За общите интереси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За общите интереси
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1321 пъти
Здравейте. Искам да ви попитам задължително ли е за една връзка и двамата партньора да имат общи интереси? И да ви споделя нещо, имах приятел и с него бяхме два месеца заедно, но накрая ми каза, че иска да се разделим, защото нямаме общи интереси, а още в началото го знаеше това нещо. Аз съм затворен тип човек и не говоря много, по-често си мълча и тези неща също му ги бях споделила и той ми казваше, че ме харесва точно заради това, че говоря малко, че съм притеснителна и че моята компания му е приятна, а сега изведнъж така да ми каже, че нямаме общи интереси, просто не ми се връзват работите. Той има хобита, а пък аз ходя на университет само, излизам с приятелки от време на време и нищо друго не правя, та въпроса ми е също това толкова голяма пречка ли е, за да не можем да бъдем заедно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 165b8aa1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би иска раздяла заради нещо друго, което не ти казва и затова те лъже.

Според разказа ти, не си струва това момче.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ff18c2e307
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казал ти го е като оправдание да не те обиди. С жена ми също нямаме общи интереси, аз съм интроверт, тя по-разговорлива и т.н., а сме заедно и щастливи толкова години. По-важно е плановете и ценностните ви системи да съвпадат.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 87304af572
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това е оправдание.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5b8b7a26ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен изначално не те е харесвал наистина, а просто е тръгнал с теб колкото да си има някаква приятелка за пред хората. Сега вероятно е намерил някоя, която наистина му харесва.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 39041ba142
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз като мъж го разбирам така - започвам да излизам с по-затворено момиче и в началото е приятно, говорим си, но понеже нищо не става на любовния фронт и като виждам колко е интровертна нищо не се и очертава в близкото бъдеще, ситуацията започва да ми тежи все повече и повече и искам да се освободя от тези стерилни отношения, защото ме потискат, изискват вниманието и времето ми без да ми дават нищо освен едно общуване от което нямам особена нужда. Мисля какво да направя за да се освободя от тази ситуация и да приключа с нея, като не искам да наранявам момичето като и кажа истината затова и казвам този благовиден предлог - че нямаме общи интереси, което в известен смисъл е напълно вярно, защото нашия интерес трябва да е любовта а такава няма, вместо това сме станали приятелчета.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0ae0569ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С известна доза съжаление ще ти кажа това което той по всяка вероятност е усетил сам - повечето хора които са мълчаливи, таят дълбок вътрешен свят. по начина ти на мислене, на изразяване, по това което ти самата казваш, че си запълваш времето, той е преценил, че "отдолу няма чак толкова много", т. е. - си посредствена. незначителна. стандартна. обичайна. Избери си термин. той търси "специален" човек. ти не си такъв. това не те прави лош човек, нито пък него. но той, бидейки малко "по в час", е решил да ти предложи най безобидната причина да се разделите. която ти, разбира се, не разбираш. именно по тази причина той се "разделя" с теб. да си знаеш, за следващият... който дано да е от твоят калибър, за твое добро...

П. С. специални поздрави на номер 1, дето си мисли, че винаги "момичето е тази която си струва" :) такива като тебе и авторката никога няма да разберат как стоят нещата :) и ще си останете самотни на пиедестела на които сами сте се сложили. докато не си намерите отчаяният дръвник дето ще се захване с вас :)

П. С. 2 - а на бас, че ти трябваха няколко минути да асимилираш горното изречение :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 044731a7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката до номер 6. Извинявай много, но не си ти тази, която ще казва дали ще остана сама аз или не, споделих нещо и очаквам конкретни отговори, а не заяждане. Мога да се съглася с мълчанието ми да, не е за всеки, но да ми казва от начало, че ме харесва точно поради тази причина и, че съм притеснителна, а то всъщност излиза накрая, че не е така и демек си ме е лъгал, по-добре да не ми беше казвал нищо, а също така ми беше поставял и условия, че ако не се променя ще скъсаме, не ми го е казвал в прав текст, но ми го намекваше. Аз мисля, че никой няма право да ме обвинява затова, което съм, както и аз не съдя другите. Това че съм по-мълчалива и ми е трудно общуването, не означава, че трябва да бъда отхвърлена, аз пък имам други добри качества, които мисля, че са по-ценни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker