Поражение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поражение
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 963 пъти
Здравейте, следя от време на време историите тук, но за първи път съм готова и аз да споделя моята. Надявам се темата ми да бъде публикувана. Искам просто да ми олекне и да видя вие какво мислите.
Всичко започна преди около месец, нова работа, нови колеги.
Още първият път когато го видях ми се стори доста симпатичен, ако трябва да си кажа честно, но гледах да не му обръщам особено внимание и успявах. Ден след ден на работа, беше повече от ясно, че имаме общи интереси и хобита. Известно време наблюдавах как се държи в мое присъствие, останах очарована от това, което видях и ми беше приятно. Обикаляше около мен като пумъл, доста срамежлив, нервен, постоянно си оправяше я блузата, я дънките, когато се обръщаше към мен лицето му грейваше. Забелязала съм всичко в най-малкия детайл, други колеги в мое присъствие няколко пъти го попитаха дали си има приятелка, еми няма.
Езика на тялото никога не лъже, бях сигурна, че би искал евентуално да ме види извън работно време, просто да си поговорим само ние двамата, без колегите, без да има работа, която да вършим. И ей така за първи път в моя живот, намерих смелост да поканя някого на среща или подобно, аз която не съм кукла Барби, също като него съм срамежлива.
Онзи ден след работа, го попитах дали има малко време за едно кафе. И познайте, отговорът беше : "Не, не мога сега, с удоволствие друг път. доста ме изненада, много спонтанно. "
Качихме се заедно в трамвая, говореше ми някви общи приказки, за работа, за съквартиранта му и внезапно ме попита дали искам да му отида на гости, което тотално ме сломи, накара ме да се почувствам все едно съм някъв буклук, а не изглеждаше такъв. Отказах му, разбира се, не това беше моята идея. И така, разбрахме се на другия ден след работа, да пием кафе. И познайте ТОЙ не дойде на работа. Потресена останах, целият ми свят се срина. Интересното е, че тази работа беше временна само до края на месеца. На следващия ден го видях, този път беше дошъл. Казах, че няма да работя тези два дни повече и ги помолих да кажат на шефа, че няма да съм днес и утре на обекта. Другите колеги заминаха, останахме само двама, той ми каза само жалко, че няма да дойдеш. Даде ми номера на шефа, и ме попита дали искам неговия номер, при което много се ядосах и го питах иска ли да си разменим номерата или не. Отговорът беше, “ На мен ми е все тая"
Пожелах му всичко хубаво и преди да тръгна ми каза : "Нищо не се знае в живота, може и пак да се срещнем. Всичко хубаво
" Много ме е срам от това, че си помислих, че може би съм му била интересна. Тялото му това показваше, някак си беше очебийно. А той може би просто е искал да се позабавлява с бедната чужденка. Толкова съм глупава, не мога да си намеря място.
Та въпросът ми е изпадали ли сте в подобна ситуация,? Виждате че някой има интерес към вас, правите първата крачка и бивате брутално отхвърлен. Какво мислите защо така постъпи,?
Надявам се темата ми да бъде публикувана.

Хубав ден

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: e3b88f747b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да не те е харесал, не може а сигурно не те е.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cfc5bdbc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тоя е дебил явно, но и ти си доста неразбираща явно, много тъпа история, явно сте 18 годишни с акъл за 8 годишни... 21 век сме все пак

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f50c24452f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ми се е случвало, но да ти е толкова гадно за някой дето си срещнала току що е неадекватно. Човека е търсил секс и ти го е заявил като те е поканил у тях веднага. Ти не си се съгласила на такива отношения и това е, край на историята. Дръж се като голям човек, нищо не е станало.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3a5e4b9a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вкарваш се в някакви сериали и си мислиш, че разбираш хората, зарежи ги тези самодейни психологически упражнения и мисли по-трезво. Това, че някой ти се усмихва, не значи, че е влюбен в теб. Не избързвай с поканите към мъжете, защото може да си правят извод, че предлагаш секс и да ти стане обидно после. Човекът това си е и помислил и това е искал.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c075954f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Каквото и да беше премина, останаха само въпроси без отговори, които май вече не искам и да знам. Благодаря

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cfe60ea6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, не те нападам, но ето по този начин се чувстваме ние мъжете, когато получим това отношение, предприемайки нещо към вас. Сега виждаш ли? Че всичко в този живот рано или късно се връща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker