Как преодолявате раздялата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как преодолявате раздялата?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3593 пъти
Аз съм жена и имам чувството, че полудявам. Много ми е тейко, много обичам и много се раздавам, но се разделяхме няколко пъти, последно сме разделени от малко повече от месец, той откакто сме разделени си има друга, остава при нея, секс... направо съм съсипана.

Сълзите ми напират в очите постоянно, дори и на работа вече трудно се владея. Знам че не си заслужава, но като обичам, обичам от цялото си сърце. Той ме обича по някакъв негов си начин, но не е правил нищо за мен, а с жените като цяло е еднакъв-винаги остава у тях, понеже няма къде да ги заведе.

И сега аз съм смачкана, до вчера беше в моето легло, сега е в нечие друго. Не издържам, моля ви, искам реални съвети, не просто не си струва и подобни, защото това го знам, но не се справям.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 40993dac7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам как се чувстваш :( Съвети не смея и не мога да давам, мога да ти кажа единствено аз през какво преминах, за да преодолея раздяла след дългогодишна връзка (заради друго момиче). Първо минах през етап на отричането. Самовнушавах си, че нещата не са толкова зле, колкото изглеждат. После дойде етапа на шок, когато осъзнах реално какво се случва. След това дойде гнева към него- съсредоточих се единствено и само върху неговите недостатъци, говорих наляво и надясно колко ужасен човек е, дотолкова, че сега с него си поддържаме нормални отношения приятелски, но не можем да се появим никъде заедно, защото всичките ми приятели и познати го мразят :D След гнева дойде и приемането на реалността и осъзнаването, че не е единствения човек, който мога да обичам :) Започнах да пътувам, да се занимавам с мои си неща, да се заглеждам в други мъже и т.н. Всичко това ми отне около година.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a434916799
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никак. Просто се разделяш, ако има защо и продължаваш щастлив, че си се оттървал. :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d36375a239
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пропуснах нещо да напиша, пиша от др. комп, но не знам кой номер съм, не са публикувани коментарите още, както и да е. Най-трудният от етапите ми беше този на шока, в който си ти в момента, продължи около месец и беше ад. Сутрин започвах да плача буквално преди да си отворя очите, на работа как съм работила и какви съм ги вършила и аз не знам, но всеки ден си казвах "ето, днес съм по-добре от вчера, а утре ще бъда по-добре и от днес".

Другото, което искам да кажа е, че тази раздяла изцяло ме промени, от наивното момиче се превърнах в зряла жена с много по-различен поглед върху нещата и съм много щастлива от новото си аз. Дори съм благодарна на въпросния мъж, сега знам, че с него така или иначе нямаше да бъда щастлива.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 493f626798
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Реалния съвет е да го зарежеш и да престанеш да страдаш! Може да е като клише - но наистина времето лекува. Просто твоето лечение не е минало още. Ще говориш друго след време, ще видиш! Не се заслужава да страдаш!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 94acfb3ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Контрол ти трябва. Замисли се... с какво си помагаш само да се плачеш? Нещо получаваш ли от това? Не.

-Death_Blade ^

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 19ed3e3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дали само те е използвал? От колко време сте били заедно. Ако е било от дълго, смяташ ли че в момента иска да си поживее? Ти ще го приемеш ли обратно?
Като цяло нищо не можеш да направиш освен да не му се натрапваш и досаждаш, знам че е трудно. Ако бях на твое място сигурно щях да се примиря със загубата но определено бих изчакал да видя как ще се развият нещата защото вече не зависят от мен.
Така че времето е на твоя страна - опитай се да се почувстваш човек и да живееш отново.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9991b68b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката-5 г. бяхме заедно, но не беше типична връзка, не сме излизали почти, все у нас се виждахме, нищо не е правил за мен, използвана се чувствам, той вс. нощ беше по кръчмите, но никъде с мен, дори трябва да се радвам, че не е с мвн, а все едно не съм жива, психически не издържам, звъня му постоянно, една вечер дори ми даде да говоря с новата му приятелка, това беше шок за мен, дори не знаех, че има нова връзка, помогнете ми, моля ви...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 48eb28cbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами той достатъчно ти е помогнал! Ходил по кръчми, не правил нищо за теб, дал ти да си говориш с новото му гадже. Малоумна работа! В мен от толкова "помощ" нямаше да е останало и зрънце добро чувство към въпросния мъж.

Я вземи си запали една свещичка за здраве и от благодарност, че си се отървала. И си промени самооценката - звучиш като отчаяна жена, която е готова на всичко за единия .... Горе главата и успех!
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9f499e0b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката-надявам се да се справя, и да е час по-скоро. Мислила съм си и да съм с някой, който да просто заместител на мъжа с който бях до скоро, но и това не мога, а може би ще го забравя по-лесно. В мен ли е проблема и аз не знам вече, знаех че няма да имаме сериозна връзка, той ме беше предупредил, дори ме е карал мн пъти да се махна от него, за да не страдам после, но аз не можех, и той не можеше.. до скоро. Мн е умен, много може и много знае, след него всеки ще ми се струва тъпак. Вкопчила съм се в него, а това знам е огромна грешка. Звъня му постоянно, искам да кажа нещо, а той ми затваря, аз пак звъня-той ми остава тел. отворен, така по 50-ина пъти на ден понякога, но звъня толкова, защото не мога да кажа това, което искам, аз винаги съм го изслушвала, а той мен не.
Знам че и аз с това звънене го отблъснах много, дори вече каза, че ще отиде в полицията, понеже не спирам, знам колко е отблъскващо някой да те притеснява така, аз не бих търпяла това, знам че като не иска да говори с мен не трябва да настоявам, но и знам колко мн съм направила за него, а той дори не говори с мен, вече наистина мисля, че полудявам.. не знам, аз съм човек, който като цяло обича да се налага, с него мн отстъпвах и накрая за какво.. кажете, ако мислите че проблема е в мен. Благодаря ви на всички, от сърце. Бъдете здрави и щастливи!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4afe3f0bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз се разделих с приятелката си, направих нещо ужасно, зле оставих я пред нейни познати но това беше последица от раздялата, тя ме остави малко преди голям за мен празник, с думите, влюбена съм в друг нжо не мисля че ича такъв човек, просто оправдание, аз имах чувството че още в началото на връзката ни тя се опитваше да намери начин да ме зареже, но въпреки това се влюбих, вече сме разделени почти половин година и всеки ден ме боли все повече, не искам друга не мога да погледна друга, всички ми се струват как да кажа, обикновени, опитах с една жена но я нарани, не знам вече какво ли не пробвах нова работа, хоби, триене на фейсбук, инстаграм снимки телефони, няма и няма, , просто тя е най хубавото нещо в живота ми, моля някой ако може да ми помогне не се издържа, дори и черни мисли ми минават през ума, извинете за правописните грешки но съм разстроен и треперят,

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker