Не знам какво става... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво става...
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 4347 пъти
Кажете си сега, че съм тъпа гъска и не знам какво искам от живота... е така е, прави сте, явно не знам.

Имам си сериозен приятел от 2 год. Ако съм забравила да отбележа аз съм на 21. Та с приятеля ми си говорим за сериозно бъдеще и прочие неща, които нормалните сериозни гаджета могат да си говорят. Изключвам приказки за деца и брак, понеже съзнавам,че ми е прекалено рано и съм на детски акъл. Все още ме влекат купони и т.н. С две думи не съм се наживяла. Никога до сега не съм изневерявала, дори и с мисъл, пък камо ли с нещо друго.

Наскоро обаче се запознах с един невероятно мил мъж, които е с около 6 години по-голям от мен. От начало си говорехме само по приятелски с него. Сподели ми много неща, за които честно казано не искам да знам, понеже личния живот на другите не ми влиза в работата. Та каза ми, че си има сериозна приятелка от 8 години, замислял се е за семейство и т.н.

Случи се така,че се понапихме една вечер и се целунахме. Признавам си хареса ми, но и изпитвах огромна вина както спрямо моя приятел, така и спрямо неговата приятелка, в крайна сметка момичето не ми е виновно с нищо. На следващия ден се разкарвахме по работа. По едно време тел. му звънна и беше ТЯ както предположих. Естествено той се дръпна настрани, за да не ми чуе гласа, а после ми направи забележка, да внимавам повече. И аз като първосигнална лампичка реагирах, казах му да не ми прави забележки от този тип, понеже не си нося кристална топка с мен да знам кой кога му звъни и кога трябва да мълча и подчертах, че между нас няма нищо. Обаче вярвайте ми в очите му прочетох, че той не е на моето мнение за втората част от кратката тирада.

Вечерта когато трябваше да се прибира я прекара с мен, напихме се, правихме секс, признахме си, че се харесваме (то си е така и не беше само под въздействие на алкохола), та утре ще водим сериозен разговор, аз му казах, че на този етап сериозната ми връзка е стечение на обстоятелствата, а не защото много имам нужда. В никакъв случай не казвам, че нямам чувства към мойто си, ама това което изпитвам към другия е някак силно и не се разбирам.

Аз имам планове за живота и засега да чукна на дърво това, за което съм се борила е станало по мой вкус. Неисках сериозна връзка, защото заминавам да уча в чужбина скоро, а не вярвам някой да седи и да ме чака. За след 2 години незнам, ама утре ме чака разговор с номер 2. На всичкото отгоре започна да ми намеква разни неща, държи се адски влюбено, но нещо ме спира да съм с него и това нещо е Нежеланието да скъсам с мойто заради него. Но в същото време искам да прекарам известно време с другия. Някой дали ме разбра?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 394be9e439
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбрахме те - искаш да опиташ и с номер 2, но защо трябва да късаш с номер 1? Просто си ги връткай и двамцата, то мъжете друго не заслужават. Така че бъди внимателна да не разберат какви ги вършиш и ако ти е готино - давай!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: c556c9c46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ех мацка, не е лесна и твоята! Ходиш с един, спиш с друг, не очаквай някои да те похвали за това! Вече си се преварнала в курва ама какво да се прави, това ви е заложено на жените. Ти ще ходиш да учиш в чужбина и там ще забравиш и двамата, ще има други които да са ти навити. Ама ако си мислиш че тоя дъртия ще си зареже мацката заради тебе просто много се лъжеш. Използва те просто ей така за секс играчка, затова престани да му даваш поводи и да се вартиш около него. Седи си при твойто момче и това е, пък като заминеш времето ще покаже по-натам!!!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: f49b78ca9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Понеже знаех, че по-голямата част от мъжете ще коментират по същия начин, по който и господина по-гор, искам само да кажа, че има кой да ме съди и да ми слага етикети от типа на "курва". Виждам, че не е станало достатъчно ясно затова подчертавам, че нито искам той да къса с момичето (не съм изглупяла до там, че да си въобразявам такива неща), нито да късам аз със моето момче. Иначе благодаря и на двамата, до известна степен ми бяхте полезни.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: b238ba3b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен трябва да слушаш сърцето си и да си с този, с който се чувстваш по-добре. и трябва да си по-търпелива, остави номер 2 да ти каже какво мисли всъщност за връзката.

Номер 1 засега го дръж в неведение, той и без това ще е наранен от развръзката, както по всичко личи. Най-вероятно твоето пътуване в чужбина ще реши "дилемата", над която в момента си блъскаш главицата. Всъщност проблем тук няма, жената винаги търси най-добрия мъж. така че и ти имаш право на избор. Номер 2 засега изглежда не толкова искрен и открит, но вероятно го е страх или не е сигурен в събитията и твоите чувства, затова създава такова впечатление.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 160b9a6f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Искам да ти дам един съвет и ако ме послушаш може би няма да сбъркаш. След като номер 2 си има сериозна приятелка от 8 години, не очаквай да я зареже просто защото е правил секс с теб. Връзката ти с него може да продължи известно време, но накря наранената ще бъдеш ти. А ако и приятелката му се усети, наранените ще бъдете и тя и ти.

Не те обвинявам, всеки може да залитне понякога, но приземяването е болезнено. Така, че бягай по-бързо от този човек и страдащите ще бъдат по-малко. Най-добре зарежи и номер 1 и номер 2 и си потърси подходящия за теб човек. Млада си и живота е пред теб. Сега му е времето да живееш и най-важното да бъдеш щастлива.

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 7bc042727a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Доста трябва да помислиш дали това което имаш към ном2 да не е просто кратко увлечение. А и няма смисъл да си разваляте връзките и да почвате нова обща връзка, както ти самта казваш надали някои ще те изчака, за твойта връзка края ще доди. Ако харесваш онова момче просто го остави не му причинявай това връзка от разтояние не става вярвай ми знам го от собствен опит. Но все пак помисли в/у това към кого какви чувства изпитваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6cc13cb5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти трябва да решиш към кого изпитваш по-силни чувства. Не наранявай и двамата. А пък помисли и за неговата приятелка-сигурно ще се чувства зле. Оплиташ се в любовен триъгълник и много внимавай как излизаш от него! Ти вече си влязла, а сега реши как ще излезеш. Ситуацията е доста трудна. Моят съвет е:остани с гаджето си и не си разваляй връзката. Забрави за другия или ще имаш много проблеми и ще се измъчваш!

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 4c947a9e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не мога да разбера, как е възможно да си с някой 2 години и да му изневериш. Каквото и решение да вземеш "Ти си знаеш поначало", но си помисли това момче с което си от 2 години не заслужава ли да знае истината, дори и да приключиш нещата с другия човек, този човек не го ли уважаваш за да му признаеш какво се е случило, според теб той заслужава ли го с нещо. Помисли малко над това, постави се на негово място, ти как би се чувствала ако той ти изневери и би ли искала да знаеш. Не те обвинявам в нищо, всеки човек прави грешки, въпросът е да си вземеш поука и дори това, че ще му кажеш истината да означава, че ще се разделите, те прави по добър човек и е справедливо спрямо това момче.

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 0acdbced00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виж, както сама си се досетила, втория няма да скъса с приятелката и съм напълно съгласна с номер 5 за всичко, което е написал. По-добре си поживей, остави ги и двамата, млада си, имаш нужда да срещаш нови хора, да се радваш, да се разочароваш и да учиш от всеки по нещо, за да откриеш "твоя човек". По-добре не споделяй на приятеля си, какво се е случило, рискуваш адски да го нараниш. Поживей си, сериозните неща сами ще дойдат, когато трябва. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker