Нaлaгa ми се дa рaботя нa няколко местa a тя се ядосa - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нaлaгa ми се дa рaботя нa няколко местa a тя се ядосa
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1170 пъти
Преди половин годинa се зaпознaх със сегaшнaтa ми приятелкa. Рaботих, кaто шофюр, но сегa ми се нaложи дa почнa нa още две местa, нa рaзлични длъжности и приятелкaтa ми, кaто рaзбрa се ядосa и спря дa ми говри. Обясних, че всичко ще е времено, че ще имaме време зa нaс, че нищо нямa дa се промени кaрaл съм 18 чaсови смени и съм имaл време зa всичко сегa пaк ми се нaлaгa и знaм, че ще се спрaвя и ще нaмеря време зa всичко! И вместо дa получa рaзбирaне тя спря дa ми говори от, което се чувствaм още по-гaдно не искaм съчуствие или специaлно отношение зaрaди товa, че ще рaботя a просто дa спре дa се ядосвa зa нещa, които не ни пречaт...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8c265b77e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ядосала се е, защото си я поставил пред свършен факт, без да обсъдите нещата предварително, а уж сте заедно и с претенции за сериозна двойка. Ако действително сте такава, то подобни решения следва да се взимат заедно. Всяка жена ще се обиди и ядоса, ако бъдеш прескочена в подобна ситуация.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3206a8149b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да чака предложение за брак, а вместо това ставате още по зает.

Но ако е разбрана би трябвало да не се ядосва.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 030278a5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ядосва се, защото времето ви заедно ще стане твърде ограничено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3bf5e23323
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ядосва се, защото нямате комуникация. Защото дори и да сте заедно уж, ти си решаваш сам. Нямате добра комуникация като двойка. И какво значи налага ми се? Да нямаш заеми, борчове? Жените не харесват работохолици. Разбиране щеше да има, ако го беше обсъдил с нея. И да, ще ти пречи, и ще продължава да ти пречи, докато не се научиш да общуваш с жена като част от едно цяло.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3461f4b12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   намери си друга и готово, кво е това сърдене, да не сте детската градина или да??? такива дето се сърдят или се превъзпитават или марш на улицата, няма да и ходиш по сърдития недоразвит акъл, да не е при мама и тати принцесата да им минват номерата, ай сиктир лапето

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3bf5e23323
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На мен ми звучи все едно я отбягваш като се затрупваш с работа, несъзнателно го правиш. Няма такова нещо като налага ми се, ти сам си го налагаш, за да не си с нея.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9bf59ccb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз съм на твоето место и стана много зле ситуацията трябваше да избирам между работата и нея.. избрах нея и сега си чукам главата от кредити .. сам си прави сметката ти ;) успех все пак

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3bf5e23323
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Двойка сте, не са само за целувки, леглото, да си качвате снимки из Фейсбуците и статуси колко се обичате. А да можете да общувате като част от едно цяло. Да може да кажеш на човека до теб- Имам този проблем, мисля да направя това, какво мислиш, какво ще ме посъветваш. Или мисля да започна тази работа, но какво мислиш и ти? А не да сервираш всичко и да поставиш другия пред свършен факт. Да, може да не може да ти помогне, но поне ще оцени, че ти зачиташ мнението и като човек, и се допитваш до нея. Това много повече би накарало някого да си мисли, че държиш на него, отколкото хиляди приказки и статуси в профила. Това отличава добрите двойки от фалшивите-добрата комуникация. Не знам на колко години си, но поработи върху това. Защото ще ти пречи, с която и жена да си в живота си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 88b426f6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Никога няма да спра приятеля си да работи, щом му се налага. Той е военен и има наряди, при които се прибира чак на другия ден. Какво да се сърдя, не го прави щото на него му е кеф, ако може няма да бачка нищо и ще си клати краката, ама не става така. Как да се и сърдя, след като аз следвам редовно и рабптя на 4ч и реално се прибирам за 2-3 часа вечер. Щом се налага, няма какво да се направи. Ако е зряла и разбрана ще разбере.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2af8dcd314
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, в момента работя по точно 5 проекта за различни фирми. Съпругът ми всяка вечер ми казва, че се гордее с мен. Не че той самият е подвил крак. Той пък излиза в 6 сутринта и се прибира капнал вечер. Времето, което прекарваме заедно, са няколко часа вечер и ако откраднем един почивен ден седмично. Но ние знаем за какво го правим - имаме си една мечта, която преследваме: да си направим лятната къща годна за целогодишно обитаване, а след това да обиколим някои дестинации, които много искаме да посетим. Т. е., ако ме разбираш: целта оправдава средствата. Според мен, вие с твоята приятелка нямате ясна визия за бъдещето ви заедно. Тя се чувства ощетена откъм времето, което прекарвате заедно, защото не вижда смисъл в това. Ако събирахте пари за жилище, едва ли картинката щеше да е същата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker