Предаден за пореден път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предаден за пореден път
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1110 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 29 г. На години съм на които трябва да създавам семейство, но все повече и повече започнах да губя доверие в жените. Точно 45 дни продължи последната ми връзка. Тя на 32, образована, интелигентна с богата обща култура и на пръв поглед скромна. Бяхме излезли с нейни бивши колеги в един ресторант. На другия ден аз бях на работа и си тръгнах, а тя остана да ходи с тях в един рок бар. Съвсем случайно рслед няколко дни разглеждах снимки от фейсбук страницата на бара. В страничен кадър виждам нея как се целува с някакъв. До този момент тя по никакъв начин не е показала, че е била с друг. Загледах се хубаво, че в първия момент си помислих, че това не е много възможно, а и бяха в по-страничен кадър. Показах и снимката. Тя призна всичко, даже го водила в тях след това. Не съм го преживял кой знае как. Просто се почувствах обиден и като цяло ме хвана яд на обществото, в което живеем. Как всеки загърбва всякакъв морал и не оставя и частица уважение към този, който ти се води уж някакъв, пък какво остава да има уважение към другите хора. Естествено разделихме се. Нищо чудно за този месец и половина и с други да се е срещала. Като студент имах приятелка, която пак уж възпитано и интелигентно момиче, пък ме заряза заради доста по-голям и богат мъж от нас. Преди 3 години друга моя приятелка ме заряза, заради някакъв, който я заговорил в автобуса. Тези две връзки бяха по година и нещо, че почти 2 години. Имал съм още 2 по-дълги връзки, които приключиха поради това, се разделиха пътищата ни. Не рядко съм ставал свидетел като страничен наблюдател на предателства. Преди време на морето се бях запознал с момиче, което се оказа, че има мъж и малко дете. Е, т. е. Младо семейство, а тя вече е готова да го разруши. Няма да коментирам и колко мъже си съсипват семействата от простотии. Аз не съм някакво мамино синче или някакъв чехльо, издигнал жените на пиедестал. Явно на такива съм попадал, явно такъв ми е бил късмета. Но наистина сериозно започвам да губя доверие в жените. Как да мисля да създам семейство, след като жена ми може да остави детето в едната стая, а в другата да доведе друг мъж. И за мъже и за жени се отнася. Като не ви допада един човек и сте решили да изневерявате поне му го кажете и се разделете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: db17e6ee2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При положение, че в живота ти това е тенденция, търси грешката в себе си. Има нещо заради което жените в един момент се сепват и търсят сигурност при друг. Какво е - само ти си знаеш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 87228033bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прав си, имаш чудесен начин на мислене. Жалко е че доста хора не мислят като теб и поради този факт си изневеряват и съответно се разделят... Не съм от хората които правят подобни мизерии и ако ми се изневери един трудно бих простила... Пожелавам ти да срещнеш твоето момиче макар и със съмнения опитай все пак колкото и трудно да е, знам за какво става дума...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a50d16320e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спокойно. Моята бивша ме заряза бременна от мен и се върна... за известно време при бившия...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cb8605a968
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каква работа имаш при 32 годишна??? Като прочетох, че си бил до полата на тази, стана ми лошо и спрях да чета. Намери си някоя между 24-25 и 29.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker