Кажете видове УСПОКОИТЕЛНИ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кажете видове УСПОКОИТЕЛНИ
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1466 пъти
Някой знае ли видове успокоителни без значение дали са на билкова основа или са медикаменти?
Мента, глог, валериан, маточина, жълт кантарион, коприва грам не ми подействаха. Става дума за тревожност. Много тъпо състояние е. Жена съм и не се притеснявам, но като съм сред хора си въобразавам че ме гледат. Ако някой ме заговори може да се изчервя или да ми се наруши дикцията. Въобще това много ми спира развитието. Отвътре не ми дреме но тялото ми не ми се подчинява. Не е нормално да не можеш да водиш елементарни разговори. То това си е социална фобия, ама какво му е толкова трудното да отговориш нещо ако някой те пита. Вместо това бягане и криене. Уморих се да бягам. Звънне ли телефона се панирам, звънне ли звънеца също хахаха аз даже си се смея на себе си. Чудя се дали да не взема кодеин, щото не съм срещала силни билки досега.

Фитнес, разходки в парка, да бера гъби и такива неща изобщо не помагат. На лекар или на шизофренолог няма да ида щото ме е срам. Дано някой колега с мойте симптоми сподели някой метод.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2c823fcf24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би Атаракс и нищо по-силно от него. По-силните предизвикват тежка зависимост, сравнима с хероиновата. Дори абстиненцията може да те убие, освен ако ти самата не го направиш заради нея де. Пък и като гледам как разсъждаваш, щом ще разчиташ на хапчета вместо да намериш друго решение в никакъв случай не взимай Ривотрили, Ксанакси или други бензодиазепини.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c2776510ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   липов чай

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c6a0a06f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Посети психолог! И забрави, че химически субстанции ще ти решат проблема. Напротив. Ще станеш зависима, това не ти ли минава през ума?! Срам я било...а не те е срам и страх да се допитваш до непознати да ти споделят рецепти, та направо да те довършат! Пишеш, че си жена, но мисля, че си тийнейджърка! Спри с глупостите, търси професионални съвети и без химии, моля!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1ea08d42a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мила. Взимала съм кодеин, но не го препоръчвам. Като цяло кодеина се използва като дрога, буквално. Пила съм хапчета и направо ми разказаха играта. Ставаш като парзал. Спи ти се, гледаш като наркоман, не може да работиш, не можеш да мислиш, пълна боза си. Има кодеин на течност, слага се в чаша пълна с лек и спрайт и се слага кодеин и се пие на партита принципно и си дроб сърма.
Аз съм същата като тебе, направо откачам от притеснения. Съветвам те да отидеш на психиатър, аз вече от 2 години ходя и пия лекарства и е по-добре положението. Тези неща се изписват с рецепти, не може да си ги купиш е така. Аз пия Ципралекс и Ксанакс. Второто го препоръчвам за тревожност. Тъпото е, че в началото е мега яко, пиеш половинка и не ти пука ама грам, пълно перде си, но след 2-3 месеца увеличих на цяло, но вече няма ефекта, тоест успокоявам се вътрешно, но не ми е някво сънливо и приятно. Губи ефект с времето, но моят съвет и да идеш на психиатър ЧАСТЕН! Не ходи в болници, а такива психиатри които са на около 60 годишна възраст и приемат в ЧАСТНИ кабинети. Скъпо е, но ще ти помогнат. Кажи тези две лекарства които ти казах и те ще определят дали стават и за тебе. Само да ти кажа, че това са си наркотици смисъл дрога от аптека. Аз лично се определям като наркоман.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1d1f355b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не взимай кодеин, защото той не действа така, използва се за притъпяване на болка. Ако го предозираш, ще станеш по-зле. Проблемът ти е за психолог, има нещо много сериозно, което те тревожи и трябва да разбереш основата на проблема. След това иди на психиатър, за да ти препоръча хапчета, ама при някой добър, внимавай да не те надрусат със Золофт, че колко хора отключиха мания, от тая глупост, бедна ти е фантазията. Мента, глог и валериан и на мен не ми действа, а проблемите ми не са толкова големи и постоянни. Това нещо просто не работи. Не друсай нищо без рецепта моля те, че после да не четем как си с маниакална депресия вече от акъл. Много е опасно, нямаш си на идея. Само редовни консултации с психиатър за подходящи медикаменти ти трябват. Но те се пият временно, според мен самия ти проблем ще се оправи само с психотерапия, а не с медикаменти. Те просто те надрусват и като ги спреш, почва пак същата история като преди.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 09dcd4b8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ти трябват хапчета. Просто се настрой, че не си по-малко от другите хора.

Абсолютно всеки човек има негативи, комплекси, страхове някакви, проблеми и. т. н. все ей такива неприятни, стресиращи и потискащи неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 00bef45f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На мен също ми се нарушаваше дикцията като се заговоря с непознат или с някого, пред когото не искам да се излагам (като мъж особено се проявяваше този проблем с жени). Знаеш ли какво ми помогна СУПЕР много - актьорско майсторство и импровизационен театър. Мога да съм доста социален вече, даже аз не вярвах, че ще стигна до това ниво. Още го имам това с тревожността отвреме-навреме, но много рядко.

Докато преди бях в това тревожно състояние 80% от времето, сега 80% от времето съм в освободено и спокойно състояние. Другите 20% пак съм в депре и социални фобии и тн. тревожни състояния, но то няма как. Като мозъкът е свикнал с едно поведение дълго време почти невъзможно е да се премахне и замени с друго. Много по-лесно е просто да се изгради ново поведение, което обаче не изтрива старото, и така и става и при мен и при повечето хора, които се развиват и превъзмогват различните невротични разстройства.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 003e72b3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не се трови с хапчета. И аз бях така, умряла от срам и страх. И знаеш ли.. взех се в ръце! Намерих си работа в ресторант, работих с многооо хора, ревах няколко дни и ми мина. Научих се да общувам. Сега на моменти отново изпадам в някакви срамливи състояния, но бързо излизам от тях. Общуване му е майката! Започни работа в място с много хора. Трудно е, но ако сама не си помогнеш, няма кой. Успех и бъди много упорита и смела!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker