Исках да я забравя.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Исках да я забравя..
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1482 пъти
Разделихме се преди 11 години.. не съм я виждал от 10.. Правих всичко възможно, за да я забравя, но колкото по-силно се опитвах, толкова по-ясно я помнех.. Плаках.. Пиех.. Срещах се с други.. Имах нови връзки, но тя така и не напусна мястото си в сърцето ми..
Бяхме щастливи, беше хубаво, но всичко има своят край.. Нашият край бе твърде неочакван.. и същевременно очакван.. Бях по-млад, бях див.. Нараних я.. Тя ми прости.. но пак я нараних.. Не съм изневерявал, не съм я лъгал, не съм я биел.. Нараних я по други начини.. И накрая тя намери утеха в друг.. Друг, който не бе като мен.. Никога не успях да си простя, че отблъснах онова момиче.. След нея, нямах връзка 4 години.. Накрая се престраших и допуснах някого до себе си.. С времето си зададох въпроса какво намирам в този човек и всичко за което се сещах ми напомняше за другата.. Разделихме се.. Започнах нова връзка след време и същата история.. Дадох си сметка, че търсех нея във всички останали.. Ходих на психолог, бях два пъти в клиника.. Професионалисти и непрофесионалисти през годините се опитваха да ме излкуват от нея, но тя не е болест.. Тя е всичко, с което съм свързвал щастието.. Тя е моето наказание.. Или пък не? Сега 10 години, след като не съм виждал онова прекрасно лице, онези големи сини очи.. онова малко и сладко носле.. Не съм усещал уханието ѝ.. а го помня.. Помня я сякаш беше вчера.. През години се питах.. какво стана.. защо не мога да я забравям.. Искам ли да я забравя?

Преди ѝ казах, че винаги ще я обичам, но не предполагах, че при евентуална раздяла и толкова време по-късно, все още ще го мисля и чувствам.. И сега.. 10 години по-късно.. отново имаме контакт.. 10 години по-късно.. отново искаме да се срещнем.. Но пътищата ни са толкова разделени.. Тя живее в София, аз в Берлин.. Разстоянието е само оправдание днешно време.. Два часа път.. Страх ме е.. Страх ме е да я срещна.. През тези години все се оглеждах по улиците за нея.. Мечтаех да я зърна и същевременно ме бе страх от евентуална среща.. Не знам как ще реагирам.. Как ще се почувствам.. Не искам да си я представям прегърната от друг.. Искам да е щастлива, но и мисълта, че никога няма да бъда на сантиметър разстояние от нея ме убива.. Убива ме и мисълта, че може никога да не я видя отново..

И не знам как да постъпя.. Не знам какво да направя.. Това е като дълго очакван, сбъднат копнеж.. Сбъдната мечта.. Но разстоянието, което ни дели.. Времето, което ни дели.. Аз помня и хубавите и лошите моменти, тя не признава за лошите.. И въпреки всичко.. мъчно ми е за нея.. Искам да я видя, но ме е страх.

Идеи как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0958c38f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вкарваш се в Много филми!Пич,пийни едно и си гледай живота,не фантазирай.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 24c52a10c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом толкова много искаш пак да сте заедно, защо не си зададеш въпроса: Бих ли я наранил отново? Ако отговорът е "Да" няма смисъл изобщо да се виждате и да се наранявате отново. Тя ако се върне (което ме съмнява много) винаги ще си има едно на ум за теб- ти като я приемеш отново за даденост и че е при теб, пак ще я нараниш с нещо и накрая само сте си загубили взаимно времето. Откажи се от нея, търси ди друга жена и толкова. Чувствата от твоя страна може да са силни, но от нейна не се знае..

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 840b7a9032
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Покани я на гости на коледен базар. :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e500aa4c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   :. Не искам да си я представям прегърната от друг." - А искаш ли жена която не е имала проблем и няма проблем да е в прегръдките на друг. Или ще гониш и доказваш? Бих те посъветвал да не се поддаваш на подобни чувства и сенки от миналото. Да кажем че е "вдигнала летвата" и трябва време(очевидно) за да срещнеш достойна. Но да се връщаш не е правилно, поне така мисля. Веднъж разделили се, вече никога няма да е същото, невъзможно е.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a6f7145571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много е вярно, че жените и мъжете не се различават чак толкова по характер.
Сам си си виновен, че не си бил способен да оцениш това, което си имал.
Решението за мъже и жени като теб е да си намерите себеподобни..

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 237da27754
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не отчиташ факторът време. То ни променя даже и физически. За тези години тя е възможно да си е изградила друг живот с друг човек и да няма същите сантименти като теб. За нея ти си част от миналото и очевидно не особено приятна. Миналото не трябва да обърква днешния живот. Има една повест на Чехов „Закъснели цветя“, за нея се замислих като ти чета темата. Никой не е застрахован да попадне в тази схема.
Аз лично бих си спестила подобни срещи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 48f247aba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си мазохист бе! Обичаш и да се самосъжаляваш. Пропиляваш си живота за нищо. Твоя си работа, ако беше нормален човек, днес детето ти трябвапе да ходи в първи клас, а оная и да я видиш само щеше да я поздравиш и толкова. Всички сме обичали, понякога безумно, но не сме мазохисти. Един живот живеем и да бъдем проклети, ако го пропилеем за едното нищо!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 94574feffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   10 години мислиш за нея, сега животът ти дава втори шанс, а ти подвиваш уплашено опашка. Явно не само не знаеш какво искаш, но и нямаш смелостта да го вземеш. Или действаш сега или целият ти живот ще си замине в мисли по нея.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ff112f44f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ореди 10 години бяхме различни хора, променихме се, в някои неща много, в някои не чак толкова.. преди 6 години се потърсихме за първи път отново.. ей така, за да се видим как сме.. през годините имахме някаква връзка.. познаваме се от 16години и доверието, което си имахме си остана. Тя ми споделяше, аз на нея. И двамата се помним с добро. Искахме взаимно да се видим преди 2 години, но се разминахме някак си.. сега тя ме попита кога ще се прибирам, за да се видим. Водим не чак толкова различни животи, въпреки никой да не присъства активно в живота на другия.. и тя се плаши като стане сериозно.. Някога се създаваше огромно напрежение от странични хора, които оказаха голямо влияние и върху нея и върху мен. Семейството й искаше тя да учи, да не се занимава с мъже. Тогава не се справях с този натиск от тяхна страна, не съм й направил нещо крайно болезнено.. за мен само мисълта, че тя е проронила сълза заради мен, бе достатъчно, за да съжалявам страшно много. .. Както и да е.. Ще се видим, можем само да отлагаме, но поне в едно сте прави - един живот се живее..

От автора

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 774d5766cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно преди 11 години създадох собств
ен бизнес с 5 човека. Сега имам 300 работници. В тия 11 години се ожених, имам две деца, едното вече е първи клас. Различно тече времето за всеки. Дано следващите 11 години направиш нещо с живота си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2cf957a93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Толкова ми е позната историята ти.. чувала съм я от едно невероятно момче преди може би 6-7 години, което също живее в Берлин.. голяма, красива любов. :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 636e277e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора, обаче ако тази тема беше писана от жена коментарите 100 процента щяха да са нещо от сорта на: "Сама си си виновна, като си била тъпа курва и май още си такава. Сега на стари години се сети да го оцениш този човек."
И: "Всички съвременни българки сте такива, скачате от клон на клон и като станете по на 35 почвате да ревете по изпуснатите възможности"

Моето мнение по тази тема: добре, че жената се е отървала от този коцкар. Иначе му признавам, че наистина умее да пише доста сладичко към сърцераздирателно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker