Как 30 дни провалят връзка за 3 год? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как 30 дни провалят връзка за 3 год?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1156 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история.
Всичко започна, когато бях 8-ми клас. Тогава се запознах с едно момиче. Станахме приятели, говорихме постоянно, излизахме и да.. влюбих се в нея. Мина известно време и признах за чувствата си. Тогава разбрах, че тя ме беше френдзоннала. Да, стана ми супер гадно, но не се отказах. Така след 3 години успях да изляза от тази кофти зона и станахме гаджета. Всичко беше перфектно. Тогава тя учеше в друг град и аз я чаках да си дойде за уикенда, за да се видим, за да прекараме време заедно и т.н. Абе беше си връзка от разстояние. Беше трудно, но се справяхме. Аз ходих до града, в който тя учеше, правих и изненади, спал съм в колата, за да можем да прекараме време заедно. Всичко беше прекрасно. Обичах я истински. Тя също ме обичаше, правеше ми изненади, прибираше по- рано без да знам, за да ме изненада. Цялата ни компания казваше, че ние сме една истинска двойка. Заведох я на първата и почивка с гадже. Беше супер. След това последва втора такава. Заведох я извън България за една от годишнината ни. Планирахме как един ден ще се отделил от родителите си, за да сме само заедно. Планирахме как един ден ще започнем собствен бизнес.Тя завърши 12ти клас. Започна висшето си образование в същия университет, в който и аз уча. Разликата е, че аз съм в задочна форма на обучение и съм в родния си град, а тя в редовна форма на обучение. Аз работих, за да събера малко пари, за да може да се изнесем в големия град на квартира. Тя каза, че иска да помогне и затова си намери работа в едно заведение. Започна да събира пари за нас, за да можем да живеем заедно! Кое момиче на 19г. има такова мислене?! Всичко вървеше по план. Септември 2020 щяхме да живеем заедно в големия град, но там на работа тя се запозна с друго момче, което имаше повече възможности от мен. Кара кола за 20 000, има собствен сервиз и е 3 год по- голям от мен т.н. 24. Мина известно време и тя ме попита дали може да излезе с този човек. Аз разбира се, казах да, защото никога от нищо не съм я лишавал и не съм я спирал да прави каквото иска, защото и имах пълно доверие и знаех, че няма да ме зареже, заради друг. Мина един месец откакто се бяха запознали и тя дойде един ден до родния ми град и каза, че иска да се разделим, защото не е сигурна в чувствата си. Бях съсипан, не спах, не ядях, ходих по болници и т.н. Бях болен. Исках няколко пъти да се върне при мен. Питах я каквото толкова липсваше в нашата 3 годишна връзка, че за 1 месец заряза всички планове, които имахме. Тя отговори, че нищо не й липсва. Как човек на когото нищо не му липсва, зарязва 3 годишна връзка, заради някого, когото познава от 1 месец? Как така с лекота се зарязват всички планове? Това ми е въпроса. Дори не знам за какво да я мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 766ff827c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато четох установих, че от вашата раздяла е минало време. Защо тогава ровиш във стари ранни забрави я, както си правил до сега защо хабиш енергия, време, нерви по нещо, което си изгубил? Яд те е но това е положението поради някаква причина си я изгубил. И недей да си мислиш, че е заради парите на другия а, напротив всички ние, обичаме новото, което ще ни бъде интересно. Той за нея е нова тема, която иска да прочете доброто му държание в началото към нея тя се е решила, че новото момче е по-добрия за нея в момента! Много е вероятно след време ако не е този за, който се представя твоята приятелка да съжалява и да иска да се върне при теб дали ще я приемеш това го решаваш ти (АЗ НЕ БИХ Я ПРИЕЛ). Като свободни хора, ние искаме и имаме правото да търсим по-доброто за нас затова не е хубаво да влагаме цялото си време и чувства само в една посока, добре е човек да има нещо странично заради тези моменти. Проблема е, че от морална гледна точка не е правилно затова и си правим живота толкова сложен не е, казано да спиш с нея или да имаш две връзки но сега примерно след, като твоята мадама ти е била шута щеше да отидеш при момичето или момичетата,с които поддържаш контакт и щеше да ти е с една идея по-леко :) Отново се повтарям не си мисли, че е с него заради парите! Той, като нова стока, която хем е привлекателна, достъпна, интересна и удобна тя се е поддала на изкушението. Може би така те е освободила да видиш, че и за теб има по-добро момиче.


Младия

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 170446220f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че кво толкова има да го мислиш, ве младеж. 24 годишният има кола, пари, възможности и ебе по-добре. Просто е.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 64cee15535
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ами то вашто е било една детска,първа любов и по принцип при тази любов няма връзка с реалността, след време срещате друг и се влюбвате в него. не може от детска любовта да прерастне в зряла или става много бавно и трудно, но повечето двойки не са заедно дълго след завърщване на даскало или университет. все пак има много хора които ни обръщт внимание и все пак сме 21 век, всеки иска да опита нещо ново с друг, трупа се опит и живота си тече. забрави я и си намери друга. имам познати 11 г бяха заедно,детска любов и накрая се разделиха, всеки си намери друг и си имат деца с другия човек. любовта си има етапи ако не можеш да минеш на следващия връзката пропада с времето и приключва ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 22a31329f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Но3 да дефинира коя любов е зряла, моля!

Авторе, душата ти ще хване коричка, но ще ти мине, споко. Аз моята първа голяма любов 7 години не можах да я преживея. Отдавна и аз не искам да съм с нея. Това което е боли и остава е, че виждаш как си се раздавал за някви батали, докато те са ти се подигравали и са те правели на глупак.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker