След толкова години заедно, тя ме остави и се ожени набързо за друг! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След толкова години заедно, тя ме остави и се ожени набързо за друг!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 3259 пъти
Все още съм силно смутен. До миналата година имах годеница, с която планирахме сватба, но тя все отлагаше. Бяхме заедно 8 години, от тийнейджърска възраст, а се познаваме от още по-отдавна - имам чувството, че цял живот. Всичко ми се струва като лош сън, защото си мислех, че с нея ще прекарам живота си, че тя ще е майката на децата ми. 2014 година ходихме в Париж и там й предложих, защото тя го обожава. Тя прие естествено. Бяхме сгодени така дълго време по простата причина, че бяхме прекалено млади и тя казваше да изчакаме със сватбата. Аз не съм се поколебал за миг. Е вече миналата година поставихме крайна дата за този юни, но уви.
По същото време, началото на декември миналата година имахме някакви големи трусове, карахме се за всякакви глупости като тя започваше първа. Дори временно си пренесе нещата при нейните, за да остане насаме с мислите си. Примерно обвини ме, че не съм си оправил парното в колата и тя настинала за това. А аз бях на работа постоянно и можеше просто тя да я оправи, като има толкова желание - тогава ползвахме колите един на друг, а и аз щях да платя. Въпросът е, че тя все си търсеше причини да се скара и при това много грубо. И за коледен подарък ме заряза! Няколко дни по-рано в колата бяхме заедно и тя каза, че ще се върне, че ме обича и й липсвам и няма да се караме, но явно после е размислила и ме остави със съобщение на телефона! Аз звънях за по-дълго обяснение, тя не ми вдигаше. Написа ми, че така е най-добре и за двамата.
Най-гадните коледни празници преживях. Няколко месеца не знаех нищо за нея, тя ме махна от приятелите без да ме блокира, аз следях профила й тайно. Но не я безспокоих. Февруари официално се беше сложила обвързана и профилна с новия човек. Приех го, нищо, ме ми се струваше скоро и ме нарани. Но чашата преля, когато разбрах, че на 1 декември тази година са се оженили - голяма сватба, пищно тържество, показност. Значи за 8 години не можа да се омъжи за мен, а с него за по-малко от година успя! Много съм тъжен, смусен тези дни, изнервен. Обичах тази жена до смърт... и не мога да си изясня някои подробности.
Нищо не ни куцаше във връзката, много се разбирахме преди тя да се побърка. Не ми е изневерявала, не е срещнала мъжа си докато е била с мен, а след мен. Общи приятели ми потвърдиха, но и те не знаят защо толкова бързо са се развили нещата. Предполагат, че е забременяла. Но първо, тя винаги е била много на “ти” със защитата, не би станало случайно точно с нея. Ако са искали бебе, то тогава явно са искали да бързат и нещата не се връзват. А и може изобщо да не е бременна, даже съм по-сигурен в това. И тя не е човек, който да държи на брак, за да има бебе, познавам я тази жена. Млада е, така че не я гони биологичен часовник, а и той е млад. Не е по-богат от мен, бих казал еднакво, на външен вид е красив, но не е като аз да съм грозен, дори напротив. Как е могла да се довери на него за месеци, а с мен с години да не направи крачката? Защо една жена би го направила? Споделете. Имате ли подобни случаи? Обяснение? Ако съм й писнал би следвало да не се хваща сериозно с друг, а да “поживее”. Освен този просто да я е пленил?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: c0662fb8c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто 8 г са много ,омръзнал си и и с новия е била на небето,той е нещо различно,по-красивия ,явно крие големи неща(жените им се кефят) и други неща ,които явно не знаеш.
Та щом за 1 г сватба шанса да се разведе е голям,но теб вече няма да те топли.
Избий я от главата си и продължавай ,това е спасениет

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8aa60f5a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   В нейните очи ти си бил сигурен,в кърпа вързан,а прецени ли те като такъв веднага търси успоредна връзка.Тя те е въртяла през цялото това време,а не си знаел.Не че ти е изневерявала,просто го е държала като резервен вариант и е сравнявала.Не зная защо,но ми се струва,че брака с другия няма да просъществува дълго и пак ще кацне на рамото ти с два реда сълзи и три сополи.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2c796150d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   За 8 години е трябвало и сватба да има и дете... Изчерпал се е срока на годност на вашата връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1111d7e036
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Съжалявам за случилото ти се наистина. Незнам какво да кажа, освен да ти мине бързо и да срещнеш истинската жена. Виждам, че още я обичаш и се опитваш да оправдаеш постъпката и,но мислиш ли че човек който обича би те зарязал с един смс? Просто онзи е бил любовник и сега е омъжена за него. Вярваш ли наистина, че го е срещнала след теб? Просто приеми истините, така ще е по-болезнено, но поне ще си осъзнат и ще можеш да вървиш напред.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 660ff159db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не се тормози, не е била твоя човек. Може да е спряла да те обича, това не означава, че проблемът е бил в теб. Понякога нещата просто се случват. Това, че се е оженила толкова бързо не говори добре за връзката й. Те не се познават добре, така че няма гаранции, след някоя и друга година може да се разведат. Взела е прибързано и нр особено умно решение. Намери си някоя друга, защото така се натораваш излишно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 280e7dfab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Леле това е голям удар... Наистина е ужасно...
Какво да ти кажа, сигурно с него повече й харесва..
Това е. Забрави

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6047b4daca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е как да не се е срещала докато е била с теб? Естествено, че се е срещала - нали затова е била все нервна и е започвала караници. Просто си й пречел и се е чудела как да се измъкне и да отиде при новото чукане. Като цяло бих казал, че си се отървал. Обичането е било по навик - да му мисли "победителят". Рано или късно ще реве и той. А ти търси нещо ново за набиване.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5a99beada7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ееми тва е положението брат. Ама няма какво да се чудиш. Тя затова е искала да изчака със сватбата, понеже е играела на две места едновремено. И ако едното пропадне поне другито да бъде сигурно Историята за маймаунката с двата клона всички я знаем.
Тя просто не е била влюбена в теб, само те е използвала, първо да не е сама, второ, защото и даваш материална сигурност. В последствие, очевидно се е запознала и с този. Иначе как си обясняваш факта веднага да намери нов човек. Няма как, просто са се познавали, ебали са се преди това и тя вече е била сигурна в решението си. Един лаф ще ти кажа.
Жената не е твоя, само е твой ред.. ти му мисли от тук нататък със следващите.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 15013cb119
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Била е малка, писнали сте си. Разбрала е какво иска и го е намерила. Забрави я, не ви е било писано.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5b0ea8115b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   "не е срещнала мъжа си докато е била с мен, а след мен." - Маймуната не пуска клона на който виси преди да хване следващия.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1a8de451ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Пич това е моята история. 9 г и като започна скандали за какви ли не простотии.. От до а аз ни чул ни видял. И като ми каза че щяла да мисли и да ходи при техните настръхнах като котка. Взех и телефона и оп ясно номер без име. Тя само кафе пила вземай си багажа и върви при майка си наглия боклук не там а при кафеджията. Не знам кой ангели ме запазиха но съм им благодарен щях да направя голяма грешка. ТАКАЧЕ 1.Причината е този новия не се знае от кога. 2.Не те е обичала истински за това е увъртала.А и ако наистина те е обичала нямаше толкова бързо да те смени. 83.Имала е изгода дае с теб. 4.Просто си се спасил от нея. 5.Гледай си живота и хич да не ти пука не си губи времето в мисли за нея.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 70f0683590
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   "Бяхме заедно 8 години, от тийнейджърска възраст, а се познаваме от още по-отдавна - имам чувството, че цял живот."

Точно това е проблемът. Жените търсят емоция, нещо ново, да им завърти главата. След като се поопознаете повечко, "трпката" изчезва. Като прекара толкова време с "новия", гаранция че няма дори да се понасят, ама такъв е живота, таквиз са жените. Погледни го от положителната страна - по-добре сега, отколкото да ти разбие брака и живота на детето...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 00863ec297
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе, искрено ти съчувствам. Според мен приятелката ти е кофти човек. Не е била честна с тебе, загубила ти е времето и те е оставила по супер долен начин. Съжалявам, че ще бъда толкова директна, но според мен просто не те е обичала и те е държала, докато намери истинската любов. Явно я е привидяла в онзи. Как ще се развият отношенията им не знам, доста е възможно да е зле, но кой знае. Това така или иначе не трябва да те интересува. Тя ясно е показала отношението си към теб и никога не трябва да го забравяш. Отговори на въпросите си няма да получиш, дори нещо да ти каже тя, пак няма да си сигурен, че е истина. Намери начин да продължиш. Жени има много и ще намериш такава, която ще те обича и цени.

Ж31

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 96dfd676ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Караниците са започнали в момента, в който я е "пленил". Може да не са станали гаджета докато сте били заедно, но със сигурност са се познавали, флиртували и влюбили. Просто е била с теб и следвала хода на 8 годишната връзка. Изведнъж е срещнала друг, влюбила се е и те зарязва. Честна е, по-добре да скъсате отколкото да ти изневерява. Тези неща се случват, не може да й се сърдиш. 8 години са много, омръзнал си й. Не си бил човека за нея. По-добре, отколкото да се лъжете. Ще намериш друга, която истински те обича.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d25ca597e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Първо брато искам да ти кажа, че ти съчувствам тъй като знам какъв е удъра и разочерованието да те заменят от "нищото" едва ли не. По мое мнение на тая са и шарили очичките още преди да скъсате и е чакала нещатата да се "опекат" преди да те зареже, да не остане на сухо. За нея връзката е била изчерпана вече и просто е чакала да се появи новата тръпка. Изобщо няма да се изненадам ако е имало опити доста преди това с разни други звезди, но просто нещата да са се преебавали в зародиш по една или друга причина. Казвам ти го от личен опит, а иначе за сватбата единственото логично обяснение е че явно го е искала и е била готова, просто не с теб. Това е. Дано успееш да го преодолееш, ако не алкохола винаги е насреща (поне при мен помага)

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ca35e5cc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Споко, ще минат 2-3 години и ще дойде да ти реве на врата...
Тогава я изхвърли като МРЪСЕН ПАРЦАЛ и никога повече не поглеждай към нея!
Такива.. "същества" ли как да ги нарека, САМО това заслужават.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e063ead062
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Може да не ти хареса, бо просто този човек я е пленил наистина. Грабнал я е с нещо, което ти нямаш. Ако не са пари или красота, най-вероятно общи възгледи, харесва й начина, по който той мисли, забавен е, с него се чувства сигурна, ценена, единствена.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7e61cf60c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Разбирам я. Просто се е влюбила. Приеми го. Желая й щастие. На теб - също. Тези неща се преживяват. Не търси вината в себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d89f966a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Може би не е виждала сигурност в теб.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 66d3b69063
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Това звучи несериозно. След 8 години да те зареже със съобщение??? Дали не премълчаваш нещо..
Иначе аз мисля, че си лееко сляп. Тя одавна е искала да се отърве от теб. Коя жена, която обича , без причина ще се кара с мъжа си?
И не живеехте ли заедно? Тя не ти ли даде смислено обяснение?
Аз също имах връзка - 9 години. И аз си тръгнах, но имах сериозни причини. Той пиеше и не работеше. За това отлагах и следващи крачки ( не че той е искал де)
Година и малко след раздялата се омъжих. След година и половина и родих. Просто почувствах с цялото си сърце, че е човека за мен. Че искам деца от него... Когато има любов доста прегради падат
Желая ти успех занапред и не рови в миналото. Истоната е, че тя просто не те е обичала

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 53864e5b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Така се случва, кжгато се чака прикалено дълго. Да неприятно е, но проблемът я как ги приемаш нещата. Животът продължава и понякога не всъщност много често, ние предполагаме а Господ разполага. Правиш голяма грешка с това мислене и анализиране. В една връзка трябват двама. Това е нейният избор и тя има право на него, а ти се стегни и вместо да мислиш, премисляш скочи с пълни сили в живота. Клишета, като любов до смърт.....И т.н. си ги избие от главата, престани да и гледаш профила и да се самонавиваш. Най-много да избиеш в грешната посока и да знаеш колко случай на насилие и убийства имаше точно от неприемането. Приеми го, успокой си тръгни с позитивизъм и един ден ще си кажеш, добре че стана така. Само те ки избивай комплексите върху новата бъдеща връзка, защото тя няма нищо общо с миналото и повярвай ми сценарият няма да се повтори.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 07e0144fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Според мен просто връзката ви се е изчерпала и още като сте били заедно, тя го е намерила другия. Хората казват- ако една връзка, която продължава повече години, не се развие в брак или да си имате дете- тя се разпада. Според мен не се обвинявай и се опитай да продължиш- спри да следиш какво поства, какви снимки качва и т.н. Вярно, 8 години хич не са малко, но щом така са се случили нещата, значи така е трябвало да стане.
Бях сгодена близо 2 години за мъж, който обичам все още. Той ми беше първата истинска любов и двамата умирахме един за друг. Просто връзката ни се изчерпа, след като заживяхме заедно за по- дълго и рутината ни уби. И той все бързаше за сватба, аз още бях по на 20-22, вятър ме вееше на бял кон и не исках да се заробвам от сега. Той искаше жена за семейството и деца, аз исках партита. Сгодих се не защото толкова много исках да се женим, а защото ако откажа и връзката ни щеше да приключи. Предполагам, че така е станало и при вас. Накрая и ние се карахме постоянно за битовизми- даже, че си е хвърлил чорапите на земята ме влудяваше и вдигах скандал. Една вечер му върнах пръстена, благодарих му за хубавото време и се изнесох- без драми, без скандали. След 2-3 години, когато се кротнах и не ми се излизаше всяка вечер на дискотеки случайно срещнах съпруга ми и вече почти 5 години сме си заедно и имаме дете. Просто след време го усетих, че искам семейство. Ако бях го поискала по- рано, сигурно с бившия щяхме да сме още заедно. А това, че толкова бързо са се развили нещата с бившата ти приятелка според мен ме навежда на мисълта, че са имали връзка и преди. Не знам как тя ще те кара да чакаш 8 години, а с него за няма и година да се омъжи. Има нещо гнило в цялата ситуация..
Авторе, изобщо не съжалявай- ще намериш все някога истинската любов! Спри да живееш в миналото и гледай към бъдещето!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4336800442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Омръзнал си и. Колкото и да е гадно и да не сте имали проблеми във връзката, случва се след толкова години. Срещнала е друг , влюбили са се силно и са се оженили. Споко, има голяма вероятност да се разведът, ако това те успокоява. Но съветът ми е да спреш да мислиш за тях, гледай си твоя живот, млад си, да не ти пука. Щом не те е оценила, не е била правилната жена за теб!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c798de7895
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Защото момичето, което обичаш е парцал! Също като всички останали.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 29534dc163
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Голяма гадост.. много гадно, но и това ще мине. Знам много такива връзки, който са по 8, 10 години и накрая приключват щото един от двамата го е досърбяло.. всичко омръзва, всичко си има срок на годност за съжаление, горе главата и си живей живота, най доброто тепърва предстой за теб, вярвам!!!

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5c57924c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Познавах една дето живяла заедно с гаджето си 9 години, само за да не плаща наем.... та даааа....
Батали всякакви. Изобщо не я мисли.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: df8b461122
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Благодаря ви за коментарите и подкрепата! Знам със сигурност, че не са се познавали по-рано, защото са се запознали на новогодишно парти (точно близка обща приятелка ми потвърди и се е изненадала, че бързо е станало всичко, но още от първия път са се харесали). Имахме общи интереси, но някак си в един момент рутината завзе живота ни, аз се опитвах да променя нещо, но на нея изцяло мисля, че й е писнало от мен. Според мен физически го харесва повече. Може и сексуално да са си допаднали повече, макар че никога не сме имали ние проблеми, все пак след толкова години се отпускаш пред партньора в леглото. Скучни дни сме имали, скандални - не. И двамата си имахме недостатъци, но не нетърпими неща, а съвместими. И не искам да се разделят, не мразя човека. Не изпитвам лоши чувства и към нея, дано не прави същите грешки. И не, няма са се съберем. Не препрочитам четени вече книги. Интересувам се, но без злоба. Има мъка да, но и голяма доза любопитсво. Знам обаче още няколко подобни случая и аз може да не съм такъв, но има хора, които просто срещат нов човек и се влюбват. Говорила е пред общи приятели, че се е влюбила, защото тъкмо била свободна, а той - красив мъж и станала работата. Смешно и жалко обяснение, но и правдоподобно. Към края явно не ме е обичала. За протокола, на 25 ние двамата. Каквото такова.

Авторът

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 41de0f225b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Това не е някакъв невиждан и нечуван сценарии. На мен ми се случи същото, с разликата че с моята бивша се разделихме по взаимно съгласие след един цивилизован разговор. Бяхме заедно почти 6 години, бяхме също така сгодени, разделихме се ако не се лъжа Август, тя Декември вече беше сгодена и бременна, лятото се ожени и роди първото си дете. Жените така действат след приключила дълга връзка, ако не са ги зарязали тях - с новия човек буквално за няколко месеца извървяват всички стъпки от миналата връзка, че и нови правят (брак, деца, съвместен живот и др. ). Ако си мислиш, че и да не е имала вече ново гадже още докато сте били заедно (а тя очевидно ти е изневерявала с новия човек, докато сте били заедно и просто си е търсила повод да те разкара), след раздялата ви е щяла да рони крокодилски сълзи и да се самосъжалява - не, нещата просто не се случват по този начин, поне не и при жените. Всяка жена, щом излезе "на пазара" и веднага поне 7-8 мъже започват да й свалят звезди, а ако е по-атрактивна бройката скача в пъти, така че при такъв избор на никоя жена не й е трудно да замени старата си тръпка с нова.

Не знам за теб, като те гледам явно ги изживяваш нещата, но аз лично останах много доволен от това как в моята ситуация се развиха нещата, защото така или иначе това не беше човекът за мен. Съветвам те да направиш крачката и да продължиш напред, защото животът си тече, и докато жените и на 50 си имат обожатели, то ние, мъжете, ако не можем да предложим финансова стабилност, след една определена възраст много рязко ни намаляват опциите за започване на връзка с необвързани жени, които да не са самотни майки. Гледай да не стане така, че докато шпионираш бившата си да ти изтече времето, и после да се хванеш буквално с каквото има, колкото да не си останеш доживот сам...

Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 15c6238a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   27, преценката им за мъже и ситуации е много зле. Кой знае с какъв баламур се е хванала мацката на автора. Ако съм на негово място, няма изобщо да мисля за нея и да си тровя здравето. Да се оправя и да си гледа живота с онзи човек. Той няма какво да съжалява, не е изгубил нищо. И аз познавам няколко читави, ама и при тях се наблюдава тази тенденция. Едната знае два езика английски и френски, има какво да си кажеш с нея, обаче тръгна с един кривняр и пренебрегна много добър мъж за семеен живот, той щеше да прави всичко за нея. Така е, ще пренебрегнат подходящ човек и ще тръгнат с тоталният загубеняк. Явно имат ниско самочувстви, щом се хващат с такива.

Шеф на кокошките

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6fcce8b54d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Като жена ти казвам, че докато е била с теб, вече се е запознала с настоящия си жених! Ама на 120%

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bf85a96e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   И на мен не ми се вярва жена да пусне стария клон, преди да е хванала новия.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2c5f980fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Не се обиждай, но тя се е променила - израстнала е. Вече е разбрала какво желае от човека до себе си - и ти не си отговарял на оброза в главата и. Има и друго - щом като 8 години не е пожелала брак и не е поела инициатива - може подсъзнателно да е усещала тази липса и затова да е протакала, а като сте дали дата и краен срок - се е изплашила и е прекратила всичко. Приятелките и родителите и също може да не са били " за".

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: dbbbd86f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Братле дано си обърнал друга страница в живота си, просто като прочетох и все едно беше писано за мен. Разбиран те и аъм го изпитал на гърба си същото, бъди сигурен че оня я е съблазнявал и обикалял като котак. Просто не си разбрал. Гледай напреде и знам че боли, не ти го побира главата но вдигни глава и смело напреде. Бог вижда и знае, бъди сигурен че възмездие ще има!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker