Маи съм влюбена в моя лекуващ лекар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Маи съм влюбена в моя лекуващ лекар
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2863 пъти
Любовта е най- необяснимото нещо на този свят. Не мога да обясня какво изпитвам, една еуфория, едно вдъхновение, и внезапно един спад, когато си кажа, че нищо няма да се получи.... Познаваме се от 2, 3 години, още когато го видях за първи път ми допадна, но нищо сериозно. Посещавала съм го и винаги е бил, мил, внимателен към мен, но напоследък се наложи пак да го търся и ходя вече 7, 8 пъти за 2 седмици, държи се много добре с мен, като ме види усещам как засиява, нали знаете, тези неща се усещат.. гледа да скъси дистанцията, да е по близо, гледаме в очите, усмихва се и сияе.. Не мога да опиша емоцията, много е силно, вълнуващо, и съм сигурна, че не си въобразявам. Докосва ме по лицето, по ръката, рамото, уж.. неволно.. последния път се изцапах с крем по лицето, близо до устните и той ме докосна, все едно да изтрие оцапаното и веднага погледна в земята, не знам маи се притесни, винаги ме изпраща до вратата като си тръгвам.. Когато съм при него се държи с мен като с приятел, говорим, смеем се, усещам, че съм му забавна, интересна.. Оглежда ме, виждам очите му навсякъде по мен, направо е много хубаво чувството, и маи много ме е грабнал. Случвало ми се е и да ми пише, в уатсап, да ми каже да дойда малко по рано при него ако мога, но защо си мисля, че би могъл да звънне, вместо да пише, това ми направи впечатление. Не знам, объркана съм много, аз съм омъжена с едно дете, той също има дете, но няма брак, и тези факти да вмъкна.. мисля, че си пада по мен и това ми харесва, не знам до къде може да се стигне и не го и мисля не си давам голям и надежди и да летя в облаците, че той ще бъде с мен, но изживяванията ни са много чисти и сладки, не смея да фантазирам кога, какво, как ще стане, оставам така нещата пък времето ще покаже.. Вие какво мислите,? Ще съм благодарна за мнения, съвети.. :))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 13b8820c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че е двамата сте обвързани и с деца, явно за теб са маловажни подробности. Гледай си семейството, вместо да въздишаш като тийнейджърка по този лекар и да развалиш две семейства.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bff66ab66a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредната измислена тема, или поредната луда, която си е въобразила и се вживява във фантазиите си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3addc0f144
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Хаха, любов, погледи, романтика и накрая и двамата женени, о подробност. Ти си луда, с две думи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не са маловажни за мен , разбира се. Подчертах, че не летя в облаците и да си представям и очаквам нещо сериозно.... нооооо се чувствам много жива,много щастлива, от самата тръпка. Ничие семейство не искам да развалям :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6097a8bd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Има много добра българска поговорка, не си вади х.я там където си вадиш хляба. Този доктор щом и това може да направи, значи не е много стока, нито като доктор, нито като съпруг. Който тъче на два стана, накрая остава с пръст в устата, ще съсипеш и твоят и неговият живот!

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6f6489d1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хахахаха, всичко беше като приказка до момента в които прочетох аз съм омъжена с дете и тои също. Но иначе и двамата изживяват истински романс в далечния Прованс! Ей ергенче съм, не те съдя моме но дано лично аз за себе си успея да се опазя от такова чудо като теб ! Надявам се само да не пишеш друга тема на по късен етап от типа "Съсипах си семейството помощ"! Успех !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c00fa4540d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, това го пише някоя с много свободно време. Измислица.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много сте мили хора, благодаря за хубавите думи. Явно аз съм единствената омъжена с дете, която си пада също по обвързан, само, че подробности, че той е лекар и веднага започнахте да храните. На всеки може да се случи не мислите ли независимо дали си космонавт, и какъвто и да си, хора сме всички, и у всеки може да се роди някакво чувство. Моята връзка е от 15 години и няма да зарежа това, което имам, за нещо което може би не съществува. Сега изпитвам тези емоции и вълнения и просто исках мнение, съвет и да ми каже някои нещо позитивно, не че съм луда и т. н :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b6d52db34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Нито е етично, нито е професионално лекар да се забърква със свой пациент. За теб не знам, ама тоя хубостник да не си ритне трудовата книжка....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хаха номер 6, какво да се опазиш от мен, да не съм беда, к.. ва или лоша? Истински човек съм, просто на всеки му се случва да си падна по някои. Това не ме прави лоша, развратна или не знам там за каквато ме смяташ. Ако ме познаваш друго ще пееш, ще викаш дай боже и за мен такова съкровище, защо ме засягаш така незнам само, след като нищичко не знаеш за мене, това е много интересно? ! И тея по горе който ме наричат луда хаха, ми да луда съм, но и всички останали не сте по свестни... еххх тоя български, Бай Ганьовски манталитет, еххх.... Като не можете да сте полезни, поне не обиждайте, защото никой не обижда вас!

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c632dcfa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Разбира се, че е измислица! Има ли тук жена, която в кабинета на личния си лекар да си извади крема от чантата и да почне да си маже лицето? Че чак да се "изцапа с крема"! Историята е писана от мъж.
А и нали докторът трябва да я прегледа тази пациентка? Как ще я прегледа, ако не я докосва? И то не по ръката и рамото, а по гърдите, корема и гърба, примерно. По тази логика моята лична лекарка трябва да е лесбийка. Болни фантазии на болни хора....

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Хаха, много смях.. много мислене е,мисленеее измислица ли е, не е ли. Напълно реално е всичко, жена съм бе хора!!!! А колкото до този крем, той ми даде да се намажа и разбира се, да лекар е ,преглежда ме, нормално е да ме докосва, но не говорех за такова докосване. Както и да е ,няма какво да се обяснявам повече. Ще се радвам, някои които ме разбира да се появи, или някои преживял нещо подобно, за съвети,мнения :))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e3f50e91fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мила, не си единствена. :) Аз съм влюбена в един доктор, но за съжаление е женен с дете, та само отдалеч си въздишам, ех... То при мен и чувства взеха, че се появиха. Иначе и аз усещах, че и аз не съм му безразлична, ама...

Тия доктори, значи :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f333521125
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Отново измислена фейк история. Авторке, защо пишеш коментари без да се представяш, че ти си авторката. Коментарите 4, 8, 10 и 13 са твои, защо ги пишеш анонимно. Виж какво пишеш в Н.10:
"Ако ме познаваш друго ще пееш, ще викаш дай боже и на мен такова съкровище, защо ме засягаш така незнам само, след като нищичко не знаеш за мене". Той може да не знае нищичко за тебе, но аз зная за тебе повече от всеки друг, който влиза в тоя сайт. И никакво съкровище не си, напротив една злобна жена си и го потвърждаваш с думите: "Ми луда съм, но и всички останали не сте по свестни...еххх тоя български, Бай Ганьовски манталитет, еххх...". Брей какво "съкровище" си само, човек да ти завижда. Както се представяш с 15 годишна връзка значи възрастта ти е минимум 40 г. защо не си признаеш. Има 15 коментара и никакъв не очаква за одобрение. Ще следя дали ще публикуваш този мой коментар.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f333521125
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Отново измислена фейк история. Авторке, защо пишеш коментари без да се представяш, че ти си авторката. Коментарите 4, 8, 10 и 13 са твои, защо ги пишеш анонимно. Виж какво пишеш в Н. 10:
"Ако ме познаваш друго ще пееш, ще викаш дай боже и на мен такова съкровище, защо ме засягаш така незнам само, след като нищичко не знаеш за мене". Той може да не знае нищичко за тебе, но аз зная за тебе повече от всеки друг, който влиза в тоя сайт. И никакво съкровище не си, напротив една злобна жена си и го потвърждаваш с думите: "Ми луда съм, но и всички останали не сте по свестни... еххх тоя български, Бай Ганьовски манталитет, еххх... ". Брей какво "съкровище" си само, човек да ти завижда. Както се представяш с 15 годишна връзка значи възрастта ти е минимум 40 г. защо не си признаеш. Има 15 коментара и никакъв не очаква за одобрение. Ще следя дали ще публикуваш този мой коментар.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Човек е преди всичко, без значение от професията. И аз си въздишам, но усещам, че и от другата страна е същото, нали знаеш, че ние жените усещаме всичко, много е странно не знам как да го обясня чувството но знам, че мисли за мен.. но се притеснява сигурно, иска да опази името си, семейството си :( около 20 дена не съм го виждала, но се чухме онзи ден по телефона, аз го потърсих, по здравни причини

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Не знам какъв ти е проблема мила, номер16. А хората, които ме обиждат са ок ли? Живеем в няква лудница и нищо не ме учудва. А каква съм и що съм само аз си знам, и близките хора около мен. И не, не не съм на 40, жена на 32 съм :)) да се уточни, няма какво да крия и не съм злобна, но това е много трудна задача да убеждавам и обяснявам на някои хора, които са тук само да плюят и не могат да бъдат полезни на останалите ;)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e3f50e91fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От 15: Не обръщай внимание на злобните коментари.

Да, усещаме ги тези неща със сигурност. И да, иска да си запази семейството, реномето. Аз не съм го виждала от година и продължавам да мисля за него..Докога ли?...

Не знам какво да ти пожелая в случая, сложна е ситуацията. На чувствата си човек не може да заповядва. Пиши какво се случва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9ec879a0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Че пък и много тънкообидна. Хем пита хората за мнение, хем като и го кажат, започва да ги обижда. Съкровище била...да, бе, аз пък съм Меган Фокс. Ти какво очакваш, да те аплодира някой ли, че се заплесваш по чужд мъж, обвързан при това, на работното му място, приемаш му ухажването? Не е от значение какъв е- лекар ли, чистач ли, министър ли, той има друга жена и дете. Не знам с какви очи гледаш мъжа и детето си в къщи. Дали мъжът ти, ако е в течение на романтичните ти трепети и тръпки ще е ок? Или и той е с ганьовски манталитет и не разбира възвишените ти пориви? „ Ние жените усещаме всичко“, даже и това, дето съвсем го няма в реала, а само във фантазиите ви. „Живеем в няква лудница“, всеки живее в това, което сам си е създал, авторке.
Допускам и вероятността темата да е поредният фейк, при това написан с куп грешки.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Нямаш си друга работа мила, по цял ден седиш по форумите да обсъждаш и плюеш хората, ти самата явно нямаш семейство и си самотна душа ,разбирам те напълно и дори си ми безразлична с твоите изказвания. Аз искам съвети от зрели хора разбиращи полужението ми , преживяли подобно нещо, да ми кажат какво се е случило или не е ,като нормална комуникация, не злобни изблици на комплексари и философи като теб! Толкова си се задълбочили чак правописни грешки си открила, евала

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ae5e58474a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Това звучеше като романтичен филм до момента ,където и двамата сте женени. Май отдаваш прекалено много значение на погледи, и си фантазираш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 14e24c0339
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Разбира се, че темата е писана от мъж, при това коментира и от втори ip адрес, нали така мила? Ние жените ги усещаме тея неща.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Защо не ми изписвате коментара от началото до края? А някакви отрязъци само, ей..

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 68e1af0dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аууууу, авторката се държи на полУжение, хахаха!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9ec879a0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   22 - за моята работа и за семейството ми нямай грижа - и мъж имам и деца, а пък грешките ти са очевидни без да се задълбочава човек, като напр. полУжението, запетаите не ги броя.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4705bb1d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Здравей и аз съм като теб женена и влюбена в лекаря си, но освен с въздишките и фантазиите за романтична любов друго няма да има. И да ти кажа боли, много боли аз от няколко години съм така, но реалностите нямат нищо общо с фантазиите. Никога не бих му признала, макар че последния път като го видях си изтървах емоциите и за пръв може би и последен път започнах да си комуникирам с него. Отбягвам мислите си за него и не го търся в соц. мрежи, може би още малко и тези чувства ще угаснат. Никога не бих тръгнала да си развалям брака, но го преосмислих.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4b9c0cfa17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Авторке, имам един познат доктор и той ми е споделял, че при него са идвали много закачливи загорели пациентки, хвърлят му погледи, намеци, че и директни покани и той си ги оправял направо на кушетката или на бюрото. Всички били доволни. Той си има жена и две деца, които не смята да остави. Та мисълта ми е , че най-вероятно не си единствена... Сама си прави изводите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Благодаря , мили дами за съветите! Това за кушетката ме разсмя от сърце , наистина. Загоряла чак не съм още, опазил ме Бог , и да , знам,че може би не съм единствена, все пак е млад и синеок хах , но съм доволна,че го познавам , и това ми стига !

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4abd374340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Какъв е тоя крем по лицето ти само не разбрах, да не би да е...
аха хаха
И от кога докторите мажат кремове по лицето.
Трябва да взема да следя и мойта лична за разни знаци току виж ми е навита. Тея доктори са си е... и мамата значи.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f9861f82b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До 29

Такива хара са причината за упадъка на съвременното българско общество!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e3f50e91fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Номер 29, не е задължително да е като твоя познат. Има хора всякакви, както и доктори всякакви. Иначе да, за лекарите се носят легенди какви коцкари са, но едва ли за абсолютно всички се отнася.
Номер 28 - хубаво е, че не искаш да си разваляш семейството заради тръпката и влюбането, явно си от разумните. Дано да изтлеят по-скоро тези емоции. Макар че при мен вече втора година не угасват (аз не съм виждала човека през цялото това време)...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Дано да излетят и аз това си казвам, номер 33, но ми липсва и гледам да направя каквото мога само и само да мога да го видя.Налудничаво е ,знам,но мисля за него и чувствам някаква телепатия, усещам как и той мисли за мен. Винаги когато съм онлайн и той е онлайн, като,че ли се надява да му пиша и да направя нещо, а той и да иска не смее, познава мъжа ми и то много добре , и някак си не се връзва да седи да ми пише,писал ми е но по здравни неща 2,3 пъти. Искам и се да го видя , не сме се виждали 1 месец вече

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3a3bcd451e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   За луда или не, не знам, ама със сигурност си леко неграмотна :) кой, кои, който, които - ги нямаш за нищо. Иначе... свали го, покажи му, кажи му директно, създайте си романс :) Прати всичко по дяволите! Аз съм за :D :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Номер 35 да,да,дааааааа : D и неграмотна не съм, недей така да ми говориш :((( просто бързам и пиша,пиша без много да гледам и редактора на телефона си пише каквото си иска :D

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e3f50e91fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Аз съм 33. Аз се обърках коя е авторката и коя е другата дама, която също е влюбена в докрора си :) Както и да е, номер 34 - явно си е истинско влюбване и при теб. Не мисля, че е налудничаво. И аз усещам нещо като телепатия, имаше и някои синхроничности..
Както вече писах, аз от почти 2 години не съм го виждала, а не преставам да мисля за този човек. А уж очи, които не се виждат, се забравят. Да, ама не вимаги. Особено, когато има неизживено емоции. А те задълбават, колкото и странно да звучи. Аз поне съм свободна - нямам мъж и деца, но какво от това - той има жена и дете. А в твоя случай той познава мъжа ти. С него как са ви отношенията, ако мога да попитам?
Ако се чувстваш добре с него, ако не искаш да си разваляш семейството и да стават драми, по-добре спри, докато не са задълбали нещата, че после става сложно..В моя случай човекът се уплаши (защото очевидно и от негова страна имаше интерес и емоция) и изведнъж сложи границата. Нито ме е търсил след това, нито аз него. Но аз не мога и не мога да го забравя. За него не знам, само мога да гадая...

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: dddfdd68e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Здравей 38, какъв край да слагам като нищо не се е случило, в смисъл никакъв по- близък и личен контакт. Само гледам какво да направя за да мога да ида при него,вече много ми домъчня ,месец и половина не съм го виждала. Аз естествено ,няма да се държа евтино и да се предлагам,но ако ме предизвика, бих го нацелувала : D шегувам се, но много мисля за него и не очаквам нищо кои знае какво, времето ще покаже. А колкото до моя мъж,не мога да кажа,че всичко е розово, имаме си свойте проблеми, ако кажа,че всичко е добре,ще излъжа,но нищо сериозно. Липсва ми тръпка,липсва ми да се чувствам желана, харесвана, лъскна:(

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b69a4e4cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Прочетох заглавието и понеже съм в същата позиция, ще ти дам един съвет- Бягай надалеч. Ако ти е мило семейството, съпругът и детето.
Нищо няма да излезе, освен да си развалите браковете. Най-лесно хората се влюбват в лекари, учители и т. н. Ясно е защо... Казвам го от опит, и от двете страни съм, и доктор, и влюбена пациентка в доктор. Професията налага дистанция и понякога е трудно, да.. Особено, когато има чувства, и то от двете страни. Истинските интелигентни доктори държат на името си, положението си, на себе си... Не биха си позволили никога нищо (освен един лек флирт ) с пациентка, дори да не става въпрос само за един порив...
При мен нещата стоят от 6 год. по един и същ начин. Имаме 15 год. разлика. Аз семейна, с едно дете, той с две. Лекувал ме е, спасявал ми е живота, а после и на детето ми. Чувства, показвани и доказвани във времето и от двете страни, по много фин, ненатрапчив начин.. Никой не направи крачка.. Даже напротив! Когато зачестиха срещите ( уж случайни, в болницата пред дома ми... тогава се усетих... )някак се усетихме и започнахме да се държим по-дистанцирано един към друг. Само погледите и загрижеността ни може би ни издава. Обстановката, в която сме, не предполага лични разговори... а и за тези неща няма какво да се говори. Те си се усещат. Аз осъзнах, че имам много повече от него за губене- тепърва градя кариера, мъжът ми никога не би ми простил изневяра, имам малка дъщеря, за която умирам и трябва да съм й пример... За него е много лесно- един брак по документ заради името, което е изградил и поддържа в цялата ни страна (понеже е толкова известен) и две изгледани деца, тръгнали по своя път. На него жена му ще му прости, обществото ще му прости, ще бъде тема месец-два. След това всички ще забравят. Приела съм тази ситуация, от месеци го избягвам, съветвам те да направиш същото. Смени си доктора, това е най-лесното нещо, особено и като е личен. Организирай си деня по-разнообразно, обръщай си внимание на детето и гледай напред. Докато няма консумация една такава връзка, всичко е възвратимо.. Ако позволите случка, нещата загрубяват и съм сигурна, че нито ти, нито той сте готови да платите цената.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker