Има ли верни мъже/жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли верни мъже/жени?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1525 пъти
Едно момиче от компнията е станала много близка с един приятел. Студенти сме в чужбина. Въпросът е, че тя си има гадже, той е в България. Имат връзка от разстояние вече 3 г. някъде, което е доста дълго време. Имат и планове да се събират след 1/2 г. като завърши. Виждат се на живо веднъж на 1/2 месеца горе-долу. От известно време е скъсила доста дистанцията с въпросния приятел. Като се съберем на някъв домашен купон си говорят през голяма част от времето, той е инциаторът на нещата, прегръща я, хваща й ръката. Тя от своя страна не се дърпа, приятно й е, има някви симпатии и тя към него изглежда. Радвам се за моя приятел принципно, знам, че той я харесва, тя е свястно момиче. Но се питам има ли наистина хора, които са верни едни на други и не се лъжат. Връзките от разстояние не са надежни особено що се отнася до години. Логично е да се появи нова тръпка. Въпросът е, че на тва момче, с което ходи едва ли ще му стане много проиятно, ако знае как седят нещата между него и нея. За сега нищо чак толкова сериозно не е станало между тях, но е въпрос на време е според мен. А тя е хубаво и наистина почтено момиче, поне до сега, познавам я добре. Та се чудя има ли въобще хора, които са наистина честни и верни един на друг или това са фантазии за един перфектен свят, който не съществува?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6dcd28a3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да бъде честна! Не всички имат “топки” за това. Аз лично съм вярна. Ако не става с партньора ми, просто ще му кажа да се разделим. По-добре гадната истината пред фалшивата лъжа. И обикновено има причина за раздялата. Да изневеря самата мисъл ме отвращава...

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 565fa74528
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз никога не съм бил верен,няма и да бъда.Не изисквам и вярност от приятелката ми,имаме отворена връзка и нямаме никакви проблеми.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6671da43e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   има

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b51041ac0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо на първо-това момиче грам не е свястно, щом постъпва така, поредната *****. Толкова ли не може да скъса с гаджето си и после да се зарибява с нови по купоните?! Ама не, така е по-интересно..
Второ-да има верни и честни хора, със стабилни връзки/семейства.
Ама докато се занимавате с лестни и долни момичета , свястна връзка не очаквайте. Тая утре ще извърти същия номер и на приятеля ти, не се ли усеща. Ако е само за единия креват ок, ама да не хлътне, че горко му...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1711a8cc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм вярна спрямо приятеля си, надявам се и той към мен. Не флиртувам с други мъже, не пиша или ако пиша на някого, или на мен пишат, му казвам. Вероятността да изневеря е нищожна. Предпочитам да се опитаме да оправим проблема, а ако е невъзможно - да скъсаме. По- добре така, отколкото изневери и предателства.
Да, има мъже и жени, които са верни на половинките си, но започват да се срещат все по- рядко. Много хора нямат против "просто един флирт" или "просто някакви закачки в Интернет", без да си дадат сметка как би се почувствал човека до тях.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 37313c944e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да има. Аз съм 8 години само с мъжа ми. Но го има вариянта да ми са симпатични и други, но не го юоказвам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f09b7af19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моята връзка е от разстояние. Разстоянието е отвъд океана, с 8 часа разлика. Има ли воля, има начин. Има ли импотентна воля, има провал.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: be34ede0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами той и приятеля и сигурно там си има друга или други. То е ясно, че това не е никаква връзка. А на теб какъв ти е проблема? Нали не са семейни с деца и от три години са разделени. Хората под носовете си си изневеряват камоли така.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 177f7e2130
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вече няма такива хора, защото живота стана комерсиален. Вече парите са на първо място, не душата. Сутринта по радиото слушах народна песен, как мома казва на майка си - залюбих мамо ратайче, то не ми дума, нито аз му думам(явно от скромност), после продължава песента-сал едно ми придума, ще ми пристанеш ли мило либе. Ето това е чистата и непорочна любов, която никога вече няма да я има. Днешното е кучешко чукане, а после лаене и оплюване! Това е реалноста!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 069a55b060
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не прочетох коментарите.. Направо ще си кажа моя.. Определено не е почетно момиче и Да има свестни... Поне за себе си съм сигурен че не съм направил ама абсолютно нищо докато съм бил във връзка.. Виж за други не знам не мога да кажа със сигурност. Проблема е че след последната ми връзка никоя жена не може да ми събуди интереса..

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 99d3a4e8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Има. Аз дори не си позволявам да заглеждам мъже, защото имам очи само за приятеля си. Дори не го правя, ’”защото така е редно”, а просто нямам желание да гледам, моето си ми стига. А ако сме на разстояние пак ще е същото. Ако човек обича истински според мен му е интересно да се занинава само с човека до себе си независимо на колко км е.
Не можем да лепваме етикети на момичето дали е свястна, курва, неверница и т. н. :D не казвам, че това, което прави е редно в моите очи, но какво всъщност какво значи редно и нередно? Всеки мисли различно, така че ;) за нейната глава си е т’ва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker