Приятелят ми е комарджия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми е комарджия
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 775 пъти
Здравейте хора... имам проблем. На 20 години съм, момиче. Имам връзка от година и два месеца с момче на моята възраст, с което живеем заедно на общежитие, тъй като сме студенти.
Още в началото на взаимоотношенията ни му дадох ясно да разбере, че аз с хора, които са алкохолици, наркомани, комарджии и с всякакви други зависимости, не желая да имам нищо общо. И беше спрял да гледа футбол и да залага, наистина беше.... до лятото. През лятната ваканция бяхме разделени - поради това, че сме от различни градове, работихме и т. н.
През септември, когато започна новата учебна година, ми заяви, че му липсва да гледа футбол и аз разбира се бях ОК с това, нямам против да гледа, имам против да залага. Обаче започна да залага, аз му мрънках, той продължаваше, миналия месец загуби за 2 дни 300лв. (или поне толкова ми каза че са), беше се сдухал, казваше, че съжалява, че съм била права и т. н. Тогава в отчаянието си ОБЕЩА да спре... буквално нямаше никакви пари, за да изкара месеца и живя на мой разноски. Да не говорим, че не работи и залага парите на техните един вид.

И така стигаме до днес. Аз просто не вярвам, че човек, който се е зарибил по нещо просто ей така ще си каже "спирам" и реално ще спре, просто си имах едно на ум, че може и да не си опази обещанието. Няколко пъти го попитах дали наистина е спрял, дали е сигурен - отговаряше ми с да. Обаче ме е лъгал...
Просто шестото ми чувство казваше да проверя сайта със залозите, ей така за мое успокоение и какво да видя - нашия има пари в сметката. Върнах историята и познайте - от "обещанието" до днес е загубил над 1000лв., които дори не знам от къде е намерил, че да ги заложи...

Естествено се скарахме, дори не се извини за лъжите. Казах му, че един ден децата му ще страдат, ако не се спре днес.

Въпросът ми към вас е какво да правя? Особено към тези, които са преминали през нещо подобно... Обичам го, с този човек сме били заедно през последната година почти неразделни, дори не сме се карали - това ни е първата сериозна караница и не искам нещата да приключат просто така. Искам да му помогна, но в същото време ме е страх, че ще продължи да ме лъже, ще продължи да губи пари в този малоумен сайт и един ден ако имаме семейство ще ни повлече заедно с него... моля ви, дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: bc7f8885b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Както сама си осъзнала, изходът е да не създаваш семейство с такъв човек. Той не е последният мъж на земята, остави го да си губи времето и парите с глупости и си намери нормален мъж. Виждаш, че най-нагло те лъже и използва. Време е да му биеш шута и да отвориш път за някой нормален.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 29d6bc4460
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   хазартната зависимост е като наркотичната, много е трудно да се спре. имам приятел загуби 5 цифрена сума, затъна в заеми, бързи кредити, заложни къщи, уж спря но пак почна, прителката му дава пари и той я лъже за какво са му и отива в казиното. иначе няма един лев, все му е запорирана заплатата и казва че спрял. и до другия път като се докопа до пари... приятелката му го издържа напълно от две години, но не знае че пак играе. а докато никой не знае няма как да му се помогне. превърна се в един просяк за една кутия цигари. и завлича всичките си приятели с пари... няма оправия. имало психотерапии по темата, но на всеки му влияят различно. отричането на проблема няма да доведе но нищо добро... а това че казва че е срял не е вярно, то си е психологическа зависимост. зарязвай го, няма оправия...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker