Грешни ли сме по природа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грешни ли сме по природа
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 753 пъти
Има един мъж, не мой тип.. , но така се случи, че изпитах силно желание към него.. Искам да го имам, искам да е мой. Мечтая си да го целуна, да го усетя как прониква в мен, да изгорим от страст и телата ни да станат пепел от желание. В една тъмна нощ да бъдем само аромат и въздишки.. , без съвест, без мисъл, без логика...
Толкова много го искам, че буквално се поболявам.
Имаме отношения лекар-пациент и сме изградили доверие по между ни. Много пъти ми е казвал, че съм му приятна и времето, което прекарваме заедно му носи удоволствие. Прави ми комплименти за външния вид и е ясно като ден, че иска да мине границата... Обаче няма смелост явно. Работи с мед. сестра, която му води графика и колкото и да затваря вратата когато съм там тя винаги нахлува.. , лично според мен, защото усеща, че между нас има нещо неизказано и ако се разкара от пейзажа, не само ще бъде казано ами и направено!!!
Въпросът е как да стигна до него.. Как да взема каквото искам от него.. той не е вещ- просто да го купя или притежавам.. Жалая го до болка и търся начин да пробия тази бариера и да взема онова което търся..
Защо сме грешни по природа ли?? Колкото и кръщенето и отричането на Сатаната да е изложено в Библията за очистване от греховете на Адам и Ева, толкова безполезно е и то... Всеки стъпва стабилно когато няма препятствия по пътя и сочи с пръст, онези които са паднали, но ето че дори и най стабилните се разклащат..
Ето ме и мен, искам мъж, който е на друга. Искам го само за удоволствие, искам да взема от него тази емоция, която изпитвам и всеки да върви по пътя си. Грешно е, знам и въобще не ме интересува.
Тези от вас, които са безгрешни нека хвърлят камъка..
Как да го имам? Харесваме се, но не мога да направя нищо защото ме е страх. В социалните мрежи е абсурд да го търся, защото не употребява такива, а на личния му телефон почти винаги вдига сестрата... Как да направя стъпката по дяволите... Мисля, че той няма да предприеме по решителен ход от това до сега, защото го е страх, че ако не откликна на намеренията му ще разруши етичния кодекс и ще се постави в неудобно положение.. А аз не мога да демонстрирам фриволно поведение заради това, че никога не сме сами. Всичко е в очите ми, но не е достатъчно...
Да бе и не се притеснявайте не съм 20 годишна хлапачка, която доктора е спасил.. Намирам се в средата на 30те и съм много осъзната, и в живота, и в леглото...
точно за това си мисля какъв горещ секс можем да си спретнем с доктора.... , та съвети? Мнения? Ваши случки подобни, които биха ми дали насока и въображение?
Хейта ще бъде пропуснат от мен, бих искала мнението на хора с подобни случки, мъжете - агресивно ли ви се вижда това мое желание, бихте ли нарушили служебна етика, заради жена, която ви привлича. И накрая жените, които са успели да “вземат” мъжа, който силно са желали..
Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 005035b949
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбрах дали е женен, но дари така да е, да не е вързан. Ти го преследваш с ясна цел. Той не виждам какво го спира, като иска да е с теб, защо не предприема нищо? Като толкова се привличате, защо не се срещнете на друго място? Има хотели, има стаи за по час, може да го заведеш вкъщи... Варианти много за такива като вас. Само дано миг удоволствие, не коства цял живот страдание за двама ви.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ff87eb65fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   мъжете се свършиха и искате да се изчукате с личния си лекар, браво

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7d3fcdc9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хаха ще ти мине, ако е женен едва ли, на колко е той? Защо мислиш, че и той те иска?
Всеки си има мислите, ако се случи, след това как мислиш? Просто е въображение, а понякога реализирането не е същото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 36b9ad3237
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че по-малко го е страх да не откликнеш на намеренията му, отколкото са му вързани ръцете от факта, че е доктор, а ти пациент и наистина би било неетично, имайки предвид позицията му да прави ход към теб. С други думи, мисля, че ти трябва да действаш, ако искаш нещо и да намериш начина да избегнеш проблемите със сестрата и социалните мрежи. Не ми се вижда агресивно, колкото до нарушаване на служебната етика - не бих се чувствал в положение да ухажвам пациентка, но не виждам проблем да откликна на неин ход, който да извади отношенията ни от служебните и да е ок.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker