Огромна омраза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Огромна омраза
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2465 пъти
Обичах психопа в истинския смисъл на психопат. Като осъзнах какъв е и наранявайни ме безброй пъти, вече го мразя от дъното на душата си. Никога не съм мразила така, но не мога да спра. Искам той да умре, за да спре да наранява хората около себе си. Но от друга страна какво да отмъщавам на човек, който е наказан от съдбата изначално с увредена психика, мислене, морал, съвест или общо взето с увредена душа или липса изобщо на душа... Как да се избавя от огромната омраза към този изрод...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 47c7d68f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм ги чел прословутите теми за психопати, но от време на време ми се мяркат някакви коментари в теми за любов с психопат. Имам чувството, че от последните 50 теми поне 10 са за любов с психопат. Не знам един и същи човек ли ги пише, но наистина не разбирам какъв е смисълът да се пишат идентични теми всеки ден.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 92adccf8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, вероятно жена психопат ги пише...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0786a20cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм била в подобно положение. Спокойно! Сега си още афектирана, но след време ще ти отмине!
Такива хора обикновено биват изоставяни от всеки, понеже нараняват другите и доказват колко са им изкривени възгледите. Най-вече, техният завършен егоизъм им пречи на собственото щастие. Никой не би издържал да бъде с такъв човек, без да полудее.
След време ще намериш истинската любов. Остави го да си живее в неговия измислен свят, като всеки психар!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0379529a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Слушай песента на Азис "Мразиш".Иначе в рамките на сериозното май ти си този психопат,който напоследък наводни с подобни теми тук.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0817c225ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да, номер 1 е прав. Освен това, хората, които използват определена дума прекалено често, в повечето случаи се отнася за тях самите.
Мирясваш и тва е.. сигурно ти си позволила на този "психопат" да се отнася зле с теб. Ако имаше самоуважение нямаше да позволиш и един път да те нарани, дори нямаше да го допуснеш до себе си. Приеми грешките си и продължи напред, с повече самоувереност и любов към хората. :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 65c680aa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А ти защо си била толкова проста да се хващаш с психопат? Не му личеше ли? Или искаше да си с най-великия и интересен мъж, а накрая кой ми сра в гащите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5f4ba4c101
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   то след време разбираш кой какъв е, а психотата се прикриват доста умело

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: af592e19bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не виждам как ако искаш на друг лошото си по-добър от него...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e9f7446d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз загубих много време по някой, който не беше психопат, но определено беше кофти човек с много проблеми със себе си и жените. Когато най-накрая осмислих цялостното му поведение и видях как грам не му пука за мен и не го интересуват последствията от действията му, от силна любов, започнах за изпитвам силна омраза. Но този човек вече е минало. Просто преди беше някой, заради който бих обърнала света, за да му помогна, сега не бих си мръднала пръста дори да го видя да се търкаля безпомощен на улицата, той или някой негов близък. Малко е тъжно, защото не съм някой, който постъпва така, но той така постъпи с мен и от тук насетне няма как да отвърна с друго.

Така че, авторке, разбирам те. Моят съвет е да потърсиш друг мъж. Бързо ще започнеш да забравяш този, когато си припомниш какво е нормално мъжко отношение. Обичала си го и си мислила, че заедно може да градите живот, но след като така се е отнесъл с теб, мислиш ли, че е способен на нормална връзка?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 133cf05476
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто ти трябва време и ще го надживееш, опитай се да мислиш позитивно, защото можеше да си още с него. Ти по една или друга причина си се оттървала и трябва да си много щастлива за шанса който имаш. Аз бих искала човека да живее и ако е това, което описваш вероятно няма да намери щастието. Ти си била с по-малко опит или по-наивна, много от жените са итруши и още след 1-2 срещи знаят какво им предстои. По начина по който ти се държиш вероятно е била първа връзка и влюбване и още не може да го прееживееш.
Имвестирай цялата омраза в нещо позитивно и градивно, което ще ти помогне в живота, изкарай курс по нещо или се запиши да учиш.
И моля те спри с тези идентични статии, хората които четат и пишат не са толкова много в един момент никой няма да ти отговаря вече.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 646859ccb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До №1 Пишат се идентични теми всеки ден защото авторката е една и съща. Тя понякога пише и от името на мъж и има една отличителна черта в нея, тя мрази мъжете и се старае по всякакъв начин да ги унижи. Лошото е, че тя е модератор и каквото напише тя сама си го публикува. Сайта й е дал право да публикува всичките си истории и да изтрива коментари които тя не харесва. Сайта е направил голяма грешка като я е приел в своя тим. Тя е неплатена в сайта и е написала вече над 200 теми и истории. Хубаво е, че и вие започвате да осъзнавате фалшивостта на тези омразни истории, но сайта я държи в състава си. Защо тя мрази всичко и всички, ами защото тя е на 63 години, навърши ги този месец и никой не й обръща внимание вече като жена. Тя умира от мъка, че вече не може да привлече никакъв мъж. В много от нейните истории тя се представя за младо момиче, че е много красива и има перфектно тяло. Но всичко това е лъжа. Мога да ви покажа всички нейни истории, но сайта ( и тя като модератор) няма да ми ги публикуват. Модератори, хайде да видим дали имате морала да публикувате такава критика към вас и към вашата неплатена служителка от разстояние като фрилансер.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bd60fe3372
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   #13 нещо се бъркаш, но както и да е. благодаря на всички за добрите съвети(авторката),пожелавам ви здраве и щастие

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0c43cc9d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Забелязвам много жени с тежки психологически повреди. "Искам да умре, за да не наранява другите", психопата смята за право да съди кой има право да живее, един вид ако направи нещо, то е защото някой го е заслужил. Номер 11 върви по този път, важно е да се каже, че никой не ви е длъжен. И голяма част от тези "с проблеми" се оказват щастливи, но с други... минало е, а така добре описа колко си му сърдита. Успокой се и не се връщай назад номер 11, а си вземи поуки от случката, понеже едва ли само друг е виновен, няма невинни. Не бъдете така жалки...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 646859ccb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   № 14 авторката, никак не се бъркам и ти го знаеш това много добре, но ти винаги ще отричаш в каквото и да те обвинят. Изпратих ти коментар и в историята ти "Педофил" в "Секс и интимност) и до този момент още не си ми публикувала коментара. Познавам те много добре каква жена си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e9f7446d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До 15 от 11

Напълно нормално е един наранен човек да изпитва такива чувства и те няма как да изчезнат магически. Все пак разбирам какво ми казваш. Моите грешки, които са неоспорими, съм си ги отчела. Решението как да действам от тук на сетне, не е в следствие на моята сърдитост, съществуваща или не, а съзнателно решение повече да не полагам усилия за някой, който не би ми отвърнал със същото. Това намирам за жалко. А че не си длъжен на никого, не ти дава право да се отнасяш с всеки както решиш. Срещу теб стоят хора, не предмети. Но тук идва и моята поука. Избор на всеки е да разкара такива хора от живота си и сама съм си виновна, че не съм го направила по-рано.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: eb17888e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   хора който не знаят какво е психопат и как тормози психически и физически хората, а се прави на супер добър и нормален, моля да не коментират че се гаврят така с жертвите

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0c43cc9d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 17, "разкарвачите" не звучат като тебе, ти звучиш като разкарана. Видимо не си трезва, а това ще доведе до проблеми за теб. Когато някой е твърде обиден, мотивацията за действията му не е на здрава основа. А да се търкаля някой и да твърдиш, че няма да помогнеш.. та дори и на негов близък. Метафора или не, това показва тежка травма.
"Просто преди беше някой, заради който бих обърнала света, за да му помогна, сега не бих си мръднала пръста дори да го видя да се търкаля безпомощен на улицата, той или някой негов близък. Малко е тъжно, защото не съм някой, който постъпва така, но той така постъпи с мен и от тук насетне няма как да отвърна с друго. " А в следващ твой коментар се натъкваме на:"Това намирам за жалко. А че не си длъжен на никого, не ти дава право да се отнасяш с всеки както решиш. Срещу теб стоят хора, не предмети. " От психопат в начален стадий, заприличваш на супер объркан човек. Последно хората не са предмети или на някого ще връщаме с лошо отношение, въпреки, че е минало. Пък и ако някой се е държал с теб като маловажен предмет, едва ли очаква нещо различно и "връщането" няма да му навреди и малко.
Стегнете се малко с авторката понеже с това ваше отношение нищо чудно, че се оплаквате в анонимни сайтове.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 646859ccb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз пък искам ти да умреш за да се отървем от една злобна, върло мразеща жена, която за нищо друго не я бива освен да злобее. Не можела да спре да мрази. Умирай, изчезвай от този свят.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e9f7446d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 19 от 17

За някой, който поддържа хипотезата, че никой не е длъжен на никого, звучиш доста решен да ме убедиш, че трябва да помагам на някакъв бивш. Не знам защо приемаш толкова лично развитието на някаква моя връзка. Както сам явно разбираш, едва ли този човек го засяга моята позиция, защо ти си толкова смутен от нея?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker