Каква семейна празнина запълва общуването с несемеен приятел/ка на омъжена жена/ женен мъж? Как се справяте с приятелство без да натрапвате приятеля си на съпруга/съпругата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква семейна празнина запълва общуването с несемеен приятел/ка на омъжена жена/ женен мъж? Как се справяте с приятелство без да натрапвате приятеля си на съпруга/съпругата?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1516 пъти
Здравейте,
Казвам се Михаил и съм на 23 г. Имам сериозна приятелка и бавно и постепено навлизаме в живота.
Направи ми впечатление, че подръжниците на приятелството между несемеен и семеен не отговарят на основни въпроси като
горните. Варианта семеен със семеен по единично са изключения (не говоря за семейни двойки в случая). Най разпространена е комбинацията несемеен със семеен приятел.
И така:
1. Каква семейна празнина запълва общуванито (без секс) на семеен с несемеен?
2. С какво несемейният ви приятел е по специален от съпруга ви/ съпругата ви?
3. Как се справяте без да натрапвате приятеля си на половинката си? С оглед виждания, коментари и т.н.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: aea92a805f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти да не си оня, дето следва психология и ползва историите на хората за учебно помагало?
Въобще ми се струва, че нещо тази тема за мъжко-женското приятелство взе да се появява много често. По едно време беше така с темата за секса между млади момчета и стари жени.
Моето мнение е ,че ако гледаш на човека, с когото живееш като на твоя най-близък приятел, като на най-специалния човек за теб, нямаш нужда от никакъв душеприказчик от другия пол, с когото да споделяш тайни, скрити от съпруга/та. Мисля, че подобни приятелства са прикритие за сексуални отношения и не желая такива в семейството си. Естествено е да има хора, които мислят обратното, тяхна си работа, както го разбират живота, така да си го живеят.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7cffd30384
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 - Нуждата от комуникация с други хора. “Общуванито” само с един човек 24/7, става скучни в един момент. Особено ако и тересите ви на са АБСОЛЮТНО едни и същи.
2 - С нишо. Е, може би липсва ревност при тях.
3 - Натрапване? Освен ако не трябва, да живееш с трети човек, трябва да приемеш, че хората имат приятели. Ти ако нямаш, това си е твой проблем. Смао гледка, да не си от тези, дето “забраняват да се виждат”.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c2c4dbd698
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Та'а го пере, бе брат. К'ви глупости говориш?

Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3650963641
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 30, с две деца съм, най-добрият ми приятел е необвързан, познаваме се от гимназията.
1. С него не си говоря за деца. Много ми липсва общуването на други теми, роднините питат само за децата, с приятелките, колкото и да не искаме все започваме темата, с мъжа ми сме почти постоянно заедно и си знаем един на друг ежедневието.
С приятеля ми си говорим за миналото, смеем се. Забавно ми е да ми разказва за гаджетата си. Обича да излиза и почти винаги, ако ми се доизлиза, или ми изскочи прозорче свободно време, той вече е някъде навън, или се оправя за 10 мин. А ако се обадя на приятелка, трябва да се разберем няколко часа или дори ден предварително. Харесва ми, че като му кажа- имам нужда да поговорим, винаги се отзовава светкавично. Харесва ми, че мога да разчитам да ми помогне като мъж. Например той ми помогна да изненадам мъжа си с фитнес уред. Той го избра, донесе, нивелира. Дори измисли картичката "Ти си съвършен, това е просто скъпа закачалка". Почти винаги ходим за подаръци заедно, защото мъжът ми не обича магазини. А и са един размер. А аз избирам за майка му и сестра му, или за гаджето. Харесва ми, че обича същата музика и ако в града ни има събитие има с кого да отида, ако на мъжа ми не му се ходи.
2. Не е по-специален. Специалният съм си го взела за мъж.
3. С мъжа ми не са близки и не си допадат, но аз никога не съм излизала без да го поканя. Макар да знам, че няма да иска да дойде винаги го каня. Ако се обади да чуе как съм, му казвам, че много се забавлявам и само той ми липсва за да ми е идеална вечерта. Не искам да му създавам впечатление, че предпочитам нечия чужда компания, а и не е така, реално винаги предпочитам да сме заедно, но на него не винаги му се излиза. Мъжът ми не изпитва никаква ревност, не го възприема като заплаха, няма и основание- ние никога не сме имали привличане. Дори се чувства облекчен, особено за пустото пазаруване, за Нощта на музеите, за някой концерт, а бе, има ли тълпа-мъжът ми не иска да присъства и сам предлага да се обадя на приятеля ми и най-важното чувства се спокоен, че не съм сама, има кой да ме защити, има кой да ми носи торбите, има кой да ме изпрати до вкъщи.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 89ac94ef0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   ако странично лице започне да запълва празнини в семейството, то пиши го бЕгало това семейство :) Стара мъдрост гласи, че няма приятелство между мъж и жена, винаги става въпрос за нещо повече, влюбване, секс и т. н. Винаги новият човек е по-интересен, по-забавен и т. н. Това е съвсем нормално, докато не се опознаят достатъчно добре и не се види, че никой не е толкова идеален, и се почва отново търсене.... Но всяко ново начало е интересно, носи тръпки и така. Ако семеен човек не може да си постави граници в общуването с противоположния пол, то тежко и горко на партньора му.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d5b625b06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Чужд мъж ти носи торбите, чужд мъж може да те защити, чужд мъж те изпраща до в къщи..
Ти не си нищо друго освен една използвачка, а мъжът ти е мухльо. Този твой приятел не ти е приятел, а компаньон - слуга. Горкият ти пчовек дано си намери приятелка, която да ви постави и двамата на мястото - теб и съпруга ти.
И моят съпруг не обича да пазарува, но заради мен идва и се въоражава с търпение, защото знае, че искам да съм с него. А, когато е зает аз не се обаждам на приятел, за да ми прави компания и да ми носи торбите. Ходя сама.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3650963641
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щеше да бъде смешно, ако не беше тъжно. Видиш ли, добрата съпруга, дето кара мъжа си да прави неща, които са му неприятни, защото тя иска, а него-никой не го пита. Тоест, вие ако изобщо имате компания, тя е по задължение? И поучавате моето социално поведение?
Аз не съм аристократка, че да имам компаньони и слуги, нито изисквам хората да се жертват за моя кеф. Ако някой си прекарва времето с мен, то е защото иска, не защото го натискам. Може би не сте добра компания, защото, сте леко неприятна, силно осъдителна мрънла и не схващате кога мнението ви е поискано.
Както сега, вместо да пишете по темата на Автора, решихте да отделите време за да пльоснете един гол хейт. Нищо, предлагам това ви е забавлението.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c2f514b599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Значи имах една омъжена колежка, която искаше от мен все услуги. Понеже живеехме в една посока, откарай ме, закарай ме и така всеки ден. Тя и съпругът и не можеха да шофират. В събота ходихме до големия магазин, заедно за минерална вода, имахме дори и общо село по линия на единия от родителите. И до там пътувахме заедно. Всичко беше добре, докато не погледнах на нея като жена. В началото гледах на нея с въздържание - омъжена жена, после като на приятелка - без чувства, просто безобидна взаимопомощ, общи теми за разговор. Обаче накрая като я погледнах като жена, какво видях - видях едно прекрасно същество, с гарваново-черна коса, налети и добре загръглени гърди, с прекрасна шия и изящно оформени рамене, леко месести устни и много приятно чипо носле, всичко това на бяла кожа и зелени очи. Не издържах. Целунах я толкова страстно, че тя не се дръпна. Не се дръпна, когато и повдигах полата и свалях бикините. Така я ебах, че докато е жива ще помни това ебане. Един път го направихме. Напуснах работа и насила се забравихме. Никакви обаждания, никави виждания. Тя е омъжена с две деца. Тя е от другата страна на бариерата. Семействата не трябва да се разбиват. Аз съм несемеен -шапка на тояга . А, всичко започна безобидно.....

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 701819f69e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Границата наистина е тънка понякога, но...
Ще го кажа така. Аз си имам жена и дете, ама с жена ми нещо не мога да говоря на много теми. Примерно, започвам за политика, дори за смисълът на Живота и за каквото се сети човек, само че тя няма желание. Предпочита да снима разни яденета и да ги поства по фейсбук групи и разни други интереси, които и изплуваха. Отделно нямаме и много време, тоест, тя няма много желание и да говорим. Само рутинни неща. Е аз си пиша и с други и жени и мъже, омъжени, неомъжени, имам си и приятелки. Лафя си всякакви неща, споделям си, простея си и ме кефи. Иначе ще полудея. Ако жена ми имаше повече желание за общуване, на повече и по-интересни и богати теми, щях да говоря повече с нея, но уви...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker