Провокираха ме многото теми за приятелството между мъж и омъжена жена. Прочетете моята семейна история и дайте мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Провокираха ме многото теми за приятелството между мъж и омъжена жена. Прочетете моята семейна история и дайте мнение
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1343 пъти
Поздрави до читателите и уредниците на сайта,
Ще се постарая да бъда кратък с моята история и дано да бъда полезен на някой.
Значи нека първо да направим едно разграничение. Едно е една жена да има мъж за приятел, с който се виждат чат-пат да пият кафе и си пишат или чуват по телефона отвреме-навреме, все хак 21 век сме, друго е да е напълно обсебена от него и вследствие на това по - голяма или по - малка степен да пренебрегва семейството си. Това вече показва емоционална зависимост, макар и да не правят секс.
Ето и моята история. Оженихме се по любов. Заживяхме в моя апартамент, преди брака, след основен ремонт. Няма намеса на родители. Тя забременя. Роди ми прекрасно момченце. Две години го гледа и после на ясла го пратихме. Никакви проблеми. Върна се на работа и живота си течеше нормално. По едно време се появи той. Млад и прекрасен колега. И тогава започна приятелството и с него. Жена ми има едно много силно качество - честна е до болка и не е лицемерка. Не е крила нищо от мен. Запозна ме с човека. Обясни ми, че са само приятели, но прекалено задружни приятели. Какво правеше? Пет работни дни заедно + три вечери от седмицата на заведение след работа. Знаел съм всяка нейна стъпка - къде, до колко часа и т. н. Като ми каже прибирам се в 10, значи в 10 е в къщи. Ходи в командировка с него. Казва ми до еди солко си часа съм заета, после ще хапна и ще си бъда в стаята. Номерът и, хотела и всичко ми казваше. Директно съм я питал дали ме обича и дали прави нещо зад гърба ми. Казваше ми, че ако не ме обича няма да е с мен. Този човек с нищо не показвал, че има задни мисли към нея, изключително интелигентено и възпитано се държал. Никакви намеци, никави неприлични покани и предложения. Има ли много общи теми и интереси, но с нищо не ме превъзхождал и не би ме заменила с никой. Винаги ми е благодареше за толерантността и са разбирането, и ми подчертаваше, че съм прекрасен човек. Прекалено много я обичам, че да влизам в конфликти с нея, макар и честна тя си е опърничева жена.
В събота и неделя жена ми беше изцяло отдадена на семейството си (и сега е така) и винаги ми е казвала, че това са мойте дни и мога да правя каквото си искам. Един път само и казах, ако ме няма тези дни, какво семейство ще сме тогава. Всяка минута с нея и детето ми е безценна. Тя нищо не каза. Искам да ви кажа и друго - много съм сексуален. Тя го знае и в събота и неделя я спуквах от секс. Това ни беше единственото свободно време и никога, ама никога не съм имал проблеми в това отношение, а и тя се себераздаваше.
Мина година и половина и колегата и напусна работа. Пак продължиха да се виждат, три пъти седмично след работа. След време го той се появи с нова приятелка. Запознахме се с нея семейно и отвреме -навреме започнахме да излизаме заедно. Детето ни поотрасна можехме да го оставяме при роднини и т. н. след работа. Те обаче продължиха да се виждат самостоятелно. След една от тези срещи, която беше последна за нея се прибра направо разбита. Какво се случва? Приятелката на нейния приятел му поставила ултиматум да приключат срещите си, защото това не и харесвало, не било нормално и той бил влюбен в жена ми, според нея. Станал скандал. Той отказал и тя си събрала нещата и го напуснала. Същият този господин се срещнал с жена ми, разказал и всичко и и се обякнил в любов. Казал и, че я обикнал още първия път, като я видял. Държал се с нея като с приятел и потискал чувствата си, защото била омъжена с малко дете, търсел утеха в други жени, но само тя му била пред очите и не можел повече да се самозалъгва. Предложил и да станат любовници, а после щели да видят какво да правят. Това ви го разправя моята съпруга. Гледала го, като извънземна. Отказала му най-категорично. Ясно му казала, че ме обича и няма да лиши детето си от баща. Разкарала го директно, без право на обаждания. Два дена рева заради собствената си глупост и доверчивост. Оправи се. Родихме си и второ детенце. Пак е момче и сме много щастливи. Това беше преди 7 години. След този случай тя никога не допусна м ж до себе си, който да и бъде приятел. Въобще всичко и подейства доста отрезвяващо. Аз пък никога не се върнах към този момент и не натякнах.
Какво искам да кажа?
Няма еднакви случаи и не обобщавам, но няма начин един мъж да иска една жена да му е приятелка и да излиза насам - натам с нея, без да го привлича сексуално. Всички останали въпроси са последствие - дали ще се влюби в нея или не, или просто ще я вкара в леглото си за развлечение. При всякакво положение обаче рано или късно на такова приятелство идва развръзката. Дали това ще се случи чрез намесата на трети лица или самите участници няма значение. В случая приятелката на приятеля на жена ми му е дала тласък, за да си разкрие чувствата пред нея, които ги е потискал дълго време.
Обичайте се, подхождайте с разбиране помежду си и не допускайте трети човек да застава на пътя ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 49ed16e2f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Благодаря ти за историята, Авторе!
Уча психология втора година и затова посещавам този сайт - тук чета истории и се поучавам от чуждия опит и винаги търся да науча нещо ново!

В началото на историята ти бях 99, 999% сигурен че жена ти изневерява с тоя колега. Но накрая не съм толкова сигурен, щом наистина тя е реагирала по този начин и щом имате такава силна комуникация!

Заради такива истории (рядкост са) си заслужава да се чете тоя сайт чат-пат, понеже наистина хората ги има всякакви. Най-редките случаи са най-интересни, тъй като те разбиват грешните представи, идващи от абсолютизирането (което всички понякога правим)!

Благодаря за историята, пускайте ако има и други такива, с интерес чета!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c903958d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Толкова е красиво, че чак не е истинско. Приятелство между мъж и жена, той влюбен във съпругата ти, срещат се, ходят заедно по командировки и... нищо. Авторе, категорично не вярвам. Само ще ти кажа, че имаме познато семейство с което контактуваме често. Тя доста често се обзавежда с нов любовник, задължително го води в къщи да пие ракия с мъжа и. Всички, абсолютно всички от обкръжението им знаят и се гаврят. Но мъжа и казва абсолютно твоите думи-моята жена е честна до болка, тя не може да лъже, тя не е лицемерна... мисля си, че и ти още вярваш в Дядо Коледа....

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d1fd91ab90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз мисля като № 2. Нещо фалшиво ми звучи версията на жена ти, авторе. То бива приятелство и колегиалност, ама семейна жена с малко дете три пъти седмично по график да си прекарва часове с мъж, при положение, че цял ден е на работа с него, ми се вижда съмнително. А ти какво правеше? Гледаше детето, въртеше домакинството и се радваше на дружбата им? И накрая - развръзка като в сапунен сериал... Голяма артистка си взел.
Прочети в Гугъл на кое се казва Бръсначът на Окам в науката и си помисли.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9762f2926b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто сега вече не ти споделя за поредния колега-лпбовник. Взела си е поука. Той я оправя през седмицатв в службата, ти уикенда. Хепи енд.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bfe295d35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Има голяма вероятност другото момиче да ги е хванало и твоята да е скалъпила тази история, в случай, че другата ти каже.
Това, което си описал не е приятелство, а си е връзка. Че тя е прекарвала повече време с него, отколкото с теб.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0e4ab4e92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Стига с тези "приятелства" между мъже и жени, почти винаги има привличане, дори и да не се осъзнава в началото. Ако такова няма, то няма да има и интерес да се виждат, това е спойката. И не обвинявай мъжете, че са лошите. Аз съм мъж и съм свидетел как жени, които ти се правят уж на приятелки всъщност искат да с теб и когато това в крайна сметка не стане се вкисват, ама се вкисват доста. Общуването и близостта между мъжа и жената предизвикват желание за близост, в единия повече, в другия по-малко, но го има.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ae605b0d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От горчив опит знам, че няма чисто и искрено приятелство между мъж и жена, които не са роднини. Един мъж никога няма да тръгне са гради приятелство и да влага време и усилия ако няма изгода от това (освен ако не е гей), а в най-честия случай това е да прелъсти жената. Колегиалните отношения трябва да си останат в работното време. Всичко извън това непременно води до нещо друго.

D

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8e8cd88b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "но няма начин един мъж да иска една жена да му е приятелка и да излиза насам - натам с нея, без да го привлича сексуално." Наистина няма начин! Да бъркаш в кацата с мед и да не си оближеш пръстите!? Не допусках, че има толкова наивни мъже. Гузният негонен бяга, как искаш да се държи жена ти, като съвестта й е гузна. Сега ти лее крокодилски сълзи, защото е останала прецакана.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5ffae74c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Стига глупости! Какво е това приятелство, при което семеен човек с дете ще ходи 3 дни в седмицата да се шляе по заведения и то до 10 часа! Да не говорим, че детето е малко и сега, ако майка му не е до него, то кога?! Цялата история е съшита с бели конци. Онзи пък с години излизал с нея, бил уж много влюбен, ама чак накрая решил да й каже - да, да! Според мен приятелката му просто ги е хванала или пък му е поставила ултиматум да прекрати тоя цирк и онзи е решил да не рискува повече. Няма нормална майка на света, която да предпочете шляене по барове пред това да е с детето си. Като добавим и факта, че е намеквала на съпруга си да прави каквото си иска през почивните дни, това наистина не е никакво семейство.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d6ff4017b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, дълбоко се надявам, че думите ти на жена ти са истина. Ти си я познаваш, но от моята женска гледна точка ще ти кажа едно- аз като съм влюбена в един човек винаги искам да прекарвам максимално най- много време с него. Плюс това и ако имаме дете- това означава, че и мъжа и детето имат нужда от внимание. Разбирам примерно да излиза 1 път в седмицата на кафе с приятеля си, но постоянно на работа да е с него и отделно 3 вечери на ресторанти- това си е прекалено много. Аз винаги съм бързала дори да се прибера по- бързо от работа, за да може със съпруга ми да сме си заедно и да сме си с детето. Това със съботата и неделята е просто било убиване на време и да не заподозреш случайно нещо, защото ако прекарва примерно 7 дни от седмицата с него си е направо почти живеене на семейни начела. Това, че ти е казвала и в кой хотел е и коя стая е с цел- за да знаеш къде е и да не вземеш случайно да цъфнеш в хотела. Ако не ти каже в кой хотел е или те излъже- сто процента ще разбереш за какво става въпрос. И също така- почти винаги любовниците биват запознавани със съпрузите/съпругите, за да не заподозрат другите нещо и да имат предтекст, че са просто приятели или колеги. И пак от моята гледна точка на жена ще ти кажа- няма жена, която да плаче за такава глупост- тя като му е казала, че не иска да има любовна връзка ( защото я е страх да не те загуби, както и децата) с него, тя всъщност е скъсала с него и плаче, че повече няма да се виждат и евентуално повече няма да са интимни. Аз никога не бих плакала, че вече няма да съм приятел с някого, щом той е имал други мисли и е искал нещо различно от мен. Предпочитам да си остана със съпруга си и да бъда щастлива, от колкото да имам такива приятели. Дано жена ти да е разбрала грешката си и да не я повтаря..

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4b627e6212
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Няма такива приятелства, всичко е секс , жена ти се е чукала под носа ти , а ти пишеш романи.
Голям наивник си , гледай действията , та тя е прекарвала повече време с приятеля си, отколкото с теб и детето.
Явно накрая са ги хванали на калъп.
Говори с уж зарязаната приятелка, всичко ще ти стане ясно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker