Раздвоение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздвоение
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 837 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 19 години, от година и половина имам връзка с 38-годишен мъж. Да го наречем А. Той е женен, с 2 прекрасни деца.. Запознахме се в едно ресторантче, аз работех там, той дойде да се храни и още от първата ни среща беше ясно, че ще има и следваща. Нещата се случиха много бързо, а аз тогава не знаех за семейството му. Той не го скри, призна ми всичко и остави решенето на мен, аз сама избрах да бъда с него. Тогава имах приятел оставих го, защото не исках никой друг. Със семейният мъж нещата се задълбочиха. Влюбихме се много силно. Той страдаше от дълбока депресия и аз направих всичко по силите си да му помогна с каквото мога. Така и стана. Той винаги ми повтаря, че аз съм неговото лекарство, и че благодарение на мен се е възстановил. До тук добре, но аз заминах в друг град, за да уча. Той идва до мен всяка седмица за по няколко часа. Всяка жена, която е била "от другата страна" знае какво е чувството да знаеш, че любимият ти всяка вечер заспива до друга, но няма какво да направиш, защото там му е мястото.
Започнах нова работа в новия град, съответно запознах се с нови хора. Имам един колега с когото се разбирам много. Излизахме няколко пъти уж само като приятели. Аз не споделих на А., защото е много ревнив. Хващам се няколко пъти да мисли за новото момче и усещам, че започнах да изстивам от А., но той все още ме обича много. Как да му кажа, че искам да се разделим. Страх ме е да не изпадне пак в депресия. Знам, че нямам бъдеще с него. Крайно време е да приключим, но не знам как без да го нараня. Какво да правя? Моля ви за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: e4d465a172
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако искаш да лекуваш депресии, по-добре стани психиатърка, а не се занимавай с женени мъже. Този е поредният боклук, който "се лекува депресията" по чужди жени, докато неговата стои вкъщи и му гледа децата. Започни на чисто и гледай повече да не минаваш "от другата страна", за да не се окажеш някой ден и ти на мястото на чакащата вкъщи жена.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d17349ccbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се чувствай, че дължиш. Разбирам, че ти си помогнала и просто ти пука за човека и не искаш като се махнеш да се върне към начина, по който е бил преди, но си му дала много повече, отколкото която и да е друга на твое място би. Ти сама виждаш, че това те убива бавно и си щастливка, че живота ти е дал друго момче, което да ти хване съзнанието и да не страдаш повече по загубени каузи. Кажи му, че не можеш повече и че от много време те наранява това. Когато почне да обещава и предлага да се разведе с жена си напред във времето, категорично отказваш и казваш, че не си ок да си в такава позиция и просто не желаеш това да се случва. Казваш, че това е нормалния изход от ситуацията, че и двамата сте знаели, че е почти сигурно така да свършат нещата и просто не можеш повече. Кажи, че се радваш за времето, което сте имали и че си помогнала, кажи, че и ти си израснала, заради това, но сега е вече време всеки да се върне към живота си и че той трябва да приеме, че е свършило, просто така искаш ти. Не споменавай другото момче и решително отказвай да продължите под някаква форма или той да си чупи семейството.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2a7623136c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Никаква депресия не го е хванала тоя дърт пръч. Правил си е кефа с теб, лъжейки жена си и децата си. ако не си ти, ще си намери друга мадама, да му лекува депресиите, докато не го хване жена му. Правилно и навреме си отворила очи къде ти е мястото. Не му се обяснявай много, разкарай го и гледай си връзката с младия колега.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 997ab52548
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако изпадне в депресия, ще си я лекува. Ти не се притеснявай за човек 20 години по-възрастен. Не го жали толкова. Той е женен, няма какво да очаква от теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker