Най-добрият ми приятел ме мрази заради момиче! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-добрият ми приятел ме мрази заради момиче!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 939 пъти
Не сме точно тийнейджъри, аз и той сме на 20, тя - на 21. Пак сме млади и зелени, но пълнолетни хора все пак. С него израснахме заедно от малки деца, да не кажа, че сме били приятели от коремите на майките си, защото нашите семейства също са много близки. От един малък град сме. Вече аз съм студент в София. И ето каква е историята.
Като бях на 16-17 някъде си пишех с едно красиво популярно момиче. Нашият град е малък както казах, така че тя беше много харесвана и ухажвана. Една година по-голяма и за мен си беше чест тогава “какичка” да ми обърне внимание (като си на 16 си е какичка). Излязохме няколко пъти заедно, но имах чувството, че тя чисто си прави е*авки с мен и си играе с чувствата ми. После аз си имах друго гадже, тя - няколко други и загубихме контакт. И тази година моят най-добър приятел ми сподели, че се е запознал с едно момиче, излизали са няколко пъти, много я харесвал и така. Каза ми коя е и ме попита за мнение, нищо лошо не съм казал, само споделих, че някога сме си пишели и сме излизали като приятели. Той ме попита проблем ли ще е да е с нея и аз казах, че не, разбира се. И станаха гаджета. Докато лятото не излязохме в компания, след което тя започна да ми пише. Коментари на снимки, постове. И на лично неща от рода, че бия приятеля ми по тяло и такива. Също ненормално ми се струва да излизаме тримата и тя винаги между нас да сяда, да ми пише всеки ден и така. Моят приятел беше видял, озлобил се и й показал някакви мои излагащи снимки, да види своя “любим”. Не разбирам защо към мен си насочи омразата вместо към нея? И беше много грозно от негова страна. Почна да се кара и с мен, че толкова ли нямало други жени, че с неговата да се занимавам и че било к*рвенска постъпка. Изпратих му всички чатове, да види истината, ама той е като заблуден! Девойката е обяснила, че аз съм й се бутал, а тя била просто мила, има доказателства за обратното, но той е като обсебен от нея. Аз дефакто не съм имал нищо с нея освен детско харесване. Другото, което е, че той планираше да учи, но заради нея заряза всичко, защото тя е фризьорка в родния град и си печели пари, а и нейните имат и не й трябва учене, но той си заряза мечтите. Остави си и приятелската компания. Последния път като се връщах в града, излязох с приятели и в кафето се засякохме с тях двамата и тя се хилкаше и гледаше злобно, а той подхвърли на висок глас докато минавахме покрай тях, как е пълно с п*дераси. Той стъпка това дълго приятелство, а бяхме като братя. Яли сме заедно, пили сме заедно, оставали сме един на друг в домовете, семействата ни бяха общи, изобщо повече от брат (нямаме братя, но си бяхме един на друг такива). Ами няма как да не ми е гадно. Разбирам, че рано или късно, когато имаш сериозна връзка, приятелството отстъпва леко (не с тези работа bros over hoes и подобни, това са тийн работи), ама това момиче направи ненужна интрига, изпокара го със сумати хора, говорят вече лоши неща за него - че е груб, прост, селяк. Преди това не се чуваше. Защото тя го прави по-лош. Иначе все още уважава нашите и аз неговите. Те даже ми казаха, че е голяма змия и насъскала него и срещу тях, но няма кой да помогне. Ами аз не мога да се занимавам, накрая ще вземем да се сбием, защото той не възприема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: ba0fda5809
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми, толкова ти е приятел щом за една хубавка фуста е готов да остави всичко. Любов, ала-бала, няма лошо, но това просто не е сериозно... колко време е прекарал с теб и с колко с нея? Остави го да си троши главата. С тази мадама бая проблеми ще види и, може би, тогава ще се сети и ще дотърче при тебе да реве. На всичкото отгоре, освен обсебен, е и страшно комплексиран, а госпожицата го върти на малкия си пръст. Трябва да се опомни сам, ако някой друг се опита да го вразуми, то ще бъде обвинен в завист и задни мисли. Безнадеждно е.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3cd0f5c023
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ем не, че нещо, ама ше каже нещо на някой по кривия начин и ше му счупят капачките, щото се опитва да впечатли една разпоретина със думите си, обаче на действия е тотален мишкар. Кво ти пука, да си чупят главите и двамата и тва е, ти жена ли си или мъж? Я са стегни и възмъжей, не ставай плашипутарник!

М23

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker