Нужда от съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужда от съвет
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 732 пъти
Здравейте,
Намерихме се в снапчат с момиче от друг далечен град и ден след ден се сближихме и неможехме един без друг.
Тя е на 15 аз около 10г по голям.
След няколко седмици чат се заговорихме за интимните неща и така аз и разказах за моята бивша и нещата които сме правили и на нея това и подейства много силно.
Тя беше все още девствена и без сериозна връзка до момента.
След доста споделени тайни от моя страна тя хареса че има фетиш към крачета и ми прати да видя нейните а те бяха просто божествени.
Тя знаеше какво харесвам и ми ги показваше всеки ден и след всяка смяна на лака а аз се дървех супер много и и пращах снапове на които тя откачаше и се подмокряше.
След няколко седмици изпълнени с крачета и снапове на моя хуй който е доста приличен на размери, тя се отпусна и реши да покаже гърди и аз направо онемях. Бяха средно големи и адски стегнати и красиви със супер оформени тъмно розови зърна.
Скоро след това започнахме още по разголени снапове и разказах как бившата ми ме е пипала по дупето и че е вкарвала разни неща там.
Това и подпали ума и тя се отпусна тотално и поиска да научи всичко и разказах как протичаха секс игрите ни и тя поиска да направи същото с мен.
Снаповете прераснаха и в дупета от двама ни, стана така че тя ми показа путето си което беше неземно красиво и гладко и следкото си дупе което исках да ближа нонстоп.
Аз на мои ред и показах моето дупе и го разтварях и пипах с пръсти и вкарвах някой от тях а те търкаше путето си.
Една вечер се случи така че поиска да види какво е правела бившата ми и реших да и покажа с една краставица, взех я и след няколко минути тя беше в мен а всичко това го пращах в снапа а тя неможеше да повярва и това я кефеше супер много.
Кефеше се как може да ми влиза така и най вече я подлудяваше самия звук при вкарване и изкарване, просто самата гледка и звук я караха да не знае къде се намира.
След тази вечер тя се привърза към мен и скоро след това ми прати на нейн ред снапове на които свършва по 7-8 пъти и пръска ужасно много течност и иска да съм там да ме мокри навсякъде.
Всяка седмица имахме дни в които правехме тези и други нестандартми неща в снапа и това ни кефеше невероятно много, пробвахме каквото се сетим, от снапове на публични места до едновремено свършване и анални удоволствия.
Тя си умираше да я лижа от крачетата до врата, но най вече самите божествени и следки крачета.
Искаше да ми лъска с тях и да я лижа в същото време.
Хареса и че съм по голям от нея и с перфектно тяло от фитнеса.
Започна учебната година и писането ни оредя и снаповете намаляха и в един ден тя ми каза че се събира с някаква компания от предимно момчета и че още първата вечер се е натискала с едното от тях а на следващата с неговия приятел, това беше супер неочаквано и шокиращо за мен.
След още няколко дни тя ми сподели че тя и второто момче са се виждали и една вечер на пейка в парка той я е опипвал през клина пред всички фр и минувачи а тя се е дърпала но той не я е пускал.
Държал я е насила и я е пипал през клина толкова грубо че и е направил рана и в един момент тя просто се е отпуснала и без да се интересува от фр и минувачи си е разтворила краката и го е оставила да я обарва грубо докато накрая е свършила и се е разплакала.
Каза ми че я е боляло и има рана и дори ходи различно но все пак продължава да се вижда с това момче и да му дава да я пипа отново и отново въпреки болката и заради самото усещане на кеф докато свършва, подобно на като чиста курва.
Аз ест откачих и се скарах с нея защото от примерно момиче тя си развали успеха и се събра с компания на лоши хора и момче което я използва за секс играчка.
Ума ми не побира защо едно примерно и добро момиче би се оставило в ръцете на такъв хлапак, толкова ли е силно това усещане като свършва за няколко секудни, струва ли си изобщо?
Вече не си пишем и тя ме блокна без да ми даде една смислена причина, а уж се обичахме и мислехме непрестанно един за друг.
Може би вече върти свирки и си е дала най милото на онзи мръсник в замяна на няколкомонутен кеф, може би вече е момиче което ще сменя момчетата едно след друго като курва нимфоманка и то още от 9 клас.
Родителите и не знаят какво върши защото е на квартира с още едно момиче а всички знаете какво се случва в тези квартири.
Мисля си как ме нарани и може би скоро ще последва ответна реакция по сходен начин от моя страна, което считам за нормален защитен механизъм.
Вече хиляди пъти ми каза че ме обича и че няма да прави глупости, но след часовете спира да пише и отива при онзи хлапак.
Моля за съвети как да постъпя в ситуацията знаейки че съм намерил човек на когото му харесват до полуда моите различни нагласи в сексуално отношение, а тя се е отдала на мимолетни отношения с момчета използвачи.
Очаквам вашите мнения и въпроси.
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: b56455e4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си добре. И не заради желанията и фетишите ти(според мен са напълно нормални), а заради разликата в годините. Тва е извратено бе, пич, тя е дете още, как може да те привлича малолетна. Мацките на по 21-24 са убиец, той тръгнал с бебета да си ляга. На всичкото отгоре тази отсега е няма такъв парцал, представи си след 4-5 години. Ще е строшила 50п**ки. Сериозно ли се чудиш как да постъпиш и ти се занимава още с нея? Да не говорим, че дори не сте го правили наистина, а само някакви камери и чатове. Даже ме съмнява да си на 25
наистина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker