Да и вярвам ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да и вярвам ли
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 720 пъти
Имам приятелка, с която живеем заедно от 6 години. В началото имаше желание за секс от нейна страна и всичко беше точно. След първата ни година заедно, тя започна да избягва интимности.. Сега се случва един път в месеца, а понякога и по рядко. Дори когато се случи това чудо, веднага след секс тя бърза да скочи от кревата и все измисля някаква причина.. я че отива да пуши или да пие вода или до банята.. Просто всеки път е това.. Всеки път искам да я погушкам, а тя се изнервя и измисля оправданията за да стане. Тя ми твърди, че просто е такъв човек и няма нужда от секс, но аз не вярвам, че това е причината.. Може би вече не желае да го прави с мен. Ако просто беше асексуална, нямаше да има желание още от самото начало на връзката ни. Най много ме дразни това, че тя не само сексуално ме игнорира и реже, а и по принцип е станала много мързелива.. Като излезем и след 2 часа започва да мрънка да си ходим.. Не иска да ходим на клубове и да се забавляваме. Ходихме веднъж и тя беше кисела и стоеше като паметник. Като излизаме с мои приятели (тъй като живеем в моя град) тя почти винаги се заяжда с тях. Само че когато тя е в нейния град нещата са по друг начин.. Още с пристигането и веднага излиза и се прибира през ноща. Седи по 5 часа в колата с някъкви уж фр от детството. Вие седите ли по 5 /6 часа, в колата да си говорите с фр при това не веднъж, а всеки ден? Уж иска да се види със семейството, а не може 1 ден да остане с техните да си прекара времето и да не излезе.. Все едно си наваксва там. Казва ще ти се обадя като се прибера, но почти никога не го прави.. А като ми звъни от там е за по 2 минути и все не може да говори, все работа имала. Значи излиза, че с мен и е неприятно да излиза и все и се спи.. Има много почивни дни, но пак си ляга рано.. Казва, че ме обича, но не и вярвам вече за нищо. Имам чувството, че просто е свикнала с мен и само ме лъже.. Питах я сто пъти дали има др човек.. тя се кълне, че няма такова нещо. Съмнявам се, че като си е в нейния град се вижда с някого. Вие какво мислите? Имам ли основание да се съмнявам или просто се филмирам? Дали просто вече се е успокоила, че ме има и за това да не се напряга много много и не гледа да вървят нещата между нас? Много я обичам, но много ме наранява това нейно държание. Сиг ще ми кажете да поговоря с нея.. Е говорихме десетки пъти за тези неща и тя обещава промяна, но го спазва за 2 или 3 дни и после по старо му.. От говорене файда няма в случая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: cfe966c821
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Омръзнал си и и както каза е с теб по навик вече. Обича те, но не е влюбена в теб, няма тръпка, секса и е омръзнал(тук и ти си виновен, ако секса е бил страхотен и тя е обръщала очите, както се казва-няма да и омръзне). Друг може и да няма , а може и да има, за това можем само да предполагаме.

Ж.25г.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1ce045926a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще те заболи , но тя не те обича, има си друг.
Всички индикации говорят това, 1 или 2 секс за месец е много, малко за млади като вас. Трябва да сте интимни миниум 2 или 3 за седмица. Тя си го намира вънка с някой друг, баламосва те всячески.
Вземи и телефона и виж чатовете, ако си крие паролите, ясна е работата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker