Тежат ми греховете към бившата... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тежат ми греховете към бившата...
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1664 пъти
На 23 години съм, момче от Димитровград. Имах над 4-годишна връзка с моята първа приятелка, която миналата година приключи. Обичах много момичето и прекалявах с грижите за нея, но се обсебих от нея и в един момент чашата преля и тя си намери друг. 2018 година бях много депресиран и я мразех, обвинявах нея за всичко. Защото за мен най-големята грешка беше, че тя веднага ме замени с другия, който на всичкото отгоре и ром, но това е друг въпрос.
Забравих я, продължих напред, вече си имам нова приятелка тук в София и я обичам само нея, а и си допадаме повече. Но сега с моята приятелка си даваме много свобода и въпреки това си имаме доверие, а като се замислих направих много грешки спрямо бившата си. Никога не съм заглеждал други, дори на голи мацки и порно не обръщах внимание, затова много се ядосвах, когато тя го правеше. Примерно в снапчат някакви й пращаха снимки по боксерки и аз на нея вдигах скандал, взех й телефона и ги изтрих тези от приятелите й. От там редовно почнах да й взимам телефона, компютъра да й проверявам. Много се нервирах, понеже тя имаше мания по мъжки гърбове, тренирани и стегнати и само сваляше снимки. Аз тренирам, но исках за нея да бях единственият, както тя за мен беше. Сега като се замисля пред цялото време тя ми беше вярна, защо правех тези глупости? Дразнеше ме, че пази подаръци от бившия си, затова я накарах да хвърли едно колие от него, тя го направи, но мрънках, че още носи дрехи от него. Сега гледам на поведението си като на много дебилно. Просто имам чувството, че съм я наранил и постоянно ми тежи. Ревнивец от класа. Обичам си сегашната и няма да направя същите грешки. Обаче ми тежи, ядосвам се на себе си. Колко сцени и драми правех. Но ако мога да вметна, в началото на връзката ни тя беше много ревнива (бившата), а иначе свободолюбива и това още повече ме предизвика. Но пак не се имам за невинен. Два скорпиона бяхме. Докато сегашната е много ларж, от началото така подходи и не я ревнувам, но и тя не ми държи отчети за дреболии и така има хармония.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 13e9ef69aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Живея триннайсет години със скорпион, семейство сме имаме деца, но мъжа ми все още от време на време хвърля някой друг поглед на телефона ми. Той работи в чужбина, наясно е, че ако реша да му изневеря имам възможност във всеки един момент да го направя. Иначе не съм затворничка в къщи, мога да излизам където и когато поискам трябва само да знае. Не съм му дала повод да се съмнява в мен, но си е такъв , не знам в кой момент за какво ще се хване, ревнив е до обсебване, може да се усъмни дори в начина по, който дишам. Това е то да живееш със скорпион. Трудни характери са, не се доверяват, но спечелиш ли ги се превръщаш в есинствената за тях. Знам го от опит.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 13e9ef69aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Живея триннайсет години със скорпион, семейство сме имаме деца, но мъжа ми все още от време на време хвърля някой друг поглед на телефона ми. Той работи в чужбина, наясно е, че ако реша да му изневеря имам възможност във всеки един момент да го направя. Иначе не съм затворничка в къщи, мога да излизам където и когато поискам трябва само да знае. Не съм му дала повод да се съмнява в мен, но си е такъв, не знам в кой момент за какво ще се хване, ревнив е до обсебване, може да се усъмни дори в начина по, който дишам. Това е то да живееш със скорпион. Трудни характери са, не се доверяват, но спечелиш ли ги се превръщаш в есинствената за тях. Знам го от опит.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 26f4d86f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Изпитваш вина и гузна съвест, нормално е, хора сме. По-психопатско щеше да е хич да не ти пука какво си правил и как си се държал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e7f2c1fb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Господи, добре че е Интернет да чета какви духовни нисши отрепки съществуват (дето си падат по гърбове и по боксерки) - неща, които иначе не бих могъл и да си представя даже... И да благодаря на Всевишния колко нормална е моята приятелка и какво хубаво семейство ще си направим в близката година или две.
Гнус ме е и направо ми се повръща от това, което чета! Добре че не съм на твое или на нейно място! Мисля си, че ако бях, щях да се самоубия от (само)отвращение.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8f5aeda6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е, то няма нормален мъж на когото ясно му се показва пренебрежение да не стане ревнивец. Аз не виждам нищо лошо в поведението ти, след като тя го е предизвикала. Сега с настоящата ако не си така, значи не ТИ си такъв човек, а оная пачавра те е размотавала. Грешката ти е единствено е, че си я търпял толкова време. Че и с циганин тръгнала.... брат ти с какъв батал си се забил, бре?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker