Дали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1212 пъти
Накратко!
Какво мислите за Постоянното съвпадение на двама души в месенджър, които твърдят, че не си пишат? Дали е възможно?
Пояснявам:
С въпросното момиче не сме, чак толкова близки. С момчето имам връзка. Те двамата също се познават.
И така, какво ме кара да ги подозирам, че си чатят и може би и виждат?
Тя влиза в месенджър, след минутка влиза и той. Стоят едно и също време заедно на линия. Примерно 20мин. След това тя излиза и след малко, той също излиза. 20. мин след това, нито тя, нито той са онлайн. В момента в който единият влезе на линия, се появява и другият. И това се повтаря по няколко пъти на ден, през различни периоди. Случайно било? Случвало се е и по цял ден да са онлайн. ( та как, примерно и двамата са решили, да е точно този ден, а не вчерашният в който пък, през 5мин влизаха и излизаха- пак така уж случайно ) Както и обратното, да ги няма и двамата по цял ден на линия. ( пак със сигурност случайно са решили да е точно този ден, съвпадение ). Как така, всеки ден почти, решават да влязат и двамата в един и същ час, да стоят едни и същи минути онлайн, да излязат от линия пак в едно и също време? И след това пак да влязат едновременно. Какво е това съвпадение.. чак пък толкова? Та не е ли странно? Двама души които твърдят, че нямат нищо общо помежду си, освен едно здрасти като се засекат по улиците, и които твърдят, че не си пишат и, че това е просто съвпадение, да се засичат толкова често в месенджър случайно. Как така примерно днес и двамата са решили 3 часа да не влизат и изведнъж и двамата са решили точно след 5мин. да влязат. И пак уж случайно да са заедно онлайн? Това е от месеци наред. Преди това не ми е правило впечатление. Не знам, дали го обясних правилно! Съвпадения има, да съгласна съм, ама толкова очевадни, и всекидневни ми идват в повечко. Не им вярвам! Вярвам на очите си. Мисля, че ми изневеряват зад гърба.
Не знам, защо е толкова трудно да кажеш на човека с който си, че повече не искаш да сте заедно. Говорили сме си по- принцип с момчето, че ако единият или другият от нас, срещне някой, който го привлича и иска да е с него, да го каже на другият и нещата просто приключват. Без драми, без сърдения и такива неща. Защото на всеки, му е ясно, че насила хубост не става. Аз съм честен човек, не лъжа и държа да получавам същото отсреща. Ако имат нещо искам да знам, отдръпвам се и до там. Кому са нужни лъжи? И защо?
Та какво мислите за съвпаденията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 64ca070f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мился, че е малко показателно, че си стигнала дотам. Не го казвам обвинително, знам какво е да те гложди съмнение и да има детайли, на които иначе не би обръщал внимание, които да подкрепят съмненията и как човек се вдълбава в това. Показателно е, че ги забелязваш - значи усещаш, че има причина да им обръщаш внимание. Много хора смятат това за глупава ревност, но според мен си има аргумент за шестото чувство на човек и това, че много често си мажем сами очите и не обръщаме внимание на знаците, защото не ни харесва какво значат или защото това било "дребнаво" или лошо като цяло. Не смятам, че е съвпадение със месеци наред, бих конфронтирал човека и бих казал, че не желая да съм принуден да дълбая в детайли повече и че и на мен не ми харесва да следя кой кога е на линия и да си мисля какво ли не. Черно на бяло - пишеш ли си с този човек и доказателство във Месинджър. Ако съм достатъчно добре убеден, че съм се лъгал бих бил готов да се извиня, ако си пишат - сбогом, изрично отказа да е така. Кофти е да те поставят в позиция, където усещаш, че си лъган и или трябва да се самоубеждаваш, че няма нищо, когато има знаци, че не е така и да се чувстваш като идиот, или да се ровиш в детайли и дреболии като преследвач, и то само за да си върнеш чувството, което ти се дължи по начало, че не си лъган. Просто е детинско.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2276ccd2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гледай себе си, не се занимавай с такива излишни неща, пък каквото трябва да ти е в живота - ще остане. Ако ли не, здраве да е, но определено като следиш така нищо не постигаш или не може да промениш. Върви напред и който иска, ще върви с теб. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 662fad3789
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря !
На номер: 1 и номер: 2 , за изказаното мнение!

Номер:1 Много си прав, за шестото чувство!
За, малките и дребни на уж пръв поглед, незначителни и глупави неща( които ,карат човек, понякога да проявява ревност) но и на които ,в повечето случаи не обръщаме внимание! Знам и как изглеждам отстрани, дебнейки двама души в месенджър! Всъщност аз, по принцип и не се застоявам там. Не ,че с въпросното момче не си чатим . Но след първите няколко думи , които си разменим, му звъня ( или той на мен).Аз предпочитам разговорът по телефона, а не с часове да пиша. Но когато ми се наби на очи, твърде честото съвпадение между тях двамата , реших да наблюдавам известно време за да съм сигурна , преди да повдигна въпроса! Няма как да разбера, със 100% сигурност,дали е вярно това в което се съмнявам или не е. За себе си знам,че има нещо. Дори и да е вярно, той , никога няма да си признае . Защо ли...? Ами, защото по този начин, ще излезе, че е лъжец и че аз съм правата в ситуацията. Всъщност, дори вече, не знам дали искам да го виждам. За съжаление, съм от хората ,които не могат да се преструват, личи ми.Това определено ми вреди!
Благодаря за отделното време, жив и здрав!



Номер:2

И ти си прав, вярно е ,че които иска да е с теб , ще бъде.
Но знаеш ли, предпочитам да иска да бъде с Мен , а не и с Мен! Опашки не обичам.
Успех и на теб!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 44a60a4f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен няма как да е случайно. Провери някой път телефона на приятеля си. Така бих направила. Успех и пиши какво е станало.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 71cb4768b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направо го помоли да ти покаже чата им. Макар че я има и вероятността да си пишат и да трие всеки път целия разговор. Иначе ще полудееш от това дебнене и чудене какво става. Питай го за нея.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0692cefeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер:7( авторката съм)
Питах, каза ми, че се вкарвам сама във филми, как можело изобщо да си го помисля това... и т. н.
За мен, въпроса е приключен! Настани ли се недоверието в една връзка, е трудно да бъдеш всеотдаен както преди.
Моето отношение към него, вече се промени! Искам да му, вярвам, но не мога. Това се отразява и на връзката ни. Времето ще покаже, как ще се развият нещата!
Благодаря, че отдели от времето си за мен!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 702b6418de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   добре, де, като са онлайн едновременно, пишат ли си? Чатове виждала ли си? Нещо друго, което да ги свързва?
Аз съм постоянно логната в няколко устройства, почти постоянно излиза, че съм онлайн и какво от това? Малко пресилено е да се психясваш от такива неща. Ся ако имаш и други поводи за съмнения, е друго, но само от присъствие онлайн е смешно. Направо се зомбирахте с тия месинджъри :-)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 51803440e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер:9
Ако бях видяла чатове, нямаше да пиша тази тема.
Защото нещата, щяха да са ми ясни.
Да, явно се психясвам.. може пък, и да не се.. кой знае?
Със сигурност който трябва, го знае... но, не и аз.
Казваш, че теб цял ден те дава на линия, защото си логната в няколко устройства? Не в това обаче, беше моето питане.
Но, да не се повтарям. Като казах, въпроса за мен е приключен!
Поздрави! (авторката)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker