Злобната ми бивша не ме оставя на мира, пълна психопатка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Злобната ми бивша не ме оставя на мира, пълна психопатка!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1884 пъти
Просто тази жена не ме оставя на мира! Аз съм ня 22, тя на 23. Бяхме заедно 3 години, но този април скъсахме. Защото тя искаше да се разделим, но даже нямаше доблестта да ми го каже в очите, а почна да ме игнорира, да се държи студено и грубо, да ме кара да се чувствам като досадник. За да я зарежа и да изляза аз лошият! И накрая я разкрих - пише си с бившия откачалник, заради когото се е разделяла с всеки неин друг приятел (две момчета преди мене беше излъгала и скъсала с тях заради тоя малоумник). 3 години за нея бяха нищо! Аз освен всичко пръсках и сумати пари по нея, хем тя имаше повече. А тя се стискаше. Бях и душевен отдушник! Тя ми беше всичко. Стана голям скандал, защото бяхме в нейната кола и аз я провокирах за всичко - тя ми се разкрещя да се махам от колата й, аз й казвах да млъкне и ударих силно жабката, че чак ръката ми промени цвета си, нарекъл съм я най-грубо “долен боклук”, а тя с много по-цветущи изрази ме шареше, при положение, че тя е виновната, тя е изневерилата. Тъпа жена Скорпион, винаги друг им е виновен. Така де, взаимно се блокирахме отвсякъде. Тя пак се върна при бившия си. И не спря да ме провокира! Почна се една виртуална война. Те дебнеха профила от приятелски профили явно, обиждаха, мислеха си, че всеки пост се отнася за нея (груб или любовен). Тъпачката настроила и родителите си срещу мен, майка ми беше писала - “пикльо, внимавай какви постове пишеш, че те бях приела като част от семейството си и внимавай да не петниш репутацията на дъщеря ми, да не се видим в съда”. Ало, как ще ме съди, аз нищо обидно не съм казал, освен някой като ме е питал, казвал съм, че ми е изневерила и е една предателка. Честна дума! Тогава много се изнервих, отблокирах я и писах, че още веднъж намесят ли се родителите й ще ги съдя аз всички, защото най-малкото не съм си давал номера на откачената й майка, а тя тези епитети да си ги използва другаде. Уж ме оставиха, но не спират да злословят за мен. Носят се слухове от рода, че съм психар, бил съм й посягал (аз ударих само ръката си в колата, а през другото време съм бил възможно най-спокойният човек, докато тя не веднъж е избухвала просташки, че съм страдал от депресия и съм бил на антидепресанти - измишльотина, с демоните съм се борил винаги чисто психически, а тя си пийваше лексотан за щяло и нещяло). Но аз истината не разгласявам, просто тя е мъртва за мен, както и скапаното й семейство, което бях приел като мое. А те постоянно ми бъркат името в интриги. А живеем в малък град (Сандански, казвам го направо). Уча в София и най-лесно е да не си идвам, но от къде на къде ще отстъпвам на простаците? Наистина заслужават съд. Не бих се бил, защото това означава да ги смачкам, не се имам за най-силен, ама съм две глави над нея и два пъти нейната маса, но не се заяждам с жени. А баща й е един жалкар, мислещ се за мафиот. Просто искам да млъкнат, да се кротнат! И между другото, едно време ми казваха приятели, че съм на път да си хвана най-големият боклук в града, но аз не ги послушах и ето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: b123450a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пълен игнор и да не ти пука кво говорят хората. В съда също няма справедливост и само пари по адвокати ще даваш и накрая за нищо. Живей си живота и е оставяй да се пука от злоба. Аз ако съм ще качвам снимки с всякакви момичета мои познати. Никоя няма ти откаже снимки.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9717be645a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Да те светна - зодията няма значение.
Ако оправдваш нечия постъпка със зодоята, значи капацитетът ти е доста малък.
И не се прави на света вода ненапита.
Обзалагам се, че публикациите ти са точно по неин адрес, но си се спекъл бая след като тя не се е поддала на глупостите ти и се е защитила.
Ти си упражмявал тормоз, а не тя.
Тя се е защитила от това, което виждам.
А относно връзката ви - тя си е ваша работа.
Но не можеш да наричаш боклук някой, който си обичал три години.
Самото ти отношение е малоумно.
Ако бях на нейно място, аз също бих се върнала при бившия си (а не съм скорпион).
Не я познавам, може и да си е патологична кучка, но от написаното виждам, че и ти не си невинен в описаните ситуации, дори никак.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 637384bc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Незнам за нея, ама от твоя пост толкова много злоба се сипе, че чак бие на червена аларма че качествата, които преписваш на бившата ти всъщност са твойте собствени

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 60be24e1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И ти ко се връзвваш на идиоти.. Пълен игнор, тва ти е филма!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b6a15e99be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Записвай си всичко, копирай снимки на екрана и някой ден като си намери следващия - изчакай 1 месец да си помисли, че има приятел и му изсипи информацията. Да е подготвен. А и като й каже, оная ще подивее от яд.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e81d2cfabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нарцистична "smear campaign" е това, което ти се случва. Съжалявам. Много е кофти, но най-добрия съвет е да не се занимваш с тях извън съда, защото те се хранят от негативната ти енергия и се радват на всяка реакция. Имаш ли някъде написана обида към нея? Ако нямаш - завеждай дело за обида. Трябват ти скрийн шотове и констативен протокол от нотариус, че това е от нейния фейсбук или там от където е. Ако си я обиждал някъде писмено забрави да спечелиш делото и не се занимвай.

Хората, които й вярват са също толкова тъпи колкото нея и вероятно с подобни отклонения. Може и някой нормален да се върже, но ако ти е близък, просто обясни. С останалите недей се занимава, освен ако не питат.

Бившият ми мъж е с гранично личнистно разстройство и минавам през същата "smear campaign" като теб, отгоре на всичко и майка му се включва, разказали са на целия град че съм луда с диагнози и че постоянно съм на хапчета. А те милите - жертви. В действителност мамин златен насилник ме заплашва с убийство, че ще ми вземе детето, страда от хистерия(диагностицирана) и ме тормози мен и малката, но иначе по техните думи в мен е проблема. Аз съм вече в друг град обаче, но те и тук се месят, нямат грам морал и срам, като че ли ще живеят вечно и са недосегаеми. Завели са ми дела да ми вземат детето и лъжат брутално. Ужасно е.

Съжалявам, че има такива хора. В момента в който твоята откачалка си намери нов "supply" ще почне да агресира върху него и ти ще се отървеш. До тогава внимавай, стой далече от нея, че не се знае какво може да си измисли и да те вкара в беля. Пиши "smear campaign", "narcissistic abuse" в youtube, има много канали за взаимопомощ за пострадали хора като нас, има добри съвети.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 65431674e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Най доброто което можеш да направиш е да си напълно безразличен към нея, към семейството и.. и като цяло към всичко свързано с нея. Така на нея ще и омръзне да се заяжда... ще те забрави и ще се отървеш

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bec392e895
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо да уточня, че не искам да се заяждам, но сме чули само твоята версия за нещата. Аз също преди време бях обвинена за емоционален психопат понеже доста се разправях с един. Отстрани изглеждаше наистина така, че той е виновен, но не беше.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bc0ed3b093
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И ти не си невинен. Един бивш ей така като тебе ме наричаше всякак и боклук и всичко, като ми пишеше и не му играех по свирката. Просто злоба в най-чистата си форма. И ти си злобен, че чак и майка и обиждаш, което е грозно и просташко. Явно момичето се е осъзнало какъв си и ти е било шута. Да, може да е луда, но и не си цвете.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 822974c597
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   То така като чета май ти си психопата в тая история :D

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 76d09ad51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А усещаш ли се и ти подклаждаш и й отговаряш. Просто спираш всякакво комуникация и всичко ще е за 3 дни. Като Не откливаш ще ге оставят. И каквото обясняваш на хората. Разделихме се и точка, как, защо...причини и после се отприщват нещата. Ако продължават жалба в полицията и ограничителна заповед. Никакви отговори и обяснение. Съм си го правиш. Защо крещиш, удряш на кого се доказваш?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 990f9ece74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Напълно я изтрий от живота си. Изобщо не я одумвай, нито пък я споменавай на никой. Все едно не съществува. Това е на-добрия начин.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker