Приятелство между момче и момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство между момче и момиче
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1433 пъти
Здравейте! Започвам направо имам следния проблем:
От няколко години имам много близък приятел момче. Споделяле си, прекарваме време заедно. Но от известно време се появиха чувства и от моя и от негова страна. И сега не знам какво да правя. Притеснява ме това, че ако ила нещо повече от приятелство между нас в един момент нещата може да не се получат и да си развалим отношенията. Има ли хора, на които това им се е случвало и какво са направили? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: bb1a250b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами случва се доста често. Според мен винаги си струва опита за повече, но си идва с риска да не се получи. Някои хора все пак си остават ок след това, предполагам зависи вие какви сте като личности и характери. Повечето пъти хората чувстват, че дължат на връзката, така да се каже да и дадат шанс, когато се познават от дълго време и развиват чувства. Някои пък хора смятат, че най-прекрасната връзка е приятелство в основата си и вашия случай е перфектен в техните очи. Замислете се какво искате и не се страхувайте да рискувате, за да го направите възможно е моя съвет.
S.A.D.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8a106ca1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ваша стара поговорка (женска) гласи: "Мъж без пари е просто приятел".

Сега сериозно.
Два цитата ми направиха особено впечатление, които се явяват като отговор защо мъжете избягваме обвързване.

"Притеснява ме това, че ако ила нещо повече от приятелство между нас в един момент нещата може да не се получат и да си развалим отношенията"...

Типичният пример за жена, която има предразсъдъци. Точно това ни обърква нас мъжете и казваме че не знаете какво искате. Ако това ми го кажеш на мен ще си помисля, че не си сигурна нито в мен, нито в себе си. Е, а познай гради ли се връзка, когато си неуверен?

И..

"Има ли хора, на които това им се е случвало и какво са направили? "

Какво ти пука? Ти не можеш ли да бъдеш по-индивидуална и независима, за да направиш своя избор, а чакаш някой да ти даде наклон? Ако аз сега ти кажа, че няма приятелство между мъж и жена и да отрежеш момчето ще ме послушаш ли? Нали осъзнаваш че по този начин си изпускаш щастието (и може би истинската любов) ако не послушаш себе си, а някой друг?

Съветът ми е да поговорите с момчето и да се разберете.

1017

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6eb57793b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е какво по-хубаво от това човекът до теб да ти бъде и най-добър приятел. Не виждам никакъв проблем, дори напротив.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1a326e25d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да имах, същата ситуация. С момче, което си бяхме приятели от доста време в един момент започнахме да изпитваме чувства един към друг. Прекарвахме много време заедно винаги гледахме един към друг като на много важни приятли, но не и като гаджета. Една вечер обаче се напихме и двамата понеже бяхме на рожден ден и си признахме. Спахме заедно няколко дни след това тръгнахме. Всичко беше перфектно, но крихме връзката си по мое желание, защото още не беше нещо сериозно и нямах желанието да се разбира от всички. Не бяхме много време заедно и приключихме връзката си заедно с приятелството си, за което ми беше много по тъпо от колкото за връзката. Уж се бяхме разбрали, че ще си запазим приятелството, но повярвай ми много е трудно да приемаш един човек, като половинка и на следващия ден да го възприемаш като просто приятел просто не става дето се вика човека с когото до вчера си спал днес да е във "френд зоната". Просто не се получава трябва малко време да мине. Иначе с момчето се оправихме сега отново сме приятели, но едва ли някога пак ще сме същите близки приятели каквито бяхме, за това съвета ми е да не бързаш и да не действаш импулсивно ако искаш този човек в бъдещето си. Първо осъзнайте дали това наистина са чувства или просто някви кратки сексуални желания.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2f68f51737
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво приятелство между мъж и жена? Я се стегнете и хванете да се вземете, колко хората се заблуждават по този начин и после се почва с години да се гледате отстрани и да съжалявате. Всеки един знае че в една връзка освен партньори сте и приятели. Така че няма да си го загубите. Дерзайте

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 452280af7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си усложнявайте живота, бе младежи! Ясно е, че се искате и ще си го направите. Пък после, каква ще ви е връзката, трайна ли, хубава ли, зависи само от вас. Гаранции в този живот няма.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker