Не показвайте слабост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не показвайте слабост
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2845 пъти
Мъже, никога не показвайте слабост пред жената/приятелката си!

Да, знам че много хора не са съгласни с този съвет, но действителността винаги е по-силна от желанията на хората. Казвам това както от личен опит, така и от наблюденията си над връзките на познатите и приятелите си.

Лош ден на работа? Спукал си гума под дъжда? Нещо те боли? Депресиран си? Налей си едно питие и преглътни оплакванията. Каквото и да е естеството на проблема ти, оплакването пред жена ти няма да ти помогне. Дори жената до теб да те обожава, винаги една малка част от нея, на подсъзнателно ниво, започва да се съмнява, да се чувства несигурна. Започва да губи уважение към теб, а при жените уважението е неделима част от любовта.

Дали този мъж е достатъчно силен? Дали ще се справи с предизвикателствата в живота? Дали ще ме защити когато дойдат истинските проблеми?

Сълзи може да си позволите само на погребения или подобни по значимост събития. През останалото време трябва да сте като непоклатима стена, дори отвътре всичко да се тресе от съмнения, самосъжаление, или несигурност.

Ако проблемът е от такова естество, че не може да бъде скрит, минимизирайте го. "Ще се справя. Не е кой знае какво. Нищо ми няма. " Но не по женският начин, при който устата казва "Нищо ми няма", но цялото и поведение крещи "Наранена съм! ".

Знам, че е трудно. Но това е истината. Ако наистина имате нужда да се оплачете пред някого - за това са близките приятели.

Никога не забравяйте, че мъжката и женската любов са подобни, но в много отношения са почти диаметрално противоположни. На всеки мъж сърцето трепва когато любимата му е несигурна, наранена, с насълзени очи. Всичко в нас ни кара да се опитваме да я утешим, защитим, и успокоим.

При жените е подобно на съзнателно ниво, но подсъзнанието е друга работа. Такъв вид любов, жените проявяват само към децата и малките сладки домашни животни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4b036a04f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не ми е пречело, когато мъжът до мен ми е споделял за проблеми или е проявявал слабост. Напротив, в такива моменти изпитвам силен порив да го утеша, да го подкрепя, да му съдействам. Проблем би било да се оплаква без да предприема нищо и винаги да е в такива състояния. Но всеки има трудни моменти и моята роля като негова половинка е да съм там, когато той има нужда от мен. Не липсата на слабост предопределя мъжеството, а търсенето на начин да се справиш, дори за целта да се наложи да поискаш помощ.

Все пак се замислих за това, което казваш за подсъзнателното, авторе. Мъжете, с които съм била, винаги някак стоически са се опитвали да се държат, когато имат някакви терзания. Личи си, че им е зле, че са напрегнати, но се опитват да не го изразят директно. И точно това предизвиква гореописаните чувства у мен. В такива моменти директно си го хващам и си го напрегръщам и винаги съм готова да изслушам, въпреки че както казваш, в повечето пъти чувам думи от рода на "няма проблем, ще се оправя".

Помня веднъж чаках едно гадже да се прибере. Наложило му се да се прибере с градския, дойде целият мокър, премръзнал и уморен. Прегърнах си го, казах му веднага да сваля мокрите дрехи, направих му чай, докато той си вземаше душ, гушнахме се под едно одеало и вечерта завърши с други екстри. Той разбира се не се оплака, но състоянието му беше видно. Как да не се погрижа за него? И това не е единичен случай.

Не знам дали щях да го приема за по-малко мъж, ако беше помрънкал, възможно е фактът, че не го направи, а се правеше на силен, да ме разнежи така. Което донякъде може би потвърждава твоята теза, авторе, но някак си ми се струва, че в твоята история няма място за грижа към мъжа. А според мен инстинктът на всяка нормална жена е да се погрижи за мъжа си, когато знае, че той има нужда.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5171bf1c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кой ти го каза това? С мен ако някой се държи така ще му бия шута, честно ти казвам. Ще си мисля, че крие нещо съществено от мен, но дори и да е просто емоционално недостъпен и студен, това ще е достатъчна причина да не съм с него. Единственото, което може да спестиш е, ако я ревнуваш без причина, тогава наистина е грозно. Но при всички останали случаи - не. То е ясно, че всички сме хора, едва ли някоя си мисли, че мъжете нямат проблеми и никога не плачат. Такова поведение мен лично би ме изнервило изключително много. Предпочитам да ми се сподели и да помисмим заедно по решението на проблема, ако има нужда разбира се,но поне да знам какво се случва. Такива недомлъвки не са ми ок. Вредиш си по тоя начин най-вече на себе си. Ако някоя не те харесва, това е несъвместимост на характерите, не те харесва като ценности и виждания за живота, проблема не е че й споделяш. Тя рано или късно ще разбере какъв си, колкото и да мълчиш. По-добре по-рано да разбере и всеки по живо по здраво да си ходи и да си намери подходящ партньор. Недей си внушава глупости.

Жена 30г.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 25c1318cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами, не съм съгласна с теб и ще ти кажа защо.

1. Жените и мъжете не са толкова различни, колкото си мислиш.

2. Няма по-хубаво от това да си истински в емоциите, думите и действията си, без значение от пола. И, разбира се, в границите на добрия тон и разума.

3. Абсолютно всички хора на този свят имат моменти на слабост.

4. Любовта на жената не намалява, когато любимият ѝ е "слаб", плаче, покаже несигурност и т.н... Даже напротив - още повече го заобичва, защото има смелостта да покаже "слабост", а и в такива моменти всеки има нужда от още повече любов/подкрепа.

5. Потиснатите емоции увреждат психиката завинаги и с времето става все по-зле с времето. Има много информация по тази тема в Гугъл - прочети. От личния си опит, мога да кажа същото.

6. Жените не харесват силни мъже, а ИСТИНСКИ МЪЖЕ. Честни, откровени, умни, с големи и добри сърца.

7. Наливането на питиета в кофти моменти е добра предпоставка за алкохолизъм, а жените мразим пияндета.

8. Мислиш много, много, много грешно относно съзнателното и подсъзнателното.

9. Никоя жена не би искала да е с мъж, който не ѝ споделя. Все пак смисълът на връзките е да се обичаме, подкрепяме и взаимно да правим животите си по-лесни, а ти отричаш една огромна част от този смисъл...

10. Ако продължаваш да вярваш в това, което си написал, едва ли ще имаш успех с жените.

Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 09b6264077
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е най-глупавото нещо, което съм чела. Моментът в който реших, че приятелят ми е човека за мен беше когато сме плакали двамата. Това не е слабост, а сила.. изневерите са слабост

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 17e66b0e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И ако ме прецени като недостатъчно силен какво? Ми да си взема дърмите и да вазира, справял съм се сам и преди нея, ще се справя и след нея.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9e810f6ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти мъж ли си, жена ли си, новата Наталия Кобилкина ли си? С такава предубедена категоричност говориш, че напушва смях от логореята ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 14f0daab12
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Такава простотия скоро не бях чела... а четох до половината.

Който си мисли, че има универсална рецепта за успех за каквото и да било да ходи да я продава на пазара. Хората са различни, стига вече с глупавите обобщения.

Кенди

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bf47d0387c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хахаха , очакваме следващата тема от тебе - не останаха истински мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 406a2b27fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това, което си написал е изключително, не мога да повярвам как точно си успял да подбереш думите ..
Имам само един въпрос. Истината има много страни. Едната страна е да се прикрие проблема/несигурността, за да се запази мъжествеността, но така не се ли и постига едно отчуждаване от жената до теб? Защо, ами защото се появява едно прикриване на част от теб, било чисто като събития, а защо не и като душевност? Ако трябва да следваме един идеал, в който няма граници/тайни между мъжа и жената, то това ще попречи ...
В същност разбирам, че това са само приказки, такъв идеал няма в реалния свят и, ако искаш да си "отгоре" трябва да го играеш...
Но пак не ми се струва правилно такова поведение. Аз мисля, че дори и( а то е със сигурност) да си губещ от искреността си, то по добре е така, от колкото да се прикриваш в слабостите си. А винаги има и възможност жената в несигурността си, да се пречупи и да осъзнае нещо смислено...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0020d757f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Голяма простотия. Вземи порасни.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0bb18aaf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо, повечето възражения могат да се сведат до "При мен пък не е така! ". ОК, винаги има изключения. Дори да приема мненията ви като 100% истина, това си е вашата истина. Изключенията потвърждават правилото. Статистически погледнато, съвета ми е валиден, защото важи за 90% от хората през 90% от времето (да, процентите си ги изсмуках от пръстите, но са от този порядък).

Второ, съветът ми е за обърканите и нещастни млади мъже, които често постват тук. На тях никой не им казва къде точно бъркат, а им говорят глупости, извадени от женски списания като "не се страхувай да покажеш уязвимост, бъди емоционално достъпен" и др. подобни поп-психологически мантри. Още едно обобщение което ще ядоса доста жени тук, но е доста вярно: "Не слушай какво говорят жените, а гледай какво правят".

Трето, нещата никога не са черно-бели, и не ми ясно как някои интерпретират "не споделяй всяко разочарование с жена си" като "не проявявай никакви емоции, и не споделяй нищо с нея". Емоциите са жизнено важни за всяка връзка, но мъжете трябва да контролираме емоциите си (жените също, но това е друга тема, в която сега не ми се навлиза). Едно е да споделяш радостите, надеждите, дори дребните неща от живота с жената до теб, а друго е да бълваш неконтролируема емоционална каша.

За тези които се съмняват каква ми е квалификацията да правя подобни обобщения: не е по-лоша от тази на всеки друг форумен "експерт". Имам голям личен и професионален опит, както и дългогодишен щастлив брак, което само по себе си ме прави по-квалифициран от доста други участници във форума.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 918fcfb47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Виждаш ли как ти наскачаха женките. Темата ти е право в десетяката. Изобщо нв ги слушай и не жена не вярвай.
Видят ли те слаб, тя може да каже, че иска да и споделиш, но при най-удобния случай ще те удари точно там, когато най малко очакваш и ше ти напомня как си хленчил.
Никога не се размеквай пред жена, нищо, че тука ти обясняват друго. Женитв са като децата и са деца в тяло на зрели жени. Те не знаят какво искат, но ще ти изредят хиляди неща, за да докажеш, че не си прав.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 735b57af87
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Мене тая жена ако няма да ми помогне когато имам нужда и да ми е опора, когато трбява, за какво ми е?

Най-здравословните отношения, приятелю, е когато няма тайни и преглътнати чувства.

Дано го осъзнаеш някога.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e409edf1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не си прав. За повечето жени е важно човекът до тях да споделя с тях. То това дали се справяш в живота или не, си личи с или без споделяне и търсене на подкрепа.
Че си споделил или потърсил утеха/помощ от половинката си говори само за вашата сплотеност. По всичко личи, че ти и твоята половинка нямате такава.
Жените в зряла възраст не харесваме вечно мрънкащи но нищо правещи мъже, да, но вярвам, че и при мъжете е така.
Въпросът е да можеш да се довериш и да споделиш в половинката си е нещо страахотно.
Ако вкъщи не можеш да му отпуснеш края и да се чувстваш комфортно да бъдеш себе си.. то къде?
Ами не си прав.

Жена, 27г.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0bb18aaf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   (От автора)

RE: 1

Всичко опира до мярката. Ако мъжът се оплаква толкова често, колкото жената, тя ще го помисли за прекалено. Равенство между половете в това отношение няма.

RE: 2

Прочети отново това, което съм написал. Къде видя да съветвам да "крие нещо съществено от мен" или "да е просто емоционално недостъпен и студен"? Ако всичките теми за разговор се изчерпват с досадните ежедневни проблеми, тогава връзката така или иначе е обречена в дългосрочен план.

RE: 3

"1. Жените и мъжете не са толкова различни, колкото си мислиш". Нима? Колкото и да не ни харесва, не може да се спори с милиони години еволюция.

"2. Няма по-хубаво от това да си истински в емоциите, думите и действията си, без значение от пола. И, разбира се, в границите на добрия тон и разума." Именно тези "граници на добрия тон и разума" са същественото нещо. Те далеч не са там, където си мислят повечето жени.

"4. Любовта на жената не намалява, когато любимият ѝ е "слаб", плаче, покаже несигурност и т.н..." Може би, в "меденият месец" на връзката, или ако има съществен дисбаланс между чувствата на двамата, но в общият случай определено е негативен фактор.

"5. Потиснатите емоции увреждат психиката завинаги и с времето става все по-зле с времето." Подтискането на негативни емоции е една от най-важните съставни части на зрелостта.

"6. Жените не харесват силни мъже, а ИСТИНСКИ МЪЖЕ. Честни, откровени, умни, с големи и добри сърца." Хубави думи, които не казват почти нищо. ИСТИНСКИ, да, ама предпочитат да видят финалната версия, а не всички издънки по пътя ;)

"7. Наливането на питиета в кофти моменти е добра предпоставка за алкохолизъм, а жените мразим пияндета." Ако едно питие ще направи някой алкохолик, защо да се бори с неизбежното?

"9. Никоя жена не би искала да е с мъж, който не ѝ споделя." Споделя - да, но не всичко. Има доста неща, споделянето на които не води до нищо хубаво.

"10. Ако продължаваш да вярваш в това, което си написал, едва ли ще имаш успех с жените." Имал съм предостатъчно успех през живота си. А и вече съм намерил единствената жена, която ме интересува, така че за мен темата е чисто теоретична.

RE: 4 "Това е най-глупавото нещо, което съм чела"
RE: 7 "Такава простотия скоро не бях чела... а четох до половината."

Явно не четете достатъчно ;)

Естествено, че има универсални рецепти. Нормалното разпределение важи за почти всички човешки характеристики като се започне от ръста и теглото, и се свърши с личностните черти. Изключенията и в двата края на спектъра са доста малко. На всеки ми се иска да си мисли, че той/тя са някакви уникални и неповторими създания, но за повечето хора това не е вярно.

RE: 5

Донякъде съм съгласен, но доведен до крайност този начин на мислене ще разруши повечето връзки.

RE: 8 " Хахаха , очакваме следващата тема от тебе - не останаха истински мъже."

Почакай още 10-15 години и това ще стане. Цяло поколение момчета възпитани предимно от майките си, и от общество, което ги третира като "дефектни" момичета, вместо като малки мъже. Но това е друга тема.

RE: 9 "Едната страна е да се прикрие проблема/несигурността, за да се запази мъжествеността, но така не се ли и постига едно отчуждаване от жената до теб?"

Определено има доза горчивина, но истината не винаги е приятна. В дългосрочен план е далеч по-добре да виждаме света какъвто е, а не какъвто ни се иска да бъде. Да, безусловна любов няма, и женската любов определено е с повече условия от мъжката, но това е положението. Така или иначе всеки мъж, който обича жената до себе си прави жертви за нея. А това не е толкова голяма жертва. В крайна сметка аз не вярвам съществуването на дядо Коледа, но това не ми пречи да обичам и ценя празника Коледа.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 27e570d4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Така е авторе, ти си открил тази горчива истина - не можеш да се довериш на типичната жена до себе си, трябва да пазиш фасада на сила, това се очаква от теб.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0e45e7e3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   99% от вас абсолютно не са вникнали, в това, което ви говори авторът. А той е напълно прав и всеки млад мъж, който се опита да осмисли съветите му, ще увеличи шансовете си за стабилна връзка.
Никога, ама никога не съм чула съпругът ми да се оплаква, че е уморен от работа, а при него тя е тежка. Не и по начина: "Скапан съм, като парцал съм, мразя ги тия шефове". Точно обратното: вечер ми споделя какви постижения има, как работата напредва, каква позиция си е извоювал с труд, а виждам, че очите му се затварят и се досещам, че е уморен; съответно - избързвам с вечерята, приготвям му напитка, предлагам да си легнем по-рано; но той да се разхленчи - никога. Прибирал се е в къщи с рани (електроинженер е, работи по строежи), аз започвам да пищя, а той ми казва: "О, това е дребна драскотина, до ден-два ще мине, колко такива съм ги имал...". За него такова нещо като "тежка работа", включително и домашна такава, няма. Ако не може да се справи, ще извика приятел, но без да ме занимава с това. Дори да има финансови проблеми, никога не е изпадал в истерия по този повод. Не и пред мен! Просто ме уведомява, че инвеститорът бави плащанията по обекта. Никога не казва: "Боли ме главата", а просто пита: "Имаме ли аналгин в къщи или да ида до аптеката?"
Какъв е резултатът? Ами обожавам го! Да си влюбена в собствения си съпруг не зная защо в днешно време се смята за нещо извратено, но аз съм дълбоко влюбена в този мъж. Когато и двамата сме поканени на някое парти и аз отида първа, а той пристига след мен, погледът ми постоянно е във вратата. Чак когато дойде, вече се успокоявам и започвам да се забавлявам.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ed0f5724c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Прочетох до половината и спрях, защото не съм съгласна с теб!
Нищо лошо няма в това, да споделиш с половинката проблемите си, нито пък в тежки моменти да си депресиран или да заплачеш, това не е слабост... нарича се ЧОВЕЩИНА!
За мен хленчещ мъж е : 1 - Всеки път да се оплаква от работата си.
2 - Да се оплаква от връзката си нон стоп, че видиш ли не се чувствал обичан и бла-бла.
3 - Да мрънка, че иска да прекарва нон стоп време с приятелката си, пък тя не искала.
4 - Когато се стигне до караници да реве като бебе.

С такъв мъж не искам да съм, защото това е самоубийство особено когато жената е силната.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a1750e8183
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Авторе, избрал си лошо място за споделяне на вижданията си :):) Виж коментарите на жените - една даже те светка да провериш в гугъл, което си е опция, като не ти работи собствения мозък :) подкрепям те в изводите ти, не забравяй, че ако една жена трябва да опише идеалния мъж, тя ще опише друга жена :):)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a9e236d3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 13, това което описваш е инфантилност под формата на личностно разстройство. Пълно е както с такива жени, така и с такива мъже. При емоционално зряла жена или мъж съответно, тия твоите обяснения не важат. Но предполагам, че ти само такива жени привличаш? И аз такива мъже привличам, въпреки, че съм тяхната противоположност. Надушват ме, че съм жалостива и почват с драмите. Тъжно, но е истина :D Това което очаквам е споделяне, но от емоционално зрял индивид. Някой нарцис или граничен, естествено че ще бълва само драми и простотии. Тия отклонения не подбират по пол. Подбирай жените по-добре.

Ж, 30

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 46fff9ed2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Майката на една близка моя приятелка все казва, че един истиснки мъж трябва да излъчва сигурност каквото и да стане (и съм съгласна с нея).

Доста от нещата, които си написал, ми напомнят на ученията на Red Pill Community и други сходни. Препоръчвам тези, които не са запознати с този термин, да го погледнат в гугъл.

Според мен няма обща формула за всички хора. Много пъти съм забелязвала, че това какъв партньор и като цяло какви хора искаш в живота си, често е отражение на теб самия, твоите стремежи, желания и вярвания.

Има много жени, които предпочитат мъжа до тях да не е толкова доминантен без дори да го осъзнават. По този начин е гарантирана "победата", която те имат над него - те да избират, с тях се съобразяват и тн. Всеки познава или е чувал за такива жени, които са се качили на главите на мъжете си и до тях е не мъж, а прислужник.

Като жена мога да кажа, че принципно доста от написаното е вярно, НО за една част от обществото. Има жени, визирам и себе си, които се привличат от подобен тип мъже - сериозни, резервирани, премерени и нехленчещи. Ако попадна да разглезен мъж се чувствам несигурна и все едно срещу мен не седи мъж, а момченце, за което аз ще трябва постоянно да се грижа. Някакси не го приемам на сериозно и даже го чувствам под нивото ми. А аз искам мъжът да е малко над мен, да има на какво да ме научи, какво да ми покаже за живота. Това обаче не вкючва да е агресивен или винаги да иска да е прав, напротив. Означава да уважава жената до себе си като я изслушва, оставя й личното право на избори, не я насилва психически или физически. Но все пак да има своята мъжка роля, което доста често се изразява в това да е по-деен, решителен.

Искам да допълня обаче, че няма как абсолютно винаги мъжът да е такъв. Колкото и някои жени да мислят, че мъжете са безчувствени и тн, те също имат емоции и са раними. Не е реално да очакваме от мъжа до нас да е 100% скала и бетон, винаги да е силен. Няма нищо грешно в това той да покаже слабост и несигурност понякога, важно е да не е постоянно и да не е начин на мислене и живот! Това се отнася и до жените - едва ли един нормален мъж би искал да е с жена, която е отчаяна постоянно.
Добре е един мъж да е такъв какъвто ти го описваш в по-голяма част от времето, но е и ок да показва слабост и емоции, защото това показва на една жена, че той й има доверие и биха могли да са истински един с друг.

И мъжете и жените сме хора, хубаво е да проявяваме разбиране и да не си правим илюзии, че съвършенството съществува. Важно е цялостото ни отношение към живота и желанието за изграждане и промяна към по-добро.

Ж, 21

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 89ab515532
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Всичко право казва автора, а женките, както се казваше, гузен негонен бяга.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 45ed0e7db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторът първо не познава всички жени, та да прави обобщения.
Я познава отблизо и в библейския смисъл четири-пет, я не. Ама вече големият познавач на женската психика...Аз като жена не бих искала до себе си прикрит и неискрен човек, който ще ми се прави на Чък Норис, Айрън мен и не знам си още кой мачо. Артист в живота не ми трябва.
Живея от години с мъжа си и по погледа, по изражението на лицето му разбирам кога има проблеми, уморен е, няма настроение и съответно и той мен, затова сме заедно, за да си помагаме в тежък момент, не да се перчим и да се правим на герои.
Съгласна съм с Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bb1fa2d8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Хахахахаха, сега ще те убеждават, че да се оплакваш пред жени е нормално и няма да те зарежат.. Ок, ама ще те зарежат 90%

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d78b9c8701
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Не слушай какво говорят жените, а гледай какво правят. Това е най-истинското твърдение. Бих добавил, и гледай как се държат.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0461d7bb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Зависи от жената.Каква жена си си избрал да живееш с нея.Дали те обича.Дали държи на теб.На мен не ми трябва Супермен,а нормален,топъл,човечен мъж.Виждала съм съпруга си в много тежки моменти-много хора от семейството му си заминаха млади.Виждала съм го каква болка преживява,как плаче.Сърцето ми се е скъсвало-ако аз не го разбера и подкрепя в труден момент-кой?Даже най-много съм го обичала в тези моменти-оценила съм,че Съдбата ме е събрала с добър и състрадателен човек,който и мен ще подкрепи когато имам нужда.И го е правил.Супермените да си седят в киното-изобщо не ме интересуват.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bb1fa2d8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Пич, на стандартни въпроси, стандартни отговори. Това, което масово жените отговарят, не съвпада с действителността. Много са яли от тази попара, за която пишеш тук. Оплакването и безпаричието са жестоки автоглове за един мъж. Всеки е теглил и знае. Ти може да си се спънал в камък, ама те ще те убеждават, че не си се спънал или че не е камък. Та, да, темата е полезна за момчета без опит. Ние вече сме се опарили. Нали знаеш, ситият на гладния не вярва. :) Познавам една, дето развъртя цяла компания момчета, ама после тия момчета се оказаха много лоши, защото не я разбирали и я наричали к****. Хахаха, горкичката.. :) Аз мисля, че такива като Братан са имали само виртуални връзки, ако съдя по неадекватните му коментари за любовните въпроси.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: f1324af11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Жените едно мислят, второ говорят, трето правят.
Гледай всички самотни мъже - общото между тях е, че са по-кротки, по-добри, по-чувствителни,а нахаканите дето ебат по 3-4 различни крави седмично, щото нали те са мъжествени.
Пълни глупости са писали по-горе жените. Защо лъжат??? Не се ли виждат какви са?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5578248ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   При жените, всичко, което кажеш, може и ще бъде използвано срещу теб.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1065f70e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Мъжът трябва да споделя проблемите с жена си. Тя така или иначе ще забележи, че такъв има, без той да казва каквото и да било. В пълноценните отношения между мъжа и жената не може да има несподеляне и прикритие. Друг е въпросът как трябва да реагира мъжът на възникнал проблем. А именно - със спокойствие, без паника, страх, вайкане и най-важното той трябва да предложи адекватно РЕШЕНИЕ на този проблем. Това значи, че мъжът е силен.

М 22г.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2494a9e0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Жена съм, но мисля, че мъжете в темата са прави.
Няма нищо по-противно от мрънкащ мъж, гнусна гледка е.
Значи аз съм жена, мога да се оправям някак в живота и да не мрънкам, ама трябвало да го трая той да ми мрънка и да му решавам проблемите?
Това няма да се случи.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bb1fa2d8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До номер 30
Цялата работа се върти около стереотипите. И да е супер
жалък и смешен, един мъж ще е вървежен, защото просто отговаря на конкретен модел. А не да лъжат някакви смешковци, че жените инстинктивно надушвали оправните мъже, това са измислици. Надушват им облеклото и преценяват стандарта, факт. Ама, всичко се свежда до, , Той само се оплаква" Братоци, това е модел, от който жените бягат, не от вашите проблеми, от модел на поведение бягат. Защото така е прието, те дори не си правят опит да разбират, защото следват модели. Веднага ще дам примери с такива загубеняци, които вече имат и деца, които имат свое жилище, които са измекяри още от малки. И ще ми кажеш, че ги надушили като мъжкари. Никакво мъжкарство нямат. Не ни ги раздувайте тия глупости. Вяра на жена нямай, само на майка си. Те и за това само пишат тука в тая и други теми, че мъжете трябвало да живеят сами, защо? Че аз и с баща и майка да живея в нас, пак си бачкам и плащам всичко сам, никой не ме издържа. Като дойде една нормална(а такива няма), ще си отидем под наем и ше си плащаме и двамата, а не като идиот да живея сам и да си плащам наем, та аз не съм семеен, защо ще живея под наем, а и защо тя не живее в своя квартира, че аз да наемам. Абе, вие първо с ебахти мухълите се натискате, а пък разправяте кое било мъж. Авторе, мести си го в другия крачол и да не ти пука. Тук и най-свястната е само за чесане на краставицата, за нищо друго. От всяка ще видиш мизерия и нож в гърба, от всяка. Всеки умен мъж го е разбрал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker