Мъже, каква жена искате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, каква жена искате?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2356 пъти
Мъже, каква жена искате? Каква е перфектната жена за брак за вас? Какво очаквате от нея в брака? Изобщо искате ли да се жените? А да сте във връзка поне? Или вече всички искат само секс,без обвързване? Какви качества трябва да притежава една жена за да искате да се обвържете с нея? Мъжете изпитват ли емоции или всичко за вас е как изглежда жената, дали е секси, с пари, без пари? Дайте мнения да разберем веднъж завинаги какво искат и очакват мъжете от една жена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9cd3886c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моята. Тя е добра, отговорна, морална, разбрана, искрена, средно амбиоциозна, добра майка и съпруга, отдадена. Знам, че ще ми набият единичките и ще си мислят, че лъжа, но ако има Господ, значи той ми е я пратил.

За мен не всичко е секс, но дори и в секса е добра.

Но аз всичките тези неща не ги знаех за нея, когато се влюбих. Просто усетих, че сме един за друг, а дори не я познавах. Шесто чувство, не знам.

Естествено че изпитвам емоции. За мен е важно на първо място да е добър човек и с ценностна система. Относно физиката искам да има приятно излъчване, да е естествена. Не е казано да е някаква натокана мацка, даже прекалено натоканите и изкуствените ме отблъскват, защото излъчването им не ми харесва. Не казвам и да е някаква запусната и неподдържана, просто да е в рамките на нормалното.

С жени неверни, егоистки, прикрити и лъжкини категорично не бих направил компромис.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 132bc7dda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много въпроси, бе! От коя агенция си? Перфектни хора няма. А най-грижовната и обичаща жена е мама. :)))))

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a22f867ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Блондинка, с която да се обичаме. Харесвам естествено русите коси, но не знам дали в България има такива жени. Освен външният вид, много би ми харесало ако е добро и мило момиче.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 75f28551bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Търся същата жена като себе си, но за жалост няма такава и ще си остана единак. Не вярвам да има жена, която да ме разбере и да ме подкрепя. Пък и като гледам колко са малко ценните хора. Да намериш правилният човек за теб е като да намериш съкровище, по ценно и от златото.
Като цяло 90% от жените, които виждам не ми харесват, въпреки че са красиви външно. Другите 9% са се омъжили вече на моята възраст. И ми остава 1%. Като цяло ми се повръща от цялото общество, в което живеем. От цялата суета и префърцунени кифли, искащи от мъжете единствено да задоволяват нуждите им, а в същото време тези, които могат да задоволят нуждите им "Властни и богати мъже" се държат с тях като с кучета и ги сменят като ностни кърпички, а те търпят, защото са кухи лейки...
Харесвам жените в Япония. На вековните им традиции във връзката между мъжа и жената и възпитанието на децата им. Ето това харесвам.
Но за жалост нито ще замина за Япония, нито смятам, че в България има много такива жени.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 43258e2bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Такива, за които Вълдобрев пее в "Хеликоптер" ...

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 95b572bbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Богата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d16304f04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Шесторъката Чандра-за да ми шета ефективно и бързо.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0930fe0282
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Какво значи "ВСИЧКИ ТЪРСЯТ САМО СЕКС"...

Защо ли моите познати ВСИЧКИ са в сериозни връзки? Хм?

Имам сигурно двама познати, които не са обврзани. Другите ДВАДЕСЕТ, всичките са в сериозни отношения.

Ако ТЕБ те търсят само за това, а и важи за всяка жена, която го изпитва... ми сорка.. ма в теб има нещо, което не привлича мъжете по тоя начин.

Мъжете искат спокойствие, грижа, секс и манджа.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: da61664dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Никаква!
Предпочитам да си остана ерген и да нямам дертове на главата.

Мъж на 29 г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 95b572bbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Братане, пенкилер. Вземете се с Black Sabbath, твоята фенка вече.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9cc7e9ba7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Най-вече - навитачка!
Ти като кажеш "Едно!", тя да каже "Две!", а не да ти прави сечено...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8366d0a0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Никаква жена не търся, само от време на време секс и за друго не ми трябва. Излишен тормоз, излишно напрежение, все едно съм на работа 24/7. Безмислени въпроси, които ми се задават ежедневно, на които и тя знае отговора, ама така за спорта. Изкуствено създадени драми, които целят да те изкарат от равновесие. И за капак кво получаваш - нищо. Един прост секс и тва е, всичко останало се върти около нея.
Прекрасно се чувствам сам, даже много по силен психически. И не не искам да се женя, дори вече не съм сигурен, че искам деца. Бракът на родителите ми показва, че това не е любов а ежедневни караници и психическо натоварване, като гледам брат ми и той след 5-10 години ще навлезе в същия ритъм, като децата му станат тиийнейджъри.
Изгубих колосално време за жени, които буквално се подиграха с мен, а в същото време обичаха вниманието, което им давах. Прекалено пресметливи се оказаха и всички останали, към които имах интерес.
Еми майната му, аз винаги съм бил силен сам и жена не ми трябва, за да ме направи щастлив. Но повече не аз времето си няма да губя, за да тичам по жени. Вече режа наред, най-интересното е, че интереса се покачи към мен точно, когато 5 пари не давам. Жените не се интересуват от мъжа, а това, което той им дава. Не искате брак, но искате да изживеете церемонията по сватбата, и изобщо единственото, което ви интересува е собствения ви интерес, да родите деца, за да го отметнете в списъка и да имате сигурен живот. Всичко друго е приказки, които говорят без дори да вярват в тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 911344b664
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   1,97 съм, на 21. Харесвам само по-големи жени (25-45).

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7bc9e48dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   За да искам сериозна връзка, жената трябва да е първо женствена така, че да имаме хармония, след това да е хубава, да ме харесва заради химията между нас и нищо повече, никакви сметки, анализи, претегляния, разпитвания и подобни, трябва да се чувства добре и да е притеглена към моята близост и в никакъв случай да пази дистанция, да е резервирана, да отблъсква, да играе игри. Да е достатъчно умна за да можем да поддържаме интересен разговор. В никакъв случай да не смята, че "си знае цената" и аз трябва да положа усилия за я "спечеля" и да има преувеличено самочувствие и самомнение и да смята, че понеже е жена а аз мъж това я поставя в привилегировано положение в нашата връзка и че аз поради този факт трябва да полагам усилия и да и се доказвам а тя не. Тя трябва да се усеща като равноправен партньор с когото мога да споделям, да се доверявам, да общувам без да се притеснявам и с нея да се привличаме силно и харизматично на физическо ниво.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b16a609604
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Жените в днешно време отблъскват с визия, поведение и отношение. Има ли изобщо такива, които някой да ги харесва?

Тяхната приповдигнатост мина всякакви граници. Когато една жена ме убеди, че преди всичко е човек (такава с морална стойност), тогава ще я харесам. Но не съм виждал такава....

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8c53da8bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Братлета, явно много сте страдали от жени или имате комплекси. Моето момиче си е супер, няма какво да я описвам с думи, въобще не мога да се оплача. От близо 6 години сме заедно, не може да ми омръзне да съм с нея. Казвам го, тъй като е имало балъци дето са ме питали "не ви ли писна да се гледате толкова години?" Ми, не. Няма как да ми писне, скоро и баща ставам, още по-интересно ще е.
Хайде, много здраве и стига сте мрънкали.

М27

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e3a2074781
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Трябва да е красива, нежна, женствена, страстна, морална (тоест да не е ебана от много мъже, девствена най-добре, но такива вече след 16 години няма), да говори спокойно, да се усмихва.

Категорично не искам жена, която не спира да дрънка, не ме увжава, феминистка е, меркантилна, курвентия, грозна, дебела, ,неподдържаща се.

Не искам жената да е богата, защото, когато е богата се взима на сериозно и започва да се държи надменно.

Жената трябва да задоволява мъжа. Важно е в секса да не е дърво, да се отдава страстно, да го лапа. Мъжете имаме нужда от секс както от храна и вода, тъй че ако прекалено често я боли главата има и други жени.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 586a8f858a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Искам такава жена, която още пази способността да играе и да се забавлява, но го съчетава с женственото. Не изцяло фокусирана върху това как изглежда, каквито са масовите жени днес. Искам такава фокусирана и върху вътрешния си свят. Да има вътрешен свят първо на първо...

От гледна точка на външност нямам някакви супер критерии, стига да не е прекалено дебела и да не прекалява с грима в опит да прикрие някакви свои недостатъци.

90% от днешните жени-кифльоци не ми харесват въобще, защото прекаляват с грима и изкуственото поведение в опит да прикрият свои недостатъци. Уж са вървежни, но реално колко да са вървежни впрочем, щом нито деца им правят, нито дълготрайни семейства имат, а се развеждат на 5-тата година? Кифладжийството е завзело модерната българка и тя неще да го пуска. Масово жените обичат някой да им е пример за това как да се обличат и да се държат вместо да мислят малко. Е, ей такава жена неща.

Първата ми връзка се разпадна след 2 години, защото приятелките на тогавашното ми гадже й говореха как съм й бил първия и тя трябвало да пробва с други. Сега е сама на 30 и малко отгоре, но минала десетки мъже. Не е добре.

Искам жена, която да ме харесва, да мисли самостоятелно, да не се води по приятелките си, да обединява чистото с женственото. Да не е била с прекалено много мъже. Естествено че няма как да е девствена и неща такава, защото първата ми беше девствена а след това стана лека жена в опит да навакса. Тънка е границата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker