Как се чувствате с човека до вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се чувствате с човека до вас?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1412 пъти
Как да започна темата и представа нямам.
Израснала съм без майка си и баща си ,преживяла съм много неща още от малка,както в личен план така и семейните проблеми ми бяха в повече.Следствие на всичко това станах студен човек.Но в момента имам човек до себе си ,който обичам повече от себе си.И преди него съм имала гаджета около 2,3 ,но сега е толкова различно чувството.Когато съм с него имам чувството,че съм у дома си ,защото ми е най - комфортно до него.Аз съм 100% себе си само,когато говоря с него.Това което чувствам и мисля искрено мога да изразя само пред него.Когато си представя как би било без той да е до мен веднага се разплаквам,а както казах в началото съм студена личност и не ми пука за почти нищо ,а става ли дума за него съм ураган от емоции.Дори в момента съм насълзена и то от щастие.Толкова се радвам ,че го срещнах.Имам чувството ,че срещнах онази част ,която ми е липсвала цели 20 години.Допълва ме.Бих дала и последното нещо ,което ми е останало на него само ,за да е щастлив.Усещам закрила ,любов,топлина ,а това е толкова прекрасно...гледам го в зелените очи и знам ,че по - хубаво от това няма на къде.Дори и да загубя всичко ако този човек е до мен ще се справя с всяко едно предизвикателство.Когато се държим за ръце имам чувството ,че съм хванала живота си само с едната си ръка,а това няма как да се опише с думи.Всичко,което казах до тук е толкова слабо казано в сравнение с това ,което наистина усещам ,толкова е силно..
Искам да чуя и вашите истории.Как се чувствате вие с вашите половинки?Щастливи ли сте ?
Това е една малко по - различна тема ,която цели да опишем нашите чувства към човека до себе си,състоянието на връзката ни...Как ви карат да се чувствате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0eb0b30b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   супер

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e2a0eed5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ценя и обичам без да се привързвам. В това му е цаката, защото в този живот няма гаранция, че и майка ти няма да те предаде.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 187e1e8759
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нито с него, нито без него. Много го обичам никого не съм обичала така, но аз го искам само за себе си. Страх ме е, че ще си тръгне, че ще ме зареже. Направи много грешки, даже още тази вечер ме пренебрегна и се карахме жестоко. Изпадам в истерии и ставам друг човек. Просто много голямо влияние има над мен и емоциите ми, нищо не мога да контролирам. Аз болна от любов и няма измъкване. Понякога го мразя с цялото си сърце, а после го умолявам да се върне. Блъскам, удрям хвърлям и пак съм с него. Нито мога да си тръгна нито да се променя. Любовта е и кошмар и ад, понякога обаче е спокойствие, уют и топлина. Сигурност и надежда.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b9ac26310b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всяка любов започва така, това е само увода, истината после ще разбереш. После ще пишеш теми, той ме задушава, не мога повече така. Особено като родиш, тогава край с розовите мечти, тогава ще се приземиш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fafb4beb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре,сигурна,защитена,силна. Има моменти в който ми се иска просто да пробвам нещо различно в секса, само от към интимност има някой неща който много липсват, това ми е проблема,иначе за 14,15 години брак всичко е много добре :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker