Да напусна ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да напусна ли?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 672 пъти
Здравейте, много рядко съм питала тук за мнение, но напоследък съм наистина на ръба и Ви моля за мнение.
Работя в банка на позиция обслужване на клиенти. Преди това работих в по-голяма банка. Банката, в която работя сега е една малките в сектора, но обучението много куца. Управителката не ме обучава както трябва, по-скоро не иска. Винаги прави едни физиономии, когато отида да я питам. Тъпча на едно място. Кара ме да зубря материал, който не прилагам на практика. Клиентите им са малко. За деня да влезнат 5 човека, а ние в клона сме общо 6 човека. Не се чувствам на място там. Вече се нервирам за няма нищо. А не е редно, защото сама вредя на себе си. Имах разговр с шефа, който ми каза ,че имам два месеца да се докажа. Как като нямат клиенти. Няма продажби съответно. Репутацията на самата банка е лоша. Клиентите са недоверчиви и понякога доста груби. Това допълнително ме товари. Гледам да не го мисля и да не си го слагам на сърце, но това се трупа и събираш ,и събираш негативна енергия. Вчера управителката с надсмешка каза на висок глас, че една 60-годишна жена /колежка/ ми е голяма конкуренция. Това ме обиди много. Колежката е от повече време и са й обръщали внимание, а с мен управителката прави физиономия на досада,когато разговарям с нея. Тя почти не говори с мен. Не се чувствам от този колектив. Смятам, че трябва да напусна. Колежките ми са около 50-те вече. Нямаме общ език. Както казах и за обучението върви трудно , зациклила на едно място. Работила съм на други места. За по-малко от месец свиквах с работата и колеги. Тук обратното. Щом една жена пред пенсия предпочитат. Същата колежка напоследък е много активна, усещам я как си трепери над работното място. В разговорът със шефа ми каза да бъда по-активна , ами как да стане , да се сбия ли с нея. .. Не мисля, че ми е на нивото да се боря за нещо, което не ми носи нищо , първо нито големи продажби, нито бонуси. Отстрани управителката да се забавлява, както вчера. Проблемът ми е ,че имам да се явявам на един изпит ,който трябва да си платя и да взема още няколко часа обучение. Не знам дали аз да си подам молбата по-рано, но без сигурна работа ,или да стискам зъби и да си трая още два месеца. Но вече ми писна .

В.Ц.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker