След развода изпитвам страх и недоверие към жените. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След развода изпитвам страх и недоверие към жените.
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2474 пъти
Здравейте,
Понеже сайта е за споделяне, ако е възможно и аз да изложа своята история пък вие, ако смятате за нужно може да ми дадете съвет.
Най-обикновен български мъж съм на 32 г. от малък окръжен / областен град. Разведен, с дъщеря на 6 г. Тя е всичко за мен. При всичките ми недостатъци никога не съм бил груб с жените, а още по -малко с бившата ми съпруга. Просто не съм научен така. Израстнал съм в прекрасно семейство, с чудесни родители. Караници и повишаване на тон не е имало. Ако мама готви, татко ще измие чинийте, ако татко пусне пералнята, мама ще простне прането, и двамата заедно чистеха, заедно пазаруваха. На мама дори и доставяше удоволствие да подава инструментите на татко, когато поправя колата. Имах чудесно детство, с прекрасни родители и сестра по-малка от мен. Да са ми живи и здрави!
Ожених се по любов за прекрасно момиче. Давах всичко от себе си. Живеехме самостоятелно. Тя роди прекрасно момиченце. Бяхме много щастливи. Тя обаче бавно започна да се променя, да проявява странности напълно неразбираеми и неочаквани за мен. Няма да готвя -добре ( въпреки, че и аз готвех). Чистенето ме изнервя -добре, аз започнах да чистя. Гладенето ме изнервя -добре. Накрая нищо не правеше в къщи Започна да изпада в истерии. Детето го дадохме на ясла и тя започна работа. Беше щастлива. Казваше имам нужда от пространство, искам да се развивам. Добре, разбирам. Един единствен път съм я попитал. "Къде греша? С какво не мога да и угодя? Защо е неудовлетворена от живота с мен?" Отговорът, който получих беше: "Ти пък за какъв се смяташ бе, да не си Исус Христос". Повече не попитах. Оставих така нещата да се развиват от самосебе си. Накрая се разведохме. Нашата си имаше и любовник - женен мъж и задушевно приятелче - нейн съученик и аз просто се оказах излишен. Просто някакъв баща на детето и. Съдът и присъди детето на нея. Тя се изнесе от дома. Ние живеехме в апартамент на мойте родители придобит по наследство. Детенцето ми беше на три годинки, когато се разведохме. Слава Богу с детето си имам много силна връзка и неограничено мога да го виждам.
След развода любовникът на жена ми я изостави. А тя хукна да си търси друг мъж. Много бързо си намери и заживяха заедно при него. Първоначално остави дъщеря ни при родителите си, за да види как ще потръгнат нещата. После я взе при себе си и новия си мъж. Уж всичко беше наред обаче несъвсем. Този човек си има свой разбирания за живота. Бил е ерген преди да срещне жена ми. При него няма шест - пет. "Ред и дисциплина" - рапорт даден, рапорт приет, строй се, преброй се, легни, стани и накрая бой, ебане и сръбска музика (извинявам се за последния израз, но той е показателен). Какви приятели и приятелки, какви капризи? Какви срещи след работа? Какви фирмени партита? Тя обаче е своенравна и скандалите започват. Какъв е резултата?Травмирано дете - свидетел на караници и други простотии. Като прегърна дъщеря ми казва: "тате не ме пускай, искам да стоим така". Жена ми прави аборт по нейно желание. Разбира, че с този човек не може да живее. Травмите и на нея в върху психиката са и налице. Лесно се разтройва, много по чувствителна и най-неочаквано за мен - напълно затворена. От работа в къщи, от къщи в работа. Няма кръчми, партита, приятелки, приятели и любовници. И другото, които ме изненада е отношението и към мен. Започна да ми вика "мило". Така ми казваше, когато бяхме влюбени. Тя живее отново в къщата при родителите си. Аз всеки ден вшждам дъщиря си, а в събота и неделя я разхождам насам-натам. Родителите ми също имат неограничен достъп до внучката си.
За себе си мога да кажа, че след развода жена не съм погледнал и не съм допуснал да се сближиме. По проститутки не мога да ходя. От четири години не съм правил секс, карам на чикии. Последната година от брака ни, жена ми въобще не ме допусна до себе си. След развода развих някакво страхопочитание към жените. Не мога да си представя, че ще имам връзка и пак ще трябва да изживея този кошмар. Предпочитам изцяло да съм отдаден на детето си вместо да ставам слуга на някоя друга и отново да изпадам в ситуации, които да ми разбиват нервната система.
Родителите на бившата ми жена са много свестни и не знам откъде тя се взе такава. С тях съм в много добри отношения. Те гледаха няколко години леля и, която беше много болна. Тя беше стара мома и от София дойде в нашия градец да живее при тях, за да не е сама и да се грижат за нея. Преди три месеца почина, но преди това им е прехвърлила апартамента, в който е живяла и известни спестявания, които е притежавала. Бившата ми е единствено дете и това го знам от нея.
Миналата неделя бившата поиска сериозен разговор и ме помоли да започнем от начало в името на детето. Каза ми, че много се е променила, че нищо от миналото няма да се повтори, че чувствата и към мен се възвръщат и дори стават по силни. Каза ми, че не иска да експерементира с други мъже, защото поставя в риск и себе си и детето. Тогава ми каза за тези семейни придобивки от леля и и дори, че можем да се преместим в София. После се усети и ми вика казвам ти ги тези неща не, за да те купя, а просто да ги знаеш. Аз и викам дай ми малко време? Не мога да реша така, не че ти се правя на наранен, но още един кошмар няма да понеса. Искам да съм здрав, за да мога да си гледам детето, а то е момиче и изпадам в панически страх да не се случи нещо с нея. Тя се съгласи. И пак ми каза много сэм се променшла ще се убедиш.
Ама нали има една поговорка за вълка и нрава му. Тази неделя където идва иска пак така да си поговорим.
Знам, че за детето ще е по добре да сме заедно, но самият аз се страхувам отново да не се повторят нещата от първия път. Дайте мниние, ако не ви затруднявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2800c3285b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена и ръжда тръгнат ли… спиране за жалост няма!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c1b110c2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се е променила, не и вярвай.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f39b5dd950
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   До следващият любовник - особено в София , където моралът липсва много повече от този по малките градове....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ca1dbc6a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В много сложна ситуация си. От думите ти разбирам, че не си някой опитен с жените мъж. Мекушав си, стъпчив и трудно вземаш решения. Това са качества, които жените ненавиждат. Не те обвинявам по никакъв начин, това си ти е характера, но просто го имай предвид, защото ако не направиш нещо, в посока да станеш по-мъжествен и твърд с жените (като стария ерген в разказа ти)...положението ще се повтори и при следващите ти връзки.
Че женати не се е променила, е ясно. Ти също едва ли си се променил. Дори и да се съберете, тя ще продължи редовно да си намира любовници, но вероятно ще се прикрива доста по-добре, за да не си развали рахатлъка с теб. Животът с теб и е изгоден по ред причини - има кой да готви, чисти, да пере, да гледа детето....схващаш ли сарказъма ми? Ти, на практика, си станал жената във вашите отношения. Щом веднъж си се хванал на това хоро, и тя е видяла, че и така може, ще направи всичко възможно да продължи, защото тези отношения доста и изнасят.
Личният ми съвет за теб е - в случай, че описаната ситуация в горния абзац не ти харесва, в никакъв случай не се хващай на въдицата да се събираш с бившата си. Намери си друга жена и направи всичко възможно да не повтаряш грешката от предишния брак.
Ако си вид мазохист, и си склонен да приемеш предишното положение на съвместно съжителство - дерзай. Ум царува, ум робува....

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6dc663058c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   А ти с какъв акъл от 4 години не си имал жена, бе? Какво чакаш?

Жена ти е манипулатор. Нищо чудно пак да остави да въртиш домакинството докато тя е при поредния любовник.
Като се е променила - да си намери мъж и да се доказва при него.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: df0723f1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Изобщо не се връзвай на жена ти, че се е променила- такава жена няма как да се промени. Като види, че й даваш свобода, пак ще почне да ходи по други мъже. Още си млад, имаш време да си намериш друга жена, да си имаш още деца. Не се заробвай в името на детето. От друга страна- дъщеря ти е вече голяма и може сама да каже при кого иска да остане. Все пак да слуша всеки ден скандали и да вижда, че майка й се чекне с различни е травмиращо. Макар и на такава крехка възраст, детето не е сляпо и може да види постъпките на майка си.. Отиди в закрила на детето, подай сигнал, че майката не се грижи достатъчно и детето е травмирано- ако ви позволят служителите- извикай детенцето и й я накарай да разкаже. Това, че са й отсъдили родителските права не означава, че тя може да гледа това сете по- добре от баща му. Докажи, че имаш физическа и финансова възможност да гледаш детето и си го вземи при себе си. Това е по- доброто за детенцето ви. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c295a14755
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Брееее,авторе историята ти е 1:1 с моята ,само където разликата е ,че и родителите и не струваха
Та бившата ми същата работа ,след 2 г по ебачи започнаха едни молби,на колене ,краката ми целуваше само и само да се съберем ,а аз бях в началото на нова връзка( от 2 м),но пуста му наивност и ценностна система(родителите ми също са като описаните от теб) поддадох в името на сина ни с надеждата да се е променила
Та общо взето избутахме 7 г след този ад ,аз бях вече на 41 и изненадааааа-нашата отново кривна от пътя и този път не простих ,но загубих 7г,а можех да бъда с момичето ,с което тъкмо бях в началото на нова връзка.
Та по- горе един четател ти е написал -ръжда и жена тръгнат ли ,няма спиране
Не си малък ,мисли много преди да решиш ,но знам едно-един път разлюбил ли си(тя 100% е ,докато е била с другите) да се върнеш по любов към стара любов е impossible

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 66b47d1a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей,

Историята много прилича на моята - на 34 съм, с дете на 7. Разделихме се по нейна инициатива, засега незнам дали има някой. Абсолютно същото е при мен - спря да има желание за домакинска работа, за детето си, аз съм като теб като характер - добър и помагам във всичко, също от две години друга жена не съм поглеждал, демек само с бившата съм бил, също при нея имаше неудовлетворение от живота ни и страст към кариерното развитие и купоните. Няма смисъл да кажа повече подробности, същото като при теб е.

Незнам какъв съвет да ти дам. Сигурно се замисляш колко ще бъде хубаво, ако сте пак заедно. Голата истина е, че тя не заслужава втори шанс. Наранила ви е сериозно, а и докато ти си страдал, нали се сещаш колко п.... ки е счупила! В началото ще бъде примерна, после ще стане същата, както е била. За себе си знам същото, но си има носталгия. Проблемът е, че с теб не сме тръгнали с друга и свързваме любовните и сексуалните чувства с бившата.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 92f1c05306
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   А какво ще загуби автора, ако се възползва от предложението? Щом вече е станал "мило", нека пробва ново начало заради детето и заради себе си. Да предупреди самозабравилата се, че при най малко провинение си тръгва и това ще бъде краят. Убедих се, че акъла на жените идва след действията, както при светкавицата и гръмотевицата. Първо много се святкат и перчат а после оценяват ефекта, когато вече е късно. Авторе опитай, нищо няма да загубиш, известно време наистина ще бъдеш -мило, а и някои екстри в секса може да получиш, все пак обучена ще се върне твоята изгора!?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4ce78c26be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Самия ти казваш че виждаш промяна. Аз като разведен заради детето бих дал шанс ако имах такова, а и ти страниш от други жени така или иначе.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 62997f539d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Няма как да знаеш, докато не опиташ.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f2c140658e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Събирай се пробно, но без компромиси. Такива "не ми се чисти сега", "утре ще готвя" няма да ги приемаш, още повече да се хвърляш да й помагаш. Това, което е забъркала има поне 3-4 години да компенсира. Ако от втория месец се опита да кара както преди й казваш директно, че няма да има прошка. Ако иска да се стяга, ако не иска - да си знае накъде отива. И няма да се мъчиш да подобряваш ти нещата - тя ги е осрала, тя да се старае да ги оправя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 40e59b4d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Ха-ха, "Мило! "! Я ѝ бий шута на тая скъсана чанта, дето вътре какви ли не са се празнили...
Изобщо не поглеждай назад! По-добре без жена да си останеш, отколкото с такова "чудо".
Хората не се променят, най-малко пък скапаняците. А такива като твойта чак към 40-така разбират от къде извира мармаладът, ама кел-файда, като вече никой не ги бръсне за слива.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e128ef2279
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Дайте си шанс!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f03a5a5d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   В казармата за да не штуреем и мислим за глупости, постоянно ни запълваха времето. Това трябва да се прилага и при жените, имат ли свободно време, веднага мислят да го запълнят с глупости, както и тази от темата. Много уморени в къщи, а отвържеш ли им синджира, ето резултата. Затова навремето всеки си е знаел задълженията, мъжа се грижи за сигурността на семейството, жената е стопанката, т.е., стопанисва това което мъжът осигурява. Сега какво семейство има, чист качамак, джурканица. Не искала да готви, не искала да пере, а какво иска, само да се чука ли!? Не им стига, че мъжът блъска и им носи пари, а искат и да ги пере, чисти и готви!? Да ама не, намерили са село без кучета, затова си веят байраците, но всичко е до време. Като искат жените свободия, да не създават семейства.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8018591793
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Братле, нищо, че не се познаваме, но от мъжка солидарност ти викам така. Не, не и не.
Никакво събиране с подобна жена, ама никакво. Виждаш ли колко мъже са ти писали, че имат съшата история, а оше колко истории има в сайта не е истина.
Класика в жанра. Ражда и се променя, ама иначе като го разправям по другите теми и жените ми скачат как съм бил женомразец. Ми не, просто са си такива. Правилно си се изразил ти си просто донор на семе, за детето, нишо повече. Не се обиждай, стотици мъже са така.
И дума да не става да я връщаш, при себе си. Никакви пари и помощ за нея освен за детето. Ти дойстойство имаш ли? Ако имаш не мисля, че ще искаш да го потъпчеш отново. Значи на курвата можеш да и переш, гладиш, готвиш, а тя си се ебе с други, а сега се чудиш дали да да я връщаш. Естествено, че тя това ше иска, щото вижда, че няма друга възможност, ама появи ли се не се и съмнявай какво ще направи. Човече гледай себе си, развивай се, а жена ти да я гледат задушевните и приятелчет
Ама как си могъл да и слугуваш за всичко, жените точно това не искат. Искала пространство, като искаш пространство скъпа наемай квартира и се изнасяй. С жените не се действа така, както ти си правил, защото виждаш какво следва. Грижиш се, переш, готвиш нашата се чуди кво да прай по цял ден и оп наебала се с двама.
После стои и реве как не искала, ама ти си бил причината, била в депресия, не знаела как се е случило. Вече не била такава. Я стига глупости.
Казваш и повече да не те търси освен за детето.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e09d5eee56
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Приемай! Жена ти се е осъзнала най-после, но гледай да проявяваш твърдост да не се развали пак. Виждаш, че мнозинството жени са идиотки, виждаш, че жените в днешно време имат право на избор и заради това развалят всичко, не знаят какво правят и всичко деградира и трябва да имаш снизхождение към тях и да се държиш към една жена като към човек с проблеми, който не може да взима адекватни решения за себе си и околните. Най-после след като жена ти взимайки типични неадекватни и тъпи решения, които тя не знае защо е взела и защо се е получило така си е научила урока след като е страдала е време да се съберете отново. Не и се сърди, на жените не е трябвало да им дават свобода да взимат решения, не им е присъщо и не знаят какво правят и затова са така. При ислямистите всичко е кротко и спокойно, там жените няма нужда да взимат решения и си живеят добре.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cb63ac7c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторе, прошката е едно от най-хубавите неща на света. Всеки има право на втори шанс, още повече, че никой не е безгрешен. Въпросът е дали жена ти осъзнава, че е сгрешила или просто си търси сигурно семейно огнище, за да си продължи с авантюрите. Съвсем малко по-голям съм от теб, но съм виждал доста жени, които целенасочено си търсят отговорен и стабилен мъж за съпруг, който да е отдаден изцяло на семейството си, а в същото време те да си ходят наляво-надясно необезпокоявани. Ти я познаваш най-добре и ще усетиш, ако се е променила. Но според мен не бързай, а се виждайте просто така с детето известно време. Виж как е у тях. Примерно дали й е поддържана къщата, дали готви. Какво прави след работа, ровичка ли си постоянно в телефона и др. такива дребни детайли, които обаче са доста показателни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: efef97b3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Хубав мъж си ти. Добър, спокоен и търпелив. Напомняш ми на моя мъж. Не знам жена ти преди теб наживяла ли се е, че обичала така да хойка. Но, който на изроди не е попадал така си обича, да походи, да поразцъка из живота с цената на всичко и като попадне на изродите, оценява. Та, ако най-сетне е оценила, просто си живейте като семейство, ако я обичаш още де. Пък, ако не, здраве.

Арлина

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 45a724389c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Цитирам но. 4
" защото ако не направиш нещо, в посока да станеш по-мъжествен и твърд с жените (като стария ерген в разказа ти)... положението ще се повтори и при следващите ти връзки. "
Не, той автора няма нужда да става по мъжествен. Жените имат нужда да се научат да не вземат такива мъже за даденост!!!!
Защото ако автора се промени( да кажем) ще се превърне в ония дисциплинирания. От която тя сега е вдигнала ръце и даже го смята като по лош вариант.

Жени, научете се да знаете какво искате и да оценяте добрината на хората до вас. Честито на тези които вече знаят. Ама това няма как да стане насила. Иска се житейски опит и страдания. Както тука 21 каза: трябва да си попадала на изроди да разбереш какво си имала.

Авторе, оставяй жена си да си ходи по изродите. Нека те я шамарят. Тя подсъзнателно това търси и ще го търси доживот, защото е разглезена и манталитета й е такъв. В момента се присламчва към тебе просто защото има нужда от временна почивка между шамарите.

Разбира се, че НЕ можеш да й вярваш. Една връзка е стъпила здраво когато има любов между двама души. Тя не ти е казала " Мило, възхищавам ти се. Ти си наистина много добър човек, не оценявах връзката ". Тя продължава да вади дъщеря ви като повод да се съберете. Т. е използва дъщеря си, като оръжие, а иначе пет пари не дава за теб, нито кой си, нито какъв характер имаш.

По същия начин по който бездетните връзки не бива да си правят деца, за да си спасят връзката. По същия начин и вие не трябва да се събирате само заради детето.

А тя? Тя никога няма да те харесва. Сигурно никога не те е и харесвала. Тука някой каза, че жена ти е манипулатор, да така е.
-------
При мен нещата стояха по същия начин с 8 от гаджетата ми. Понятие си нямаха какво е да са във връзка, да носят отговорност и уважават и обичат мъжа до себе си. Всички са ми изневерявали. Не, аз нямам нужда да ставам повече "мъж". Те са самотните майки сега(6 от тях), защото все уж " мъже" търсят.

Аман от инфантилни недорасли келеши.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9e3ef53c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   А ти какви си ги търсил с осемте, бе номер 22, та се изживяваш като големия капацитет? И още колко очакваш да те бройнат, за да се замислиш дали в теб няма проблем?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0bfc2f0b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Мила родна картинка на съвременен матриархат... Е те тая еманципация ще ни погуби!
Прекалено добър и отстъпчив си бил, затова си ѝ станал скучен и ти се е качила на главата.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0bfc2f0b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   В никакъв случай не ѝ се връзвай!!! Има една много вярна мисъл: една жена никога няма да ти прости, че си ѝ простил изневярата, предателството. За нея ти вече няма да си мъж, а парцал.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0bfc2f0b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   Тук само жени са тия, които, от "женска солидарност" те подкокоросват да я приемеш обратно... Ми какво пък - само малко е ползвана - почти не ѝ личи! .. Не слушай това змийско съскане! Те искат да си отвоюват такъв периметър на слободия, при който хем да си мърсуват на воля, хем да няма възмездие за тях... Ама че това води до абсолютно обезличаване и унизяване на потърпевшия мъж, пука им на жилетката! А с това и самото ни общество загнива и затъва. Аргументът пък "заради детето" е възможно най-глупавият и фалшивият: нищо, което се основава на лъжа, няма добър резултат. Никаква вяра на жени! Честният човек може да бъде излъган един път. Втори път вече излъганият ще е просто глупак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7c90c8a7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   До болка позната история. След развода развих и аз фобия към жените страх, недоверие и пълно безразличие. Много добре си го описал -караш на чикии. Концентрирах се върху работата и детето си.
Две години бившата ми я подмятаха от креват на креват накрая и тя се умори, видя че освен да я чукат за друго не става. Идва при мен реве, иска да се събираме, ново начало. Викам и драга не си познала. Можем да живеем разделени и пак да общуваме човешки и да си гледаме детето. И така вече 15 години. Като ми се доебе отивам и си я еба, свирчици ми прави, готви ми, но всеки си живее отделно и не са меси в живота на другия. Знае обаче, че може да разчита на мен. Уважаме и цени много, сама си предлага услугите, за да ми помогне с нещо.
Така, че винаги има вариант без излишно натрапване.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 20870b31fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Това е травма. Подсъзнателно човек започва да описва образа на предишната случка като евентуално повторение, защото е бил наранен и въпреки че го знае, отново остава съмнението и мислите. Това според мен е за терапия. Аз само от една интернет ''връзка'' и измама повече не мога да се доверявам.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a3c887c7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторе, ако още четеш, как се развиха нещата?
Жена съм- омъжена и с деца. Ако все още не си решил, бих те посъветвала да не се връщаш там, където вече си бил. Помисли, ако на бившата ти беше се получило с другия дали щеше да си и "мило"? Тя ти е показала истинското си лице на човек, който не заслужава доверие. Глупостите от сорта "аз заради детето", изобщо не вървят- като се чукаше с онзи да не би да е мислила за детето? Аз лично не бих се събрала втори път с човек като жена ти. Счупеното колкото и да го лепиш си остава счупено. Продължи си живота, не се страхувай да опиташ с друга/и, но дори и сам, има достатъчно интересни неща, които да го осмислят - пътувай, чети, спортувай, вземи си животно (би му се радвало и детето ти), намери си хоби, приятелски кръг... Животът не свършва с една жена, още повече такава подла твар като твоята.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6dc663058c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Моят съвет е да не приемаш. Ти си още прекалено стресиран. Имате ли развод изобщо? Имай предвид, че по някое време "ще ти мине". И тогава не виждам какво ще те спре.
Моята история беше подобна, аз не приех и не съжалявам.
Понякога си мисля - ако бях приел как щяха да се развият нещата. И за себе си знам, че нямаше да откажа на никоя жена и нямаше да съм примерен съпруг. И нямаше да срещна сегашната си жена.

И без това си загубил 4 години от живота си. Осъзнай се и не губи и остатъка. Дай си шанс да намериш щастието.

Що се отнася до детето - представи си то как ще се чувства в такава среда или ако тръгнете пак да се разделяте.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6dc663058c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Моят съвет е да не приемаш. Ти си още прекалено стресиран. Имате ли развод изобщо? Имай предвид, че по някое време "ще ти мине". И тогава не виждам какво ще те спре.
Моята история беше подобна, аз не приех и не съжалявам.
Понякога си мисля - ако бях приел как щяха да се развият нещата. И за себе си знам, че нямаше да откажа на никоя жена и нямаше да съм примерен съпруг. И нямаше да срещна сегашната си жена.

И без това си загубил 4 години от живота си. Осъзнай се и не губи и остатъка. Дай си шанс да намериш щастието.

Що се отнася до детето - представи си то как ще се чувства в такава среда или ако тръгнете пак да се разделяте.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a6ef493516
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Приятелю и колега, тази идилия, която описа за твоето семейство по произход, изглежда прекалено хубава, за да е истина. Имам предвид, че вероятно тя е създала у теб точно това, което са писали други потребители тук - мекушав мъж, компромисен, нерешителен, един вид - нещо като ''мамино синче''. А жените обичат ''лошите момчета''. Ако не всички, то едно 70%.
Твоята бивша със сигурност е такава жена. Тя иска да се върне единствено, заради изгода, най-вече - емоционална нестабилност и несигурност относно отглеждането на детето. Това е малко учудващо при положение, че има подкрепа от родителите си, твоите родители, а и теб самия. А и като работи, винаго може да вземе детегледачка или домашна помощница на час.
Учудващо е, но може би тя вече усеща на 30 , че освен парцала на квартал аили града не може д абъде нищо друго. Вероятно разбира, че за да се издигне в работата, ще трябва да прави някои перверзни неща, ако изобщо й ги поскат на тази възраст. Така че, защо да не се облегне на един познат и грижовен човек като теб, а тя след време пак да си прави, каквото поиска. Само че, с имиджа на уж порядъчна жена и пр.
Едун от последните коментари беше, че може да се сближите и ти дори да правиш секс с нея, но като запазите дистанция във връзката, да не я оставяш тя да контролира и да си разиграва коня, да не те смята за неин на 100%.
Добра идея е да поработиш върху собсвеното си самочувствие. Не е никак лесно да се ''повтаря'', винаги се ''пресмята'', но свободата никога и никъде не е лесна. тя изисква много услиния, много вложения. успехът не постига тези, които търсят мир и спокойствие - мисля бяха думи на М. Тачър.
Здраве и успех!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: daccbbabdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Аз също след развода изпитвам страх и недоверие към мъжете, но и най-дълбоката самота няма да ме накара да приема обратно бившия, който ме нарани ужасно. За някои неща просто няма прошка. Продължи нататък, каквото било - било и няма да се върне. Животът е движение напред.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 27bfbed811
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Иска да замине в София разбираемо за по-добро бъдеще, но просто не иска да го прави сама. Друго си е да има подкрепа. По-лесно е да замине с някой, който ще и помага, от колкото сама да се оправя тук. Не казвам, че е това, но добре си помисли да не би да е точно това. Да не стане да те използва колкото да се установи в София по-безпроблемно и на края като види нови, "по-добри" възможности и партии, да те замени с тях?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 27bfbed811
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Номер 26, каква женска солидарност. Ето, аз съм жена и ще кажа- жените сме глупави! И мене така един ме еба, на края се насити явно от мен и му писнах. Познай. Заеба ме. Както ми обясняваше че съм еди каква си за него, сваляше ми звезди, но всичко само на думи и за да ми хвърля прах в очите, омайваше ме, ама явно е било за да получи по-добри креватни изпълнения от мен, не за друго. Насити се и просто в един момент спря да комуникира с мен. Направо си беше като звучен шамар за мен това отрезвяване. От "пиедистала" си, паднах на твърдата земя. Аз за разлика от другите жени не се правя на някаква псевдо извисена кралица, ами осъзнавам грешките си, каква глупачка съм и че вкъщност май си го заслужих. Още от началото имаше red flags този човек какво иска от мен и какво му е отношението, но аз ги пренебрегнах и игнорирах това, което не исках да виждам. Подведох се да гоня дивото и да ме ебе някакъв ебач, който в момента даже разбрах, че има нова с която се забавлява (а и е женен). Сега съм разбита, но си го заслужавам за това, че се подведох и нямах акъл. Сега вече имам акъл и никога повече не бих го допуснала, но ще кажа едно - да, тъпи сме жените за съжаление, заблудени да не казвам какви и не, нямайте ни доверие! Идва ми да се изям себе си от яд, че съм била една тъпа кукумявка

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 293a3062ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Авторе, пиши как се развиха нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker