Искам да му отмъстя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да му отмъстя
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1043 пъти
Момиче съм, на 18. Може да има и други такива истории, но все пак ще споделя моята. Лятото започнах работа. Преди около 2 месеца един от колегите ми, към който имах симпатии, ме покани да излезем. Говорихме си, беше много мил и романтичен. Излязохме още няколко пъти, пишеше ми всеки ден, когато бяхме заедно не спираше да ме прегръща и целува, говорихме си за всякакви неща, беше ми казал, че ме обича. Всяка вечер ме изпращаше до нас, когато не бях на работа идваше до нас да се видим. Всичко беше наред, докато преди около седмица не спах с него и от тогава не ме е търсил. На работа сме се засичали няколко пъти след това, но държанието му е коренно различно, студено. Бях го питала защо ме отбягва и отговора му беше, че съм се била държала грубо с него един ден на работа, което естествено е оправдание. Може и до някаква степен аз да съм виновна, защото в началото той мислеше, че сме „гаджета” и аз му казах, че не е така, за което явно му стана доста неприятно. Не съм имала връзка до сега и се уплаших, не се чувствах готова. Но за това време свикнах с него и ме боли, че така внезапно свърши всичко и е било само за един секс. Няма да го търся, не мисля да се унижавам, но до сега не са постъпвали така с мен и не мога да спра да го мисля и да се ядосвам. Искам да го нараня както той нарани мен, но не знам какво да правя. Дали ще е най-добре да го игнорирам, да го накарам да ревнува? Очаквам съветите ви, ако имате ппдобни истории -как се справихте с това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: f5f0c62905
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи на колегите ти, че сте спали заедно и че му е бил малък и че по време на акта по грешка е извикал името на майка си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3aaa962b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Детска работа е това твоето. Ти очевидно вече си наранила човека, след като той е имал сериозни намеряния към теб за връзка, а ти си му казла, че не сте гаджета. Тоест ти сама си му казала, че е просто секс, а сега се оплакваш, че те е използвал. Съветвам те да порастнеш и да запонеш да стоиш зад думите й действията си. Ако искаш връзка с него, намери начин да му обясниш, че тогава си се уплашила и всъщност искаш да сте заедно. Ако ли не, го забрави и не се занимаваш с тъпи отмъщения.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 25279c6211
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да не му е харесал секса с теб, защо трябва да отмъщаваш на горкия човек? Щом нещата не са взаимни, няма какво да се сърдиш. Така е в любовта. Не винаги има хепи енд.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 63526a0c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Типично лапе, което изобщо не гледа към себе си, за да си обясни какво се случва, а само сочи другите и веднага приема, че другия трябва да е гаден човек, щом нещо кофти се случи. Според мен човека е искал да е с теб, но след като си му ударила надеждите в земята със незрялата си несериозност и неосъзнатост относно какво всъщност искаш е приел, че това е състоянието на отношенията ви. Ти какво мислеше, че ще стане? Казала си, че не искаш сериозни отношения, но сте останали интимни - ами следващото нещо надолу в листа е несериозно за секса. Това не го ли разбираш? Или ти мислеше, че ще се правиш на недостъпна и ще му отказваш, а той ще се блъска да ти се натиска и да ти се моли. Личи си колко разглезено си отгледана и каква грешна представа за себе си и за отношенията ти с мъжете ти е създадена. Това, което искаш от него не е ли унижение? Ама в момента, когато разговора се завърти към теб да търсиш него, казваш "няма да се унижавам". Двоен, лицемерен стандарт, който говори много за теб и виждането ти за мъжко-женските отношения и динамиката в тях. И веднага първия въпрос е "как да му отмъстя? ". От такива гадни хора, дето сте научени като ви боли отговора ви да е да наранявате и да отмъщавате, вместо да погледнете в себе си и да си обясните как се е чувствал другия и защо е направил, каквото е направил стана такъв неприятен за живеене света!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cc4eec68bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще изглеждаш жалко, най-добре си намери приятел и по реакцията му ще разбереш какво му се случва в главата. Пък вземете да си паснете в момчето, още по-добре. С боклуци не се занимавай, който трябва да ти е в живота, ще остане

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker