Как да спася брака си? Отчаяна съм. Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да спася брака си? Отчаяна съм. Моля за съвет
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2334 пъти
Здравейте,
Вижте осъзнавам вината си за настъпилите събития, така че упреци няма да ми помогнат. Могат по -скоро да ме травмират повече. И без това състоянието ми не е добре. Взимам хапчета.
Искам да ви кажа, че причината не е изневяра от моя страна, а може би, в известна степен емоционално залитане, но нико повече.
Започнах преди време нова работа, която много харесвам. Там се сближихме с един колега, но нищо повече. Сближихме се професионално. Той е разведен и никога между нас не са прехвърчали искри и тем подобни. Съпругът ми знае за него. Запознавала съм го с него, когато ме е взимал от работа. Не съм крила нищо.
Работата ни е такава, че постоянно пътувахме заедно - командировки, конференции, семинари, работим и в една стая дори в компанията. Заради обстоятелствата станахме близки, но не по някакъв интимен начин. Подчертавам не съм крила нищо от съпруга си. Имаме си доверие. Сторала съм се да бъда максимално полезна на семейството си. Но ето, че имах неблагоразумието да извършва една глупост.
Преди месец в 11. 30 ч. този колега ми се обади, беше в пияно състояние и ме помоли да го взема от едно заведение, защото след като платил сметката останал без пари и не можи да си хване такси, а и нямало от кой да вземе. Приятелите му се разотишли и той по - късно се усетил, че няма пари. Аз отидох. Съпругът ми и децата спяха. Значи забрах го. Беше доста пил и тръгнахме към тях. Той обаче по пътя заспа. Стигнахме до тях, аз обаче не можах да го събудя. Говорихмо, бутах го. Нищо. Спи и хърка като пън. Не мога да го влача до тях. Сто кила мъж е. Включих колата да работи и аз съм заспала. Съпругът ми беше звънял седем пъти, но не съм го чула. Беше ми оставил накрая смс - "Какво се е случило? Къде изчезна? " Звънял е и на родителити ми, а и те са ми звъняли. Сега колегата ми се събуди извини се, но проблимите останаха.
Когото се прибрах в ранни зори при съпруга ми и му обясних какво е станало той ми се разкрещя по добра лъжа не успя ли да измислиш. Той мисли, че аз съм спала с този човек, а това не е вярно. Той си мисли, че през цялото време съм го лъгала, а "той бил най - глупавия мъж на света, за да ми вярва, когато съм го лъгола в очите". Никога не съм го лъгала. Съпругът ми напусна дома ни и ме остави мен и децата, а имаме две малки деца на 6 и 8 г. момченца. Просто не знам какво да правя. Той отказва разгжвори иска да се разведем по споразумение. Аз пък отказвам да подпиша споразумението. Родителите ми са настръхнали. Моят баща ми казва мжже ли да си толкова глупава?
Вижте разбирам вината си. Сега като върна лентата назад разбирам, че съм му натрапвала като име моя колега. Възможно е да е имало периоди само за него да съм говорила. Разбирам, че това, което направих накрая е меко казано неуместно. Да прибирам чужд пиян мъг от кръчмите. Говорих с моя колега. Обясних му проблема и той ми каза, че е готов да се срещне със съпруга ми и да му обясни, че между нас нищо не е имало. Тжва добра идея ли е?
Какво друго мога да направя? Готова съм дори напусна работа.
Много обичам съпруга си, а и децата многж го обичат. Той им липсва. Искам да запазя семейството си. Мжля за съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: b41feb1055
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прошка ли търсиш тук? Като си се изнизала като п... Я какво мислеше защо не събуди мъжъси да му кажеш? Почти всички жени днес са така 5 10 години семеен живот и те не били добре задушавалисе нямали нам ко първия свирнал и тя готова после ще спасява семейство. Е312 3стаен

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: db9be06bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честно казано и аз не бих ти повярвал - историята ти наистина звучи като идиотска лъжа измислена в последният момент.

1. Как ти хрумна, че е ОК да заминеш някъде посред нощ без дори да събудиш съпруга си и да му кажеш къде отиваш? Ясно е, че ако му беше казала нямаше да те пусне.

2. Този твой приятел няма ли приятели мъже, че е опрял до теб да го "спасяваш"?

3. Заспиването в колата и пропускането на седем обаждания направо няма какво да ги коментираме - наистина е обидно да си мислиш, че някой ще повярва на подобно нещо.

Единственият ти шанс е да признаеш истината, да помолиш съпруга си за прошка, и да го попиташ какво трябва да направиш, за да оправиш нещата. В никакъв случай не пращай "колегата ти" да говори със съпруга ти - няма да завърши добре тази среща.

Напускането на работата е абсолютно задължително ако бракът ти оцелее, както и пълното прекратяване на всякакви контакти с любовника ти. Дори съпругът ти да размисли относно развода, бракът ви няма да бъде същият - очаквай непрекъснати съмнения, недоверие, и ревност.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a77cfaaa6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много приятели много проблеми, сега този който си прибрала да отива да се обеснява с мъжа ти с риск да изяде шамари, а ти за работата няма какво да се обесняваш с колегите си а си търси нова. Посети психолог

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c09b583d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такива "сближавания" са неуместни. Знаеш как става - ставате си близки и после и ти "не знаеш как е станало", но сте спали заедно. Съпруга ти е избухнал преди това да стане, защото е усетил какво се заформя и е помислил, че вече е станало. Нека колегата ти да говори с него а ти говори с родителите ти и нека и те говорят с него и напусни тази работа и повече не се виждай по-никакъв повод с този колега, изтрий всички контакти.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9df8383255
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всеки е невинен до доказване на противното . Нормално е , ако работите заедно , да му говориш на мъжа ти .
Може да се пробва , но едва ли ще остане да го слуша , да пробва първо с смс или писмо да му обясни .
Просто си помогнала .
А ако ти беше братовчед например , мъжа нямаше така да реагира , нали ?
Бързо си тръгва мъжа ти .
А , ако ти беше в ситуация щеше ли да и с него още ?

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 671b15d254
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   То и аз не ти вярвам. Спала съм в кола по необходимост и не вярвам, че можеш да заспиш непробудно до сутринта. Толкова непробудно, че да не си чуеш телефона 7 пъти- в неудобната кола. Айде, моля те. Също не вярвам, че някой може да остане сам в заведение без да разбере. Също не вярвам, че компания биха оставили пиян човек сам и без пари. Също не вярвам, че човек, който уж е толкова зле, че да не разбере, че е останал сам, е достатъчно с акъла си да си осигури прибиране. Също не вярвам, че женената колежка с двете деца може да му е единствената опция. Също не вярвам, че не е имало как да го изриташ от колата. Прибирала съм пияния си брат многократно, той е 118кг, аз 47- една минерална вода в лицето и е готов. Ти пиян човек като му дръпнеш ръкава, той пада на тротоара, ако не се разтовари още с отварянето на вратата. Моментът, в който се отказваш да го изхвърлиш и решаваш да спиш в колата, също ми е много, много мътен. Никога не съм имала проблем с изритването, но ако имах, просто щях да го зарежа вътре и да се прибера с такси, или да го оставя в колата пред нас. Или да се обадя на мъжа си. Но да остана в колата цяла нощ да се правя на Майка Тереза на пияница, дето не се съобразил със семейното ми положение, аз и за брат си не бих го направила, камо ли за някой, който ми е никакъв.
В заключение съм на мнението на мъжа ти, можеше да го измислиш и по-добре. Например, че си излязла да хвърлиш боклука и са те отвлякли извънземни, по-правдоподобно е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9ce4f007e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина си постъпила толкова глупаво, че мъжа ти има основание да те напусне само заради глупостта ти. Единственото, което ти остава е да му се молиш и да му се извиняваш, да склони да се върне и ако извадиш този късмет, повече такива грешки не си позволявай. Постъпкара си е кофти, дори и без да е имало секс, така, че извинявай се, напускай работа и му се моли.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e61ea9d648
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имаш два варианта - да се бориш или да оставиш нещата така.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5b78794f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Никаква идея, но по добре се срещнете 3мата и след това никакви такива услуги с тоя колега

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f7545c1036
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Как не ти хрумна да, събудиш мъжът ти да иде да го прибере? Аз бих постъпила така. Представи си, че мъжът ти претърпи такава случка и ти обясни това! Ще повярваш ли? Колегата ти е заспал защото е бил пияан, а ти как така заспиваш в колата?
Не казвам, че лъжеш или нещо такова, просто всичко е меко казано "странно". Телефонът ти е звънял не веднъж и два пъти, все пак си спяла, не си била в безсъзнание да не чуеш. Ето това са последствията от прекалено близките приятели на семеейни жени/мъже.
Като ти гледам и писането, силно се съмнявам, че си жена работеща работа в, която ходиш на конференции и семинари. Разбирам да си притеснена и афектирана, една - две провописни грешки не са фатални, но твойте са доста.
Да видим какво ще те посъветват другите, аз още се опитвам да си представя всичко и да се поставя на твое място.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 08b50021d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази идея да се срещнете тримата май е най-доброто решение в случая. С право така е реагирал съпругът ти. С кой акъл си тръгнала по нощите да прибираш пияния си колега? Ако ти прости и повярва, гледай си семейството и не се занимавай повече с приятелства, които могат да ти докарат такива проблеми.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a2e9cbfde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Загубиш ли доверие, загубил си твоят човек. Аз съм жена, но на местото на мъжа ти бих постъпила по същия начин. Каквото и да направиш доверието не се възстановява. И да те остави при себе си, пак ще те подозира. Ако напуснеш фирмата, потърси работа в Народния театър.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 227553ebd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   За много неща си постъпила глупаво, не само затова, че си излязла посред нощ, докато мъжът ти спи. На твое място, бих разбудила моя и бих му изяснила ситуацията, че трябва да прибера еди кой си. Ако става дума за близък семеен приятел, той сам би станали и би отишъл да го прибере. Но колега... А и този "колега" няма ли си приятели, брат, сестра?
Аз лично не виждам как можеш да докажеш, че с въпросния човек нямате и други отношения, различни от служебните, защото практически вие имате. В никакъв случай не го замесвай него в играта. Ако сте просто колеги, значи той не е фактор в семейните ви отношения. Разговорът трябва да е между теб и мъжа ти. Да, обаче той не иска да говори.
Мисля, че разводът ви е неизбежен. Много ми е тъжно да ти го кажа, но натам вървят нещата.
А и да ти кажа, лично аз си мисля, че мънинко послъгваш за това, че всичко е било платонично. И аз не зная колко вече години работя с един мой приятел. Ами ние с жена му излизаме на кафе, те с мъжа ми пък ходят на риба, на почивки сме били заедно всички - съгласи се, че това е друго. Ако въпросният Сашо се напие някъде и изпадне в такава ситуация, той по-скоро на мъжа ми ще звънне да каже "Братче, спасявай ме", а не на мене.
Може и да греша. Може и всичко да е така невинно, както твърдиш, но просто ти описвам отстрани как изглежда ситуацията. Т. е. как изглежда в очите на съпруга ти. Защото той си задава и един друг въпрос, а именно: "Е, тя излязла, че да не ме буди - излязла. Но защо след като не е могла да помръдне оня тъпак, не ми се е обадила да идвам да помагам? "

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 21fb038b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Изключително си глупава. Някои жени не могат да разберат, че като си омъжена значи си ОМЪЖЕНА и всякакви такива изпълнения като "от преди" не са уместни. Не са и приемливи. На всичкото отгоре си и майка на 2 малки деца, ти изобщо нямаш работа да се сближаваш с някакъв си колега, мъж, очевидно ерген и бохем. Трудно ще стане твоята, защото според разказа ти смятам, че мъжа ти е спрял да ти има доверие много по-рано и е започнал да те подозира, а така както си му го сервирала е просто безумно нещо. И да направи компромис ще е нещо временно, защото се съмнява вече в теб, ще почне да рови миналото, да ти натяква нещата, а накрая може и той да тръгне по жени така, приятели само били и току-виж някоя го утешила в леглото си. От личен опит ти казвам, че загубата на доверие най-трудно се преодолява, хора остават заедно и без чувства, но без доверие не става.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8080af21da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ще бъда напълно честна. На мен тая история ми звучи съмнително, пък камо ли на мъжа ти. Даже се усъмних, че си пуснала темата, с надежда да служи за доказателство за невинността ти. Единственото в твоя полза е, че наистина е доста тъпо да прекараш нощта с любовника измъквайки се докато всички спят и без адекватно алиби. Но е и много тъпо да отидеш да прибираш пиян мъж, който никакъв не ти е, без да събудиш мъжа си и да му кажеш. И а такива "жестове" се правят от чувства, никой ме тръгва ей така да прибира пияни приятели, не и когато приятелят е от другият пол, а ти си обвързана жена.

Но за целта на занятието да приемем, че си невинна. Нищо не можеш да докажеш. Трябва той да ти повярва. Не знам как може това да се случи. Но имай предвид, лъжеш ли, рано или късно доказателства ще се намерят. Така че, ако е така, лошо ти се пише. Ако не... Моли се, обяснявай се, пък дано успееш.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 67feb5b2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не можеш да виниш съпруга си, че не ти вярва. И аз на негово място бих реагирала и постъпила така, въпреки че си имаме доверие - и не, няма да искам да се срещам с никакви колежки. Изчакай бурята да премине и дано ти се размине.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7af66c4d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Честно казано - ако се поставя на мястото на мъжа ти - не виждам как ще ме убедиш, че нищо не е имало. Още повече, че сте ходили заедно по командировки... представям си какви сценарии се въртят в главата му.

Според мен помоли колегата ти да се опита да му обясни. Ти по-добре да не си там, защото само ще напрягаш обстановката.

И друг път - умната. Щом си обвързана - не си свободна и не може да си правиш каквото поискаш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d709870c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Шансовете са ти много малки. И да успееш да запазиш семейството - няма да е бързо. Предполагам си го разбрала вече.
Като начало гледай да отлагаш развода колкото можеш, ама без да се караш с мъжа си. На него не му трябва твоето съгласие и ако говори с адвокат ще го разбере. Казвай - “нали живеем отделно, не бързай с развода. Аз те обичам и никога не съм ти изневерявала”.
Гледай да привлечеш на твоя страна майка му и баща му. Ако приятелите ви знаят какъв е проблема - и тях убеждавай, че не си изневерила. Ако не знаят - ти няма да им казваш, защото това ще го настрои още повече срещу теб.
И най-важно - не се ядосвай на мъжа ти, дори и да те нарича с “имена”, а винаги казвай, че не си изневерила и го обичаш.

Търпение и успех.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1070ca287f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Като ке обълне колата, после пътища много. На тази история само баба ти би се вързала. С упорство нищо няма да постигнеш, затова приеми предложението на мъжа си, то е най разумно и човешко, развод по споразумение. Става най бързо и и всеки да поема по своят път. Никой нормален мъж не би се вързал на такава плитка лъжа. Без доверие не се живее, мислете поне за децата. Ако упорстваш, при тази ситуация той може и спечели родителските права над децата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1f8738b30d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И като се срещнат тримата, понеже мъжа й много ще повярва. Няма как да се събереш с мъжа ти вече. Той е взел решението. Благодари на колегата си. Аз ако бях на твое място бих му била на колегата шут в гъза и това е най-малкото, което заслужава, но сайта не позволява нецензурни думи.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 85f337f634
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И според мен е по-добре да се срещнете тримата и да му обясни колегата, че няма нищо между вас. Какви са отношенията ти с неговите родители? Може би те също могат да помогнат? Разбирам го иначе човека. И според мен хванеш ли изневяра, вън, но в случая прибързва със заключенията. Много е явно и тъпо да се изнижеш посред нощите и след това да се върнеш сутринта. Ако изневерявахте, можехте реално да си го правите спокойно по време на командировки или в работно време, а не така явно. Дано си спасиш брака и да ти е за обица на ухото да не прибираш пияни мъже посред нощите повече и с този колега само служебно от сега нататък.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f6700cfe96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Моя съвет е да му се отдаваш всяка вечер като мръсница и да го обеждаваш че той е всичко за теб .

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9f6973a997
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   За мен ти с нищо не си виновна просто мъжа ти обича да създава сценарий очевидно

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fbceb5d864
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Такава глупава, лъжлива, измислена история не съм очаквал, че е възможно някой да напише. Тази авторка е световен лъжец. Първо пише, че колегата й се обадил в 11:30 часа, което е малко преди обяд. Ако беше вечер късно тя щеше да каже че колегата й се е обадил в 23:30 часа. Когато стигнали до тях колегатай вече бил заспал и тя не е можала да го събуди. След малко и тя заспива и макар да й са звънили 7 пъти, но тя не е чула нищо. После пияния се събужда и тя се събужда след него, а как не е чула 7 звънене по телефона. Авторке не ми се вярва с твоя акъл да работиш в такава компания. Тотално си откачена, само това мога да кажа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a585370351
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Не мисля, че в скоро време ще успееш да спасиш брака си. Реално си направила онзи трети член на семейството. Няма да можеш да промениш виждането на мъжа си. Дори и да успееш, няма да ти има доверие, да не говорим, че не си за доверие. Дори си мисля дали не пишеш тук с идеята мъжа ти да го прочете и да ти прости, а истината да е онази-баналната... Приеми реалността и продължи живота си, и дано си си научила урока...

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5d97ece175
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Помоли го да поговорите, но в крайна сметка смятам, че ако той е твърдо решен да си разведете подпиши споразумението, от дела никой няма полза. Като утихнат нещата може и да се размисли. Ти имаш чувства, към този колега. Говорила си много за него, взимаш го....това е подсъзнателно. Аз съм омъжена, има приятел от години, който ми е много близък. Говоря често с него, споделяме много неща, но никога не съм имала чувства към него, като мъж. Просто при теб се усеща, че е друго. Това не е сближаване просто. И те намесвай родата, това е само между вас.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f4dc09f6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Не си писала цялата история, или скриваш най-важното,
Оставила си децата , заради пияница посред нощ , всеки нормален мъж ще те зареже.
Много правилен коментар от н. 6, не можа ли да измишлиш нещо по приемливо.
Ти сама си съсипала семейството, имайки афера с пияница.
Остави мъжа си, да легне с други жени , сигурно вече го прави.
След време можеш да му поискаш прошка, ако те обича може да се съберете отново!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a2e9cbfde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Лъжата ти, авторке, е глупава и неправдоподобна, само 2 годишно дете ще се хване. Съшита с бели конци, както се казва. Лъгала си съпруга си с това приятелче, че си му го натрапила и да го познава и да те слуша как дрънкаш за него, търпял е да сте с онзи по хотелите, но накрая чашата е преляла. И аз се чудя като някои по-горе ти въобще наясно ли си, че мястото на омъжената жена нощем е в къщи при семейството ѝ, а не по кръчми, улици, коли с пияни приятели и пр.? Щом този е толкова по-важен за теб от семейството ти, че се измъкваш посред нощ и хукваш при него, съпругът ти е прав. Върви си при дружката сега. И никак не е добра идеята той да ходи да ти потвърждава алибито, направо е нагло и ще ядоса още повече мъжът ти. Както е неприемливо да замесваш и роднините в историята си. Сърбай си сама, каквото си дробила.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 89a907378e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Не прави нищо. Ако мъжът ти те обича ще се върне. Ако не - по-добре, че е станало сега, а не в някакъв по-тежък момент. Да си тръгне за такава глупост, просто нямам думи. Не сме в средновековието, все пак, че да искаме разрешение всеки път, когато решим да излезем.
А след като не ти вярва, след като си казала истината, значи такъв човек не ти трябва.
Аман от ревнивци и сръдльовци.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 752c4e5111
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Досещам се какво се е случило. Забравила си си телефона в колата. И уж да си "откраднете един час" с твоя човек, след секса в апартамента на колегата сте заспали и двамата. Събудила си се по съмнало, изтърчала си до колата и гледаш - 7 обаждания. И как ще обясниш всичко? Ами така, както го обясняваш! Абе, момиче... няма толкова тъпи хора, бре...
Жалко за съпруга ти, защото аз на негово място бих изпаднала в паника и със сигурност и той е изпаднал в паника. Ако стана посреднощ и мъжът ми, с който сме си легнали заедно, го няма, все страши неща ще си мисля. Какво ли не би ми минало през главата: забравил си е портфейла в колата, слязъл е и някой наркоман го е пребил; излязъл е на балкона за изпуши една цигара, прилошало му е и е паднал; майка му е получила инфаркт и е изхвърчал посред нощ и в паниката си не ме е събудил... абе, знае ли човек, но всичко това е страшно. И звъниш, звъниш, звъниш и никаква връзка. Не знаеш в полицията ли да се обаждаш, на бърза помощ ли. Даваш ли си сметка този човек какво е преживял преди ти да се появиш росна-росна с нелепиците за пияния колега?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 90a2dd857f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Дори секс да не е имало, ти си изневерила неведнъж в мислите си с този "колега". Щом си си позволила да те завладее тази поквара, макар и да не се е стигнало до секс, то е било въпрос на време, така че мъжът ти е абсолютно прав в реакцията и решението си!
Погледнато от страна на мъжа ти, ти си спала с пиян, чужд мъж в колата си посреднощ, и седем телефонни обаждания щом не са те събудили, значи той може и да ти е бутнал два пръста в плиткото, без дори да си разбрала! Напрактика си била обезчестена при всички положения - дори и да приемем, че казваш истината. Поне да беше казала, че като ти е лъхнал два пъти на алкохол в колата, си изгубила съзнание и след това не помниш нищо, малко по-достоверно щеше да звучи...
Както и да се развият нещата оттук нататък, това твоето вече няма да е брак, в истинския смисъл на думата. Белязала си живота си завинаги. Имаш един единствен изход и той е да признаеш на мъжа си всички детайли в отношенията си с колегата, включително мислите които си имала за него, както и всяка подробност за въпросната вечер. След това се аргументирай защо не искаш да се разделите, разкай се за всичко и ако ти прости, почваш живот на монахиня в тотално послушание и смиреност. Отглеждаш си децата и след това на дърти години се разделяте. После ще се поразчекнеш още малко и... той живота ти свършил.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker