Влюбен е в омъжена. Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен е в омъжена. Какво да правя?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1454 пъти
Здравейте, аз съм студентка на 21 години и искам да ви помоля за съвет в една много объркана ситуация. Съжалявам, че историята е малко дълга, но направо съм отчаяна и не знам какво да правя.

Преди няколко месеца се запознах с едно момче (да го наречем Х) от моят поток, което първоначално не ми направи впечатление но след известно време започнах да изпитвам интерес към него. Не знам какво точно ме привлича в него, защото не е особен красавец, а аз обикновено си падам по добре изглеждащи момчета. Може би гласът му, чувството му за хумор, това че е много умен, и че често е душата на компанията.

Както и да е, след известно време му направих няколко намека че не съм против да ме покани да излезем, но той като че нищо не забеляза, а знаците бяха доста недвусмислени. Приех, че явно не ме харесва достатъчно и мместо това станахме приятели, което също ми беше приятно.

Но колкото повече време прекарвах с него, толкова повече чувства започвах да изпитвам. Преди месец започнах да излизам с едно друго момче и разказвах всичко на Х, като се надявах че ще почне да ревнува. Но вместо това той каза че е щастлив за мен, и че било хубаво че поне един от нас е щастлив в любовта. Започнах да го разпитвам какво има предвид и след много увъртания той ми призна, че от половин година има връзка с омъжена жена. Стана ми много гадно, защото отхвърли мен, а се е хванал с някаква омъжена.

От тогава се опитвам да го убедя че тази връзка няма бъдеще и че само ще го нарани, но той продължава да вярва, че тази жена щяла да се разведе с мъжа си, което за мен са абсолютни глупости. На всичко отгоре, Х непрекъснато я ревнува от съпруга и, започна да се напива, да не идва на лекции, а преди имаше много добри оценки.

Чашата преля, когато преди седмица ми сподели че мислел да прекъсне и да си търси работа. Като му казвах че е глупак и че ще си провали бъдещето заради една кучка, той се ядоса много и ми каза, че нищо не разбирам, и че това тяхното било истинска любов. Скарахме се жестоко, и от тогава не си говорим.

В събота вечерта случайно го забелязах в едно кафене с въпросната жена. Бяха толкова погълнати един от друг, че Х изобщо не ме забеляза, така че бързо се махнах от там. Изненадата ми беше огромна, защото съм виждала тази жена във факултета, тя е по-горен курс и ми беше направила впечатление защото е много красива. Това ме накара да се почуствам още по-отвратително, защото мислех Х за по-умен и не толкова повърхностен, но явно всички мъже само това гледат.

Поразпитах малко някои познати и успях да намеря фейсбука на жената, както и този на съпруга и. Той е доста по-възрастен от нея и явно доста заможен, ако се съди по това че често ходят по екскурзии в чужбина, имат къща извън София. Нямат деца но просто не виждам никакъв шанс тази жена да напусне мъжа си заради Х.

Първоначално исках просто да се дистанцирам от цялата ситуация, защото стана твърде болезнено, а и не е моя работа. Но все повече ми се иска да пратя анонимно съобщение на съпруга че жена му му изневерява. Не си правя илюзии че Х след това ще се влюби в мен, а ако разбере че аз съм разкрила нещата направо ще ме намрази. Освен това се страхувам какво ще направи измаменият съпруг ако разбере че жена му е изневерявала с Х.

Не знам какво да правя. - Иска ми се забравя за цялата история, и да забравя Х но не мога защото го виждам почти всеки ден. Сърцето ми се къса за него, с която и друга да беше нямаше да ми е толкова болно, но тази ужасна жена просто го използва по най-долен начин, и ще му провали живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 55f456c6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво приятелство, какви 5 лв? Искаш го за себе си ,ревнуваш и ти е гадно, че е предпочел друга. Нямаш място в живота му, нито право да се месиш в чуждите отношения. Не знаеш как живеят тези хора и не е твоя работа. Ако тръгнеш да се обаждаш на мъжа ѝ, значи ти си много долен човек. Колкото до въпросния Х той няма никаква вина, че не е влюбен в теб. Насила хубост не става, проумей го и гледай да си намериш друг.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a0a9ac3bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се меси в чужди работи. Забрави го този човек. Той не те обича и насила няма да те заобича.

Особено глупаво е, че си нарекла жената, която той обича "кучка" пред него. Може да е всякаква, но когато човек е влюбен, тя е перфектната за него. Със сигурност тук си паднала доста в очите му.

А тази част: "Преди месец започнах да излизам с едно друго момче и разказвах всичко на Х, като се надявах че ще почне да ревнува." показва, че си жалка. Това е изключително глупава постъпка от твоя страна. Така не се прави.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 98fc69b4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мълчи си и не се ври където не ти е работа. Не винаги в живота всичко става точно както ти искаш. Свиквай

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cf0d48affe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучиш като двуличен и егоистичен човек с нарцистични тенденции, който смята, че всичко му се полага по-право а освен това си и страхлива. Трябвало е вместо да правиш "намеци" и да "чакаш" да те покани в началото да проявиш смелост и ти да действаш. Сега му се правиш на "приятелка" а всъщност го искаш за себе си. Уж му даваш "добри" съвети а всъщност си един Юда, който го манипулира. Сега когато твоите "добри" съвети не са сработили пак искаш да се месиш, но пак страхливо, двулично и от разстояние без да рискуваш. Не го оправдавам за връзката му с женената, но ти пък коя си, че да го съдиш?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 83d0f6c2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Направи си фалшив профил във фейсбук и пиши на мъжа и че му изневерява.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 40e55382ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Спокойно най много до година и ще си омръзнат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0158f63ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаех си аз, че да пренебрегнеш жена не си е работа, ама пък чак такова чудо като тебе - не съм очкавал! :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f8909a0374
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами давай изпревари я. Вместо тя да му прецака живота -прецакай го ти. Щом мъжа и е богат и по-възрастен, а тя хубавела това за мен значи следното. Този мъж е врял и кипял, вероятно е от тия които знаят какво искат и как да го получат. Когато го получат не го дават на друг. Дори да не я иска тая жена (а се съмнявам -млада, хубава защо да не я иска ) въпрос на чест е да си запази "своето". От тук следва, че няма да пострада тя, а вероятно ще има наказателна акция спрямо възлюбения ти момък. Сега не казвай, че много филми съм гледала моля ти се. Освен това и друго да знаеш от мен. Аз също съм омъжена. Ние омъжените не сме крастави!!! . И имам син на 21. Ако ще спи с омъжена кака... ми не е преспективно, но случва се. Но да го потрошат и пребият или убият заради неомъжена дрисла като теб -не ми се мисли. Внимавай много какви ги вършиш, че от играчка ще направиш плачка девойко. А на сила хубост НЕ става!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5dc820d84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Моето мнение за омъжените, които изневеряват и такива като приятелчето ти се знае, но ти си още по-долна! Коя си ти, че да се месиш, при това анонимно? Поне да имаше смелостта да го правиш открито, страхлива лицемерке! А говориш кой бил повърхностен. Значи моето гадже е красиво и аз съм повърхностна, не смяташ, че той може да има други качества, а по-рано казваш за твоя тип, ти също си повърхностна! Гади ми се от теб! Бих те заплюла лично, само да знаех коя си. Не се меси, където не ти е работата!

Джен

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker