В проблем ли се забърках с това момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В проблем ли се забърках с това момиче?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1971 пъти
Здравейте, драги читатели. Искам да споделя нещо с вас и евентуално да ми дадете някакъв съвет, че имам доста голям проблем. Преди 1-2 седмици се запознах с едно момиче. Много сладка и мила. Писахме си няколко дни и реших да й предложа да излезем на кафе. Съгласи се и излязохме. Почнахме да си говорим за общи неща и я целунах просто така в инерцията си. Не след дълго влезе някакъв мъж. То не мъж, а планина. Тя като го видя и изгасна на място (дума не обели докато не излезе), а той не забеляза, че сме там. После я питах какво има, защо се уплаши така от него, а тя каза - Нее, няма нищо, спокойно. Да, ама аз не останах спокоен и реших да попитам бармана за този човек, а той каза, че е полицай, който работи в горните звена, с една дума антимафиот е. И проблема е там, че тоя барман му е много близък приятел, а тоя пич е меко казано планина от мускули, фитнес маняк и полицай, а дори не знам как съчетава тия неща в едно. Проблема е, че това момиче се оказва неговата приятелка и сега супер много ме хвана страх, че тя може да му каже, че съм я целунал или пича, който ни сервира да му каже какво съм направил. Не знам какво да правя в тоя случай и... Ме хваща страх, понеже тва да видиш мъж поне 190 и към 120 кила мускули... А аз какъвто съм 170 и 70 кила... Какво да сторя в тоя случай? Да се откажа ли от момичето или да призная на приятеля й за целувката? Ще се радвам на уместни съвети, а не на обиди и подигравки. На 21 съм ако е от значение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9c5db5159c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако толкова те е страх кажи му, покажи му всички чатове, за да се увери, че приятелката му сама си го е търсела.
Такива момичета не си заслужават сбиванията и разправиите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: deecbb49ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Продължавай да целуваш, проблема си е при него
Тя нали с теб излиза, явно не може да вдигне кокалчето този анти-мафиот.
Няма кво да се обесняваш на никого.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9c5639bb0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ще изядеш боя то е ясно

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 01c67f175c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Автора: Мисля да послушам номер 1 и да покажа чатовете. То няма кой знае какви неща, просто я поканих на кафе и я целунах в инерция. Мисля, че пича няма проблеми с това да си вдига “кокалчето”, напротив, от това, което знам от момичето е, че няма никакви проблеми с тия неща. Просто не знам как ще реагира на това, че съм я целунал..

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2f4a5b3cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тя защо точно в това кафе се е съгласила да влезне, след като знае, че барманът му е приятел? И какъв е този антимафиот, дето влиза и не се оглежда? Много нагласено идва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e88d10d5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен не излизай с това момиче повече, след като си има приятел. Не му се навирай и на него. Гледай си живота и не се занимавай с обвързани. Ако ти поиска сметка някой ден си кажи истината, че не си знаел и че нямаш намерение да се занимаваш с обвързани.
Съмнявам се да ти посегне, защото ти ще си извадиш медицинско и ще го съдиш. За заплахи също можеш да го съдиш. А той ще си има неприятности.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1163798861
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не ходи по кафета, авторе! Отиди в някоя концертна зала, някоя болница, вижте се там, да сте си само двамата, без да има опасност, че някой ще ви притеснява! Аз така бих направил-има всякакви места, които са идеални за среща на 4 очи, дори и във влака! Просто човек трябва да има План "Б"!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c54a1728b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   С него няма какво да се обясняваш. Кажи на тая пикла, че знаеш кой е той и че с обвързани не искаш да се занимаваш. Няма от какво да те е страх, просто я разкарай.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1b99342216
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малко е рисковано да му признаеш, защото реакцията му е неясна, но може би наистина това е най-добрия вариант вместо да стоиш в страх и на тръни какво ще се случи.. Обясни му, разкажи си му как стоят нещата, а и щом е полицай ако ти направи нещо ( недай си боже ) жалби, съдене и така, няма да падаш, вадиш си медицинско и го съсипваш, все пак ти няма да отидеш при него с лошо нали така, може и аз да греша

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5bcfef4b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Страх те е, а се чудиш дали да си признаеш. Моля ти се ще си признаеш, за да ти забие един ли? Тук не схванах логиката. Страх те е, глупаво е да го кажеш, не е мъжко. Колкото до останалото.. ами тя не е стока, не се занимавай. Щом има приятел, а ходи на кафе с теб не е ли ясно, че трябва да се откажеш и не заради това, колко мускули има приятеля и, а заради факта, че има приятел. С две думи откажи се - не си струва, а да си признаваш е по глупаво от всичко останало, не си търси боя, било каквото било слагай хикса и далеч от такива :)
Просто съвет така разсъждавам аз.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 60e5553703
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз бих говорил първо с нея, бих я разпитал как я мисли а-у и че знам за гаджето и, после ще се отдръпна за да видя реакцията и. Ако продължава да се натиска вината не е твоя, че нея я сърби. Всеки случей мн бих се замислил на твое място струва ли си някаква шунда, която познаваш от 2 седмици да ядеш бой, кой знае щом е ченге какви още мръсотии може да ти направи. Помисли си факта, че не е била честна с теб за положението си отначало какъв човек е тая..

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8f605d23fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Чук и бег. Не е срамно да избягаш от сигурен бой, а това да кажеш на един мъж че се занимаваш с приятелката му първичния инстинкт е да ти зашия един шамар и после ще питам. Много са малко мъжете които ще обвинят нея а не теб в подобна ситуация. Така че боя ти е сигурен ако кажеш, а и не знаеш девойката как може да извърти нещата, така че ти да се окажеш виновен и тогава още толкова бой. Аз лично бих я треснал и бих я блокирал от всякъде най-доброто решение. Недей да казваш просто прикючи всичко сокротце и си живей живота.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 01c67f175c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора до 6: Аз не съм пророк, че да знам защо не се е оглеждал и не ни е видял. Просто влезна, взе някакви неща от бармана и излезе. Ние бяхме по към края на заведението и явно затова не ни е видял. А що се отнася до това с медицинските и тем подобни съсипвания, тия неща според мен няма как да помогнат или да го уплашат. Просто ще му кажа какво е и това е. Не ми се яде бой заради момиче, което ходи с такъв човек. Би трябвало да ме разбере, след като е полицай. Не го познавам чак толкова, че да знам как ще реагира.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c42ff71226
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Прави секс с нея, за да знаеш поне за какво ще ядеш бой! :)

Сериозно: не мисля, че този тип, ако е полицай, ще налита на бой като последния гамен. Това момиче ми е много съмнително. Ако са все още гаджета с полицая, защо си чати и излиза с други момчета т. е. с теб? И то в заведение, където и той ходи. Може би той я е зарязал, а тя иска да си го върне като го накара да ревнува и за тази цел те използва теб. Не показвай никакви чатове на никого, просто преустанови контакт с нея. Има и други момичета.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5cc652f5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От какъв зор пък ти ще му пишеш? Не знаеш дали са гаджета със сигурност дори. Спри да се занимаваш с нея, ако имаш съмнения, не е единствената мацка в града. Ако той ти пише му обясни, ама нямаш работа да се буташ пръв, като че ли дължиш отчет. Слагаш тигана, а още не си хванал рибата.

Джен

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8487163ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Автора: Реших да покажа на човека какво сме писали и му казах, че неволно съм я целунал. Той попита тя дърпала ли се е, казах, че се е дръпнала и й е станало неудобно. Каза ми, че няма от какво да се притеснявам и че ако е искал, е щял да разбере по-рано. Явно бармана му е казал, но си е замълчал, за да види какво ще каже приятелката му. Каза, че съм постъпил мъжки, че съм му казал и каза това повече да не се повтаря и да спра контакти с момичето, иначе втори път няма да ни се размине с нея. Явно е имало доста сериозен разговор между тях и видях днес, че ме е блокирала. Еми здраве да е, поне не ядох бой. Мислех, че ще ме прибие, обаче се оказа доста печен. Ако беше друг щях да си отнеса плесниците.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8468308839
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не, наистина си постъпил мъжки! Ако този човек е наистина антимафиот, значи има акъл в главата си. Подвел си се по мускулите, които обикновено са напомпани с простотия, факт.

Няма какво да ти направи, ако не си знаел. Тя си го е търсела. От тук нататък те дори и да скъсат не се занимавай с тая разпоретина повече.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8487163ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От Автора до 21: Потвърди ми и той и негови познати и приятели, че е такъв. Излезе доста печен, пък и не е някой 23-24 годишен да се прави на тежкар, заради това, че е доста здрав и работи тая работа. Дори не ми крещя, най-спокойно ми каза да спра да я търся и това беше.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker