деца, че та си иска още внуци да си ги гледа радва. И той избухна "Да.. 10 деца ще имаме кой ще ги гледа? ! Най-много две не повече. " И тя се възмоти жената и каза "Добре де, ако стане още 1 какво" Той убеден "Няма да стане няма да го допусна.. " в този момент се почувствах ужасно. Сякаш не го познавах. Този човек не искаше деца, не и от мен. Майка му каза е ако стане все пак.. той продължи абе няма да стане. Стана ми ужасно болно. Винаги съм искала детенце. Винаги, но след това избухване.. сякаш вече не искам нито годеж с него нито деца от него. Заболя ме. Значи какво аз ако забременея трябва да си махна детенцето ли? Обичам го, но явно той не иска деца. Като говорим за това все обръща темата. Да ще кажете от 7 месеца сте заедно и т. н. Не ме разбирайте погрешно знам че е рано. Но да реагира така на нещо хубаво.. Аз винаги съм искала детенце..

Не знам какво да правя. Преди когато гледах снимките на племеницата му се радвах казвах си един ден и ние ще си имаме.
А сега в ума ми е и да забременея ще е нежелано.. а не искам нещо толкова хубаво да е нежелано.

Съжалявам ако съм ви досадила но имах нужда да го кажа някой да ме изслуша.. ако някой изкаже мнение ще ви бъда благодарна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: bd156b60d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не разбрах. Той иска най-много две деца? Трето не иска! Ок? Или вече има две деца и от теб трето не иска, затова те пази. Ама той и две деца няма, а ще маха третото??? Тя рибата в морето те тигана слагат

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: eecc89ee1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Филмираш се. От мухата правиш слон, не тълкуваш правилно нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 066d8eda19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нямаш бъдеще с този човек, щом не иска деца по-добре не си губи времето. И не драматизирай толкова, заедно сте само от седем месеца, много кротък период. Седни и говори на четири очи с него, и му кажи да ти каже честно и откровено как си представя връзката занапред. Ако пак избягва въпроса или отговаря с изрази като "Има време" "Не знам" и подобни, ясна е работата.

Ж. 25г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5e09ddb210
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сядай и говори сериозно и открито. За да не си после без дете и без брак. Или с дете без брак.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: eb0e767c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе какви деца, какъв годеж, какви 5 лева. Момиче, слез на земята и не витай в облаците. Не казваш на колко сте години! Момчето е в правото си на този етап да не иска деца и да реагира така. Да, ще кажем.. 7 месеца не са абсолютно нищо, да не говорим, че едва на 5 месец сте заживяли заедно. За къде бързате? Нямате дори 1г а ти вече живеене заедно, годежи, сватби, дете.. аз ако съм не само ще реагирам така ами ще избягам от теб! Казва ти го мъж на почти 50г с 2 големи деца. С жена ми сме от 27г заедно, заживяхме на 3тата година заедно, след още 3 сватба и първото дете. Не сме бързали, нито сме се притискали.. наживяхме се като двойка, набивяхме се и всеки със свободното си време и лично пространство преди да имаме бебе, защото това е голяма отговорност, трябва да сте и финансово стабилни.
Вие първо още не сте се опознали на 100% защото винаги има какво тя наща тръгнала да се обижда, че той реагирал така. Ами моето момиче, мъжете ни е малко по-страх от тези сериозни крачки и ако момчето е младо, те първа развиващо себе си, осъзнаващо се.. извинявай ама не можеш да му се сърдиш. Другото което е не може от 7мия месец да искаш от него да каже "да, това е жената за мен.. тя ще е от нея ще имам дете" не витай в облаците и малко по-бавно го карай, защото най-много да си развалиш връзката, да накараш момчето да избяга и да си намери някоя, която да не го притиска. Запомни, защото имам повече опит от теб и ти го казвам от мъжка гледна точка:Мъжете мразим да ни притискат и да ни надуват главите за такива работи. Когато усетим момента, човека тогава се решаваме на такива крачки.
Всичко с времето си!

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cfc21711ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Или аз ти чета историята грешно или приятеля ти е казал, че иска не повече от 2 деца. Ако правилно съм разбрал, не е ненормално човек да иска определен брой деца и да не смята, че е ок да издържа и гледа повече, а две не са малко. Да не говорим, че като се роди детенце и човек изпита щастието от това, много може да се промени във вижданията му. Ако наистина иска 2 деца, това абсолютно значи, че няма да е нежелано детенцето ти, ако се случи да забременееш и даже мисли за второ, някъде напред във времето. А ако не съм те разбрал правилно и е казал, че не иска деца въобще... кофти. Не се прежалвай, но едва ли ще му се промени това мнение и може да трябва да се разделяте. Това е много коренно за всеки човек.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b37025705d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи , първо на човека му е вече в главата да има две деца
Останалото както казват другите е слона , който правиш , защото се филмираш.

Второ по-важно. И аз най мразя някой да ми дава наклон. Очевидно техните са го притискали с разни клишета за правилен живот. Че трябва да се жени , че трябва да си има деца и тн. Ми колкото повече те натискат толкова повече не ти се иска и ти се отщява целия жито даже. Сякаш не е твой живот , а на родителите ти или някой друг.
Така е реагирал заради майка си, не че наистина го мисли. Гледай да не му даваш зор и ти , че съвсем ще я забатачите.

По-бавно , по-леко уважавайте се и всичко ще е наред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker