Търсите перфектният мъж, заповядайте тук... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търсите перфектният мъж, заповядайте тук...
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2156 пъти
Имаме 5 години разлика.
Ще обобщя в едно изречение - това е перфектният мъж за мен.
Изключително умен за годините си, хипер амбициозен и здраво стъпил на земята реалист. В него усещам тази мъжественост, която все по-рядко се намира, усещам сигурност и дом в неговите ръце.
Като добавим, че на външен вид е идеалът на повечето млади жени, той е страшно красив мъж с поддържано тяло, но
курвар.
Запознахме се преди година, на трета среща спах с него, бях крайно очарована и нямаше как да скрия факта.
Продължихме да се виждаме, на мен ми беше интересно новото изживяване, сексът беше страхотен, един от най-добрите за мен, разговаряхме като приятели, усещах топли чувства и отвръщах със същото.
След няколко месеца осъзнах, че се чувствам самотна въпреки цялото ангажиране с него, ние се виждахме често. Един слънчев ден реших да узная дали нещата биха прераснали в нещо повече, излезе  че вероятно няма шанс да се случат. Вярно е, че се познавахме от няколко месеца, очаквах такъв отговор, но не съм жена, която се задоволява само със секс. Излишно е да споменавам, че жената има нужда от ласки, топлина, грижи, уважение и т. н., и да не можеш да предложиш повече от секс на една жена е страшно жалко за мен.
Минава почти година, на среща досега не сме излизали, а той ме ревнува и ми обяснявя как съм му "ценна" и в същото време нещата продължават да не се променят, да не говорим за нас, крием се по ъглите и не смеем да се покажем на света и всичко това от негова страна.
Реших, че е мъж с голямо достойнство и гордост и му е нужно повече време да ме опознае и да реши дали би могло да ме впише в живота си. Всеки път се чувствам разбита след нашите срещи и си казвам "бях дотук", но ме привлича нереално. Както и да е, 1 година е твърде много, за да тестваш дали даден човек има място в бъдещето ти. Решила съм се новата година да я започна начисто и да затворя тази страница.
  От цялата история, извличам извода, че красивите мъже са кухи и празни на емоции, искат само да вземат от жената, без те да влагат чувства и да поемат отговорност.
Да вметна, че съм се доказала на 1000% пред него, че си струвам всяко усилие и не бих го предала. Какво още е нужно?
Ще питате" щом си толкова добра и идеална, защо си губиш времето, защо се вреш там, където няма как да се случи? " ще ми кажете" живей си младините, забавлявай се по баровете, излизай на срещи и си търси своето". Е, ще ви кажа, че съм старомодна и предпочитам да не си губя времето по срещи, изобщо да не си губя времето с непълноценни разговори, мен мъж с едно изречение ме кара да го отпиша от всякъде, крайно разочарована и напълно негативно настроена към срещи, че дори и запознанства.
Така е, има много риба в морето, но като си харесаш една другите за теб не съществуват. Предоставяш и щастие, внимание, топлина, чак верен и седиш, за да видиш как ходи да търси задници на други и не те оценява.
Много мога да пиша по темата как мъж с присъствието си може да те накара да се чувстваш сама.
Та, да ви попитам мили млади дами -още ли се възхищавате на красивите мъже и сънувате да бъдете с такъв?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 86868dc8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом е курвар, значи е далеч от понятието "перфектен". Това разваля всички негови качества, а и е важно един мъж не да е толкова красив, колкото да е верен на жената до себе си, както и други качества. Пък и перфектни хора няма, всеки си има кусури.
По- добре спри да се занимаваш с този мъж. Сама виждаш, че няма да излезе нищо по- сериозно между вас и пак се навиваш. Дай си време да го забравиш и си намери друг. Не си струва красивата опаковка...


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a7e28a2f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, всеки обича красивото - дрехи, коли, бижута, жени, мъже...Това че ти си попаднала на мъж, който не иска връзка, нищо не значи. То си е до характер. Като не те устройва, късаш. Така и така на практика нямаш нищо, освен секс. Не е малко, но емоционално не е добре за теб, виждам. Мисля, че е по-достойно да си сама. Той ако толкова те иска, няма да те пусне да си тръгнаеш от живота му. Ако ли не - не си е струвало. Ако утре забременееш и той каже - ами аз бях дотук, нищо не съм ти обещавал?!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: deea6fb611
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За теб може да е красив за други не.Всеки разбира красотата по различен начин :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e48f7fc58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твърде типична история. Кураварят винаги е идеала на неосъзнатата жена. Само че той или чука и бяга, или изневерява. Но тя вярва в това, което и се иска да е истина - че може да го промени и докато не се превърне в тотална изтривалка, не се примирява. Знам, няма да ви се хареса коментара ви. Живейте си в облаците тогава.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6156c8b111
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ама много обичам такива обобщения - красивите мъже, умните мъже и прочие :-) Човекът не иска сериозна връзка или поне не с теб. Харесваш му достатъчно, за да се виждате и да правите секс, но дотам. Това, че е красив, определено му е помогнало да те върже, но не е водещо в ситуацията.
Това следното е определено тъпо обобщение: "От цялата история, извличам извода, че красивите мъже са кухи и празни на емоции, искат само да вземат от жената, без те да влагат чувства и да поемат отговорност." Това е нещо подобно на клишето, че мъжете се плашели от чувствата си :-)
Ако някой направи подобно обобщение за жените, дали ще ти хареса и дали ще е вярно? Конкретният мъж не иска сериозна връзка с теб, това е. Ако не те устройва, го зарязваш и търсиш друг, иначе продължаваш по същия начин

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 09e32ee2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Курвар не е ли е част от идеала на жените??? Объркан съм. Защо да не е, нали все по такива си падате? ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 054f6a7d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4 добре го каза, аз ще допълня още.... ✓
Супер амбициозен= Супер потребител=Супер консуматор - пазете се от такива, ще ви разкажат играта набързо.
Доста гъски са минали под сатъра прилъгани от вкусното просо.
Ами разказа се свежда до някакъв дивашки материализъм.
Това гледат съвременните жени само.
Перфектният мъж води и духовен живот преди всичко, ама на кой да го обясняваш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8b7312d096
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ето защо не бива да избираме партньорите си по външност. Разбира се, красив не значи “несвестен” или обратното. Жена съм и все повече се убеждавам в това, че много голяма част от жените , дори тези, които имат немалък избор се натрисат на възможно най-голямото говедо, което им скъсява живота. Изисква се специална емоционална интелигентност, за да си със “свестен” мъж. Защото жените не знаят как да обичат свестен: просто защото няма какво да се превъзпитава и дори подсъзнателно се чувстват неадекватни до такъв. Имам красиви, умни и добри приятелки, но с тотално влечение точно към несериозници. Еми, проблемът си е техен: при широк избор трябва винаги да избираме мъж с когото се чувстваме спокойни, защитени и обичани, а не изтривалки. Избий си въпросния от главата, колкото и да е трудно. По-добре си бе него, имай повече уважение към себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bd87688384
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Проблемът ви е, че си мислите, че сте някакви богини и едва ли не всеки мъж ще иска да е с вас.
С всичките си претенции ставате само за една работа и историята го доказва.
По принцип мъжете, които са по-търсени няма така лесно да ги хванете в капан. Затова се ориентирайте към по-грозноватите и залюханите, само там може би ще имате хипотетичен шанс да го пъхнете в затвора на брака и децата.
Представи си, авторке, въпросният господин иска да си живее, без да се налага да те обгрижва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fbb4198104
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе ти си мъж. Вероятно към 40 и няколко. Пускал си и други теми. Все с това "мили дами". Все нещо ни питаш, все нещо ни проучваш, а често пък нещо поучаваш... специално ни извличаш някакви изводи, които отчаяно ни ги натрапваш.

Я си представи жена да почне като тебе да пуска разни такива теми за мъжете с цел проучване и поучаване. Да се опитва да прокара чрез разни историйки нещо от сорта на: "още ли се възхищавате на красивите жени и сънувате да бъдете с такъв"... в смисъл, няма ли да избухнеш в смях най-малкото...

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ce87fab475
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз от такива мъже бягам, за тебе е перфектен. Имай предвид, че имтой може да ти загуби времето.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3089fc97ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вината не е негова, а е твоя, че си чакала толкова дълго, за да прозреш истината. Важно е, да говориш с партньора си, за да се знае какви са неговите очаквания, какви са твоите и как ще процедирате с тази връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e5700aef19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Докато ги избираш по външен вид все така ще е. Акъл - море.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3089fc97ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "Е, ще ви кажа, че съм старомодна и предпочитам да не си губя времето по срещи, изобщо да не си губя времето с непълноценни разговори, мен мъж с едно изречение ме кара да го отпиша от всякъде, крайно разочарована"

Простени, да са всички мъже, които не са оратори и които нямат никакви задръжки и знаят, какво точно да кажат, за да ти се харесат. Основно, такива парчета са разни психопати (ама по-рядко, споко) или разни, дето са овършели по 50-60 жени преди тебе и са си играчи. Не си мисли, че ще им хванеш спатиите на такива. Ясно е вижда, че си се минала. Спокойно, не си първата и вероятно няма, да ти е за пследно. Просот се отпусни и се наслади на живота, като не спираш да търсиш, но преди това се откажи от идеята за перфектни мъже, защото може и да ги получиш...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 52e1510556
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ами, че за мен моят си е красив и ми харесва.
На мъж не се давам на третата или първата среща, първо проверявам себе си и него дали би имало нещо дългосрочно и сериозно.
Един мъж не е достатъчно да е красив.
От въпросния нищо не става.
Такъв да се крие, пък секс искал, пък важна била, пък ревнувал...
Тоя иска само секс, най - вероятно има приятелка.. Или няколко.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0d8f3d2fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   99% е написано от жена, която си мечтае да бъде с въпросните заклеймени. Виж сега, обикновено въпросната таргет група, за която пишеш, сама успява да си намери и сама избира. Хубавите мъже са избиращите, не избраните. :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 48aba56b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Без да чета другите коментари, ще ти кажа че този мъж или е сериозно обвързан с друга, или е семеен. Всичко сочи точно натам и това е главната причина за това му държание, не друго! Щом не можете да излезете "на светло", щом се криете, щом ти дава противоречиви сигнали, щом ти показва, въпреки това че си му "ценна", че друго не може да ти даде, значи човекът е семеен или обвързан. Послушай съвета на една опитна жена. Никъде не споменаваш дали има друга връзка или не, но защо ли на това ми звучи като страничен наблюдател?
Освен това е emotionally unavailable, което е сериозен проблем. Прочети повече по темата и доста неща ще ти се разяснят

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f5612c4aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   За сексуалните мъже няма правило за външен вид, но така и така са предпочитани хубавите и то не само от хубави, а и от невзрачните жени. Пиродата не може да я бориш с такива ферманчета и една звездичка минус. :). Жените ще си налитат към хубавци, ще ги бройкат и ще им се иска, защото това е инстинкт. Има си закономерности, това го правят и обвързани, женени, с деца и всякакви. Жените си прецаквате повече браковете заради изборът на сексуални катили, избрани от вас за съвместен и там някакъв животец. Истината е неприятна, нали? Като сурови картофи поднесена, ама е факт че има и сурови картофи, нали? Никога няма да живеем в общество, в което всички мъже ще слухтят и ще се надяват на женско внимание, тъй като част от тях взимат женското внимание и постигат целите си да легнат с избранницата си. Някои могат и да избират жената за себе си, а други направо я взимат. Факт от цял свят доказан. Ти все едно казваш " Не се хранете с хубава храна! От нея боли корем! " Ами, ако такъв мъж те е отблъснал? Занижи критерият и си намери такъв за теб, за други жени не е приоритет да търсят скромна външност. И никога нямс да бъде, което е добре. Иначе ще живеем е ненормално общество, в което всеки нормален ще се чуди и мае "Как тоя е хванал такава мацка, а този готин пич е примерно ерген на 35? ). Това ще е повредено общество. Нещо, към което системата се стреми от известно време, но няма да успее да го направи. Природата е заличила всеки, който се е изпречил срещу нея. Да не мислиш, че като в БГ има едни 15 хиляди красавеца, няма да станат нагли и да съспят поне 1000 брака или годежа? За пример ще ти дам брат ми. Той си ходеше с една мацка и щяха да се женят, получи заплахи от един тип "Рамбо" и логично тя избра онзи. Защото брат ми само пуши трева и цикли в работата и след нея, няма вид, излъчване и нищо. Искаше аз да скачам срещу онзи и да го бием. Защо ще скачаме, онзи е готин, подвижен, с развито тяло и мъжка осанка, какво ще му скачам. Харесала го е, нормално да е с него. Какво като ми е брат, няма да скачам на всеки защото е мухъл дето не прави нищо за свбе си. Спортувайте момчета, ако искате да си задържите жената до вас

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c107ea2ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Много точно казано от 22. Даже не само може да си изберат която искат но и колкото искат. И според мен тази история е пълна простотия с елементи на екшън фантастика.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 528778bab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Правилно го е казал 22. Топ мъжете ги искат почти всички. Тези, които в крайна сметка се събират с такъв, знайно или незнайно го делят с още няколко. Тези няколко пък, или си мечтаят да изместят основната или с него изневеряват на компромисния си избор. Е, все пак има и хора, които са се събрали с някой, харесват си го и не изпитват необходимост да кривят. Но според мен те са малко отстрани. Другите перфектно си изпълняват природо-заложеното, а именно - на мъжа да се размножи с максимално много, а на жената с най-добрия. Просто не всички имат тази възможност. Но природата не признава "ама не е честно". Тя цели оцеляващо и силно потомство. В цялата работа, според мен никъде няма пълно щастие. Но човек поне може да направи избор къде да се цели, знаейки горе-долу какво да очаква.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d05d05b6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От авторката - благодаря на всички. Имам предвид всяка една критика и всяко изразено мнение още преди да напиша всичко това. Спряла съм контакти с въпросния, време е да приема, че всеки има право на избор как да си живее живота и няма как да затвориш птица в клетка. Има хора, които просто не са създадени за семейство, защо иначе е изразът " не е мъж/жена за една/един жена/мъж/. Остава само да си избия неговия образ и да спра да го приемам за толкова добър, в противен случай ще търся него във всеки втори и ще се появят сравнения. Напълно усвоявам същността на създалата се ситуация, късно се реших да се откъсна от този начин на живот, на живот, изпълнен с надежди как след време може нещата да се подобрят, много направени комромиси и не знам броя на пътите, в които съм си затваряла очите за толкова важни неща. И то само заради добрия секс и нищо повече. Но човек се учи като греши. Ще знам да не търся това вече. Благодаря на всички ви отново

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker