Той продължава да прави нещо, което страшно много ме наранява и обижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той продължава да прави нещо, което страшно много ме наранява и обижда
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4763 пъти
Здравейте! Накратко - с приятеля ми сме заедно от 2 години, а преди седмица той ми даде ключ от апартамента си, но от самото начало на връзката ни има нещо, което ме притеснява. Аз съм на 28г, а той на 33г. Половин година след като бяхме тръгнали, аз случайно открих негова регистрация в сайт за запознанства, в който той продължаваше да влиза всеки ден когато не сме заедно.

Казах му, че знам и че това страшно много ме наранява и обижда и не искам да го прави повече. Попитах го дали нещо му липсва, дали не иска да сме заедно, дали търси друго/друга, но той отрече и каза, че иска да е с мен. Каза, че няма да влиза повече и аз му повярвах. След месец пак го хванах и ситуацията се повтори. Каза, че го правел от скука и просто разглеждал.

Да, но следващият път когато го хванах той вече си адваше момичета в фейсбук и скайп. Последният път когато се карахме на тази тема му казах, че няма да търпя повече и ако има следващ път просто ще си тръгна. Той ми обеща, че няма да го прави, но познайте... Разбрах, че си е направил др имейл, от който се е регистрирал отново в същия сайт и дори си е направил фалшив фейсбук!

Обичам го много и не искам да се разделяме, но не мога да приема това, което прави. Дайте ми съвет как да постъпя! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 569704b7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разкарай го НЕЗАБАВНО. Може да ти се струвам крайна, но това е само началото. Ако държеше толкова на теб, нямаше да го прави пак, и пак.. Ако се разровиш, сто процента ще намериш неща, от които ще те заболи.

Хората в такива сайтове търсят нещо, а когато го имаш до себе си е нелогично.. Като му е скучно може да чете нещо в нета, да гледа клипове, снимки, да си пише с приятели - защо точно в сайтове за запознанства?

Замисли се малко. Това нещо те наранява и той го знае и все пак го прави. Толкова ли не може да направи един елементарен компромис? А и си видяла с очите си как адва момичета, нали?

Преживяла съм го, знам какво е. Щом го прави сега, ще го прави и после, и не само в сайтовете. С най-добри чувства и като сестра ти казвам - познавам този тип мъже, ще си патиш.

И да му кажеш да си изтрие профила и да го заплашваш, и да го следиш - пак ще го направи..
Нещо толкова елементарно не може да направи като компромис заради теб, какво остава за други по-сериозни ситуации, с които ще се сблъсквате занапред??

Помисли си добре, наистина.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2b1ba37d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с коментара по-горе. Няма смисъл от подобни изживявания, бягай, докато е време. Във фазата, в която е вашата връзка, той би трябвало просто да не се сеща за подобни неща, при един нормален развой на нещата. Дори и да има чувства към теб, неговата себичност е много по-силна. Иска да си гъделичка егото и сайтовете за запознанства са само върха на айсберга.

Нещата все повече ще се задълбочават. И не е само това, просто забранения плод е най-вкусен. Но дори и да смениш тактиката и да дадеш пълен игнор на неговото поведение, това няма да го накара да промени нещо, защото просто има нужда да си чеше егоистичното самолюбие по този начин, било то в кафенето или в интернет. Аман от комплексирани мъже. ://///

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 63763f2269
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Този тип мъже НИКОГА не се променят, ще те лъже, ще прави други профили, под друго име, и пак ще продължи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 402707403f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш два варианта - веднага приключваш (както те е посъветвала номер 1 и се е обосновала много добре) или оставаш с него, но се правиш на перде. Не можеш да го заплашваш и да не правиш нищо. Губиш самоуважението си и стоиш несериозно в неговите очи! Приятелят ти е супер нагъл - знае, че те наранява, обещава да престане, но продължава да си "играе". (Друг е въпросът какво го сърби - търси тръпка, за да освежи секса между вас или меракът му е твърдо в посока нещо чуждо.)

На твое място бих действала радикално. Няма какво само да стреляш във въздуха предупредително - действай, късай. Ако държи на теб, ще преосмисли поведението си. Историята познава подобни случаи :). Ако врътките в нета са му по-ценни - какъв е смисълът да му светиш? Бягай от там.
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 576146233c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   №1, недей така! Накой хора са НАИСТИНА зависими от тези сайтове - като наркомани са! Това е нещо, без което денят им не е пълен и животът им не е смислен!

Съветът ми към авторката е да прекрати връзката с този човек - не заради друго, а за това че е допука такива зависимости в живота си. Нали знаете - някои имат зависимост към цигарите, кафето, хазарта, високите скорости, наркотиците, други са зависими от хора (партньорите си), трети - от сайтове, фейсбуци, скайпове и компютърни игри...

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c3fb529ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Зарежи го веднага, не се замисляй и изобщо не страдай за него. И аз съм имала връзка с такъв тип. Никога няма да се промени, а с времето нещата ще загрубеят. Той вечно ще търси други жени. Сама виждаш колко е зле да си направи нова поща и регистрации. Аз мисля, че си му дала достатъчно шансове да се поправи, а той е паднал още по-ниско.
Ж 30+

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ef25814ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормално е да си ядосана. И аз имам връзка със същия индивид-постъпва по абсолютно същия начин, с тая разлика, че моя дори ги кани по кафета (друг е въпроса, че няма 5 стотинки да се усмихне, камоли да мине 100 км за едното кафе). И всичко това ме навежда на мисълта, че приятелят ти прави всичко това просто за да задоволи егото си.... Просто иска да е сигурен, че все още "не е за изхвърляне". Поне се надявам да е така, понеже и аз се успокоявам със същото.

В случай, че греша... времето ще си покаже. Но определено му кажи, че знаеш, че продължава. Ако трябва постави му ултиматум. При положение, че знае, че това те обижда-просто няма право да го прави.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ef25814ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Повечето от вас я съветват да го зареже. А мислите ли, че е лесно?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0baff814a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мило момиче! Не допускай да ти се качат на главата! Ето вие още сте приятели и Негово Височество започва да хитрува! Ако го оставиш, така ще продължава все по-вече и повече! Види ли ,че един път, че му се прощава няма начин да не продължи за винаги! Мъжете там избиват комплекси и не съм съгласна, че това е наркотик! Дай му да разбере той един наркотик! Ако го обичаш и ти е трудно да вземеш трудното решение започвай и ти със сайтовете за запознанства!`Мъжките времена, отдавна са отминали! Всичко хубаво и успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4520851858
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък я съветвам да не го зарязва... Авторке, проблема на нас жените е че непрестанно правим от мухата слон. Почти няма мъж, който да не се вихри по сайтове за запознанства, фейсбук и така натататък. Ако има такива, то те са малко, на изчезване са... Така че спри да му задаваш въпроси дали търси друга, дали още те иска и прочие. Остави го да си уплътнява времето както му се иска, защото така само се изнервяте допълнително и на него един ден ще му писне и току виж нещата са се пренесли в реалността.
Спри да проверяваш дали влиза по тези сайтове и кой адва във фейсбука... човек ако реши да направи нещо, ще го направи и извън интернет без да разбереш. Само се тормозиш излишно. Мъжете са си мъже. Ако държи на теб и го показва, значи няма за какво да се притесняваш. Междувременно и ти се замисли как да си оползотворяваш личното време, защото светът не се върти около въпросния мъж. Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2b1ba37d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Към номер 8: А няма ли да е много по-трудно да остане и да живее в това положение, когато няма надежда за по-добро... Много повече ще я боли и срива все повече във времето. Изборът всъщност е - непоносима болка от раздяла сега с възможност за нещо ново и по-добро, което рано или късно ще се случи, или от друга страна все по-задълбочаващо се неудовлетворение и безнадежност от невъзможността за истинско щастие с този човек...

Мен лично би ми било по-лесно да режа на момента, отколкото да агонизирам незнайно колко дълго, докато неминуемо пак се стигне до същия избор... и да потърся човека, който наистина ще ме обича. По-добре сега, когато има доста по-голяма вероятност да го срещна, отколкото след ен на брой години, когато може и да нямам предимството на младостта...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ba6c7b7707
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм мъж и ще ви го кажа направо. Аз влизам в такива сайтове, за да открия сродна душа. Може да имаш дългогодишна връзка и пак нещо да ти липсва и да се чувстваш сам, с човека до себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b77ed6c658
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Днес са сайтове, утре е случаен секс с друга, а в други ден ще обикне някоя... мислиш ли че има смисъл да продължавате. Ако си ок с тези неща и те не те нараняват и можеш да ги приемаш - какво като от "онези" мъже... обичай си го, бъди с него и си затваряй очите за изневерите му. Но ако това ще те ядосва, наранява, обижда.... ти не получаваш щастие от тази връзка, а само болка... периодична, лесно се забравя - да, но знам, че се връща често в теб, че проверявах хисторито, че се тормозиш... е, нормално ли ти се струва.

Можем да приемем нещата, които не зависят от нас да променим и да променим онези, които можем.

Но спри да се тормозиш, каквото и да решиш... спри да страдаш! избери да бъдеш щастлива, уважавана и да не те лъжат...

Бих простила това, че се забавлява с някакви виртуални свалки, които подхранват суетата му... и изневяра бих простила, но това с правенето на други мейли, криенето и празните обещания.... Щом те лъже за това, можеш ли да очакваш, че този човек ще ти бъде подкрепа, ще бъде откровен винаги, ще споделя с теб... едва ли!

Обичай си го - лошо няма! Но има ли смисъл да опитваш връзка с някой, който те обижда. лъже и не те уважава.... не мисля!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 402707403f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Така е, номер 8, не е лесно. Но в крайна сметка получаваме онова, което си заслужим / извоюваме.
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5493686fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Постоянно се сблъсквам с този проблем и съм си задавала въпроса, защо, когато обичаш някой и имаш нормална връзка трябва да се ровиш в такива сайтове и никога не съм можела да си отговоря. Стигам до извода, че това си е просто някакво пристрастяване, лакомия и избиване на някакви комплекси.

Колкото и да се сърдиш, надали някога ще спре да го прави. Приеми го. Или просто му кажи, че можете да се забавлявате заедно и поискай да го прави явно. Да виждаш какво толкова си комуникира с тези жени, щом няма гузна съвест и само се забавлява значи няма да има проблем да го прави докато ти си около него. Направи си и ти регистрации, да видим на него дали ще му е готино.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: adf32f92ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това, че си сложила приятеля си на диета не означава да не разглежда менюто. Какво толкова? Гледал в сайтове! Като го хванеш да излиза или да прави нещо с някоя тогава се притеснявай.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b4ecc57f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз не съм съгласна с хората по-горе. Предпочитам да дам свобода. Забелязала съм, че когато натискам, притискам и го гоня, нещата са по-зле.
Наблюдавам го де, не е без контрол, но само се възползвам от информацията която ми дава без да знае :) По този начин знам кога да се отдръпна за да предизвикам интереса му и какво точно да направя и той се чувства объркан от поведението ми. А когато не можеш да разгадаеш една жена, е интересно и си влюбен :) От 2 месеца не е влизал в сайтове, освен във фейсбук където не си пише с жени. Знам защото му имам всички пароли без да знае и проверявам от време на време.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9bc88836a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И моят прави така, във фейса пише в един форум и там като се държи мило с жените, ме хваща нервата и той все ме успокоява, че нито ще ги види, нито чуе тези жени някога нито пък се интересува от тях, увлича се защото те му отвръщат един вид забавление, мен донякъде това ме успокоява, твоят освен да обещава, успокоява ли те по някакъв начин, дава ли ти да разбереш, че въпреки закачките му в нета, ти си оставаш единствената? най-добре

Приеми го този факт, с времето на него ще му омръзне играта в нета. Нали знаеш, че забраненото е най-сладко, дай му свобода и му гледай сеир докъде ще стигне, остави съвестта и мъжката му дума да заговорят. Не го ограничавай.

А в най-добрия случай-с неговите камъни по неговата глава ,нека разбере че няма нищо сигурно в тоя скапан живот. Направи си и ти регистрации в 3-4 сайта, и на извратеняците като започнот да им текат лигите по теб -стой и гледай и само обещавай, че няма повече, че това е за последно:))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5b097b1c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Разбирам притесненията ти. Аз съм била от другата страна - моя приятел постоянно ми се сърдеше за фейсбука и скайпа - с кой съм си писала, какво, що.... Голям тормоз беше. При положение, че аз абсолютно никога не съм адвала или съм писала с непознати. Обаче твоя случай е малко по-различен - в сайт за запознанста какво може да търси при положение, че си има теб. По-горе прочетох, че хората били зависими от тези неща и съм склонна да повярвам на това. Защото и аз бях така. Само където не съм имала нито флирт, нито нищо със сексуална цел с никой. Ако има как провери какво по-точно си пише с тези жени. Може наистина да се развлича и забавлява така.
Кажи му директно как се чувстваш - все пак имаш право да не ти е приятно, че си добавя жени от сайтове за запознанства във фейсбук и скайп. Бъди твърда и наистина го постресни като като го оставиш за малко. Според мен още на третия ден ще е изтрил всичко и то пред теб, ако наистина държи на теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker