Майната ти, Любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майната ти, Любов!
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 6095 пъти
Майната ти, любов. Ти така и не ме разбра. Или аз теб по-скоро. Е, ще ми става тъпо като виждам влюбени двойки, като няма кой да ме чака у дома, като няма с кой да гледам някоя тъпа, романтична комедия в неделя вечер - но ще си взема кученце и много ще си го обичам. Поне то няма да ме предаде ( е, най-много да ми изяде някой чифт обувки, но това се прощава и забравя ). А, как да забравиш когато първият мъж, на когото си се отдала казва името на бившата си по време на секс?

Позволих си, аз силната духом и борбеното момиче да плача по един, втори, трети и защо? За, да ми се образуват бръчки и тъмни кръгове под очите? Някой оцени ли сълзите, някой изпи ли ги? Напротив. Нарекоха ме актриса.

Майната ти, ЛЮБОВ.
И, не аз няма да стана като онези момичета - наранените, които се превръщат в кучки. Не съм такава.
Аз не мога да правя ей - така секс, мога да правя любов.
И няма да си връщам, отмъщавам за предишни - това е типично за слабите. А, и вярвам в колелото , в съдбата. Нищо не искам да ми се връща.

Да използвам мъжете материално? Че защо? Защо да ставам като другите, само защото сърцето ми е разбито. А, и аз не искам много. Кафето си, цигарите и вестника - а, тях и сама мога да си ги купя.
Да си купувам скъпи и модерни дрехи, за да впечатля някой, по когото след това ще плача? Или той да ми ги купува , а при караниците да ги брои?
Не, и в бялата си евтина рокля - пак съм си достатъчна.

Знам, че светът няма да спре да се върти, само заради моята болка. Знам също, че това с половинките, че някъде има някой специално за теб, твоята сродна душа е някаква легенда, мит, измислена просто, за да не падаме духом и да се надяваме?
И как да вярвам? Като около мен всички връзки рухват, разрушават се дългогодишни бракове? Как като всичко се гради на лъжи , лицемерие?

Може би, някой ще си помисли, че съм на 14 и гаджето ми ме е зарязало, звуча така.. Но ми е мъчно, наистина. Не за някого конкретно, защото няма незаменими хора. Мъчно ми е, че хората станахме такива - с рогата напред, с лошото.. Не искам да се изкарвам светица, напротив - имам много труден характер и допускам адски много грешки, но наистина се опитвам да бъда по-добра и човечна.. Опитвам се да се разбирам с хората, но те не се опитват да ме разберат сякаш...

Отлпеснах се. Та на ЛЮБОВТА и събрах целия багаж и я изпратих - с всички картички, снимки, подаръци, всичко.
Да си ходи. За каква ми е такава - неразбрана и все изискваща.

Да режа сърчица от червен картон цяла вечер, да рисувам картини на някого, да му пиша стихове, да приготвям романтични вечери и изненади? За какво? То не се оценя, какъв е смисъла? Какъв е смисъла да се разкриеш на някого, да го обичаш, да му се отдадеш, а той все да не е доволен и да иска да те променя?

Ей, сега .. така ще съм, сама. Не ми трябва някой за месец, два или година. Не искам някой, който иска да ме променя. Не искам просто придружител в живота и някой с който да ми минават дните, искам сродна душа - а, ако наистина няма такава - ще си купя кученце! :))

Може още много да пиша, но честно казано - едва ли някой ще му се чете особено..
Исках просто да споделя, да ми поолекне ( макар и да не стана )..
Ако има и други такива, които са били шута на любовта или ще го направят - драснете някой друг ред.

Благодаря, на тези, които са ме прочели..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 85e1f3f833
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво!!! Още един се освести :-) Добре си дошла в отбора! :-)))))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ce4a0c7f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз отдавна съм била шута на тази нереалистична представа за любовта. Ще ти издам една тайна- когато нямаш очаквания към някой, няма никакъв шанс да останеш разочарована и наранена.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b6a00eb0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей! Аз съм авторката на историята "Започнах да се превръщам в кучка". Разбирам те напълно и те подкрепям в решението. Не си струва да се хабим, при положение, че няма кой да го оцени. Казват, че любовта не се мери, не се брои, не се взима под наем (както се пее в една песен). Да, така е. Но не може ти да си скъсваш Д-то от романтични изненадки, от жестове, от мили думи, да се раздаваш като за последно и да се окаже, че отсреща ти стои дърво... Макар че, ако стоеше дърво, все би реагирало някак, би раздвижило листа, клони... Просто няма смисъл.

В света има толкова много красиви неща, на които може да се отдадем. Защо да ги пренебрегваме, като оставим една светлинка само - т.нар. Любов и да се пулим в нея?! Толкова по-зареждащи, носещи емоционална наслада неща има, че е грехота (пред кой ли) да не им се радваме изцяло.

Купи си кученце, дори две. Ще си играят, ще те радват, а са и незаменими другарчета. Аз самата имам кучета и е голямо забавление да си общувам с тях. Контактът с животните ме зарежда и ме кара искрено да се усмихвам. Единствено те (животните) имат првилегията да са лишени от корист и предумишлена злоба, от завист, суета и предразсъдъци. Аз загърбих любовта. Ако все пак Тя реши да ме навести - тук съм! А до тогава - имам себе си и цялото време на света, за да се радвам на чудесата, случващи се непрекъснато. Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a0efb65a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Привет! Страхотно е, поздравления! Аз й бих шута преди година и не съжалявам. Всичко е суета и гонене на вятъра. Човек се ражда и умира сам, другото е бла-бла. Затова може да има само любов към себе си.

Голяма част от хората се събират по 2 прости причини - да не са сами и да си задоволяват взаимно нуждите. За 24г. не съм срещнала двойки, които наистина да се обичат, говоря за онази любов истинската, дълбоката, онази в която да забравиш себе си и да се изгубиш и същевременно да се намериш, защото ТОЙ/ТЯ си ти.... То и затова повечето просветени казват "дано и да не се влюбя".
once

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b8c5ca8309
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз скоро писах тук точно за това, че най-после го разкарах. Не съм така крайна като теб обаче. В момента съм решила просто да се забавлявам, да излизам, да контактувам пък каквото стане. Страшен магнит съм за мъжете, а това че им се дърпам ги кара да тичат още повече след мен. Въртя няколко, не отмъщавам защото не се сближавам достатъчно за да мога да го направя.
Чувствам се чудесно, щастлива съм в момента :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4dd4d7992a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Сякаш че съм го писала аз. Аз също съм труден характер преживявам раздяла и сега имам малко кученце :) по добрия вариант.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8e8ae94804
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Двама сме . Разликата междо теб и мен е че аз вече имам кученце . Забавно е , това е единственото същество на земята което като те види ще ти се зарадва истински без лоши чуства , Ще ти се радва истински с цялото си сърчице без значение че неси се прибирал 2 дни без значение че неси му дал да яде или защото е направило беля си го наказал . То няма злоба няма задни мисли , има истинска обич която показва.

М23

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ccdf3e0ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Hа мен ми биха шута, само че ми го наби жена. И на мен ми беше гадно, а тя бе в прегрътките на друг. Ми да си живее с него, аз пак няма да се тормозя, че след нея друга не ми обръща внимание - ще си живея живота, само че без куче, защото не обичам животните. Да ти кажа не се умира от липсата на секс. :) В крайна сметка ако ти липсват няколко хормона - въобще няма и да имач нужда от него.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bf02404b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   На мен като жена ми беше интересно. Личи си, че някой те е наранил. Не искам да те разочаровам, но "изхвърлената любов" ще е такава, до като не се появи следващия. А всъщност това не е лошо, а хубаво дори. Не се отчайвай, наистина ти пожелавам да срещнеш Твоя мъж - този който ще те оцени, ще те уважава , обича и ще те направи щастлива! Никога не губи надежда и тогава наистина ще си силна! Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0026e10839
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Е ти всичко за отплата ли правиш? Пито-платено, а? Какво очакваш - да режеш една вечер сърчица за някого, а той после тебе цял живот на ръце да те носи, така ли? Аз ако режа сърчица и пиша стихове го правя, за да изразя себе си на първо място, и на второ - за да зарадвам някого и да направя нечий живот малко по-цветен, дреме ми са нечия отплата... Майка ти за отплата ли те е родила? Или кученцето, което много си обичаш, ще ти се отплати за добрината - ще ти направи дете може би, и ще го отгледате заедно...
Опомни се! Животът е пред теб, но не и ако продължаваш да разсъждаваш по този начин. Така - по-добре да си умряла...

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e722f52bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Права си, евала и аз мисля така.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: da58e2d8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   О, аз не мога да стоя безучастно при такива думи! Красива и нежна душа, наранена от хора, които не те заслужават, не те оценяват!... Всичко, което си написала е истина, но ми се иска да ти пожелая още една голяма, изпепеляваща любов, за да забравиш предишните разочарования! Ти си човек с достойнство. Не си виновна, че на този свят има хора безнравствени, които могат с лека ръка да те наранят. Но аз все се надявам, че не всички мъже са такива! Искам да вярвам! Желая ти само щастие и хубави моменти, независимо дали си сама, с приятел или любим!
Джени

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 51b90f3eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И аз се чувствам така ~ Когато разбра ми се изсмя в лицето !
Помни мила , всичко се връща рано или късно!!!


АНИ

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 766d070a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   ... И все пак - остава само Любовта....

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e641d5793c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Страхотно е... и описва съвсем точно това, което чувствам аз...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 03589f78a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Дяволът никога не е толкова черен, колкото изглежда.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 539aaaed60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   "Да режа сърчица от червен картон цяла вечер, да рисувам картини на някого, да му пиша стихове, да приготвям романтични вечери и изненади? За какво? То не се оценя, какъв е смисъла? Какъв е смисъла да се разкриеш на някого, да го обичаш, да му се отдадеш, а той все да не е доволен и да иска да те променя?"

Смисълът е в теб :), в твоето желание да дадеш, в трепета на момента :). Как очакваш любовта да ти се отплати - освен със самата себе си?

Но много ми харесва написаното! Харесва ми твоята решимост да не се примиряваш с такава псевдо-любов в отговор на твоята ... и с тъмните кръгове от сълзи :).

Ето ти нещо, което да направи вечерта по-усмихната:
http://www.youtube.com/watch?v=mtwAjgeBEsc&feature=grec_index
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4cfdf36b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ето това е смелост! И аз искам да я имам, макар че объркаността, която ми остана от нараняващите връзки все ме тегли към дъното. Дълбоко негодувам от простотията и първичната тъпота на мъжете.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 19f3f4737c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Много е вярно това, което си написала. надявам се да не остане само написано, а да направиш това, което беше написал. Мисля и аз да го направя в скоро време.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: aab8d36379
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз вярвам в любовта... Знам какво е да обичаш! За мен съществува и желая на всеки да се срещне очи в очи с нея без да има разочарование и пролети сълзи

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 420e9ce31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ох, не знам защо не ме впечатли никак твоята история. Аз съм на 29 и едва на 27 срещнах моя човек. Дотогава само разочарования. Но никога не съм гледала толкова черногледо и крайно. За мен всяко крайно мнение е неправилно .Определено не мисля, че си на повече от 20-23 години. Съжалявам но през това минава почти всяко момиче. И ако си изчела и изгледала куп любовни романи и филми за перфектната любов, то никога няма да я откриеш.
Любовта е компромиси, като ги гледаш тия двойки навън какво мислиш, че им е идеално ли? Че не срещат разочарования и трудностти. И изобщо само ще ти кажа последно, че човек като спре да чака и да се надява тогава го спохожда щастието. Успех и малко по-усмихнато

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1098541620
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Мила, наистина лщбовта си е сложно нещо. Тези хормони и химия. Мале, мале, това превличане силното. Ами не сте един за друг в даден момент. Вярно е има излишни караници, раздели, ревности, изневери. Но все някой ден този който наранява си намира майстора. Ако жената с тънкост, така погъделичка най- слабото местенце, мъжа ще се пострестне малко. Ще се обърне и ще си каже какво правя:) Или пък жената понякога.

Всички сме равни на този свят. Нима приятелите- истенските, не са ни наранявали с нещо. Или пък родителите ни, нима не сме се поскарвали с тях. Или пък нерабирателството понякога с братята или сестрите. Това е напълно нормално когато чувстваш близък няккой, да се показваш в всякаква светлина и той към теб.

Но ние българите или друг манталитет сме свикнали да гледаме поп-филка, колко голямо влияние оказват клиповете и песните. В това сопр няма. Тя е на всякъде. Не че аз самата не слушам всякакъв стил музика. Където ме откара компанията:) Но някаква реклама да ни пречи на взаимоотношенията според мен е недопостимо. Хора не трябва да се влияем от подобни фактори, всеки е индивидуален за себе си и има собтвено мнение, а когато друг, от противоположния пол го сподели е най- добре:) Да си намерим мястото на тази планета:)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e1c8fb9416
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Харесаха ми думите на авторката. Много. Усещам ,как сме от една порода .Убедена съм ,че тук не става дума за секс .Тук става дума за нещо , съвсем различно. Просто времената и хората се промениха драстично. Аз също не вярвам ,че има истинска любов ,вечна. Имало го е това навремето ,нашите баби и може би до голяма степен и нашите родители са я усетили. Но нашето поколение за жалост не знае ,какво е туй животно. Гледаме я по филмите и си задаваме въпроса ,защо на мен не може да ми се случи.

Аз одавна спрях да вярвам ,или по-скоро ...ми се иска да не вярвам ,защото така ми е по-леко . Само веднъж съм се сблъскала с истинска любов , изживях нещо ,което за моите 30 и кусур години не бях усещала , обикнах човек ,който ме обичаше истински ,казах си ,че явно наистина има истинска любов , но човека след няколко месеца се освести и започна да си живее по старо му ,Обичаме се още ,много ...но аз все пак усещам празнина , самота ...защо ?

Просто вече хората са егоисти и не вярват в любовта ,имат нужда от още и още , не им е достатъчно да са обичани само от един .Искат да са харесвани и желани от всички . И не се замислят кой нараняват. Станали сме консуматори и аз това не мога да преживея и да допусна ,че е факт..А то е факт .И става все по-зле и по-зле ....докъде ще стигнем ..не знам .

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 378b474888
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Който се раздава прекалено, накрая остава сам и ограбен. Това е положението! Казвам го, защото съм от жените които определено не се раздават и не разкриват чувствата си докрай и повярвай ми така ми е много добре... и пак не съм застрахована от разочарования естествено, те са част от живота.

А що се отнася до разделите, всички минаваме през такива. Но в крайна сметка точно заради тези раздели попадаме на човека за нас. Другите са освободили пътя ни, за да Го срещнем. Така, че не се отричай от любовта, защото я има. Въпрос на време е да я откриеш и да бъдеш щастлива с правилния човек. Успех от мен!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4099d49e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Номер 3, тва с романтичните неща които написа, чудя се, не трябва ли ние момчетата да го правим, нали момчетата са джентълмени и кавалери и мисля, че те трябва да правят и организират романтичните неща-разходки, срещи, вечери и т.н.

Аз не знам, защото си нямам и не съм си имал приятелка (а съм на 18 години), но питам, момчетата не правят ли такива неща, защото мисля че това е повече наша работа. Как си представяш момиче да организира романтична вечеря :D смешно е.

Просто си казвам мнението, защото не знам, а и ако наистина вие правите почти всичко във връзката, какви джентълмени и мъже са били тея с които сте ходили? Та ако са били всички с които си била например, "дървета" както ги нарече, значи имате основание да се отказвате от любовта :) жалко, щото и аз като гледам некви... олигофрени по улиците с гаджета и се чудя как поддържат връзката си с приятелката си и тя какво толкова му харесва и цени в него.

Просто в днешно време са такива нещата. Пълно е с такива индивиди-С на мама и тати парите и ги харчат и си мислят, че лесно се изкарват и си живеят живота и не оценяват подкрепата която получават от приятелките си, а просто ги зарязват и оплитат друга с лъжите си и т.н. Ама не знаят колко трудно се изкарват тия пари, колко трудно се намира работа и не че искат и да работят, ама искат да имат пари нали?

Просто тия хора са неориентирани личности и за съжаление момичетата на такива попадат доста често, а от такива не може да се очаква никаква помощ и никаква подкрепа и бъдеще. А и повечето от тях са използвачи и т.н. тва е основната причина поради която момичетата губят надежда в любовта. Всъщност ТЕ са причината - ония олигофрени!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e641d5793c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26, на теория трябва, много неща трябва... ама на практика ги няма, че така стигнахме до там... Иначе дано се запази начина ти на мислене.. наистина ми хареса.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5c26597950
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Авторката

Номер 10 нищо не правя за отплата.. Както ти казваш правя го, за да изразя себе си и наистина да зарадвам някого, който след време се обръща и изкарва, че нищо не съм дала и направила за връзката ( което определено не е така ).

Благодаря за милите думи и подкрепата..
А на номер 3 и Ел изпращам една голяма въздушна прегръдка. :))

Всъщност май доста такива хора има, които не вярват или са набили шута на любовта. Което е малко тъжно.. Но каквото и да си говорим, много добре знаем, че колелото се върти и няма как да се живее без любов.. Независимо какво сме казали и решили в момента, след време тя пак ще дойде на прага ни красива, светла и надеждна, докато не падне в лапите на човешките комплекси, изисквания, предразсъдъци и отново не се превърне в илюзия, болка и т.н..
Мое мнение, не ангажирам никого с него.

:))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1098541620
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   И да не забравяме, че това, което виждаме вътре в нас, това което виждаме пред нас, това което усещаме, това е нашата същност. Това сме самите ние и така си го творим. Не случайно на човека е дадено това право...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1aca7878cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   На мен всички мъже в които се бях влюбила ми биха шута. В момента сърцето ми е разбито на малки малки парченца. Няма здраво място. Чувствам се празна много празна. Повече не знам дали ще се влюбя. Аз пък ще си взема котенце... Няма да страдам повече :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5c26597950
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Браво, номер 30! :)) Хареса ми това последното, което каза. Няма да страдаш и няма да позволиш да страдаш.

Една малка животинка много може да промени живота на човек. Имам си котенце, което когато ме боли корема идва и ляга на него, и ми минава. Чака ме на вратата, всеки път като се прибера ме чака.. И когато плача, винаги идва и си вре малката муцунка в косата ми..

Пожелавам ти по-бързо да се възтановиш, то от теб зависи де. Иии само положителни емоции от тук нататък.

Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 56543702c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Здравей момиче, Права си за всичко, ама за абсолютно всичко. Прочетох някой коментари-че не трябва да се търси отплата за хубавите неща който правиш. Не съм съгласна с това. Човек винаги иска нещо насреща и това е редно. Ако можеш да не се заблуждаваш и влюбваш, всичко е на ред. Но само ако успееш. Не се отказвай от живота като цяло. Напротив-живей, срешай се с хора, ходи по заведения и купони. Но не се влюбвай. Ще видиш тогава колко много ще бъдеш обичана. Природата на човешкия характер е като сянката/както го е казал народа/когато бягаш след нея и се стараеш да я настигнеш, тя тича пред теб и ти причинява болка със своята недостижимост. Обратно-когато бягаш от нея, тя те следва на всякъде. Можеш да бъдеш щастлива и без да припадаш по някого. И винаги живей само за момента. Не си прави планове и не си създавай илюзий за някого. Когато не се надяваш и не очакваш нищо-то това тищо или нещо идва. Пък кученцето, или котенцето си е хубаво нещо вземи си. Поне няма да си приказваш сама. Винаги ще имаш оправдание-"Говоря на кучето бе... "Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b7e0cbd781
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   ;):)N 23

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 226214bde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Здравей! Пише ти едно момиче почти на 18. Ужасно си права за абсолютно всичко, наистина много добре казано, точно на място. Някъде в една тема един мъж питаше "Останаха ли свестни жени", а един от коментарите гласеше: "А мъже да ги оценят останаха ли? ". Желая ти една голяма любов, от онази, истинската, за която се пее и разказва. Вярвам, че я има, въпреки, че досега не съм имала връзка, от задръстените съм и се чувствам ужасно.
Сърдечни поздрави!
J. J.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4a503e4b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   И аз се присъединявам. За какво да обичаш, когато рано или късно ще бъдеш отхвърлена?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e1c8fb9416
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   За какво да обичаш, като знаеш, че си обичан един, два месеца, докато не се появи другия обект и ти биваш нейде захвърлен.
От няколко дена си задавам този въпрос-защо е нужно да обясняваш на някой, колко много значи за теб, колко много го харесваш, как се разбирате и... в един момент започваш да излизаш с други, да се забавляваш, а този прекрасен и единствен за теб обект го мяташ в някой ъгъл и се сещаш за него само, когато преживееш пореднто разочарование от някоя друга. Грабваш този обект, започваш пак да му говориш, за да усетиш, че си обичан , да добиеш самочувствието на харесван и пак го мяташ там, нейде в ъгъла. И какво става с този обект -става едно нищо.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4afc62e518
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Мило момиче, аз също се присъединявам към този отбор на загърбилите Любовта. Любопитна съм как ли би реагирал един мъж на посланието ти. Сигурно с насмешка.... Пожелавам ти някой ден да отвориш врата и да видиш Човека от мечтите ти. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 51cf18ecd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Записвам се и аз! бих и шута преди месец!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e641d5793c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Ти преди месец, аз преди 4 години... Майната ? на любовта, само проблеми и главоболия създава...
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 137ab16dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Майната й наистина, от нея само боли...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8234e0453b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Здрасти! Права си, но само до някъде. Според мен смисълът на любовта е да даваш, без да се интересуваш какво и колко получаваш. Вярно, звучи малко налудничаво, но ако се абстрахираш от получените рани и се върнеш към най-хубавите моменти, когато тя е била с теб, ще видиш, че имам право. Любовта те качва на гребена на най-високата си вълна именно, когато даваш. Разбира се, ако отсреща човекът не е читав и не чувства същото като теб, рано или късно настъпва отрезвяването. Точно от него боли. От осъзнаването, че си се излъгал. И веднага, подсъзнателно (съвсем човешко е) прехвърляш цялата вина върху другия. Тя/той - мръсница, мръсник. Аз - нещо прекрасно (дори с недостатъците си). Не забравяй, че за да се случи каквото и да било, причината никога не е само една.
Възможно е това, което казвам да не ти хареса, но това е действителността. Готиното в случая е, че всичко това продължава до следващото появяване на любовта. Колкото и да я пращаш на екскурзия, на заточение или в забвение, тя има собствено мнение и когато реши се връща без да те пита.
Желая ти късмет и по-бързо да се отърсиш от негативните емоции.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e7c9f334db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Майната и на любовта - точно така, но не и на живота!
Майната й на любовта, но не и на любовта към себе си! Обичай първо себе си! Уважавай първо себе си! И ще видиш как неусетно и любовта ще дойде! Бъди егоист! Мисли единствено и само за себе си, зареди се с енергия за себе си и ще видиш как сама ще привлечеш човека към теб. Ти може и да си го привлякла, но да не го знаеш още! грижи се за себе и давай само когато знаеш, че ще получиш - това е моят съвет!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 927decbbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Страхотно и аз съм на това мнение! :) Няма по голяма суета от любовта.. всичко са интересите... винаги единия се раздава и обича повече от другия... най-голямата грешка е да се си поверим щастието в ръцете на някой друг... това е грешка след която остава само болка...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4af1a8a481
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   №44 не знам на колко си, но не звучиш зряло и убедително. Само не мога да си обясня, защо в тази тема всички обвинват любовта. Виновна е не любовта, не чувствата ви, а хората срещу вас. Защо бъркате чувства и интереси. В днешно време хората са такива, бездушни и безскрупулни. А вие, които мрънкате сте били като тях, но сте се опомнили или напразно сте се заблуждавали...
И не не е грешка да се обичаме, да обичаме, не означава да намерим щастие или да поверяваме своето щастие в нечии ръце... да обичаме значи да вярваме в някого безкористно, без да се замисляме защо... да не ни пука дали сме обичани или не... вярно е, тежко е, но малко хора го осъзнават. Не всеки осъзнава, че обича някого. Не е лошо да обичаш, да страдаш, то е част от живота... лошо е, когато страдаш напразно за хора, не можещи да обичат...
И №44 да вярно е, че човек не трябва да се оставя на друг, трябва да е щастлив заради себе си, но просто хората така са устроени, да обичат други хора, да са свързани помежду си, това е част от живота. И ако в днешно време не е така,за това са виновни единствено и само бездушевните хора, те повличат след себе си останалите, стадото. Никой не се замисля, че има и изключения, те взимат нещо общоприето и се водят без дори да мислят, без дори да усещат, че така не е правилно.
Добре е да се замисли човек...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 65fe9f5461
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Според мен ти просто си осъзнала реалността и сега страдаш.
А реалността е, че голяма част от съвременният начин на живот е лъжа.
Вместо да вярваш в лъжи, по-добре приеми фактите и ги промени, когато можеш.
И се отърви от всички очаквания, защото те правят човека нещастен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker