Бившата му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата му
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 928 пъти
Здравейте, четох доста истории на тази тема и се осмелих да разкажа и моята.
Имам си приятел от 1г. и 8 месеца, всичко върви чудесно дори вече живеем заедно, но преди да тръгнем той си имаше приятелка, с която бяха заедно около 3г. и 8 месеца. Това е била първата му и най-продължителна връзка. В началото той постоянно говореше за нея и изтъкваше нашите разлики в характерите, във вкуса, във стила и постоянно във всяка ситуация поставяше нейното име. Пример: Тя ядеше почти всичко, тя нямаше проблем с това, тя е била отличничка... тя, тя, тя!!!
Докато един ден не ми писна и не вдигнах скандал за тези сравнения между нас двете и той ми се извини и наистина спря да говори за нея. Подиграваше се на новия и приятел, но и това спря да прави. Между нас двете няма как да се направи сравнение защото тя е слаба с голям бюст, къса коса, без маникюр, стил кецове и кроп топ блузи, много ученолюбива и обича да се гримира. Аз също съм доста слаба, но нямам големи гърди, с доста дълга коса, дълъг маникюр, обичам да се обличам в стил ботуши с прилепнали дънки и яке с голям пух, никога не съм била добра в училище и дори сега когато завърших не мисля за висше. Не харесвам грим и никога не се гримирам. Общо взето сме доста различни.
Искам да поясня, че всички сме между 20-23г.
След като заживяхме заедно той все повтаря да махнем подаръците му от нея от апартамента, но нищо не прави по въпроса... виждам, че не му се иска. Все пак са негови спомени нямам против да ги запази. Никога не съм следила профила и все пак не съм някаква психарка, но още от началото тези сравнения и това, че си мисля че тя е по-добра от мен ме мъчат много. Чудя се дали след близо 2г той още я обича. Поразрових му скоро телефона и намерих тяхни снимки, които още пази в галерията си. Моля за съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: f0850ef632
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа... преживях същото и още го преживявам. Постави ясни условия ако ще е с теб нейни снимки нямат място в телефона му. Твоите те трябва да са там. Постави ясни условия иначе това момиче още ще е сред вас. В ума му.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2a458f0f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам за какво си му - липса на амбиции , липса на желание за образование ...поредната, дето се чуди на чии врат за увисне...Дразниш се , защото виждаш, че губиш от сравненията с нея, дори и да е спрял да говори, няма да спре да те сравнява вътрешно, а ти ако не опиташ да направиш нещо с живота си , все ще губиш в тези сравнения.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f79f15465e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Или още я обича, или още има горчилка към нея. Пък и защо обижда приятелят и, какво го интересува с кого е тя? Все едно ревнува.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0222b97061
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По- добре не си губи времето с него, а си намери друг. Щом те сравнява постоянно с нея и търси нея в теб- изобщо няма смисъл от връзка. Той ще продължава да мисли за нея, не за теб, ще те критикува, че тя е правила така, а ти го правиш иначе. Търси си друг, който няма да търси бившата в теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker