Към семейните: прекалено много мислите ще ви се пръсне главата. Карайте по лежерно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към семейните: прекалено много мислите ще ви се пръсне главата. Карайте по лежерно
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 911 пъти
Здравейте,
Мъж съм на 35 г. с две деца и като чета тука какви проблеми ги вълнуват семейните не само ме заболява главата, но ме хваща и яд.
Съпруг и баща съм, женен съм от осем години за студентската си любов. Сега ще ви кажа аз как мисля. Жена ми беше най-красивото момиче в групата и ми отне време и усилия да я спечеля. Непосредствено преди да сключихм брак и викам, хайде да проведем един много сериозен разговор, който искам да запомниш много добре. Ок.
Викам и така: "Обичам те много, повече от себе си и искам да остарея с тебе и когато умра ти да ми затвориш очите. Поради това не искам да имаме проблеми, а ако възникнат искам да си спестим редица неприятности и да бъдем максимално откровени един с друг. Значи, ако стане така, че нещо те мъчи и тежи в нашите отношения направо ми го казваш, без заобикалки, на момента, причината няма значение. Няма да се обидя. Ако се проебеш и тръгниш да мърсуваш с тоя или оня, ела и ми кажи, не мога да правя секс само с един мъж. Ще те пусна да се чукаш наволя, няма да ти преча, нито ще те ударя, нито ще те захвърля с децата. Просто искам да го науча от тебе, а не от други хора и да стават пътаклами. Ако се влюбиш в друг мъж и не можеш без него, ела и ми кажи. Ще се разведем цивилизовано и ще се разберем за децата, но искам и с него да се срещна и да си потоворя как ще се грижи за децата ми. Ако моята компания не ти е достатъчна, а ти трябва друга - веднага кажи. Не искам тайни, чатове хо нощите и други подобни Ако парите, които осигурявам не ти стигат - сподели. Ако те мързи или ти е тежко да готвиш - сподели. Ако секса не ти харесва с мен - незабавно сподели. Ако стана дебел и те отвръщавам - незабавно сподели. Ако децата те изнервят, не събирай нищо в себе си - сподели. Ако някои те притеснява или имаш какъвто и да било проблем - веднага ми кажи".
Тя се замисли и ми каза и ти ми обещай същото. Обещах и!
Вече толкова години не е мръднала, гък не е казала. Аз я дарявам с цялата си обич, въпреки че много работя. Гледа ме като писано яйце и лоша дума не допуска да се каже за мене. Знаете ли колко лесно се живее така.
Просто си направете обет, разкрийте се. Приеме ге, че единствено трябна да сте откровени един към друг и няма да имате проблеми. Тук чета за проблеми, от които ми настръхват косите. Как живеете така бе хора? Нито се обичате, нито се уважавате, а продължавате да се мъчите заедно. Всичко може да бъде много лесно, но от нас зависи.
Това е просто мнение и препоръка. Някога древните са имали обети за различни случаи. Сега нещата не са се променили.
Бъдете щастливи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: bf9081df9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А каква е гаранцията, че давайка този обет всеки ще го спазва? Бъди сугурен, че човек желае ли да мурсува и да лъже, нищо не може да го спре!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d182fbd4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе те повечето точно така правят - обещават и после става каквото си описал :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dd3b1ab45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Жената е на късмет, бе братиньо. Това, че на тебе ти се е баднала читава ябълка, не означава съвсем, че за всеки се полага същото.

Тя хубаво можеше да ти обещае и в някакъв момент да си каже... абе ЯДЕ МИ СЕ ЧУЖДА ПАЦА, ама не искам да си развалям семейството.

То от там идват проблемите. Че хем им се ще, хем и семейството да си седи.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6fe41fd194
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с автора. Ние също живеем на този принцип. Няма скрито-покрито. Ако има желания, потребности, проблеми - те се казват директно и не следват санкции, а решения.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ec7c79cab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз всичко казвам, обаче не ми вярват. Мъжът ми не може да преодолее усещането, че го лъжа и опитвам да манипулирам. И се опъва на всичко, което поискам от него. Смята, че всичко правя напук. Че се правя на уморена напук, обидена напук, че ме боли напук. …. Е, какво да направя аз, че някой не е достатъчно интелигентен да преодолее комплексите и ограниченията си. Свивам се и живея живот в живота. Гледам да не вредя. Това, което описваш, е възможно между много интелигентни хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker