Възможно ли е обвързан мъж да има приятелка жена , която е омъжена ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е обвързан мъж да има приятелка жена , която е омъжена ?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2593 пъти
Здравейте.
От една година ходя с едно момче. Нещата добре вървят, но аз го ревнувам от едно негова приятелка...
С въпросната се е запознал случайно докато се прибирал от работа преди 2 години... Живее в малък град. Тя го е спряла на улицата.. странно запознанство, нали.. една омъжена жена да спира мъж на улицата за да се запознаят. Та разменили си номерата и така той се запознал и с нейният съпруг и почнали да си гостуват.
Още от самото начало на връзката ни той ме запозна и с нея.. бяхме им на гости само един път.. той ме държеше за ръката пред нея.. Той твърди, че я има като за негова сестра.. но на мен това ми е малко странно жена , която е омъжена и познава едва от две години да му бъде като сестра.. както и да е преструвах се, че не ревнувам в началото.
Веднъж както си лежахме в леглото тя му звънна... аз чух целият разговор понеже бях до него. Нищо подозрително не си говореха - само за работа и т. н Тя му викаше " братчето ми "

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 383252f527
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само се поеб......т ама спокойно те са като брат и сестра.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d1c6ce1d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги си имай по едно наум за уж приятелките на половинката. Да, може да не се харесват изобщо, но винаги има и другия вариант. Мъж с жена приятел не може да е, ако не я харесва сексуално. Освен, ако не е обратен, или тя. Но често под това само приятели се крие това, че са се искали, но поради ред причини не са се взели.
Не мога да гадая в твоя случай как е, но цялата история е странна.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 67cb72c350
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Разбира се, че е възможно. Не трябва да се преструваш, че не ревнуваш, а да преодолееш това свое чувство. Ако не се справиш, освен че се тормозиш със съмнения, може да направиш така, че приятелят ти да почувства, че ревнуваш и това да не му хареса много. Аз например бих се издразнил доста, ако гаджето, въпреки обясненията ми ме ревнува от близка приятелка.
Имам много близка приятелка, с която се познаваме от шест години и никога не сме били интимни, и никога не съм пожелавал да бъда интимен с нея. Просто сме страшно близки, споделяме си всичко, говорим си влючително и за секс... Тя също си има гадже и аз не съм никога чувствал ревност от негова страна. Не чувствам ревност и от страна на сегашното ми гадже – разказал съм ѝ за моята близка, казал съм ѝ че сме само приятели и тя го приема (въпреки, че връзката ни с мацката не е много сериозна и дълбока).

Но ти сама си прецени кое предпочиташ: да имаш връзка отровена от съмнения; да прекъснеш връзката си, вероятно със свестно момче, заради съмнения без доказателства; или да преодолееш ревността си. Твоя човек щом е с теб толкова време, значи те харесва и си му приятна. Ако е любовник на омъжена жена, с която е в такива близки отношения – защо ще му е да създава още една връзка? Ако просто иска повече секс, може по всяко време да бъде с някоя за единия път. А той е с теб една година...

Не се тормози, а му имай повече доверие. Дори и да те лъже, пак няма да загубиш толкова, колкото ако сама провалиш нещата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 16e691fb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От АВТОРКАТА
Съжалявам, но виждам, че не е публикувана цялата ми история

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 13b3485d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Мъж съм, имам една такава приятелка-сестра. Познаваме се от 5 годишни. Сега сме на по 30 години. Били сме в една детска градина, в един клас от началното училище и гимназията, както и в една група в университета. Имаме и много други съвпадения в живота.
Тя е омъжена с дете, аз съм женен. Винаги сме били просто приятели и едвали не като брат и сестра.
В годините много често са ни мислели за гаджета или за брат и сестра. Нищо не е ставало между нас иначе.
Ами възможно е такова приятелство, не всичко е секс. Има си просто хора, които си допадат и не сексуално.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6ba03c733d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   И аз мисля, че няма приятелство между мъж и жена. Тоест, те може и да са само приятели, но пак да се желаят. Например аз години наред бях приятелка с един мъж. Имало е дни, в които всеки ден сме били заедно, често сме и били сами у тях без да е ставало нищо. Запознавала съм го с приятеля си, той също мен с неговата приятелка. Но винаги си е имало напрежение между нас, без да сме си го казвали. Накрая като останахме сами веднага преспахме заедно. Така че винаги има нещо. Имай си едно наум или направо говори с него по въпроса. Кажи му, че не ти е приятно да е толкова близък с друга жена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b0545ba5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Готви се за четворка или рогца!? Приятелство на голо знаеш ли как се казва?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 038c817b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Възможно е , стига да не се привличат . Аз имам мъже приятели , чат пат пием кафе или ако ми трябва някаква услуга ги търся . Нормално е , но донякъде .

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d5e7411fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Абсолютно съм за приятелството между мъж и жена.Аз съм семейна с едно дете.От 10 години имам приятел, като брат.Мъжът ми не ревнува, защото знае, че това наистина са безобидни отношения.Замисли се авторке, ако имаше нещо гнило, приятелят ти никога нямаше да ви запознае.Бъди мъдра и не ревнувай, така постъпват умните жени.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9e448ae2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Да, ако въпросният обвързан мъж няма нищо против тази, с която е обвързан да си има женен приятел.
Аз лично не толерирам подобни приятелства. Не ми е много ясно какви разговори ще води с дружката си мъжът - мачове ли ще гледат, за риба ли ще ходят заедно, колата ли ще оправят, компютъра ли, ще му помага да лепи тапетите ли? За това мъжът си има приятели мъже. Или пък той ще я съветва кой цвят червило да си купи, каква е модата за сезона, последната диета и какви дамски превръзки да ползва? Или ще обикаля молове и аутлети с нея? Може пък близостта да е на по-високо духовно ниво като коментиране на текущи турски сериали, романи на Пауло Коелю или размяна на рецепти за кекс и туршия. Най-вероятна въпросното споделене е взаимно оплакване от оня/оная в къщи. И какво толкова имат да споделят, което не биха казали на партньора си. За мен щом мъжът и жената са избрали да са семейство (или да живеят заедно като такова) следва, че са достатъчно близки приятели, за да си споделят нещата помежду си, каквито и да са те.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 16e691fb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката
Номер 6 вече му казах няколко пъти, че не ми е приятно да е толково близък с нея, но той се ядосва и казва, че съм луда..
Повече не искам да говоря с него на тази тема

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c11b452e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 9, това, че ги е запознал нищо не означава. Скоро тук имаше две истории - как най-близката й приятелка чука мъжа й и как най-близкият приятел, който е едва ли не всеки ден на гости, смята смените и хофи да поебва жената после. Аз вярвам в приятелството между мъже и жени. Аз самата имам приятели мъже, но при тези обстоятелства е почти 100% сигурно, че тези правят секс, без планове да са заедно естествено. Авторке, кажи му, че не си ОК да е толкова близък с друга жена. Ако започне да се тръшка все едно му е “сестра, най-добрав приятелка” и тн все едно са израстнали заедно и видите ли ти изведнъж се появяваш и искаш да прекъснеш сакралната им връзка, е ясно, че си лягат. Направо бих му теглила една на този само заради това, че ме излага като някаква глупачка, поставяйки ме в такива обстоятелства.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5a3d32ebbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До №9 Не си права!! Бившият ми мъж, с когото се разделихме заради любовница, например, е запознал новата си жена с любовницата под претекст, че са близки в работата и са приятели. Щях да падна направо като разбрах :)))) Това го умеят големите играчи, а той е такъв. И така, сега филма продължава, само че зад гърба на новата му жена....

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 88bc6d6e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   При мен е обратното - омъжена съм, имам приятелче - свободен мъж от сравнително скоро!
Няма да го бъде май, защото той гони приятелство с привилегии, а при мен просто подобни номера не минават!

Та подобни приятелства винаги са съмнителни! От опит!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 16e691fb20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От Авторката
Чудя се дали съпруга на въпросната , знае , че толкова често пише съобщения на приятеля ми? Или нищо не знае ...
Дали да не му кажа , че жена му постоянно пише съобщения на приятеля ми ? Може би е в невидение какво става. Тя тази жена е много хитра и подмазвачка голяма.. още като се запознах с нея и не ми вдъхна доверие

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 25d2c2dcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Как се оставяш да те баламосват така? Толкова ли му е златен на тоя хубостник?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 54c76ba5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Вместо да се ядосва и да те изкарва луда, не може ли просто да ограничи контактите си с нея? Какво има толкова да си говори с жена, която не е приятелката му. Чак аз се ядосах.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 038c817b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Намери и ти добър приятел и му го води все на срещите заедно. Дори да са приятели, сега ти си приоритета.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8d88ec3b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Най-накрая, номер 9, една жена, която е с главата си.
Аз също имам такъв приятел.От 2 години.
В друга тема разказвах за него във вид на коментари, че като се появиха едни философки, едни моралистки, едни предрусали с турски сериали женици, малеееейййй...
Разбира се, че това приятелство е абсолютно възможно.Тогава, когато човек се е преодолял, тогава когато е оценил човекът до себе си (говорим положително) и когато в едно семейство има ДОВЕРИЕ.Не е водеща любовта, макар в началото да е тя, а доверието.
Моят приятел е несемеен (сега си е намерила една хубавица за сваляне, тежи му самотата).Познават се с мъжа ми.В подробности няма да изпадам, но едно ще ти кажа-аз това приятелство никога и за нищо на света не бих го разрушила със секс.Появи ли се сексът, всичко отива по дяволите.
Щом твоя човек ти е казал, че са просто приятели, ми значи е така.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 21a7fd499b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Скоро ще пробваш суинг или ще се разделите. Не е нормална ситуацията. Другата хипотеза е, че тая леко не е наред.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3ce7d66c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 11, не всички мъже си падат по коли и мачове, не всички жени се гримират и мислят само за външен вид. Много повърхностна гледна точка. Моят мъж няма книжка, не обича коли и мотори, аз пък - да. Говорим си за книги, филми, изкуство. Колкото до авторката, може и нищо да няма, но трябва да спазва някаква дистанция.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3e959af213
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До 20.. Имаш несемеен приятел, на който му тежи самотата и ти къде си в цялата тази схема? Душеприказчик или нещо друго.. Ти реално изневеряваш на мъжа си, макар и емоционално. Останалото е въпрос на време.
Искаш секс с приятеля си видимо е, но се въздържаш, за да не излезнат нещата извън контрол. За сега сте само силно емоционално привлечени, но също така е ясно е, че приятелят ти те привлича сексуално и ти него също. Рано или късно нещата ще се случат, ако ли не ще се разделите окончателно.
И междувпрочем, ако евентуално новата приятелка на твоя приятел не одобри вашето приятелство - какво правите?
Имах такъв приятел - колега. Той семеен с дете, аз несемейна. Всичко започна безобидно. Накрая се бяхме толкова привързали, че аз се влюбих в него. Не му признавах, за да не му разваля семейството, дори започнах да се дистанцирам. Не мина време и той ми призна, че е влюбен в мен. Аз обаче не му разкрих чувствата си. Овладях се. Тежко ми беше, но правилно постъпих. Напуснах работа и прекратих всякакви контакти с него. Не съжалявам. Всеки да си гледа семейството особено, когато има малки деца.
Сега имам симейство - съпруг и две малки деца и в такива приключения не влизам. Отговорностите са ми други. Прижрититите са ми други.
Това, че не си признавате с твоя приятел, че се обичате не означава, че не се обичате, па макар и да не правите секс. Един ден чувствата избуяват.
Желая ти успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker