Мъжете са по слаби от жените! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете са по слаби от жените!
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3589 пъти
Защо го казвам? Любов, любов всеки иска да са влюбени в него всеки мъж иска да има многобройни завоевания
А какво става когато нещата се обърнат!
Какво ли?
Е ,ще започна от самото начало.

Срещнах моя принц когато бях на 14 .Бях лудо влюбена и света беше мрачен без него. На 18 се омъжих на 20 вече станахме трима. И през цялото това време бях отдадена единствено и само на него, никога дори не бях се заглеждала по друг. Той в същото време, не пропускаше да се забавлява .Е да, дискретно разбира се но все пак не спря, в продължение на 18 години при всеки удобен случай .Да през първите години умирах от болка ,чувствах се недостатъчна, обидена и наранена. Страдах много, ужасно много докато не станах на 25.
Тогава се появи Той!

За да ми покаже какво е любов какво е секс и какво може наистина да изпитва една зряла жена към един зрял мъж. През трите години които прекарах тайно с него изпитах цялото удоволствие на една връзка и бях ужасно
щастлива, бях влюбена! Той се появи от никъде и поиска аз да се влюбя в него той положи неимоверни усилия в продължение на една година се чувахме всеки ден без ангажименти и срещи. Да той направи всичко възможно за да си осъществи намеренията и успя. Получи мен !Аз бях влюбена и връзката ни бе
пропита от страст.
Аз която бях омъжена и не бях погледнала друг мъж станах любовница и то каква!

Е връзката ни продължи 3 години. Със съпруга ми продължих да живея и да се отнасям по същия начин по който винаги съм се отнасяла лНе съм била лицемерка напротив просто винаги в дома ми е било студено и съм намерила топлина навън без дори да я търся. А те се гордееха и двамата с това че ги обичам!
Какво стана после ?

Силния ми и уверен в собствените си възможности съпруг разбра че ме губи!
Той искаше само и единствено моята вярна любов!
Която не бях получила от него .
Но, аз му казах че го напускам.

Виждали ли сте мъж на 30 ,силен физически и психически мъж който е уверен в своите способности мъжественоста си и физическото си състояние да плаче като дете? Защо ли той беше влюбен за първи път в живота си в собствената си съпруга. Когато разбра че я губи. Той коренно се промени буквално за дни като отношение поведение и държание. И не си мислете че е временно все още е така а минаха години. А другия моята истинска и незабравима любов просто в старанието си да се влюбя в него и да бъда само с него се беше оплел сам в мрежите си.

Той за когото бях една играчка която той пожела .
Поиска да прекара живота си с мен. Е нямаше как да стане от моя страна защото не исках да си разбивам семейството .Той се опита да ме нарани да ме накара да го ревнувам .Демонстрираше пред мен връзките си с други жени и аз отново страдах защото безумно го обичах о въпреки това не се подадох. Не се поддадох дори когато ми купи жилище за да отида и да живея там-Не се подадох и на сълзите му защото знаех че ще му мине.

Получи се така че и двамата които искаха да ги обичам и да съм влюбена безумно в тях се влюбиха безумно в мен. Е минало е достатъчно време за да го пиша без емоция Те продължават да са влюбени .Само че аз вече не съм. Страдах много и обичах много и винагии бях наранявана.
Но мога да кажа само едно в края на историята
Мъжете са много по слаби ,колкото и силни да изглеждат!
И наистина, всяко едно страдание което не ни убива, ни прави по силни!

777

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 15add1a430
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пораснала си, нищо повече, а мъжете ти още не. Не е до пол, а до зрялост.
Нежду другото и аз си поплаквам понякога, особено когато слушам музика. А вече гоня 40-така. Но ни най-малко не се смятам за "слабия пол", защото навреме съм се освободил от всякакви илюзии, зависимости и самозаблуди. Не и без болка и без страдания, разбира се - точно като тебе. Просто... не се опитвам да обсебвам и да притежавам хората (в случая - жените), нито да ги контролирам. нито да ги карам да се влюбват безумно, нито да им давам тон в живота... И те с радост и без напрежение пърхат около мен - съпруга, две щерки, куп приятелки и... понякога и нещо по-специално.

Та така с половете :) Но пък не ти отричам, че с житейския опит си доста напред.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7ae19a4c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много точно казано!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c379c571e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Напълно те разбирам. Познато ми е. Но явно интересът между хората се изпарява и започват лъжите. Най-смешното е, че когато усетим, че губим човека до себе си, започва едно тръшкане... Ако сме сикали д аго запазим, защо не сме направили малко усилия и се опълчим на съблазните около нас, а не после да търсим под вола теле. Не сме съвършени, слаби сме всички, но все пак има и по-устойчиви хора, които съумяват да запазят достойнството си и другите някак искат да ги задържат до себе си. Но питате ли ги как се чувстват след поредното предателство?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8cccd064dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И са щастлива ли си ?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 20f905eb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може би се е получило така след като са разбрали, че вярното и влюбено кученце може да ги напусне и да бъде с когото си пожелае. Сега не те а ти избираш. Колелото се е завъртяло в твоя полза

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 20c29128e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке грешиш в заключенията не мъжете са слаби а влюбеният човек е слаб когато е наранен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fecf12e3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И в крайна сметка с кого си в момента? Или с никой от двамата?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 89be6df81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Брааво, каква поредна Героиня :))))
Е, няма как, жените по природа са си в пъти по-големите кучки, нормално е да 'победят', в крайна сметка.. ;) Тука не се спори, по-слаби сме :)

м 22

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 77e9d698a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мдаа..мъдрият Оскар го е казал: "Човек винаги трябва да бъде влюбен. Това е причината, поради която въобще не трябва да се жени."

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 921a12eb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Напълно съгласен с номер 1, но все пак едва ли си толкова напред с житейския опит щом слагаш етикети на полове...


-Death_Blade ^

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a9d8406651
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разбираемо е, че се чувстваш като "победителка" след разочарованията, които си изпитала. В момента си подвластна на суетата от усещането, че двамата важни мъже в живота ти се домогват към любовта ти. Но те надали играят ролята на представителна извадка на всички мъже - така че заключението ти "мъжете = по-слаб пол" е доста повърхностно.

Вероятно си огорчена, че получаваш любов, когато си спряла кранчето, а не като взаимност. Просто не си попаднала на точния човек в точното за двама ви време. Омъжила си се твърде млада. Позволила си на мъжа си да ти се качи на главата. Може би точно тогава е трябвало да реагираш - когато си е живеел живота, а ти си се чувствала обидена и наранена. Мъжът ти е проявил самонадеяност и сега си плаща. Дано и той да си извади поука от случилото се и да се промени трайно.

Но недей твърде много да лежиш на мисълта, че вече всичко от любовта ти е ясно. Бих те посъветвала да решиш как искаш да прекараш живота си оттук-нататък и най-вече - с кого. Ти самата трябва да си готова на съвместен живот, в който да отстояваш себе си - непрекъснато. Тези игрички тип "аз търпя - той ме наранява, аз му бягам - той реве за мен" нямат нищо общо с любовта, със споделеното партньорство, със зрелостта.

Създай си друга основа, на която да изградиш нещо с някого. Не знам дали изразих мнението си достатъчно разбираемо - просто това, което ти се случва, е плод до голяма степен на твоята политика да търпиш и да страдаш, а като стане непоносимо - да търсиш спасение в странична връзка. И този момент на временна сила, че вече са те оценили - ще отмине. А после?
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 335aea1d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Момичето се опитва да ви каже, че тя може да се контролира и че в името на семейството си не е отишла при голямата любов. Това не знам доколко е похвално, всеки решава за себе си. Но и аз мога да потвърдя - влюбена до уши, не казах нито дума когато разбрах, че ме лъжат отсреща. Само тихо си тръгнах и му казах дотук.

Много болеше, така че номер 7, някои влюбени хора имат достойнство и чувство за реалност и самоконтрол. И постъпват съобразно разума си, каквото и да им коства това. И те обикновено не са мъжете :). Мъжете се тръшкат като бебета за играчката си ако нещата са станали по-сериозни за тях. Не приемат отказ, преследват и ти реват пред очите, без дори да се замислят, че ти не си длъжна да ги обичаш, точно както и те не са длъжни да обичат теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 81405a5424
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Жалка си. Ти си слабата и нерешителна жена, която нито й е стискало да отиде при този, когото обича, нито е била доволна да остане с мъжа, който вече е избрала.

bile

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a8f87ddb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Плаче от щастие :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker