Жените все ми разбиват сърцето! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените все ми разбиват сърцето!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1686 пъти
Не знам какъв е този проклет късмет! Мъж на 27 години съм (досега съм имал 3 сериозни връзки, всъщност 3 интимни връзки като цяло). Едната беше година и половина, другата - 2 и последната - 3 години и половина. Лесно ще кажете, такива си ги избираш! Но уверявам ви, всяка от тях беше различна като характер, визия и поведение. Хората ме имат за красив, симпатично лице, физиката ми е атлетична (тренирах плуване с години и фитнес отделно), много съм висок (1. 95 имам), поддържам се, малко над средностатистическия човек съм вече, не съм стиснат, смятам се за интелигентен. Не съм циник, простак, не пуша, не пия освен при повод. Не контролирам жената до мен, тоест ревнувам в границите на нормалното. Верен съм наистина много, не виждам друга, когато съм влюбен. Не се хваля, просто наистина се чудя КАКВО МИ Е, че винаги ме зарязват и то по жесток и брутален начин? Да кажем да имах труден характер, но аз съм изключително разбран човек!
Първата ми приятелка беше като влязох в университета. Имахме общи лекции. Притеснително, скромно, обикновено момиче. Бяхме щастливи, сладка детска любов, имахме много общи теми и безкрайни разговори. Но тя омекваше пред всяко момче, което й обърне внимание, всеки, който й пише. При положение, че и аз обръщах внимание. Просто се разсейваше от всичко, което мърда. Не смятам, че на някого ще му е приятно гаджето му да праща сърца и целувки и да си интимничи с хора от противоположния пол. Накрая дори тръгна да излиза с тези и просто се изпокарахме. Била е доста пълна в гимназията и е отслабнала, но явно си имаше комплекси и умираше за всеки мъж, който я хареса. В интерес на истината с нея си останахме приятели.
Втората ми приятелка беше една нахакана мацка, която ме преследваше в мрежите буквално, аз имах още чувства към предната. Популярна, много красива, скандална. Накрая тръгнахме, когато вече я захаресвах нея. Но започна да ми се налага за всичко, да ми повишава тон и обижда без причина, да се държи пренебрежително. И това към края, през другото време всичко беше ОК. Правеше ми проблеми за дреболии. Просто искаше да ме промени. Накрая тя реши, че ще замине за Америка с ултиматум или да отида с нея, или късаме, без изобщо да сме го обсъждали, не ми е споменавала, ей така от октомври за ноември стана върпосната година, а аз имах болна баба и очаквах най-лошото (Слава Богу, жената оцеля и още е жива и здрава). Тя ми каза, че аз губя и си замина за Маями. А аз в този момент бях доста зле, семейни проблеми, здравословни имах. На нея не й пукаше.
Последната ми приятелка беше най-голямата ми любов, която най-силно ме опустоши. Бяхме най-дълго време заедно. Сватосаха ни приятели, но си допаднахме от първа среща. Тя беше идеалната комбинация от уверена, но земна жена. Не беше стеснителна като първата, не беше арогантна като втората. Обаче с нея нещата приключиха най-грозно, защото я хванах в изневяра със сина на кръстницата/кумата й. С него винаги са имали закачки, но гледах на тях като на брат и сестра, а те зад гърба ми. В коли, алеи, затънтени местенца.
И ето, повече от година след последната ми връзка, когато най-накрая преболедувах всичко, се чудя какво ми е. Знам, че има хора, които ще попитат - не ми е малък членът. В секса не съм егоист, бих изпълнил всяко желание. Да, имам си негативни черти, но не са крайни. Доста съм емоционален, но не съм избухлив, тая нещата в себе си. Защо все така постъпват с мен? Как да вярвам отново? Ще ми се да бях като тези мъже, които търсят само секс и си гледат кефа, но аз секс без любов не мога, не мога и да живея без любима, именно затова се чувствам самотен. А вече искам семейство, деца, кучета и котки, уют. В същото време гледам и слушам как алкохолици, простаци, женкари, мързеливци, плужеци буквално - на външен вид и като характер, третират жените си като стока, бият ги, ползват ги като секс играчки или слугини, а добри жени при това седят при тях. Аз освен всичко мога да се справям с домакинството, не съм готованко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1d536ec452
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам за несполучливите ти връзки. Стана ми кофти докато четях, но е факт, че в днешно време добрите и стойностни мъже са с разбити сърца и често сами. Не знам защо се получава така, може би голяма част от жените търсят силна тръпка.. Боклуци сме си...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0e744f90a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 27 си още младо момче, какво си се разхленчил? Щом имаш визия и самочувствие, успокой си живота и търси свестни момиче в библиотеките, театрите, а не по кръчмите-дискотеки. Има и свестни жени но те са скромни и не пърхат като пеперуди из дискотеките.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 867ce7d7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не е нужно да се обвиняваш, просто да срещнеш подходящия човек е изцяло въпрос на късмет. Освен това си още доста млад, за да изпадаш в мрачни мисли. Недей толкова сериозно. Опитай по-лежерни връзки, без предварителна нагласа, може да се получи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5e8289ce77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е в теб проблема. Да намериш своята половинка е въпрос на късмет.а

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 397dac9180
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Проблема ти е,че нямаш или почти нямаш трески за дялане.Жената си умира да се изживява като фелдфебел,който да променя по свое усмотрение.На теб няма какво да ти се променя.Дори по-лошо,може да стане така,че без да искаш ти да започнеш да я променяш.А това последното Е ТРАГЕДИЯ И УЖАС ЗА ЖЕНАТА.Някой да я променя.
Така че ако беше малко по-недодялан ще видиш как щяха да пърхат край теб с тайничката цел да те вържат и дресират по своите критерии.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9952844b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Щото си добряга, брат.

Жената подсъзнателно иска да я мачкат. Не случайно са измиглисли "Бий ме - обичам та".

Сега ще скочат 13-те свестни жени да защитават... ама си лайте колкото искате. Остатъка от женурляка са няма толкова тъпи курвета.

Ти едва ли ще се промениш коренно, така че... само късмета ще те оправи. Ако ли пък не.. ще си тровиш нервите с неверници и истерички.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f7b31c863d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъпи авторе, нищо ти няма! Майната на последното момиче, щом не те е оценила, то резултата е бил правилен и така е трябвало да се случи. Ще намериш своето момиче, просто не се отчайвай! Знам, че е изключително изтощително да градиш една връзка, да даваш всичко от себе си, за да разцъфне и накрая едно голямо нищо. Това е живота, явно с несполуките се опитва да ни даде накакъв урок- затова и цял живот се учим.
Ходи си със самочувствие, бъди по- общителен, инициативен, а всичко ще се случи по своему (или разбира се с желание ). Късмет за напред!

Г.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 29d16f6ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Тази тема, ако не е измислена, направо ще се омъжа за теб! Перфектен си :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 91e2048c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не е в теб вината, но не е хубаво да си толкова добър защото идва период в които почват да те използват, манипулират. Позната ми е твоята ситуация и аз съм по същия начин бих казала. На 19съм, но и аз се чудя какъв е проблема и защо попадам на такива боклуци..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0835fa650e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жените искат мускулести мъже, за да ги бият после.
Искат и богати да са, освен силни, за да им изневеряват после.
Факти дами и господа...

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f0561b79f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Защо е речено, че нещо ти има? Не си срещнал човек за себе си и всички от нас преживяваме подобни загуби. С времето ще опознаеш друга, която ще е точна с теб. Тогава ще се чудиш защо си страдал преди. Кураж и само напред!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1208ef5873
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никъде няма жена само за един мъж. Жените са като пчелите, програмирани са да прелитат от цвят на цвят, винаги търсят най сладкият. Не им пука, че често кацат и на отровни цветове, което им коства живота. Със жените зле, без тях още по зле, такава ни е орисията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fd31bd8881
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Братан е прав брате. Жената иска игра, тези добрини, тази доброта не са и интересни, понеже тя никога не е била рационално същество, но пък красиво за сметка на това. И очевидно имаме нужда от това объркано създание. Важното е да не бъдеш наивен и да разбереш това което казва братан, да знаеш как да се държиш, не наистина да ги мачкаш или да ги биеш или неща подобно, но да знае кой е лидер, да го усеща. Тях ги привлича чувството да са по-слаби. Никога не слушай съвети от жени, те дори и някои от тях да знаят какво искат, ще напишат и опишат нещата според това дали звучи/изглежда добре, а не тежката понякога и не съвсем удобна истина.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 96ba7d055b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Разбирам те напълно. Аз съм малко по голям от теб и се чувствам по същия начин! След последната жена, в която виждах съпруга и майка на децата ми, вече не съм същия! Същите въпроси си задавам и аз, и още не съм се отърсил емоционално от последната. Затворих се в себе си и живота ми минава като пясък през пръстите. Вече трудно ще се доверя на жена!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 044cf6a4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   След всичко прочетено имам един въпрос... Ще се омъжиш ли за мен? :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker