Кои сте вие уважаеми дами, че да ни съдите защо спим с проститутки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кои сте вие уважаеми дами, че да ни съдите защо спим с проститутки?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3787 пъти
Уважаеми,
Ще карам направо. Много ме подразни темата написана от онова момче, което преди да срещне приятелката си спяло с проститутки, а тя видите ли се дразнела. И почнаха едни коментари от жени, че всички мъже, които спят с проститутки са боклуци и неспособни да имат сериозна връзка. Егати лицимерния псевдоморал. Направо нямам думи.
От 2 години ходя по скъпи проститутки и всичките са бели българки и в пъти по хубави от вас драги критикуващи дами. И искам да ви кажа, че проститутката е жена, като вас, тя не е извънземно, нито полезно изкопаемо. За разлика от вас обаче тя не философства и не дава квалификации, тя не прехвърква от звят на цвят както вас от удобство, а работи с тялото си, за което и се заплаща. Всеки знае съдбата си и защо е стигнал до тук. А пък, аз ходя по проститутки заради такива дропли като вас, които друго не знаят освен да изискват, критикуват, настояват, хленчат и накрая лъжат и мамят. И не ми разправяйте как не сте всички еднакви. Тези песни сме ги слушали та чак наслушали. Ушите ни хванаха мазоли от тях.
Аз лично ще продължавам да ходя по проститутки, докато наистина не срещна жена, за която си струва да посветя живота си, да и се отдам изцяло, а тя да е готова да живее в помийна яма, ако щете, заради самия мен, не заради парите ми, не заради сигурността, а заради това, че ме обича безрезервно.
Хайде да видим сега аз ли съм боклук дето спя с проститутки? Слушам една колежка, която вика на другата - пуснах на моя (любовник) отзад, той взе, че се престара. Сега ще пърдя цяла седмица, добре че мъжът ми е в чужбина - другата се смее хи-хи - мен още ме е страх, щото на моя му е много дебел. И на двете любовниците са им колеги, като на единия жена му е бременна и лежи в болницата за задържане. Е, аз ли съм най - големия боклук? А? И защо? Защото не се вмествам в цялата тази порнография да чукам омъжени жени и да им се подигравам зад гърба после, а предпочитам да си платя и да забравя.
Вие бихте ли тръгнали с мъж, който разправя на друг мъж за любовницата си - е мойта най - накрая започна да гълта, каза ми, че не била лоша навкус спермата, ами така ще е, като не ми дава са се изпразвам в нея - другия - значи аз съм по-добре мойта хем гълта, хем се празна в нея, гледам да и правя два тека, така че да редувам. Знаете ли още колко мога да ви разправя. Знаете ли сега, когато наближава Коледа колко омъжени ще си вдигнат краката и то не само на един. И същите тези боклуци ще си направят оперативка и ще ги разнасят после как квичала, как гълтала, как пъхтяла и какво ли още не. Ако чукам някаква курва повече ли ще ви се издигна в очите, отколкото ако спя с проститутка?
Разберете, проституциата е най-малкия проблем, по-големия проблем е развратът в обществото, който цари на всички нива.
Извинавам се за грубия си тон, но се почувствах пряко засегнат и имам право да споделя, след като сайта дава това право.
С. 29 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 22078a1e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не, намери си нормална приятелка и тогава ще ни се издигнеш в очите. Ама явно нормалните момичета не си падат по к*рва като теб.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b0349e1570
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласен съм, че не трябва никой да държи сметка за това, но ако искаш жена, която не е предлагала сексуални услуги, е редно и ти да не си ползвал такива услуги. Така би било справедливо. Ако нямаш против жена ти да е бивша проститутка, тогава имаш право.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4eb88dd05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Като ходиш само на такива, започва да ти се изкривява ценностната система, което се забелязва и при теб. Изпълнен си със злоба към всяка жена, която не е. Не правиш разлика между жена,която доброволно спи с много или е по-разкрепостена, от такава, на която си плащаш и за нея си работа и играе спектакъл. Ако се замислиш, има разлика. А ходенето при такива жени ще ти се отрази, когато и да срещнеш жена в живота си,защото мисленето ти вече е изкривено.Тогава има вероятност да нараниш и загубиш някоя добра жена, което ще те озлоби още повече.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5d95cb4880
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само че като я намериш тази свястната и тя разбере, че си ходил по платени жени, да не вземе да си събере багажа бързо-бързо... Аз не бих гледала насериозно на някой, който е ходил по проститутки (същото важи и ако е ходил по курви като колежките ти или е изневерявал като цяло) и не бих имала каквито и да е отношения с такъв човек. Смея да твърдя, че си поддържам стандарта висок, сегашната ми връзка ми е втора и не съм спала с други освен с тези двама човека, така че не виждам защо да не очаквам същото от отсрещната страна. :) Не говорим за бройка тук, а за някакъв морал по отношение на половите контакти.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 86e0d4b41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Кои сме ние да съдим? А Вие кой сте, господине, за да обиждате така грозно жените? Нямате изречение без обида - грозни, дропли и т.н. Да, много лош атестат за един мъж е такъв начин на живот - по проститутки. Това означава, че нормална жена не го иска за сериозни отношения. Съдите колежките си, че си имали любовници, а Вие за пример ли сте? И как така се получава, че хем умирате от страх да не се охарчите за жена си, а за проститутки давате с удоволствие? Жената до вас нищо ли не заслужава - уважение, закрила, сигурност? Защо грижата я приемате като досадно задължение и разход? Много консуматорско мислене, което отблъсква още при четене на историята Ви. Такъв мъж не може да направи щастлива една жена. Вероятно са Ви зарязвали и заради това сте озлобен. Замислете се защо и потърсете причината в себе си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b6960c55ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   “ а работи с тялото си, за което и се заплаща. ” хмм, аз ако бях мъж бих ходил по момичета, които работят с ума си. :D Извинявай, че “дропла”, като мен няма твоето деградирало мислене. Как може да слагаш всични жени под общ знаменател? Как една жена, която с извинение има вагина с размерите на бидон е в пъти по - добра от едно нормално момиче? Това ли е в пъти по - красиво за теб? Да, така е, ние жените мрънкаме и се дразним, но постави се в следната ситуация. Срешаш жена, влюбваш се и накрая разбираш, че преди е работела, като проститутка. Много приятно, а? Да знаеш, че си бил с жена, която не е имала достстъчно мозъчни клетки, за да разбере, че е по - добре да работи ако ще, като чистачка, за да изкара пари, но не и да дава най - ценното и интимното си на какви ли не мазни чичаци и т. н. Така се чувстваме и ние жените, когато ни кажете, че системно сте ходели по курви.
“ жена, за която си струва да посветя живота си, да и се отдам изцяло, а тя да е готова да живее в помийна яма, ако щете, заради самия мен, не заради парите ми, не заради сигурността, а заради това, че ме обича безрезервно. “ щом намираш повече красота в онези разпорени пачаври не мисля, че скоро ще срещнеш свястно момиче.
Нямаш правото да обиждаш жените, какви били, що били. Всяка една жена, както и мъж има недостатъци в характера си и дали ще е голяма ревност или голяма раздразнителност спрямо най - малкото няма значение, защото ако е точния за теб човек ще прави компромиси и ще се въздържа. Въпросът е и ти да знаеш как да се отнасяш с половинката си. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0fe3f11124
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ходиш на такива, защото никоя не иска да е с теб доброволно. Трябва да си платиш за нещо, които не можеш да получиш по нормален начин според мен си озлобен.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e085dc063e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Коментиращите жени били дропли, лицемерни, нагли и прочее, ама ти си този, който се засяга от мнението им. Защо? Какво значение има то за теб, след като си убеден, че постъпваш така, както смяташ за добре?

Според мен, проблемът на жените с платената любов, идва от факта, че е метод за секс, до който може да се прибегне много лесно - поръчваш, чукаш, плащаш и готово. По-елитарна чикия. Не трябва да излизаш, да зарибяваш, черпиш и прочее щуротии, за да вкараш някоя, евентуално, в леглото, а съвсем бързо получаваш това, което търсиш. Мислят си, че при първия по-сериозен проблем във връзката, веднага ще си наемеш компаньонка, за да разпуснеш. Или, ако ти се бодне нещо различно, хоп, обаждаш се на съответната мадама и край. Един вид смъква доверието във вас. Както мъж не би вярвал на жена, която е минала маса народ, защото са я черпили бело в клозета или са ѝ подарили някой парцал.

Зависи и по какви проститутки ходиш - има ги тези на ниво "Лъвов мост", има и много класни мацки. Ако не можеш да си позволиш вторите, разбирам аргумента с гнусотията. За мен, използването на проститутки, ако нямаш някакви поведенчески, физически и прочее проблеми, които те възпрепятстват от сексуални контакти с други жени, е сигнал, че този мъж избира пътя на най-малкото съпротивление и го интересува най-вече да начеше крастата си. Да, както казваш, може би, ако намери достойна жена, ще се откаже от това занимание, ама аз откъде да знам, че точно мен ще сметне за такава? Страх ме е да рискувам.

А, сетих се, че и много госпожи използват секса като оръжие и възнаграждение спрямо мъжа. Предполагам хич не ги кефи, че съвсем лесно, може да си намериш секс на чуждо място и се чувстват застрашени. Може и да завиждат, че мъжът им е готов да плати на някоя, за да спи с нея. Това си е признание към проститутката малко или много. Но подобни жени не заслужават по-добро отношение така или иначе.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 26e19629cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Щом си опрял до това да се сравняваш с боклуци, за да не изглеждаш ти като боклук, значи действително е доста вероятно да си боклук.

Ако си прочел коментарите в предишните теми, значи ти е пределно ясно защо жените не желаят да са с такива мъже. Но ти искаш хем вълкът цял, хем агнето сито. Няма как да стане. Темата ти е абсолютно безсмислена. Нямаш един силен аргумент, с който да убедиш една свестна жена, че заслужаваш шанс. Ти не се и опитваш да изпъкнеш с качества, а просто да нахокаш жените, та ега да приемат "навиците" ти. Никоя не можеш да излъжеш по този начин.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b30a853792
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прав си хората нямат ценности . Искат да имат всичко и всеки . Това с проститутките ми е тъпоо , няма желание , харесване у партньорите , целувки . Не е за всеки . Струва ми се ти чакаш някаква принцеса , несъществуваща от представите ти . На мен не би ми било хубаво да знам , че мъжа не може да си намери жена
и сии плаща .

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ce00c38126
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сега ще наскачат и на теб, и на мен, авторе. Аз съм жена и те подкрепям! А за тези жени и мъже, които описваш, думи нямам. Отделно мога да кажа, както чух Стефан Данаилов да казва в едно от последните си интервюта, че само простак се хвали какво е правил в леглото с жена (или простачка с мъж). Това са лични неща! Другото, което е - много правилно е, че вместо да насилваш приятелката си да прави неща, които не искаш или да спиш с обвързани/омъжени разпоретини, ти си плащаш за услугите. Аз няма да отхвърля мъж, който е ходил по проститутки, стига да е позлвал протекция. И в миналата тема писах. И е ретардно мнението, че един вид не е срамно, ако и ти не би отхвърлил бивша проститутка. Ако искате да сте точни коментиращите, авторът не би трябвало да отхвърли жена, ползвала жиголо, а не бивша проситутка, явно не схващате тънката линия. Иначе не всички жени са такива, но масово са меркантилни и се разполагат с мъжките финанси като пиавици, както и масово мъжете са простаци. Но авторът за мен е прям човек.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f49b80a325
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Ти изкара проститутките космонавти бе, човек, с диплома по философия, компютърни науки и медицина в джоба, пардон, в г.за. Лекувай се.
Една обикновена жена, пардон - според теб дропла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c82b2c10bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Самата мисъл, че си плащаш за нещо, което на теб ти е кеф - секс, е доста долно. А и как ще правиш секс с жена, към която нямаш чувства.... Добре, жените сме били злобни... Ами, ако знаеш, че една жена е редовен клиент на жиголо, какво правим тогава? Ще я наречеш още по-голям боклук. Егоист си и човек без ценности.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3a663ca859
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не ми стана ясно щом проститутките са такива готини жени, ти защо чакаш някаква друга да те обикнела и т.н.? Ами вземи си една такава труженичка, бе. Даже може да ѝ станеш сутеньор.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 54dda19e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Какво значи скъпи проститутки? Скъпи или евтини-пак са проститутки. Правят го със стотици мъже. Авторе, търсиш си оправдание, че ходиш по проститутки и даваш примери с откъслечни епизоди на приказки, които си чул в офиса. А хилядите двойки, имащи деца, които са си семейство с добри жени и мъже? Тях защо не ги споменаваш? Те не са ти в кръгозора, защота гледаш само порочните за да може да се приравниш с тях и да оправдаеш ходенето си по проститутки. Просто при теб е като всички останали, имащи излишни пари. Защо да си губиш времето да ухажваш нормално момиче като шанса да ти пусне е доста по-малък сравнено с ходенето при проститутка, където там ти пускат веднага срещу определената сума и то с повече екстри? Само да ти кажа, че ти "като срещнеш" момиче, което да си заслужава нито ще имаш търпението за нея, нито подхода за да я свалиш. Истинските отношения с човек от другия пол няма да са ти по вкуса и винаги ще ходиш при лесното. Ти никога няма да си нормален отново.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9816d06ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Мъж съм. Не те съдя, но когато един мъж спи само с проститутки, той подсъзнателно развива усет само за такива жени и спира да различава свестните жени. Щом така ти харесва, така си живей, но имай предвид, че така шанса да разпознаеш и различиш свястната жена намалява драстично. Иначе съм съгласен, че има много "дропли" и точно заради това ти трябва добър усет да разпознаеш малкото зърно сред многото плява, а ти с тия проститутки никак не си помагаш. Самият факт, че си развил толерантност към тях и казваш, че са жени като жени, е показателен. Ами не, не са жени като жени. Това е утайката на жените, не се заблуждавай. Нормалната жена ще ce изучи или ако е нямала възможност, поне щеше да работи нормална работа, нямаше да търпи всякакви утайки да ѝ пъшкат отгоре ѝ. Нали не си мислиш, че повечето ѝ клиенти са аполоновци. Това са грозни, дебели, дърти, алкохолици, всякакви. НЕ казвам всички, но има и такива със сигурност. А една жена, за да се примири с такъв живот, трябва да е абсолютно перде и със сигурност не е жена като жена. И ти си развил толератност към такива, прави си изводите колкото ти се е изкривило съзнанието.

Разбери ме правилно - не те съдя, не те критикувам, така си решил, така живееш. Обаче това, дето ще ходиш по проститутки с готини и ще си останеш с чисто съзнание и ще разпознаеш единствената сред огромната плява, го забрави. Като никога не ходил на проститутка, аз лесно виждам такива мъже как им се изкривява съзнанието, без да забележат и как после подсъзнателно привличат меркантилни жени, които са малко по-прикрити. Умът разпознава това, което му е познато, а на теб са ти познати само проститутки.

Аз съм имал период от 2 г. без връзка и пак не съм ходил на проституки и не съм правил секс със случайни жени, ами си стоях на сухо и си чаках търпеливо да срещна любовта. И между другото точно след това срещнах такава жена, за която говориш. Беше преди 15 г., сега сме семейство и се обичаме все повече. От момента, в който я видях, усетих и знаех, че това е жената за мен. Имах развит усет. Ако бях тръгнал по парантии, този усет със сигурност щеше да се притъпи.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 48ad04186f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Каква е логиката проститутките да са по-хубави от другите жени? И скъпоплатена, не е гаранция. Ти успокояваш сам себе си, защото си толкова зле, че си плащаш и то скъпо за секс. А някои красавци си имат по 2-3 красавици и не дават твоите пари. За това се дразниш, нали?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dee58b267a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Авторе, не очаквай разбиране, виж как ти се нахвърлиха всички жени - разбиваш мита! Казваш на хората, че основното им оръжие за манипулация - сексът е свободно достъпно на пазара - все едно в Америка да има супер скъпи лекарства и да ги има и на много по-ниска цена внос - нали се сещаш как ще скочат местните производители /това скоро го видях в един документален филм - лекарства по 400 долара на седмица а същото в Куба по 65 цента/?! Номер 13 ти обяснява как проститутките били прости. Това е друг мит, който кара обикновените жени да чувстват превъзходство. Бил съм с няколко елитни компаньонки - говореха по 2-3 езика, изглеждаха превъзходно, може цяла вечер да обсъждате неща, интересни за всеки мъж, но обикновената “висшистка“ си мисли, че като е избутала една диплома е върха на сладоледа. Да, не е добра професия за жените, и тези, които я практикуват са наясно с това, но има и една мъжка поговорка , че няма по добра съпруга от бившата проститутка. Не знам дали е така, но определено проститутките са за по-голямо уважение от курвите - винаги са наясно със себе си и търгуват само с тялото , не и с душата си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9e398b933e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Повечето жени ненавиждат мъже ходещи по проститутки, понеже знаят, че тези мъже нямат време за игрички от типа котка и мишка. И не обичат да бъдат разигравани, и така когато ти каже, че не е сигурна в чувствата си и не е готова ти можеш просто да не си губиш времето повече. И това ги дразни. :D

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8a4e28dc09
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Като ходиш по проститутки, какво те интересува мнението на жени с които така или иначе няма да излезеш. Вземи си проститутка за жена и тя няма да те упреква, че си ходил по проститутки.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1ccba881d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   И в една минала тема бях казала - аз не се чукам с всеки, не ходя постоянно по жиголата, следователно искам и мъжа да не е пишка за всички. Разбра ли сега?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 744bb5fe0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Ей, ама така си те захапаха, че чак на мен ми стана смешно. Вижте какво, скъпи дами, явно не сте схванали идеята на човека, а тя е проста-защо да си цапа ръцете с “неплатени” жени, които и без това се оказват без какпка морал, след като може да си плати като поп и да консумира като цар, колкото му душа сака. Мили мои, аз съм бисексуална и редовно в месеца консумирам женско... платено. И да ви кажа, като жена на жена, ами прав е нашият автор! При курвата хем ти е кеф(красива, направена, чиста, че някои даже и по-натокани от мен ми идват), хем е дискретна, дава ти всичко което пожелаеш, а като свършиш, става и си тръгва-без ангажименти, без цупеници, уговорки, манипулации и номера под шипковия храст!!! Чиста работа, много по-чиста от вашите псевдоценности и морал. Дерзайте!!

Габи, 24

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4eb88dd05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   26,това няма да е вечно. Дете да си направи от такава жена тогава, да заживее с нея, тя да му готви, чисти, пере. Да я представи на майка си, баща си, баби, дядовци, роднини, приятели. Да си прави снимки с такива жени и да ги качва гордо. Ама не го прави, защо ли? Защото колкото и да е лесно, на такива жени не се гледа с добро око и никой нормален мъж не би представил такава жена на майка си. Тия истории тип Хубава жена са само на филм. Работила съм в хотел и съм виждала с какви жрици идват и как изглеждат самите клиенти. Ами или чернички , или прекалено изкуствени жени. Една красива нямаше. Мъжете- позастаряващи, отпуснати тела. И това става въпрос и за по-заможни гости, и за по-бедни. Общо взето аз красива проститутка не видях за няколко хотела, в които съм била.Но пък се нагледах на полиции, кражби, жалби-все заради такива жени. Доста обрани клиенти имаше, или такива, където сводникът се намесва. Тъй че не идеализирайте неща-че мъжа само свършва и си тръгва. Ами кражби, разправии със сводници, полиции?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 26e19629cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   26, и при теб веднага си проличава къде е проблемът с проститутките. Натокана, не се оплаква, веднага си тръгва. Тоест, един предмет за из*разване (в твоя случай ол*зване), който няма чувства, няма претенции и е винаги готов. Като кукла, ама жива. Мислиш ли, че човек, който е свикнал на това, може да има нормална връзка? В такава не може да си винаги натокана, защото все някога ще си потна, болна и т.н. Не може никога да не се оплачеш, защото все някой или нещо ще те изнерви. Няма винаги да си съгласна на всичко, защото ще си изморена, неразположена и най-вече защото си личност и за разлика от проститутката имаш право на претенции. (между другото същите неща важат и за мъжете). Мъж който е свикнал на една дупка без глас, не мерси. Нали при първата трудност точно това ще му е в главата, а сигурно и на устата. Да си ходи при проститутките, аз предпопитам нормални мъже, които знаят какво е нормална връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 923196b6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Ами боклуците предпочитат да ползват други човешки същества вместо ръката си....оправдавайки се с парите...
А кои сме ние е повече от ясно-вашите баби, МАЙКИ, сестри и дъщери..

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: be9b032dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Нито ще те съдя, нито ще те хваля авторе. Но с едно нещо безрезервно ще се съглася с теб-твърдо вярвам, че омъжените курви, които изневеряват, като тия твои колежки дето си описал-са много по-гадни и по-гнусни от платените момичета. С проститутката си знаеш-няма изядено, няма изпито, плащаш си, получаваш си кефа и всичко приключва. А тия, привидно порядъчните са затънали в лъжи, лицемерие, но иначе за пред хората-светици, води ненапити, оскърбена добродетел, дето се отвращава от проститутките. Не само ти познаваш такива екземпляри, мисля че всеки познава. И съжалявам, че ще го напиша, но мисля, че най злостните и оскърбяващи коментари по темата са писани точно от такива жени. Казва се, че проституцията е най-древната професия. Щом е оцеляла до сега искаме или не-има нужда от нея. И за протокола ще отбележа, за да не бъда заподозряна в нещо-жена съм, омъжена, никога в живота си не съм правила секс за пари, имам дъщеря, която се омъжи съвсем, ама съвсем млада-така че нищо лично в защита на проститутките.
Жена на 43 години

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 863b481479
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Проститутките нямат морал,к***те също - следователно нито перфектна домакиня и майка става от една проститутка ,нито от една к***а!!!
Едните го правят за пари и не им пука,другите не го правят за пари ,но искат да са харесвани и след секса.
Авторът е заклет женомразец ,ами бъди си с проститутките ,никой не ти е казал нищо ,просто ти не знаеш как да се държиш с една нормална жена,а пък че попадаш само на боклуци - помисли върху попаденията си.
Любимият ми филм е "Хубава жена" : Айде някой от господата ,дето ходят при проститутки да се изтъкнат ,че някога са се държали с нея така както главния герой?!
Издигате ги в култ ,но самите вие се държите с тях като с боклуци,ама разбира се ,като им плащате можете и с л***а да ги заривате.
Обикновената жена иска повече време ,но пък и кой ви е виновен ,че попадате на неподходящи?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9f99772df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   27, точно така! Все четем за мъж ограбен от проститутка, мъж упоен от проститутка, мъж пребит от сводник... и все в тоя дух. Ама физиология, какво да прави човек? :D Мъжете са такива дебили! Да ме прощавате за грубия израз, но е така!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 079400e919
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   До 31

Виж, ако търсиш прислужница/инкубатор, и ти не си много по-добър.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3d26a1bf0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Всъщност, проституцията Е част от разврата в обществото. Показва, че много жени избират да продават телата си, вместо да работят нещо по- свястно. Разбира се, изключвам жените които са били склонени към проституция против тяхната воля.
Аз не бих съдила, ако мъж ходи по проститутки. Ако е било един или няколко пъти е приемливо, но честото ползване на такива услуги за мен е червен флаг, че въпросният мъж или не знае как да се държи с една жена, или попада само на боклуци както ти, което също е червен флаг. Как попадаш само на жени, които лъжат, мамят и изневеряват? Да не би причината да е в теб? Помисли малко. Пък и мъж, ходещ само по проститутки, може вече да е изгубил способността си да стои в моногамна връзка. Аз лично сериозно бих се замислила дали да тръгна с такъв мъж. Както казах, едно е да е било един или няколко пъти, друго е да е практика от години. Същото важи с пълна сила и за мъже, които са били само с леки жени. В моите очи няма голяма разлика между обикновена к*рва и платена такава.
Пък и, авторе, ти малко си противоречиш в думите. Хем казваш, че всички жени сме еднакви, хем казваш, че търсиш подходящата.
Живеем във време, в което страдаме от епидемия от к*рви...


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f84c691e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Здравейте мили дами! Една тема точно в целта. Заставам зад автора, въпреки обвиненията за груб тон. То не бяха трепети, пеперуди в стомаха, , , случайни, , срещи и тн. По добре ли е да си лубовница на някой и да лъжеш съпруга/та/, или да бъдеш с компаньонка за два часа? По добре ли е да изтръпват когато телефона звънне данеби да е любовника, когато половинката си е в къщи? По добре ли е да си бременна от любовника и да излъжеш съпруга си че е от него? На любовника/та/ също и плащате /подаръци, ресторанти/. Само че компаньонката няма да ви звънне и да ви определи среща, а вие да лъжете че излизате по работа, Като толкова сте морални защо не напуснете мъжете си и не отидете при, , голямата, , си любов /да има хоракоит го правят, и да го правили, но те са друга порода/ а все прибирате и целувате мъжете си, все едно те са всичко за вас. А когаторудите отлетят и любовника с тях вие също попадате в една не толкова подходяща графа от неговата уста. Най големите съдници са тези които го правят. Помислете дали имате право да съдите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 863b481479
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   До 33 - Жена съм драги/а! И в писането ми не си личи да го е писал мъж,който иска жена за инкубатор,ама така е като четете между редовете и се изказвате неподготвени. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4b86823543
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   Аз ходя по проститутки понякога просто, защото на жена ми с времето много й падна либидото. В началото на връзката правехме секс постоянно и дори тя беше по-често инициатор. Сега години по-късно сексът е много разреден и сякаш по задължение от нейна страна. Говорили сме по темата, тя казва, че й е достатъчно веднъж на 10 дни. Няма как да се разберем, и да помагам в домакинството, добре се държа с нея и т.н. просто физиологично имаме различни нужди. Липсата на секс ми се отрязва много, чувствам се нервен, зле...
За изневери както авторът казва нямам желание, защото не се виждам да си крия телефона и да се притеснявам всеки път като получавам съобщение. Нито пък искам да си развалям семейството, при положение, че с жена ми се разбираме добре, или пък децата ми да растат без баща.
За такива случаи има точно проститутки. В по-високия клас момичетата са привлекателни, чисти, усмихнати. Не те натоварват с истории, не те критикуват. Просто отиваш, задоволяваш си физическата нужда и си тръгваш в добро настроение, което след това се отразява положително и в семейството.

А защо жените мразят проститутките и мъжете, които ги ползват. Много просто, защото за повечето сексът е оръжие, разменна монета. Плаши ги фактът, че мъжът им вместо да им се моли и да се държи по начинът, по който искат, за да му дадат порцията секс, може да отиде другаде и да ги остави с пръст в уста.
Както някой, който беше коментирал по-горе, производителя на лекарста за 400$ го е страх от това, че друг ще продава същото лекарство за 80цента.

На автора бих казал, мъжете и жените сме устроени по различен начин. Има въпроси, по които е много трудно да получиш разбиране от една жена, просто защото мислим по различен начин и се чувстваме по различен начин, когато ни се прави секс. Не виждам причина един мъж да се срамува за това, че е ходил по проститутки, но не виждам и причина да споделя това с партньорките си, защото в 99% от случаите това ще ги нарани.
Това, че си заедно с някого не означава, че трябва да си на 100% прозрачен. Някои неща трябва да оставим за себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 079400e919
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   Нито съм ти драг, нито ме интересува какъв е полът ти. Бесен съм, че подтикваш другите жени, да стават едни домакини и слуги, на мъжете си. Какво следва? Връщане на лоботомията, за "истерични жени"?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 079400e919
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   "Показва, че много жени избират да продават телата си, вместо да работят нещо по- свястно. "

"Свястно" не плаща сметките. Не всички имат лукса, да ги пратят в хубав университет и на 22 вече да стажанти със заплата, която е по-висока от средната за страната. Някой трябва да оцеляват ден за ден. Не навсякъде има дори и "свястна" ниско платена работа.

"В моите очи няма голяма разлика между обикновена к*рва и платена такава. "
В моите има.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8a4e28dc09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Не виждам защо изобщо е нужно да разгласяваш с кого спиш, че да се оплакваш после, че не ти удобряват избора. Ти си като гейовете, които никой не им пречи да си правят еднополова любов, но те вдигат врява, че не са приети. Прави си каквото си искаш и стига си хленчил. Като си харесваш проститутки, ходи си, никой не те спира, но и никоя нормална жена няма да го удобри, то е ясно защо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3a663ca859
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Всеки да си живее живота, както го разбира, стига да не пречи на другите и да ги наранява. Безразлично ми е всъщност с кого си ляга авторът, както и подобните му. Както и мнението му за жените. Интересува ме отношенията с моя човек да са наред и да не ме предава, както и аз него.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 75b589f3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   За жените, подкрепящи автора, нека да посъветват дъщерите си да захванат тази професия, или да станат леки жени.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ed07104770
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   Уважаеми дами, да не мислите, че мъжете ви не са се ползвали от услугите на жрици? Знаете ли колко фирмени банкети с мои колеги са продължавали в стриптийз бар и после - в хотел? Неведнъж, уверявам ви. Ако има мъже, които не са ходили никога на проститутка, то са пренебрежимо малко, уверявам ви като мъж. Всеки обича да бодва от време на време по нещо различно, колкото и да харесва жена си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 86e0d4b41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Не знам защо някои мъже мислят, че след като те са неверни на половинката си, то и всички обвързани жени изневеряваме. Моля, не съдете по себе си! Има и наистина моногамни хора, които уважават първо себе си, а след това и човека до тях. Ако не можеш да бъдеш верен, по-добре с различни, отколкото в лъжа. И не бихме ползвали платени секс услуги, защото и самочувствие имаме, и не поощряваме една гнусна търговия с плът! В днешно време жената може да учи и работи почти всичко, освен тъжък физически труд по обясними причини, та не виждам причина да проституира и съчувствам единствено на жертвите на трафик, каквито има, уви. Който подкрепя и ползва такива услуги, би ли искал същото за дъщеря си?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7f8865fdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Съгласен съм с автора. Наистина проститутките са една идея по-добре от жените в държавата ни, само че аз нямам смелост да отида при някоя такава. Светът е голям, има много други по-добри жени, т. е. надеждата ми е в чужденките. Прав е автора за голяма част от разсъжденията си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3a663ca859
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   45, мислиш ли, че жените не го правят същото? И твоята не дава да я боднат, ей тъй за разнообразие? Нали и тя душа носи и един живот живее :)))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a81f50ca05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Да, това да спиш с проститутка е част от разврата. Ако искаш нормална любяща жена никога не й казвай, че си бил с проститутка. Аз не подкрепям и другия вариант. Не може ли просто да си изчакаш подходящия човек и да бъдеш с него. Докато си с проститутки изпускаш много подходящи.
Аз се радвам, че моят приятел не е бил с проститутки и дори с други жени. Аз също не съм била с други мъже и никога не бих му изневерила. Това е най-чистата и непорочна любов. Прекрасно е усещамето.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d495cc4701
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   Вие излизате с по-големи смешковци от тия дето ходят по проститутки. Аз поне съм бил с две-три момичета, та знам с какви са движили преди това. А и по улиците ги разпознавам без особени затруднения. Така, че моите наблюдения са обратната страна за вас, а именно че повечето са читави момчета дето ходят по компаньонки. Нормално е да ходим по проститутки, първо нищо не умеете, а и няма откъде да го научите.. все пак тия мухъли до вас не ми изглеждат много сексуални. Но, При всички случаи се подмокряте от такива като автора по време на секс. И, от една проститутка може да се научи много повече за живота, отколкото някоя от писалите тук.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3417509ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Аз те съдя без да съм жена. Колко жалък и пропаднал трябва да си, че да плащаш, за да си го завреш там, където вече петима други са минали същия ден?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cdbfc4a5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Никой не може да те съди, ако сам не се съдиш и ако не им го позволиш.
И още нещо - не слушай жените какво ти говорят, гледай ги какво правят. Все ти обясняват, че искат мил, любящ, грижовен, а се влюбват в някой изневеряващ, побойник, пияница.
Особено хората в този сайт не са представителна извадка.
Аз съм бил с проститутки. Наистина, на приятелките ми, на които съм казвал, не им е било особено приятно, но никоя не ме е зарязала заради това. А са били готини момичета, не е като да не са имали опции. Просто изглеждам добре, имам добър живот, знам как да се държа с една жена. И им харесва. А и честно казано, местя си го от левия в десния крачол какво мислят - много хора не ме харесват и това е напълно нормално. Аз съм ОК със себе си и ако на някоя не ѝ харесва, е в правото си да си търси по-подходящ.
Мен ако питаш, гледай си живота и да не ти дреме. Ако някоя ти направи изречение, дай ѝ да разбере, че не търсиш одобрението ѝ, просто си честен с нея.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fd6c49b75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   Авторе, въобще не те съдя-няма за какво. Тези, които те съдят, в голямата си част не уважават мъжа и неговата природа като я използват са собствена изгода. А в същото време настояват тяхната природа да бъде уважавана безусловно. №39 е обяснил много добре за какво става дума. Браво на него. И на теб.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3d9c03ff3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Приятеля ми е ходил по такива преди мене, но това изобщо не променя мнението ми за него че е прекрасен мъж. Дори го намирам по-достойно, отколкото да използва някоя жена за секс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2c980cf056
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Мисля да се съглася с номер 20. И като пример ще дам себе си
Броил съм точно 59 дни за да се видя с момиче, с което да излизам не повече от осем дена и да ме разиграва. Трябваше да и спечеля доверието за да я видя на 59-ия ден. През цялото време си е мислила, че я пързалям и всичко е за да легна с нея. И НЕ, НЕ ПРАВИХМЕ СЕКС! Две нощи сме се мляскали у тях. Най-много сме се събличали аз по гащи и тя по прашки. Всичко е имало, но не и това което се очакваше. И даже не съм я притискал. А по всичко се виждаше, че си свършвам работата перфектно и се възбужда от мен. И накрая ми вика, че била в период на мислене, че много ме харесва и не можела без мен, и действително беше така. И накрая една вечер ме мляскаше и щеше да ме изяде, отдръпна се след това и каза: не знам кога ще се видим отново. После във Фейсбук ми обясняваше, че не трябва да имам нищо общо с нея и да я оставя на мира. И после разбрах, че имала гадже от една година исая Видя ли с него няколко пъти. Какво повече да си говорим. Не е нужно това да ми се случи Още десет пъти. Всяка може да писка и да обяснява, че много зависи на каква ще попаднеш. И най-стабилните се оказват коварни. Мога да споделя и опит на приятели. Щом сме се наредили всички на колоната, Значи просто повечето са такива. Та, проститутката е по-удачният избор или приключения по разни кубчета по морето и чужбина.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ced23b5e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

57.   Тъпото е, че вие мъжете толкова не можете да си държите затворени гащите и бихте направили всичко за секс... Ей тва не разбирам. Няма да се учудя и ако с циганка го направиш, щото си стоял на "сухо" от някакви си месеци.

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker