Жените след брака - непоносими - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените след брака - непоносими
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 6041 пъти
Въпрос по-скоро към мъжката аудитория.

Здравейте, драги ми зъби-стискители, здравейте драги ми вечно-търпители, здравейте и на Вас к'вот жената каже само да е доволна (сичер пак н'ема да е вашето)!

От скоро съм в тази 'схема' и вече е непоносимо 5 месеца са, но ми идват като 5-години.
Намирам все повече и повече бели косми по главата си. И не... не съм на 50г за да се оправдая. На 20 и нещо си съм.

Преди сватбата, преди съжителството, преди всичко... беше просто божествено.
Сега се чудя и се мая откъде и как съм си вкарал тази кобра в гащите и не... не е като да е онази котка, която правеше доста хубави неща, докато е била в гащите ми - съвсем различно е.


Като не стане нейното се почва... цупене, сърдене, ама ти така, ти си такъв, заради теб, заради вашите, заради това, че навън има дървета и прочие.
Обаче пък като получи това, което иска ти дава 1% от него, колкото да си мислиш, че нещо голямо се е случило.

Вземем заплати моята е обща, нейната си е нейна. Свършат и парите на втория ден - мило, така и така, това и това.
Забавих си портмонето у нас онзи ден, бързайте за работа и я помолих за 5лв, колкото ако ми се прииска нещо да си взема. И се почна : ти искаш само пари от мен, за какво са ти 5лв, като на работа всичко ти осигуряват. (в същия момент нали се сещате, че тези пари, които са в портмонето й, всъщност са от моята заплата).

Мъка голяма. Нямам време да пиша за още безброй примери, но... МЪЖЕТЕ ЗНАЯТ за какво иде реч.

Питам за съвет, как да постъпя?
Да го играя чехльо до края на живота си?
Да чакам нещо да се промени?
Да и тегля една майна подобаващо?

Доста се замислям за последното, поради простата причина, че няма и лъч надежда за промяна. Колкото повече добрини правя и гледам да угодя, толкова повече ми се качва на главата.
Секс под всякаква критика. Нещо свястно поне да стотви поне да видя и аз нещо хубаво в този живот от нея - и това го няма.

Общо взето... си е кофти тръпка. И без да се засягат дамите, но всички до една са такива... отровни, непоносими след брака/децата/съжителството. И после ама защо мъжете не били моногамни или не искали сериозна връзка, брак и прочие. Ами как ще да искат като преди брака им предлагате едно, а накара получават съвсем различно.

'' колеги '' помагайте, споделяйте! Някой да каже, че се чувства още по-зле от мен, че да ми олекне, че не съм на дъното на класацията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 73

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9d0d494bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, не всички жени са такива, ти НЕ познаваш всички жени. Аз съм от жените, които не държат на брак, но на моногамия - да. Изкарвам повече пари отколкото мъжа ми и семейството му взети заедно всички, не се хваля, само констатирам. Второ, ти си я избрал тази, защото пък вие първо гледате външния вид все. Но няма да те съдя, жена ти е използвачка, зарязвай я преди да имате деца и си намери свестна такава! Ще те върже и няма да те пусне.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 71587ab824
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако нямате деца, решението е да я оставиш. Просто те е излъгала, за да се ожените и сега показва истинската си същност. Няма да се промени и дори по-лошо ще става. Навярно дори ще си намери тъпкач, докато ти ще си само човекът, който плаща сметките и. И да, говоря ти от опит.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dfa30d2b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ревовете ти са изначално жалки, но след общата заплата престанах да чета. Или бъди мъж и вкарай тъпата ти уличница в ред, или прекрати отношения с това животно. Не че от вулгарка може да се очаква много, ти обаче с два крака си стъпил в блатото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 937fa30fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо се жените като даже не сте живели заедно?! Никога не опознаваш една жена истински, докато не поживееш с нея.

Първото нещо, което трябва да осъзнаеш, че жена ти те тества по този начин (вероятно без дори тя да го осъзнава), и ти се проваляш непрекъснато. Като се оставяш да те води за носа и отстъпваш пред всичките и прищявки, тя почва да губи уважение към теб.

След като ти плащаш всички разходи, парите ти трябва да стоят в теб. Това да дадеш заплатата си на жена си, а после да я молиш за 5 лв е направо унизително. Как се съгласявате на такова нещо? Измисли някакъв семеен бюджет, виж колко пари остават за забавления, раздели ги на две и всеки да си харчи fun парите както иска и без да моли за разрешение. Нейната заплата може са си е нейна само ако взема много по-малко от теб, иначе трябва и тя да допринася за семейния бюджет, може би пропорционално на размера на заплатата и.

Изобщо не реагирай на цупения, сърдения и т.н. Кажи и къде са границите на приемливото, какво ще стане ако ги прекрачи и не се отметвай от думата си, дори да реве и да се тръшка като 5-годишно хлапе. Ако се държи като дете не заслужава уважението, което се полага на зрял човек.

Това за секса е доста лош знак - ако сега не е достатъчно, не знам какво ще правите като се появят децата. Това ми напомня и за последният ми съвет - не бързай с децата, докато не се оправят отношенията между вас. Противно на мнението на много хора, в повечето случаи децата не заздравят връзката, а по-скоро я подлагат на сериозно изпитание.

М, 40 г, женен от 12 г

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 64ef6b6666
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Направи и едно дете и да видиш как бързо ще си седне на д-то като разбере откъде идват финансови те потоци вкъщи.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c222608a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Ами това е много кофти положение, какво да ти кажа. Има много такива жени, които вместо да оставят ролята на лидера на мъжа си и да го слушат се правят на травестити и се борят с него за водещата роля. От това нищо хубаво не може да излезе - или мъжа става чехлю в името на мира и разбирателството, но не го уважават и желаят, или почват страшни караници, разправии, цупене и скандали, накратко един непоносим живот или се разделят и после обвиняват брака за провала си. Брака не им е виновен, такива жени сами са си виновни, че го развалят. В брака има роли, които са разпределени на мъжа, жената и децата и ако жената е с промит от феминизъм мозък и не иска да слуша мъжа си а го провокира, предизвиква, кара се с него и не търпи той да има авторитет и водеща роля брака не може да функционира и се разпада и после всички са нещастни. Ти питаш какво да правиш? Трябва да не допускаш неуважително отношение като щом видиш такова да пазиш емоционална дистанция и да не се поддаваш на провокации, да държиш на своето мнение и своята позиция хладно и уверено и да поемаш лидерската роля. Трябва да действаш както си решил и ако тя иска да е част от процеса да се включва, ако не - просто го правиш сам а нея я игнорираш. Това може да се окаже дълъг, уморителен и изнервящ процес по превъзпитание, но ако искаш да закърпиш положението това е начин. Трябва да се научиш, че на тази жена не може да и се доверяваш, защото отпуснеш ли се тя веднага ще се възползва от шанса и ще почне с провокациите за да те изкара от равновесие, просто защото е невъзпитана, не знае как да се държи с един мъж и действа инстинктивно. В едно семейство няма място за съревнование, провокации и неуважение, но сега много хора не са възпитани какво е правилно отношение. Трябва да се научиш да контролираш поведението и емоциите си и по-този начин да контролираш нейното поведение, защото нейното поведение е реактивно, необмислено, хаотично и безотговорно, но то се нагажда спрямо твоето поведение, разбираш ли?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0bd414906f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти. И аз съм на 25 . Не съм женен, обаче точно това, за което говориш го наблюдавам много отдавна. Първо в семейството ми. Изброил си едно към едно държанието на майка ми. Второ, брат ми. Какъв човек беше, а сега след 10 години от брака му направо не можеш да го познаеш. Преди 10 години беше супер наперен, разбираше и можеше всичко, караше ме да правим неща, които аз не бих посмял сам. Сега е е толкова деликатен, толкова тих, не смее да каже нищо. Тази мъжественост просто е изчезнала безследно. Сякаш е напълно друг човек. Тук гаранция ще ти скочат жените, как ти си си я избрал и само твойта е такава. Обаче брат гаранция, че масово жените ср променят тотално след брака, а още по-драстично се променят след първото дете.
За жалост, с която и да живееш ще има период на медения месец, но дори и да е по-дълъг той ще свърши и ще започне същото.
Жените предлагат най-доброто, което имат за да те вържат във връзка, а след това, за да са напълно сигурни, че вече имат гръб зад себе си, раждат 1-2 деца. Така че дори и нешо да стане, ти си длъжен да се грижиш за тях.
Това е семейният живот приятелю. Жените са нарциси и се интересуват само от себе си. Цял живот гледах как баша ми иска пари на майка ми и се моли, а съшите тези пари бяха от него. Тя не работеше сигурно 10 години и той ни издържаше. И всички пари бяха за нея и къщата,а той се молеше като кученце. В момента, в който се наложи тя да работи защото той остана без работа за около 1 година, тя го съсипа от упреци. Постоянно го упреква пред нас, а не се сети че 10 години я издържаха.
Съвети няма да ти давам, защото не съм жвнен, но не си единствения и това е "нормален" брак, каквото и да ти казват жвните.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a96abd46e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не е същото като да сте си гадженца . Ние с моя мъж всеки с държи парите , аз обичам да харча , но си харча моето . За вкъщи пазаруваме заедно , просто за да и стигат парите може би е по - разумно ти да ги взимаш и примерно , да и оставиш половината заплата .
Май всички мъже се оплакват от жените си , все сме им мрънкащи , но то брака не е само секс и хубави емоции , точно заради това малко двойки оцеляват . Аз пък много се дразня в магазина като взема нещо , все едно той ми го плаща , ама за какво ти е това ?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a96abd46e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Почакай за деца , след това се оплаквай миличък хаха ..
Може да не я задоволяваш сексуално...
Опитайте се да пооправите ситуацията ...
Нали знаеш жените искат всичко ...
Или просто си се прецакал визбора , колко време бяхте гаджета ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 62fbeb824b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не съм съгласен с теб.
И преди и след брака жена ми е сладурана.
Създаде уют и топлина в нашия дом. Сега съзнавам какъв късметлия съм! Изгледахме си детето. Живеем нормално и сплотено от години. Ти сигурно си попаднал на някоя стара мома, която ти е стъжнила живота. Не пишеш на колко години сте, но от това което чета, само някоя своенравна, презряла мацка ще да е жена ти. От тук ти идват проблемите. Такива жени само се цупят и искат.

Изграден манталитет, с топ не можеш да го мръднеш. Ще се примиряваш, брат, какво да правиш? Ти си я избрал.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3e39493524
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Сега ще ти наскачат кокошките:):) Ако нямате деца, и не си сигурен , че в името на едни чувства /които така или иначе ще избледнеят след време/ си заслужава да се чувстваш дискомфортно, разделете се за известно време. Имай предвид, че ако си заимате дете нещата стават още по- зле - започва да се изживява като нещо уникално, тя е Майка и всички трябва да примират от възхищение за нещо, което си биология и затова е на тоя свят. Мисля, че ако се разделите за известно време ще се усети и ще кротне.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a96abd46e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А ти преди брака какво очакваше ? Всичко се гледа с розови очила , затова хората се женят . Някой успяват , други не . Вие сте от скоро заедно .
Ти ли си с по - голяма заплата ? Щом ги харчи за два дни , как ще е с деца , за всичко ти ли ще плащаш ?
Много жени искат мъжа да им покрива всички разходи , виждам , че си ОК с това .
Може и тя да не е щастлива .
Дори и мъжете са мрънкащи , недей ..
Моят мрънка , че не е чистоо като едва ли не аптека , детето разхвърля играчките .
Готвя му .
И определено не си оставя заплатата да му я харча ...
А женати дали и тя не е доволна с теб ?
Перфектен ли си ?
Задоволяваш ли я сексуално .
Ами жените искат да са принцеси ... Хаха

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d95e1ff1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Това е твоята жена след брака, не всяка!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 168cebbfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Такава си си избрал, драги. Никой не ти е виновен. Такава си е била и преди брака, ама не си забелязвал. Хората не се променят магически след един подпис или като почнете да живеете заедно, те са си била такива и преди.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fc9615aac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Преди време един познат ми се оплакваше от същото. Не изпадна в подробности, но думите му бяха, "много се промени след брака". Жена съм, но признавам, че има такива жени. Знаят как да те увъртят, и също така знаят, че мъжете трудно се развеждат. И щом стане бракът, идва тяхното време. Ако тръгне на лошо се поумилкват, мъжът привиди светлината, поуспокои се, и след кратко пак се започва.

Единственият изход е развод и довиждане. Но както казах, малко се решават. Онзи познатият не посмя, не знам дали още си е така, загубихме контакт. Но такива не се променят. Важното авторе е, че ти избираш какво да търпиш и дали да те води страхът.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9b37608123
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Жена съм и темата ти е безкрайно интересна за мен, защото искам да погледна през очите на мъжа и да избегна подобни ситуации при съжителстване, брак при мен, който скоро предстои. Използван материално ли се чувстваш? Решавате ли споровете си или накрая ти се чувстваш като човек, който прави поредния компромис? Говорили ли сте за този аспект на вашите отношения?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dd466f2343
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Хайде сега...поредния женомразец. Като не я харесваш, зарежи я. Недей съди тук всички жени...Явно тази твоята е била много секси и затова си я харесал с долната глава. Ама нали знаеш - кифлите си искат поддръжката... То и мъжете сте мухльовци ама....ама.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 557ed65afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ехаа, 4 милиарда женски на тоя свят и всичките такива. Евалла, как пък на този добър човечец не му се падна една сгодна. Ама щото нема, даже и за най-добрия измежду мъжете. Ми стой си сам като не ти харесва, какво искаш. Как ще си на дъното на класацията като женските до една са такива? Е, сигурно има някой с по три брака, още по-препатил, да.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 25e0ec7329
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Авторе, жена съм.
Не са всички такива, просто твоята е такава - махай я докато можеш.
Такъв егоист в живота ти не ти трябва.
Пожелавам ти следващия път да имаш хубава, споделена връзка!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 796058fa45
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Мда, бил съм там. Аз си имам термини вече. Преди сватбата/детето се нарича "рекламният период". Той започва с въпросът й "какво търсиш у една жена", на което ти отговаряш и описваш качествата които ти цениш. тя почва да играе ролята на "перфектната ти жена". Когато обаче те "върже" с брак и/или дете, с облекчение си сваля "маската" защото смята, че вече си и в кърпа вързан и си показва истинското личице. Което най често е доста по грозничко, мързеливичко, егоистично, дребнаво, свадливо. И ти почваш да се чудиш къде се изпари онази прекрасна жена с която всичко беше толкова прекрасно довчера. И с известна доза възхищение( щото ти толкова добре не можеш да играеш, признай си), примесено с отвращение (щото от "едната крайност на перфектната жена, стигаме до другата крайност - бахти тъпата кифла") си даваш сметка , че досега си гледал един добре изигран театър. Или на тебе кръвта ти е била най вече в долната глава и горната не е могла да мисли правилно :)

Наскоро имаше един филм, "Денят на бащата". Наред с много идеи и малки знаци , имаше едни много показателни дребни детайлчета. Например , имаше една сцена на едно дете, дъщерята на Сано , дето казва че си намерила била вече мъж, ама той не и ходил по поличката(или от сорта, цитирам по спомен) ама как можело така - "тя му родила дете а той!". Това последното ми се е забило в мозъка - че те всичките всъщност така си мислят - като ти изцвъкат потомъка и това е , те техната работа са си я свършили и ти до края на живота им си им длъжен, и трябва да ги носиш на ръце. Толкова много са си повярвяли , че имаше една друга сцена с таа противната кифла, жената на Сано , дето му вика "ние сме готини, такива като нас трябва да се размножават". А си спомням как набързо наеба некакъв гологлав мазник и после се чудеше дали нема да е бременна от него. Или когато се спъна сама в заведението (щото е и левачка) и обвини Димо, че я е бутал. Мда, много готини хора. Определно се размножават, обаче.

Та така, примери много. Повечето мъже дето не са чак толкова дебелокожи, да имат така жена до себе си е недопустимо за тях и се махат. Затова има и толкова разводи. Друга част пък си натискат парцалите, къде от страх от самотата, къде заради това, че вече са инвестирали твърде много в тази връзка и ги е срам да си признаят, че е било "кофти сделка" в която изведнъж се оказва, че прецаканите са те. И то сериозно. И почват да играят театър. Докато не им избият балансите. Или не се появи някаква нормална жена на чието рамо да поплачат, сиреч - да намерят "утеха извън дома" :)

Толкова много двойки виждам - застанали един до друг , но вперили отсъстващ поглед някъде надалеч. и по никакъв начин не можеш да познаеш, че има някаква емоция между тях. Толкова засмукани в сивото ежедневие, че отдавна вече всеки си живее в свой отделен свят където намира утеха. и просто "изпълнява задълженията си". Чат пат. Най често неспокосано.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f2d9e3cd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Братле, разбирам те. Вместо да философствам тук, ще ти споделя една книга, която разглежда точно тези проблеми. "No More Mr Nice Guy!". Авторът е семеен терапевт с над 20 години стаж, отделно е минал през развод. Така че не са пик-ъп глупости, не е женомразка литература или нещо подобно. На мен тази книга ми промени живота. Казват, че ако човек започне да я прилага, връзката му или се оправя, или се разпада (при мен беше второто, но беше за добро. Със сегашната ми половинка сме щастливи).
Ако не прочетеш книгата, ще се опитам тук с няколко изречения да ти кажа какво научих. Жените трябва да бъдат обичани и уважавани, но е голяма грешка да им угаждаме и да търсим одобрението им. И те на подсъзнателно ниво искат мъжът да бъде мъж, не чехльо. Да вземаш решения и да правиш това, което искаш и смяташ за правилно, независимо от мрънкането ѝ. Като ѝ угаждаш, ти я стимулираш да продължава с мрънкане и цупене. Като ѝ покажеш, че това не работи и пак ще правиш, каквото искаш, ще се кротне. За парите например, постави някакви граници и остави част от заплатата си за себе си. Решете каква да е сумата. Но не ѝ искай разрешение, може да я питаш за мнение, но ти вземи крайното решение.
Ние не можем да променяме другите, но можем да променим нашата нагласа и отношение.
П.С. Друга добра книга "The Way of the Superior Man".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5c36f9a048
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   как ще си харчи тя цялата заплата за два дни,какво си купува ???

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ba8991ddcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Щом нямате още деца, бягай и се спасявай! Ако имате и дете, напълно ще те довърши. Това не са жени, а чудовища!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7399895cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

24.   Леле, 19 изтрити коментара най-горе, кой знае какви ужасяващи истини за премахнали. Тка е пич, преди брака са страхотни мацки-изискани, подържани, чак се чудиш на късмета си как си срещнал подобно създание и колко глупав е бил предния, че е изтървал такова олицетворение на идеала ти. След сватбата виждаш какво си взел, а след детето се чудиш къде ти е бил ума изобщо. Занапред ще става все по-лошо, семейството като истинско такова вече не е социален стожер и смисъл, а сделка, в повечето случаи несполучлива и за двете страни, а накрая и за обществото, ако вече може да се нарече изобщо такова.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1adf2d131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Здравей. 1. Всички са змии зависи каква си хванал. 2. Мъжки пари отваряш една сметка без карта и всеки спестен лев вътре било малко или много и само ти да си я знаеш 3. Изесняваш въпроса сметки храна ежедневни разходи кое е мое кое твое.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b17a78e776
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   Сега да разтегнем ли локума мъжете на какво приличат след брака?! Не че няма хиляди теми тук как не ставате за нищо и преди и след брака, и доказателството не са самите теми, а коментарите под тях, знаем си се много добре кой какво струва. ;) А тя може би трябва да е пре-доволна, че след брака си има комплексиран злобар, който бърза да се изплюе и изниже след като е видял, че няма да има лична готвачка и чистачка, няма да му сменят памперса, да го дондуркат за приспиване и най-вече да му лазят в краката?!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b17a78e776
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

28.   Да добавя и на външен вид до къде я докарвате понеже гледам както винаги се изтъква каква е била преди това. Та, шкембестите ви космясали и смърдящи импотентни тумбаци сигурно са манна небесна?! ;) Докато сте злобни, комплексирани, манипулативни, нагли, смърдящи, уродливи и безочливи, ще получавате същото от жените ви. Това е, не се надявайте, че ще си стоите нагли противни свине, а те ще си останат удобните принцеси. Не разбрахте ли, че няма как да прецаквате жените?! Докато се мъчите да си избивате комплексите с евтини номера и плюене и все да сте отгоре, и те ще ви прецакват и ще ви го връщат тройно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1312db19c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

29.   Жена съм, но подкрепям автора и номер 1. Всичко това се е случило на съпруга ми с първата му жена. В началото - то любов, то чудо. Живели са мизерно, спали са на студено, но прегърнати, гладували са, но заедно... Мъжът ми обаче си намира добра работа, нещата потръгват, а пък и тя ражда момиченце. Картинта обещава пълно щастие занапред, влюбените са преодолели препятствията и филмът завършва с хепи енд. Да, ама не! Точно от тук започват проблемите. Изведнъж мацката се променя. Отказва да ходи на работа под предтекс, че си гледа детето (тя за сефте започна работа, когато въпросното дете стана на 14 години и то защото мъжът ми я напусна и субсидиите спряха). Сексът се свежда до два пъти годишно и е пълна пародия. Постоянно се искат пари. Ако не бъдат получени, опразва джобовене на мъжа си, докато спи и после казва, че си е загубил парите. Веднъж му отмъкнала 1000 лева служебни пари, приготвени от него за някакви консумативи в работата. Ами загубил си ги, казва, ето ела пребъркай ме, да видиш, че ги няма. После се появяват безразборните любовници и то не от някаква велика любов, а ей така от нямане какво да прави по цял ден. Спала е даже с кума им. Къщата - пълна кочина, всички дрехи на купчини по земята и дворните котки спят върху тях, подът нечистен с месеци, прозорците немити с години, клясалото по печката се изравнило с котлоните, мивка вечно пълна с тенджери и чинии, цял шкаф с мухлясали хлябове, каквото се яде вечерта, така си остава на масата до утре вечер. След това се появява алкохолът, всяка вечер, прибирайки се от работа мъжът ми е заварвал вкъщи пияна жена да седи сред невъобразима мръсотия и да се кикоти по телефона. Следват пиянски скандали, агресия, трошене на предмети. Паралелно върви запуснатия външен вид - опадали зъби, чорлава коса, олющена кожа, изпочупени и мръсни нокти.
Мислите си, че нарочно описвам в толкова черни краски картината, заради нормалния антагонизъм между настояща и бивша съпруга. Не, не е така, с нея към днешна дата поддържаме добри отношения. Картината е самата истина. Какво се случва от тук нататък! Ами този измъчен човек среща мен. Аз не съм нищо впечатляващо нито като външност, нито като домакиня, нито съм пък богата, просто нормална жена, но за него беше като откриването на топлата вода. След няколко месеца връзка се разведе и се ожени за мен. Това беше преди 7 години. И започна голямата промяна у него: доби самочувствие, смени работата си с много по-перспективна, скоро стана втория човек във фирмата, общува с лекота, весел е, спокоен е, здрав е, взе да се грижи повече за външността си. Но в началото имах чувството, че захранвам дълго гладувал човек, а нали знаете, че не бива да му се дава много храна наведнъж. Помня как веднъж лятото се прибра от работа, целунах го на вратата и се върнах в кухнята, че приготвях вечеря. Влизам след половин час в дневната и той ми казва: "Знаеш ли, толкова години просто не можех да си представя, че това може да се случи на мен?" "Кое, бе, мило" - питам. "Ами ей това - отговаря - да се прибера от работа в уютния си дом, да ме посрещнат с целувка, после да си взема душ, да си наметна изпран домашен халат, да си взема едно кенче бира от хладилника и да си полегна на дивана да погледам мача по телевизията, докато жена ми готви нещо вкусно за мен". Аз тогава даже не разбрах за какво ми говори. Но по-късно, когато вече в детайли научих как е живял, го разбрах.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1312db19c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Аз успях да прочета изтрития коментар номер 1. Той беше напълно смислен, не съдържаше никакви нецензурни или обидни думи, по-скоро беше написан с чувство за хумор и беше напълно адекватен на проблема, поставен във темата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 796058fa45
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

31.   Честно казано съм втрещен от арогантното и грубо отношение и език на жените тук. Номер 17 например. Толкова плитки но за сметка на това - нахакани. Рядко вникват в темата, но за сметка на това винаги крайно и тенденционзно се изказват, все едно всичко знаят...

Отвратителни тираджийки които стават единствено да ги изклатиш грубо и безцеремоно и да ги зарежеш.

Добре, че сегиз тогиз се среща и някоя по нормална , та да не караме и ние като тех...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6294210167
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Трябва компромиси. Семейната фирма трябва да е на принципа А на тебе и ти на мене а не всеки да си дърпа чергата към него си

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dd466f2343
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Добре бе, не мога да разбера, все жените ви виновни на вас мъжете. Жените тъпи, а вие мъжете някакви велики светци. Все жените се променяли, а вие все едни и същи принцове стоите. Масово тук жената гледа като някое маменце мъжа си.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2bdcbb290e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Авторе, да беше питал преди 6 месеца, да ти бях дал акъл, ама вече е късно.
А до тези с "не всички са такива" - Да, не сте всички, половината сте и това е повече от достатъчно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 582bf61f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   След 7 брака и развода... Авторе мога да ти кажа едно.. Човек, ако знаше за какво се жени... никога не би се оженил.. Един мъдър човек.. преди много години го е казал.. Ако бракът беше проба, грешка, Щовекът, ще осъанеше само с грешката...
Тепърва, ще се разочароваш от жените... Това е началото... Не съм срещнал мнито една нормална.. Нормални са само любовниците...
В къщи зверок не ти трябва..

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f8d99075ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Здравей. Не сме всички жени така.
Ние сме женени от 10 години. Аз не искам деца, искам просто да съм с него. За него също не са важни - важно му е да бъде с мен. Съответно цялото ми внимание е насочено към съпруга ми и към общите ни занимания. Неговото също е насочено към мен. Какво да ти кажа - приятно ни е да се прибираме вкъщи, поддържаме си дома уютен, глезим се, след 10 години все още си правим романтични вечери на свещи и малки изненадки. За мен той е привлекателен, приятно ми е да съм до него, имам му пълно доверие - той ми е най-важният човек на света. При него съответно всичко се върти около мен. Самодостатъчни сме си, в хармония сме, споделяме си всичко. На мен не ми тежи да направя нещо вместо него, той също не се оплаква, ако трябва в нещо да ме отмени. Просто си пасваме и като интереси и като възгледи и като отношение към живота.

Към онези, които коментираха, как жените само чакали да ти изцвъкат потомство, за да си им в кърпа вързан - ами не е така, далеч не всички жени това чакаме. Честно казано инстинктът да си продължат гена е по-скоро мъжки. Радвайте се, ако попаднете на жена, готова да ви роди, защото далеч не всяка иска да си жертва тялото и да си рискува здравето, за да ви продължи рода...

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3b0b3b200b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Ж33
Затова преди да се бракуваш живееш с човека няколко години. Докато сте гаджета и се виждате веднъж на няколко дни всичко е супер, после има момент на напасване и компромиси и от двете страни, което е неизбежно когато се появи битовизма. Даже не зная какво да ти дам като съвет, може да опиташ да говориш с нея, да и обясниш как се чувстваш, да разбере че трябва двустранна емпатия в една връзка, да изслушаш как тя се чувства и т. н.
Ако не става или тя не иска да говори, ами по-добре няколко кофти месеци от колкото 60-80 години да имаш кофти живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c5c9bb1fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Вкъщи парите за сметки, храна, кола и др. се дават по равно от мъжа ми и мен и каквото остане от заплатата, всеки си харчи както намери за добре.
Не мога да си представя да се унижавам да искам на мъжа ми 5 лв или да му прибирам заплатата и той да ми иска.
Е, бих желала да ми остават повече пари за козметик и др. глезотии, но разчитам на естествената си красота. Познавам доста жени, които прибират заплатата на съпрузите си и се разпореждат с нея както преценят, а си харчат техните заплати само за себе си.
Та, който както си го направи.
Ако на автора ситуацията не му харесва, да се опита да я промени или да се раздели с жена си, докато още нямат деца.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4230e2f4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   №28 -" Това е, не се надявайте, че ще си стоите нагли противни свине, " -При такава отвратителна жена, е по добре да се обшува със свиня.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 17db152e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Авторе имаш един единствен верен ход.... изгонваш твоята жена, мръсната отрепка, щом още нямате деца, ако искаш след нея да имаш нормален живот. Няма какво да му мислиш повече, всичко е повече от ясно. Развеждаш се по-най бързия начин и край на проблемите ти. Виж че никой мъж не одобрява жена ти с изключение на 27 и 28 коментари, чийто автор е най-злобната жена в този сайт. Не си губи времето. Развод и започваш нов живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0933a28c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Моят мъж е бил в положението на номер 7 - много лош пример от майка му и от двете му баби, лели и т н. Освен че се цупят, манипулират и кряскат за щяло и нещяло, ако не им се угоди, прибират всичките пари вкъщи, мъжете им се молят за джобни, а отгоре на всичко и им вършат домакинската работа, понеже на принцесите, които клатят по цял ден крак на някаква измислена работа, не им се занимава. Интересното е, че са и дебели инеподдържани. И той си е мислел, че всички жени са такива и затова е търпял бившата си приятелка. Само че когато срещна мен, разбра, че не всички жени са такива.
Получаваме големи заплати, на високи позиции сме, чистим и готвим заедно. Имаме правило, че ако единият работи, другият не може да лежи на дивана и обратно. Когато си почиваме, почиваме заедно. Обичаме се и се уважаваме. Не смятам, че ми е длъжен да ме издържа. То чак е смешно - в наши времена имаме равен достъп до образование и работа. Никой никога не ме е спирал в работата, защото съм жена. Какво е оправданието на такива жени да не работят истинска работа? Че са глупави и мързеливи ли? Че някой друг е глупав да ходи да се троши от бачкане за тях? И за протокола, изключително съм поддържана като жена - фитнеси, маникюри, дълга коса, прическа, обезкосмяване. Да не ми се оправдават, че красотата си искала поддръжка и видите ли едните работят 8 часа, а другите се “поддържат” 8 часа.
Авторе, разказах ти тази история, за да видиш, че не всички жени са такива. Не се примирявай с по-малко отколкото заслужаваш. Не се оставяй вместо да бъдеш обичан и уважаван, да те тъпчат като някакво мекотело. Кой каквото търси намира. Зарязвай я тази докато нямате още дете и това е. От тук нататък все по-лошо ще става. То човек или е егоист, или не е. Няма как да я промениш. Съветвах те тук да я превъзпитаваш. Може да успееш до някъде, но вечно ще си на трънк. Жена, която те обича и уважава, няма да ти се качи на главата като се държиш добре с нея. В домът си трябва да намираш уют и спокойствие, не бойно поле.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 341f1c885a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Не бързай с децата, че тогава ще стане още по-лошо.

Преди сватбата - свирки през прозореца.
След сватбата ти е отворила вратата и едва тогава си разбрал, че стаята е пълна с лайна и помия.

Не всички жени са такива.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3d21c25612
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Описаното от автора обикновено се случва с жените, за които бракът е цел номер едно в живота и са готови на всичко, за да го получат, и когато той вече в факт (бракът искам да кажа) си показват истинските лица. Според мен проблемът е във възпитанието им - явно от малки са научени (къде с нагледни примери, къде с думи), че съпругът им живее за тяхното благоденствие и е длъжен едва ли не да угажда за всичко, а те от своя страна трябва само да си клатят краката и да искат още, и още, и още.
Ами нищо добро не те чака, авторе, а и всички в твоето положение също. Спасявайте се докато е време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e43ebd2938
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Пич, ти си си я избрал. Сигурно е била готино и тъпичко парче и те впечатлила я със задник, я с муцунка. Явно и твоят багаж си е толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d5823ded76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   27 и 28, спокойно - пачи като тебе няма да дадат поколение... Така де, къде ще си разваляш фигурката и кариерката да раждаш чудовище от някакъв идиот и тюфлек там!
Айде у лево!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: adb2124af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Повечето жени сме такива, ако не ви харесва стоите си сами и си раждайте вие. Хайде със здраве!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9bb19c3d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Ти мрънкаш, всички жени са такива, не не са. Както има ужасни мъже така има и такива жени. Ще си останеш с нея със сигурност. Просто си търси подходящата и не един подпис е причината, не си измивай ръцете с шаблони. Имам една приятелка, вече влизаща в категорията стара мома, която обяснява как всички мъже са ужасни...........е не не са. Постоянно срещам свястни мъже с които бих имала хармонична връзка, ако не бях сериозно обвързана, но разликата е, че аз тези мъже ги виждам и усещам, а тя вижда и усеща само негативното и няма един свестен в нейните очи.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 316667cb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   От всичко написано по-горе човек си създава впечатление, че отношенията между мъжа и жената са едно надлъгване, липса на доверие, на зачитане на достойнството на другия. И когато "близостта" започне със секс, тя няма как да не свърши по фатален начин. Защото не секса е определящ във взаимоотношенията между мъжа и жената! Това е на ниското, животинското ниво на човека. Когато няма истински топли човешки чувства, вярност, пожертвователност, стремеж да даваш на другия, а просто една консумация, означава, че липсва основната съставка - ЛЮБОВТА. Без любов в брака секса е без всякакво значение, защото днес секс се получава навсякъде, с лекотата на магистралните проститутки, платен или безплатен. Секса не може да създаде здрава връзка и всеки, който разчита на него винаги ще бъде излъган в брака си. Ще му тежи семейството, децата ще му пречат, отговорностите ще му са тягостни, свободата му ще му се вижда ограничена. Човек, изпълнен с егоизъм, който не може да споделя реалния си всекидневен живот с друг, по-добре да си остане самотен.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c0df0a2496
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Мале мале тръпки ме побиват човече знам за кво говориш!
Преди години живях с такова чудовище и като прочетох историята ти настръхнах защото изплуваха спомени!
А бях на 27г. тя също, събрахме се и в началото от общо 3 години заедно първите две бяха разкошни. Сгодихме се и т. н. и тогава направо брадва в гърба! Неможех да я позная. Аз плащам уж за добро а почнах да получавам само упреци и назидания. Аз винаги имах тя никога нямаше моите общи нейните ги нямаше никога! Давам един пример отиваме на зъболекар заедно моите пломби 120лв. излезнаха,
а нейните 300лв. плащам без дума да кажа всичко точно прибрахме се. Същата вечер отиваме на ресторант по покана на общи приятели и идва сметката 55лв. Като тя ме изгледа викам плащай аз имам само 20лв. след зъболекаря Аууу като изрева на умряло аз съм бил мъжа как можело и т. н. Оставих я в ресторанта да си плати като аз си тръгнах към вкъщи бесен. После заминахме в друга държава и пак същото аз плащам всичко по сметки, храна и т. н., но дойде реда и за наема като реших, че ще го плати тя говоря още за първият месец там след като я предупредих, че моята заплата няма да е достатъчна.... ще плати ама друг път, пак нямала пак скандали! Накрая ме гласеше за Тираджия, защото някой и пуснал тая муха а аз имам всички категории за вс. МПС-та а нали и тираджиите взимат по 3хилки евро, че тогава беше голямото молене като веднага смени отново образа си на девственица, но аз бях вече наясно с тези циркове и като си спомня тези неща колко жалък човек трябва да си еби му майката! Накрая като отказах да платя поредния наем или сметки ми каза "бившият ми приятел може да беше всякакъв, но сметка не ме е оставял да платя никога" (а бившият и преди раздялата си с него я е пребил като животно тя ми го е разказвала, но никога не сподели причината защо, уж тя го хванала в изневяра и т. н. ), когато ми го каза това преля чашата и замалко не я пребих и аз, но се въздържах като на следващата сутрин си събрах багажа и си хванах полет до трета държава сам търсейки работа и нови доходи тъй като вече бях почти занулен. По-късно вече научих, че е извикала друг баламурник да бачка и плаща там, пристигнал от България по нейна покана! Горко му само ако знаеше на кво се нанизва...

А и за капак последния ден когато пътувах с влака за летището рано в 3 сутринта нямах монети за билет а нямаше толкова рано и кондуктор да развали банкнота прекалено едри банкноти бяха за апарата(макар, че бяха малко) и пътувах без билет, а тя дойде кучката уж да ме изпрати и си купи най нагло билет с монети пред мен и си ги прибра като отсече с думите ти трябва да се научиш да даваш пари... нали се сещате че бяхме в друга цивилизована държава иначе щях да и разбия главата на място. Та така хванах си самолета и чао имах щастието да няма проверка във влака толкова рано.
Сега ще кажете ти си си виновен трябвало е по рано! Първите две години до годежа беше ниска като тревата, чак се учудих какво момиче съм намерил не даде никакви признаци за нищо деляхме наеми, сметки, работихме всичко беше НОРМАЛНО! Две години е било театро и след самият годеж стана страшно!
Оттогава насетне бях и с други жени, че и там същата работа, но тях още рано рано ги надушвах за кво иде реч и ги зарязвах без обяснения. Може да умра ерген, но такова чудовище вкъщи никога! Бягай приятел с такова животно нищо добро не те чака!!! Поздрави

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a262a86753
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Номер 7, прочетох ти изказването, че жените са нарциси. Прощавай, но в мен се надига въпроса, ти неосъзнат гей ли си? По принцип главно такива генврализират цялото женското съсловие по такива екстремни начини. Съмнява ме да си живял в пещера до сега и да не си видял, че нарциси има и от двата пола, както и нормални хора. Познавах един женомразец като теб, след известно време си призна, че иска да спи и с мъже. Мисля, че си силно неудовлетворен в една конкретна област.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a262a86753
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Авторе, бившият ми мъж е като твоята жена, че и по-зле. Проблема е в нас - баламите, че не само не ги преценяваме навреме, но и дълго след това ги търпим.

 
  ...

1-50 от 73
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker