В крайна сметка какъв мъж искате - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В крайна сметка какъв мъж искате
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 3189 пъти
Прави ми впечатление известно противоречие в темите за сексуалния опит на мъжа. В общи линии

А - ако мъжа е девствен, не е добре, защото не се приема за сериозен мъж.

Б - в последната подобна тема един е живял като за световно - не е добре, нямало да се промени.

В - ако е ходил по проститутки, е долен.

Г - ако лъже жените за секс, е лъжец.

Д - имаше една тема и се питаше дали е по-добре мъжа да има опит с примерно с 2 партньорки, но в дълги връзки или да има 100 партньорки за по малко. Повечето мнения бяха, че само с 2 жени, дори и по 10 г да правиш секс, не можело да се трупа опит, защото не можел си да опознаеш повече жени и щял си да познаваш смо две, а другите били различни.

Аз честно казано вече се обърках, защото то друго не остана - или си девствен, или си имал дълги връзки, или си женкар, или си лъжец, или ходиш по проститутки. И при всичките варианти повечето жени са против. И кой в крайна сметка е приемлив вариант? За вас лично някой от тези варианти приемлив ли е и ако не - кой в крайна сметка?

Втория ми въпрос е:

понеже някои изразиха мнение, че това да не искаш да лъжеш жените, че имаш чувства, било само оправдание да ходиш на проститутки, аз питам. Ако един мъж поради някаква причина няма сериозна приятелка (примерно за момента няма жена около него, която да го е грабнала), как този човек да си набави секс в крайна сметка или да лъска всеки ден чекии? Айде някой месец се изтрайва на чекии, но ако продължи няколко години, липсата на секс си става абсолютно мъчително отвсякъде, когато говорим за млад човек с бушуващи хормони. Нима пък чак толкова трябва да се стиска, ако се е стигнало до няколко години безсексие, само и само да не каже следващата му приятелка "този е долен"? Какво решение бихте предложили на такъв човек? Само да лъска, да излъже някоя, че я обича или да бъде честен и да спи с някоя само за секса (такива жени са малко и напрактика не е лесно да се постигне, а и така според много жени пак ще излезе, че е жалък женкар, след като спи с някоя курва едва ли не според тях и след като го прави без чувства, е едва ли не на ниско духовно ниво, след като имал такива потребности). Ако пък 2 г. примерно не е правил секс, сигурно няма да сте доволни от секса в началото, защото ще е позагубил форма.

Аз наистина вече се обърках какъв в крайна сметка мъж искат повечето жени, ясно е, че са различни, но просто ми направи впечатление, че какъвто и да е казуса, винаги повечето жени недоволства в коментарите. Или цялата работа е да се храни автора, без значение какъв е? Вече запонах да си мисля последното, честно казано.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: b9e8442cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама как да ти кажат като и те самите не знаят

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: de737cfc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо не разберете най-накрая, че различните жени търсят различни неща у един мъж? И ако все пак толкова държите на някаква формула, всичко е в умереността. Крайностите от рода на никога не правил секс, спал само с проститутки, имал само несериозни връзки, значат, че този човек има много едностранчив опит, а проблемите от това следват на много нива.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 313fa14e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А - ако мъжа е девствен, не е добре, защото не се приема за сериозен мъж - според мен, това, че е девствен не е лошо, стига той самия да не започне да иска да "граби" от живота с различни жени след първия си път.

Б - в последната подобна тема един е живял като за световно - не е добре, нямало да се промени - зависи, какво го е подтикнало да живее по този начин. Възможно е да е бил наранен и да не е искал връзка. Това не го прави лош човек.

В - ако е ходил по проститутки, е долен- за мен не е долен. Имал е проблем (не е правил секс дълго време) и го е разрешил (но все пак, ако проститутката е някоя от пътя - това за мен не е ок, защото по-добре човек да отдели повече средства, но да отиде при дама, която има терен, поддържа се и т.н.)

Г - ако лъже жените за секс, е лъжец - неприемливо за мен.

Д - имаше една тема и се питаше дали е по-добре мъжа да има опит с примерно с 2 партньорки, но в дълги връзки или да има 100 партньорки за по малко. Повечето мнения бяха, че само с 2 жени, дори и по 10 г да правиш секс, не можело да се трупа опит, защото не можел си да опознаеш повече жени и щял си да познаваш само две, а другите били различни -
Аз смятам, че ако усещаш човека, с който си, ако комуникирате на тема секс, няма значение предишния опит. Защото може някой да е спал със сто жени, но да не е разбрал нищо за жените като цяло; може на конкретния човек да не му харесва това, което се е харесвало на останалите 90 процента от предходните и т.н. т.е. - не мисля, че има значение опита, ако в двойката се комуникира, експериментира и нагаждат хората един към друг.

С31

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f6f65a7d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предпочитам с по- малко, две, три, не е нужен опит може и във връзката / брака да се изгради опита. Ако е хубаво с мъжа няма значение опита, когато харесваш мъжа и без опит ще го харесваш пак.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 906754a42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

5.   В крайна сметка - каква жена искате? Опитна в леглото, майсторка отпред, отзад и прочие, но! девствена, отлична домакиня /тоест да ви дондурка от сутрин до мрак, като мама!), да ви роди две деца и винаги да изглежда на 25, да не е кариеристка, но да взима добра заплата /как ли?!/. А, забравих, да е мила, кротка и добра - винаги, винаги. И разбира се, не толкова умна като вас. Питам, но отговор не търся...

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6434661485
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ми за мен не е нормално мъж да е имал 100 бройки примерно за една нощ, както и за теб не е нормално жена в същата ситуация, нали? Не си мисли, че за вас нещо е по-различно. Говори за несериозност и неспособност за създаване на сериозни отношения, както и за н на брой полово-предавани болести, пълна гнус. Ти би ли спал с такава жена, с подобно поведение? Същото, даже по-гнуснон е да ходи по проститутки, те пък са спали със стотици, ако не хиляди мъже, т. е. клиентите им се превръщат в ходещи бацили, на мен за какво ми е такъв мъж? Да ми създава проблеми само?

Не мога да разбера каква е тая мания да се прави секс непрекъснато, в смисъл хората някакви маймуни ли сме, кво ще стане ако поседиш малко без секс? Това почва да бие вече на сексуална зависимост. Ако става въпрос за години чак или много месеци без партньорка, тогава разбирам да се намери момиче само за секс, като тя е със същата нагласа и се прави само с презерватив. Всичко друго за мен е извращение. Аз не съм такава и очаквам от мъжа и той да не е мъжка курва. В противен случай, предпочитам да съм сама, не ми трябват хора, които да ми създават допълнително проблеми, сякаш няма достатъчно в живота. Не е много трудно за разбиране, нали?

Жена 30 г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 75d2ae2e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че има и други критерии освен секса по които жените си избират мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d97e69d48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   5, би било прекрасно да срещнеш такава, но недостатъка на перфектните хора е, че не съществуват:)

Майтапа на страна - контра въпроса ти следва да се разбира като признание, но и в същото време обвинение към мъжете, че и те все не са доволни. Демек и двата пола сме един дол дренки. Ако правилно съм разбрал, подкрепям тезата. Но пък ти отговор не искаш, така че забрави. Аз поне съм отворен към комуникация и просто искам превод от женски език, без да компроментирам отсрещния пол.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a9f693c034
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   А жените какво да правим, когато ни се прави секс, но нямаме приятел? По проститутки ли да ходим :)) ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 590efd3ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжа, който мен ме устройва и е златната среда според моите разбирания- този, който е имал две-три връзки по 1 2 години, и е спал с други жени(не малко на брой), когато е бил свободен. Към 30 годишен(аз съм на 25). Да не е бил с проститутки. Така хем има опит(който за мен е много важен, с девствен никога не съм била и не бих), по-малко опитните не ме задоволяват. Важно е и да е бил във връзки, да познава жените.
Отговора на другия ти въпрос-какво да прави мъж, който няма връзка и има нужда от секс, за мен трябва да си намери fuck buddy. Не е толкова невъзможно да се открие, просто някои мъже нямат подход и/Или не знаят къде да търсят.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5e852d42d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   За мен няма значение дали е девствен. Стига да е добър човек и да си съвпадаме както като характери, така и в леглото. Защото ако едното куца...не става. За мен това с платените момичета е долно. Ако ми каже, че е ходил при тях или се е чукал с безразборни, веднага му тегля чертата. Все пак аз не съм такава жена и ще искам същото и от мъжа. Точка.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 025c82cc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кое те обърква точно? Жените искат нормални мъже до себе си, само това. Миналото им не би трябвало да има значение.

Единственият проблем е ако е ходил на проститутки - това е голямо НЕ. Ако ще и Брад Пит на млади години да е, ходил ли е на проститутка, особено пък повече от веднъж, разделяме се. И то не заради това, че е спал с такава жена. А заради това, че изобщо в някакъв момент е вярвал, че няма нищо нередно да платиш на някой да те трае и да знаеш, че тази жена го прави по принуда и реално й е гадно докато я таковаш обаче се преструва заради парите и ПАК да се кефиш. Значи смятай какво говедо трябва да си. Това показва едни много сериозни личностни проблеми ама мнооого сериозни и аз нямам желание да ставам нечий терапевт.

А разните там бивши вече нямат такова значение, стига да не се отразява на настоящето. И една приятелка да е имал, и 10, все тая, стига да в момента да не се занимава с никоя от тях и да съм само аз. Други неща имат значение при избора на партньор от това какъв сексуален опит има.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c288884f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Номер 5, страхотно си го казала! Точно! И те искат всичко наведнъж, а нас обвиняват...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 906754a42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 5 съм. Разбира се, казаното от мен е на шега, но за да акцентирам, че и мъжете, и жените често търсим в един човек сбор от невъзможни /на едно място/ качества. И се разочароваме и/ или пък си стоим сами.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2833a08ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Целия проблем на мнозина и от двата пола е че са възкачили секса на пиедестал, едва ли не най-висшата цел в живота, имидж и престиж. Ценностна система никаква, важното е да си задоволяват хората нуждите и толкова-това е формулата на мнозина-тъжен факт. В тази формула същите мнозина дотолкова са деградирали, че не могат да изградят трайни и ценни взамоотношения. Затова има толкова разбити семейства, изоставени деца и т. н-защото хората трябва да си задоволяват нуждите. То като ходенето до тоалетна, само разликата е че контакта не е с тоалетната чиния, а с друг човек.
Незнам кога мнозинството ще загрее, че секса щастие не прави, има един лаф и той е следния : "Не може душата в рая и х. я докрая"
И мъже и жени си вадете извода сами какво ви куца в живота, или ще имате само плътски удоволствия за по 10 минути или ще търсите ценности, отказвайки се много пъти от 10 минути за да намерите по-читав човек /не говорим за перфектни, че такива не съществуват/

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 71391e575b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Не трябва да те интересува мнението на жените, нито трябва да им споделяш историята си, пази я за себе си. На тях трябва да им правиш външно и с държанието си добро впечатление а като почнат да ти задават въпроси значи се интересуват от теб като потенциален партньор и тогава им давай "правилните" отговори. Ако очакваш от тях някакво смислено и адекватно постоянно отношение и държание - забрави, те се ръководят като цяло от моментни емоции в отношенията си с мъжете. В един момент може да те харесва, но дадеш ли "грешния" отговор, вече не те харесва и обратното е вярно. Като започне да ти задава въпроси една жена слушай внимателно за какви неща те пита и ще разбереш от какво основно се интересува в теб и какъв характер има и още тогава може да прецениш подхождате ли си за каквото и да било или трябва да прекратиш контакта за да си спестиш бъдещи неприятни моменти.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dc8e1f0c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   А, бе прави си кефа, както на теб ти харесва. Дали с момичета за по една вечер или сериозни приятелки.
Мани ги тия жени. Ти не знаеш ли, че те страдат от болест.

Болестта на ; вечно недоволните

Каквото и да направиш за тях пак няма да са доволни и накрая ще те зарежат за абсурдна причина и ще говорят на приятелки как това, как онова. И нали имат силна женска солидарност - всяка ще подкрепя друга. Ама като си тръгне...зад гърба и ще ръси по нейн адрес пак.
Жената ти трябва само за едно повярвай. Ако махнеш това нещо...просто няма смисъл, причина или тем подобни.
Секс и утробата й - това е. Всичко друго го може мъжа и сам. И сам можеш да си измиеш чиниите, даже вече не се налага...купуваш си миялна машина.

Защо жените се борят за '' свобода и равенство ''? Защото и те искат да живеят като нас. Защото отдавна знаят, че тях ги търсят само за едно. Защото повярвай...ако имаше заместител на секса или друг начин, който е 1:1 същия по чувство...никой нямаше да си навлича такова главоболие и такива нерви.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cd720eb22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Аз искам човек, който знае кога, какво и защо е правил, без да се крие и без оправдания.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: da9bfd8985
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   17 жив си за ожалване.
Един ден ще срещнеш жена, която не е само "секс и утроба". Запомни тоя ден. И започни на него да празнуваш рожденият си ден. Казва ти го жена, която мислеше, че мъжете са ненужни. Аз дори и секс не исках -само семе. Но срещнах които трябваше. И разбрах защо не сме еднополови. Разбрах защо не съм лезбийка.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dddf14eb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Нормален мъж. Да е имал дълги връзки с жени и преди мен, не само някакви по няколко месеца и до там. Дългата връзка значи, че е бил способен на такива взаимоотношения и не се страхува от обвързване. Ако са някакви кратки само, които даже не са минали 6 месеца, или поне година- ще ми светне лампичката дали този човек реално иска нещо сериозно, не може все да не случва на жена. Да е живял с някоя също няма да е проблем, все пак това е нормално. Стига да не търси бившите си и да не говори за тях, няма да са проблем. Но не бих приела да е ходил по проститутки. Като знам тези жени с колко спят и той кой поред за деня ще и е, ще ми е гнусно да ме докосва.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b6f84c636c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Братле, никоя жена няма да си признае, но според мен искат мъж, на когото не му пука какво искат жените.
Бъди себе си, прави каквото искаш, развивай се и ти дреме за тяхното мнение или одобрение. Ако искаш, имай сериозна връзка, ако искаш ходи по проститутки. Както се чувстваш добре. Ако имаш качествен живот, поддържаш се, грижиш се за визията си и си уверен, жените ще те харесват. Дори да не одобряват миналото ти, ще намерят оправдание пред себе си да ти простят. Прочети из форума, колко от тях прощават побой, изневери, лъжи, защото "го обичат и ще се промени". Та няколко курви в миналото ти ли ще са проблем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 227b1e4354
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Стига сме ги дъвкали тези бройки. Най-важното нещо е мъжът да излъчва увереност.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e99bd9de0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Не като теб, гарантирано.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aefe641453
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Ако трябва да избирам измежду тези, които си изброил, категорично и без да се замисля, бих избрала А!

Мен лично, ме привличат скромни, добри, свестни момчета, но и красиви. Характерът и външният вид са еднакво важни и не бих могла да направя компромис с тези неща.

Относно сексуалните партньори, колкото по-малко, толкова по-добре. Важно е, обаче, и да са били читави. Ако ще и с една мърша да е бил, дори за веднъж, значи и той е мърша. С това също няма как да се направи компромис.

Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 402b95b25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   №12, каква е разликата между проститутките и еднодневните кифли по дискотеките? Нима нямат еднаква функция, едните го правят за пари, а вторите за една почерпка в заведение. Много пък скромни станахте, от 15 годишни се чукате, а после се правите на светици. Първо погледнете себе си, и тогава имайте претенции към мъжете. Мъжете са такива, защото им дадохте фронт за действие. Не е луд който яде зелника, а който му го дава. Спрете да си раздавате зелниците наляво и надясно и мъжете ще станат истински кавалери, защото ще трябва да се борят за женското внимание. Днес за какво им е да кавалерстват, след като има кифли бол?

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ba06425fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Умен и образован.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dbcfa43411
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Какви претенциозни жени само. Такава изкривена психика и промивка. Като чета направо ми се отщява да да мисля за жени и семейство. Това така онова така. Някой от тях не могат да вденат губерка, но самочувствието им лети в космоса.
И това се случи само за 20год.
Като разговарям с жени от старото поколение на 50-60г и някоя на 25-30 г. Коренно различни вселени.
Забелязвам вече тези от втория вид с цигани се водят някои. Това не е ли гнусно. Жени правят такива гнусотии, доста си ги вършат тайничко. Нали така бе няма подходящи мъже за мен годините минават, я дай да се бодна с тоя манго, той е натрупал опит в махалата.
В главите на втория вид: плътски удоволствия, постигане на оргазми G точки, анални орални и вътрешно циркулярни.
С проститутка долно е да- бил съм веднъж и няма да повторя никога, но нима няма и по гнусни жени даже? Тя имала 3дълги връзки и малко хламидийки и няколко трихомончета, но високо самочувствие и престиж.
Сага искам да помоля поне 3жени да напишат дефинирано и точно, какво точно трябва да умее един мъж(в детайли), защото до тук сигурен съм много от четящите и коментиращите така и не разбраха.
(Дължина ,на акта, пози , стимулации различни ако е необходимо)
Хайде сайт е за сондиране на мнение е. Нека се изкажат 3 интелигентни жени ( които не четат Космополитън забравих)
Моля не правете контра атаки - конкретно и искрено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 60d83d56b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Да ми дава редовно достатъчно пари, да не е ревнив, грубянин и по възможност да е леко наивен и манипулируем.
Другото което ще ми липсва от него сама ще си го набавя от други места.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2457f9ff7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Виж сега,честно казано стигнах до Б подточка и се отказах да чета какво пишеш,защото просто ми се вижда налудничево.Напълно всяка жена харесва различен тип мъж ,не може да категоризираш примерно български жени харесват еди какви си мъже.Аз и моята най-добра приятелка харесваме коренно различни мъже.Например моят приятел като тръгнахме беше девствен и аз съм му първата и надявам се единствената,но като го познавам ,знам че не е тип да изневерява.Принципно не ми хареса тази идея като разбрах,че няма опит.Искаше ми се да е имал примерно 2 дълги връзки да кажем всяка по 2 години,но реших да му дам шанс.В началото секса беше ужас,но се научи и сега е страхотно. Но оставам на мнение,че ако с него се разделим и имам друг приятел,ще е някой с дълга връзка преди това. Моята най-добра приятелка пък харесва момчета които са спали поне с 10 момичета и имат много опит и са перверзни и общо взето ще могат сексуално да я задоволяват. На мен пък този тип момчета не ми допадат,така че всичко си е до човека както казах.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 025c82cc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   25, като няма разлика и толкова лесно ви връзват по дискотеките, защо викате проститутки? Май не ти е толкова лесно да сваляш мадами, а?

А иначе разликата е много проста - в единия случай са те харесали и пожелали, в другия случай определено ама определено не са те пожелали. Съгласие и желание от страната на жената като няма, но ти пак спиш с нея, какво се нарича? А такааа.. Същата концепция е и тук само дето срещу скромно заплащане жената те изтърпява. И пак - не защото те иска тебе точно, а защото обстоятелствата са я принудили да те остави да се увираш в тялото й. А мъж който се кефи в такава ситуация и има болното мислене, че е в правото си да го прави, аз не искам. Точка по въпроса.

Иначе дали е спал с момичета по партита и тн значение няма за мен. Отново - защото ТЕ са пожелали. Едно е да се забавляваш с някоя и да иска и тя. Друго е ти да се кефиш, докато на нея й е гадно.

Това е такъв универсален човешки принцип, как може да има някакви хора, които да не го разбират? Че не е окей да причиняваш болка/неприятности на някого за твоето собствено удоволствие, възползвайки се от това че този човек е по-ниско на социалната стълбичка и му се е наложило да позволява на разни изроди да правят каквото си искат с тялото й, за да си плати сметките?
Такива ли садисти и гнусари станахте, че за едното свършване забравяте да сте Човеци?
И се чудите после, защо жените не ви искат? Уау..

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 78715c9b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   30 Колко перфектно го каза. А най-страшното, е че изродщината и простотията им не приключва само с проститутките. С всичко около тях е така. Гади ми се и тръпки ме побиват от такива, а изглежда това е множеството в нашата държава. То не случайно ни налегна такава демографска криза.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dbd4f575f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Като гледам отговорите горе-долу гравитират около това да е имал нормални сериозни връзки, а не еднодневки или компаньонки.

От любопитство питах жена ми и тя ми отговори, че нямаше да ѝ е проблем, ако бях девствен, но като ѝ я запитах приятно ли щеше да ти е да не знам какво да правя и да не мога да оцеля дупката и да стоиш на сухо, се позамисли и се разколеба.

Ако бях лъгал жени преди нея, със сигурност е щяла да ми бие шута. Ако съм имал нормални сериозни връзки, е най-добрия вариант. Ако съм правил секс с много жени, но съм бил честен с тях, не би имала нещо общо с мен. А ако съм бил ходил на проститутки, не би било проблем, стига да е било инцидентно, ако не съм бил във връзка и съм искал просто да задоволя нуждите си, а не да е било начин на живот.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2897a6f8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Искам нормален мъж. Достатъчно осъзнат със запазена ценностна система и морал, който да има повече сиви гънки и да мисли по-далеч от секса с проститутката, изневяра с колежката и съседката, порното по нощите, чата с 18 годишната, ануса на жена му и прочие...
И да, знам, че е абсурдно, защото вече няма такива мъже.

Ме

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 096d4f3f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   "Жената сакат да я лажат, ако ти не я лажеш, она че оди он да я лаже". Проста, но истинска българска поговорка от шопския край. Каквито феминиски и моралиски да има тази истина си остава непреходна.
Помислете само колко омъжени жени изневеряват на мъжите си вярвайки, че любовниците им ще изоставят съпругите си и ще се съберат с тях. Времето минава ли, минава и те продължават да вярват.
Жените обичат обещания и розови приказки и все се надяват, че принца скрит за ъгъла ги чака. А животът си тече ли, тече.
Един колега се хвалеше, че изчукал седем омъжени за година и половина, като ги зарибявал в киберпространството със сладки приказки. Насищал им се и после шут в гъза.
Аз например не се занимавам с глупости, а когато ми се доебе си викам една разведена и си свършвам работота. За целта си плащам - честно и почтено. Пък вие може да ме смятате за пропаднал, това е ваше право, но аз никжго не лъжа и не довам празни надежди. А и тази женица отдавна е спряла да вярва в чудеса, а гледа как да си отгледа дечицата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a238674262
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   №30, на зла круша, зъл прът! Ще стана по краен, защото ме предизвикваш. На х.я му е все едно в каква п...ка влиза, важно му е да - " че за едното свършване забравяте да сте Човеци?"- точно така, за едното свършване, това е крайната цел на мъжа. А за това, че няма вече сериозни мъже, причината е в жените, докато има такива които лесно се раздават, защо му е на мъжа да си слага главата в торбата? Не берете грижа за другите, погледнете себе си, подобни форуми пиказват колко струвате, пък и претенции имате. Аз нямам проблем, който си има, да си го решава!

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9a72a08089
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   33. Това да мислиш за секс, е съвсем нормално. Всъщност, той е обратното на мислене - инстинкт. Няма нищо лошо в ануса на коя да е жена, били то и проститутка! Точно защото сме излезли от животинският свят, тази наша потребност е незадоволена. Обаче тя е налице.
Когато правиш секс със проститутка, ти правиш секс със себе си. Аз не съм ходил, но имам желание при подходящ случай да опитам и това. Изливаш нагона си, без съзнателно да принизяваш другия....освен ако не си чалнат. Защо да се правя на палячо месеци наред, за едното ебане? Да ухажвам, да разхождам, да плащам....много повече ,само заради едното
...? Да хабя толкова емоционален, психически и финансов ресурс? Аз като моногамен човек, не си сам да поддържам отношения чийто потенциал е безпочвен. Днес сме общество, а не животинско стадо. Във всяко общество има услуги които се заплащат. Това е просто една такава доброволна и от двете страни услуга. Това че мотивите на двете страни се разминават, не я прави недоброволна или пошла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 89278a7817
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   И аз подобно на н 33, искам принципен, съвестен, верен, близо до годините ми, забавен, но и много сексуален..., да има очи и да иска само мен!
С какъв обаче съм от сума ти години?!
Принципен, съвестен, верен, НО...
Не ще секс...
Има очи само за мен, но като част на интериора от прекрасния ни дом...
Какво стана с идеята за любовник, от който да си набавя липсващия секс ли?!
Еми няма да стане...Той пък иска само да чука и нищо повече, а аз търся пълния пакет..., който явно никога няма да имам...
Ходя си недоебана и толкова...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2b7e93b36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Мъжът не е чифт обувки да го избирам по предварително зададени критерии. Когато един мъж ми хареса с държание, излъчване, сексапил и интелект, изобщо не ме интересува какво е миналото му в интимен план. Интересува ме настоящето му с мен. Бъдещето пък никой не го знае.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1ce5803fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Че жените сме претенциозни - да претенциозни сме, но и мъжете също не знаете какво искате. Това за темите с много бройки на единия и проститутките при другия и аз не мога да ги разбера посестримите ми много бучаха, много съдиха момчетата, нападаха. За мен не е никаъв проблем бройките и платените момичета в миналото на един мъж. За девствеността по скоро ще ми стане странно, но не бих върнала. Мен ;ично най ме дразнят другата от споменатите категории лъжците. А такива тарикатчета, които са нагли и обявяват, че ще е само секс, но ако у жената се появят чувства се измъкват с ,, Ама нали беше само за секс,, и излизат добрите и невинни хора. Въпреки, че и такъв типаж ако има склонност да се поправи бих приела. Жените искат перфектния, мъжете искат перфектната, а както каза по горе някои перфектни хора не съществуват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6434661485
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Номер 21 е прав, но трябва да има предвид, че жената няма да бъде щастлива с такъв мъж, който си прави каквото му скимне. А когато жената не е щастлива, мъжът също нямя да бъде. И какъв е смисълът от цялата връзка тогава? Да, може и да го търпи от някакъв интерес или навик, но това няма да ги направи щастливи.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ba06425fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Какъв мъж искам? Любимият, моят. Този, който иска само мен, дори да не съм първа красавица и модел. И на мен не ми пука, че не е подобие на Брад Пит.
За секса - Най-готин секс е подплатеният с взаимна любов. Този, в който даваш и вземаш не само тялото.
Бройките не са важни, важна е тази, която превръща останалите в нули.
Проститутките - веднъж един познат разказваше с какви скъпи е бил, едва ли не с гордост. Един от компанията му каза - Не си ги е..л тях, е..л си си парите.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 025c82cc40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Коментар 35 ясно показва защо жените НЕ искаме мъже, които ходят по проститутки.
Вижте му мисленето и ми отговорете: коя нормална жена би искала да бъде с такъв?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c7627adc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   42, че то нормални жени останаха ли!? Разхлопват се от малки, а се мислят за светици!? После мъжете били виновни. Сами си избрахте да сте временни играчки на мъжете, пък си мислете каквото искате. Подобни форуми са пълни с изоставени хленчещи жени, които преди това са си вирели носовете.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b6f84c636c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   От 21 до 40 - защо да не е щастлива? Търсенето на одобрение е токсичен модел според психологията.
Аз разсъждавам просто - правя това, което искам и смятам за правилно. Жената също. Ако на всеки допада това което мисли и прави другия, сме заедно. Ако ли не - не сме един за друг. Не бих се променил заради жена и не бих искал жена да се променя заради мен, поне не и важни, фундаментални неща.
От седем милиарда души на планетата, все ще се намерят такива, с които взаимно да се харесаме и приемем.
А и кажи си честно пред себе си - ще бъдеш ли щастлива с мъж, който постоянно те пита за всичко, прави всичко, за да ти угоди, слуша те? Да, на интелектуално ниво може и да го искаш, но на емоционално ти ще загубиш уважение и привличане.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b0d7efcbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Авторе, авторе по твоята логика и младите жени да ходят по жиголота масово, ама не го правят, нали?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker