Мъже, защо се озлобявате, ако не ви се откликне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, защо се озлобявате, ако не ви се откликне
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 6171 пъти
Здравейте,
Жена съм. От известно време ми прави впечатление едно явление и ми беше интересно да чуя вижданията и на други хора относно този въпрос. Интересно ми е защо според вас ,ако един мъж много желае една жена, която не може да я има, се озлобява до крайна степен от нея (при това , повярвайте ми, без да има истински повод за това)? Как е възможно мъж ,който до вчера я е желаел с такава сила, днес да се обръща на 180 градуса, да се озлобява срещу нея, да се държи крайно грубо, при това съвсем без жената да е постъпила зле с него или да се е държала като кучка. Това е нещо, което наблюдавам не за първи път.
Мъже, моля разяснете защо се получава така попринцип.
Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 047fbd4b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, не съм мъж, но мога да ти отговоря. Отговорът е съвсем прост : наранено его. Елементарна психология.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b412add7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми и аз нямам представа защо водата е мокра, а водата е кръгла... Това е крайно нелогично и дори обидно. Да не говорим, че няма никакъв повод това да е така.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3fa29c8180
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Жена съм, но според мен заради наранено его и това какво ще кажат приятелите му. Ако примерно знаят, че е харесвал тази жена, но тя му е отказала, ще падне в техните очи един вид и ще го подкачат. Или ще я оплюват пред него, ще я принизяват самите те, защото му е отказала. От сорта :'' Мани я тая ...., не беше за тебе, и без това е ......'' и други такива-мъжка и приятелска солидарност.
А нараненото его е същата работа, само че мъжа сам се самонавива,че тя не е ставала, а той е идеален и велик.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0541231ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много добра тема, поздравления! Лично аз имам мнение, но ще го запазя за себе си, защото ми е наистина интересно какво ще обяснят мъжете.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e270ca9d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Не под един знаменател, моля

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 68f143fcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Аз лично не се озлобявам, но ми става тъжно. Защото аз не харесвам някоя жена току-така. За да съм предприел нещо, значи съм харесал и душата ѝ. Но тя като не откликне, не е много приятно, чувствам се недостоен и съжалявам, че нямам възможността да съм с нея. Но на кого мога да се оплача и какво ще ми помогне това?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8ef600c8ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпросът е и за двата пола. Постави се на мястото на отхвърления мъж и ще си отговориш на въпроса. Ти как би реагирала, ако те отхвърли мъжа, в който си безпаметно влюбена? Това, че си жена, не ти дава имунитет срещу подобни случки. Аз съм мъж и съм отхвърлял няколко жени доста внимателно и нежно. Една от тях започна да се държи по описания от теб начин. В резултат, спряхме да си говорим, въпреки че преди това бяхме много добри познати, дори приятели.
Мен също ме е отхвърляла жена, която много исках. След това ми беше много тежко няколко месеца, и си признавам, че умишленио я избягвах, защото ме беше срам, имаше някаква обида в мен и се опасявах да не стана груб с нея заради това. После го преживях и сега вече ми е безразлична. Отново имаме нормални отншения.
Това как се държи човек след отхвърляне от срещуположния пол зависи изцяло от силата на егото, характера и от това колко философски гледа на живота, как реагира и понася провалите.
Всеки човек е различен. Явно си попаднала на мъже със слаби нерви, на които не им понасят провалите и стават агресивни....т.е отказала си им с право.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4db9c403af
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Вероятно е пренебрегнат заради някой неудачен за жената избор. Жените много, много не могат да преценяват кой е подходящ за тях. Мой приятел са го зарязвали заради пълен олигофрен. Примерите за подобни недоразумения са десетки и всеки може да каже по нещо. Според мен родителите трябва да решават С кой ще тръгне дъщеря им, защото иначе се получава кофти неестествен подбор. Най мазохистично е, когато много жени търсят и харесват едно, намират го и го оставят за други. Не, определено не става въпрос за его. :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c71f3c65ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Както казва 7 това го има и при двата пола. И двата пола имат его, не само мъжете, хаха. Случвало ми се е жена да се озлоби към мен и да прави злобни коментарчета (пасивно-агресивно) след като съм я отхвърлил. Същото съм правил и аз след като ме отхвърли някоя жена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 372b84c74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Няма нищо по-важно за човек от собственото му его. Отхвърлянето е нещо като забит нож и боли, понякога дори физически. Затова и рядко се случва мъж да оферира без да е сигурен, че ще има положителен отговор. Работата е там, че някои хора си "играят" за повдигане на самочувствието и е нормално тези им игри да ядосат човек.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f58a5a24eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Не мисля, че това е валидно за всички мъже. Все пак това се наблюдава и при жени. На предишната ми работа имаше една по-възрастна от мен госпожа. Тя май нещо ме хареса и все се опитваше да прави някакви несръчни жестове, за да ме сваля. Но когато накрая й стана ясно, че няма да се получи, започна да ме клевети, да ме злепоставя пред колеги и шефове. Така, че си зависи от човек и от характер. Озлобяват се, защото не могат да понесат неуспеха, защото го приемат като обида, защото нямат никакво уважение към волята на другия човек.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7c3149813d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами не само наранено его, трябва и малко интелект. Затова когато една жена, пък и мъж трябва добре да прецени човека отсреща, ме само да залага на емоциите. Нали Ви е ясно че ако не се получи, коментарите са, , остави тази е к... ва, , А когато ещо стане, и недай-боже изфука, си повиват опашките, все едно тях не ги касае. Очравяйте се сами. Много добре изглеждащи но мижитурки! Ж29

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0d05e4a5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   По принцип, "попринцип" не е една дума...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d3b60f010d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Ох, аз като жена бих потвърдила, че мъжете се озболяват като са отхвърлени. При мен се е случвало някой мъж да ме харесва и се почват комплименти, цветя, пишат ми да се видим, да пием кафе, но човекът като не е мой тип просто по възможно най-културния и мил начин му казвам, че нямам интерес и да не си губи времето с мен. След което се почват заплахи, обиди, пред приятелите си ме наричат к. рва и боклук и, че съм търсила някой богаташ и затова се държа така и, че не ставам за нищо. Аз изобщо не търся богаташ, даже напротив, аз винаги съм била по-богата от мъжете до мен, нямам големи претенции, просто трябва да ме привлича физически, не държа да има мускули, да бъде мил и да не бъде нахален, но като не угодя и веднага ставам к. рва за тях. И аз като другите го смятам за наранено его. А отностно това, че мъжете казват да се поставим на тяхно място ще кажа, че аз също съм сваляла мъж чиито тип явно не бях и му пишех, исках да излизаме, казвах му колко хубава двойка ще сме и той без никакво обяснение се събра с една ужасно надута противна кифла, даже не ми каза просто, че не съм негов тип или нещо от сорта. Директно почна да си качва снимки с нея, за да разбера. Аз също бях наранена, но не се озболих, не говорех лошо за него, не го обидих.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0c8c287216
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Защото са слабохарактерни човечета, които не могат да приемат реалността, която е - Не всички те харесват!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8d4fac978c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   Защото в природата е така-винаги по-слабия се подчинява на по-силния. А прехваления феминизъм изврати естественото русло на нещата и сега стана така, че слабия командва парада. Е как да не те е яд като видиш, че по-нисшия командва развоя на нещата, че видиш ли после трябва да се съобразяваш с него, да го издържаш, защото извратените закони защитават нея, а не теб.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 73944e8476
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Хайде бе, сякаш само мъжете са такива. Не дай си боже да не обърнеш внимание на жена и тя да се почуства пренебрегната или неинтересна. Такава злоба и такава чума се отприщва, че да бягаш надалеч за цял живот! Всичко е въпрос на емоционална зрялост на конкретната личност без значение дали е мъж или жена.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 74fa53cee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Комплекси, комплекси, комплекси. И за подправяне- дребнавост до безбожие, наглост, злоба. Не виждаш ли, че с всичко им е така. Дребни душици и мижитурки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 94d944ed09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не всички мъже се озлобяват, например аз просто прекратявам контакти с отхвърлилата ме жена, освен в случаите когато е наложително да има контакт. В този случай контактита са възпитани и на вие.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 04aa82ff0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

20.   Никой не озлобява, просто ни писна да се мислите за принцеси и да обсебвате ситуациите така че всичко да зависи от вас.

1017

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 63f251db65
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   По-принцип страха от емоционалната болка от отхвърлянето е много важен и силен фактор в обществените отношения. Важи и за двата пола. Страха на малкото бебе да не бъде отхвърлено от майка си, страха на малкото дете да не му се скарат. На човека, който отива на интервю за работа да не му бъде отказано. На човека искащ нещо, някакъв предмет или пътуване, което не може да има. На гладния човек, който няма какво да хапне. На човека, който търси любовта, но тя му бъде отказана. Какво става тогава? Това предизвиква огромен стрес, това се възприема от организма като заплаха за съществуването му и предизвиква болка, страх, гняв, омраза, желание да се нарани причинителя на болката. В случая на емоционално отхвърляне, този, който е отхвърлен действа според заложените му инстинкти да търси любов и близост, но вместо това получава отхвърляне и емоционална болка, която е равнозначна с физическа рана. За да се справи с получената емоционална травма в организма му се задействат механизми за самосъхранение. Желанието за любов и близост заглъхва, бива елиминирано, човек започва да става безчувствен, безразличен в дълготраен аспект. В ранната фаза на отхвърлянето, когато раната е прясна, той чувства силна душевна болка, която предизвиква гняв - това е естествена реакция на организма, когато получи физическа рана. Когато човек е ранен, тялото изпраща определени хормони, които повишават агресивността му, тушират временно болката и му позволяват да излезе от ситуацията жив. Същото нещо става при емоционалната болка от отхвърлянето само дето е модулирано от обществените взаимоотношения в които се намират хората. Вместо открита агресия и насилие, които биха били осъдени и преследвани отговора е пасивна агресия, стаен гняв и омраза. В заключение може да се каже, че страха от отхвърляне е основната причина хората да бъдат пасивни и да не предприемат нови начинания в живота си в каквато и да е насока.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c590963904
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   За някои е поради нараненото его, други много са хлътнали и са им наранени чуствата, а трети не са се озлобили а просто спазват разстояние.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c590963904
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   За някои е поради нараненото его, други много са хлътнали и са им наранени чуствата, а трети не са се озлобили а просто спазват разстояние.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2a991e9bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Жените са същияте, бе. Отхвърлена жена - враг до живот. От личен опит знам, че е вярно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 82f202c776
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Ти да не мислиш, че жените реагирате иначе при идентична ситуация? Давам пример: преди 2 години срещнах на улицата жена, която не бях виждал 17 години. Някога тя беше влюбена в мене, но аз не я отразих изобщо, имах си друга тръпка. Е, след 17 години раздяла почувствах по време на пародията на разговор, който проведохме, че още ме мрази.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 47095bf2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

26.   Мразим комплексирани и самозабравени жени. Ако отрежел някого културно няма проблем. Но вие се правите на интересни. Което отвращава и дразни днешните мъже.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fa4f947eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Имала съм такива проблеми с разни навлеци по заведения и градинки. Започва се директно с това колко си красива/невероятна/бла-бла, може ли да седна при теб/да си запознаем, а след като кажа, че не може, се почва с псувни, подигравки, ти за ква се имаш, ма, вампир? и т.н.

С нормални мъже и изобщо хора подобно нещо няма как да се случи. Това в случай, че не си мотал човека с "иди ми-дойди ми" и не си правил/а на много интересна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 63e2645876
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Аз имам един друг въпрос по темата. След като очевадно показвам чувства към дадена жена и тя не откликва, след което започва да се сърди като започна да я третирам като приятел. След като сме приятели отнушенията се променят, няма охажване няма почерпки, отнушенията стават чисто приятелски и се започва сърдене. Що така дами ? Ето заради това няма как да има истинско приятелство между мъж и жена.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ab7a6a9400
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   При егото няма средно положение. То или "обича" или мрази.

Да си в средата значи да си човек.

И не само мъжете са така. Жените също

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6f803a83c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   Аз си спомням веднъж преди време, бях на 19, 1 курс студентка и в курса ни имаше един 20 години по-възрастен от нас. Пробва ми се известно време, аз просто го изслушвах, усмихвах се и тактично се изнизвах от присъствието му. В един пореден опит в един момент най-после осъзна, че няма да му вържа и ми каза: "Ти да не си девствена?" и се хили такъв, и това в присъствието на няколко други колеги мъже, при което се сещате, че каквото и да отвърна си е супер излагащо за мен. Естествено нищо не казах, другите колеги и те такива се смълчаха, не се захилиха с него-май и на тях им се стори прекалено. Та някои мъже стават наистина зли като не им върже някоя, особено ако са по-възрастни.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 090ffda98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Комплексарите го правят. И мъже, и жени. Ако имаш достойнство, ще го приемеш и няма да се дръвчиш.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7b0aba6d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

33.   28 - Причината е, че накърняваш самочувствието им. Повечето жени мислят, че ако веднъж си ги харесвал ще ги харесваш цял живот а такова нещо няма. Пресен случай от този вторник, видях се с една жена, която преди около година-две бях харесал (на пръв поглед и малко общуване), бях и го казал и тя се възгордя. Още тогава не ми дремеше за нея, не бях влюбен в нея или нещо подобно, но тя се помисли за нещо особено а аз като я гледах не изпитвах нищо. Още тогава се опита се да ме манипулира по-някакъв смешен начин като провокира ревнуване със самодоволна усмивка а аз дори не и обръщах внимание, бях харесал още 10 жени с които комуникирах. Та я срещам този вторник и пак със самодоволна усмивка си мисли, че аз едва ли не още съм влюбен в нея а аз никога не съм бил. Третирах я грубо и с досада, но тя пак не схвана. Веднъж като им влезе в главата, че ги харесваш много трудно може да се откажат от тази мисъл, дори тя да е много далече от реалността. Един от малкото начини на който ти си попаднал случайно е когато се виждате редовно и ги третираш като приятелчета без да им отдаваш особено внимание, това им срива самочувствието, защото обичат да се изживяват като обекти на специално внимание и като виждат, че не са специални губят опора под краката си и самочувствието им отива надолу и ти се сърдят, защото мислят, че ти си виновен. Не разбират, че харесването е временно нещо, много мимолетно за един мъж, ако не се задълбочат нещата харесването изчезва сякаш никога не го е имало.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aa5c62d2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

34.   Защото обожавата да ни разигравате. Тъпо е да пускаш мухи на някой, когато бленуваш съвсем друг, ей така за самочувствие и настроение ли незнам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aa5c62d2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   подкрепям 33 с две ръце, дори бих казал, че е белег за желание за моногамност.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cecd4fc91d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Същата причина, караща вас женските да си издирате очите една на друга.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a1a08b26cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Следващите покъртителни примери ще докажат, че повечето пъти реакцията на мъжете е съвсем обяснима.
Пример 1 - щастливо запознанство и кратка авантюра за по-малко от месец. Мацката внушава с действия, че има химия, разбиратерство, възхищение и уважение. Хубаво, но минават 15 дни и решава да приключи всичко! Отказва да каже причините нито на живо, нито по телефон или фейсбук. От мъжка страна следва дразнене и изискване за среща и получаване на отговори, което е съвсем нормално. А отсреща " Не съм длъжна да ти обяснявам". Ок. Но по този начин е загубено времето му. Защо ли? Ако е знаел как ще свърши всичко, нямаше да се занимава и да има големи очаквания. Но в този случай е излъган, нормално е да иска обяснение.
Пример 2 - мацката се колебае най-често между двама. Единият имал навика да пие бира или друг алкохол често, а на нея това не и харесва. Другият е спокоен и пуши масурчета или взима други неща, чертае линийки. Не одобрявала пиенето в компания или профилактичното купуване на бира всеки ден. Да, мой приятел го резнаха заради това. Просто мацето не си призна, че има изгода от наркоманчето. Бирата била по-страшна от наркотиците. Нормално е да се дразниш от такъв отказ.
Пример 3 - ходиш с някоя мацка половин година и повече, но тя не ти пуска и накрая те отрязва. Това е брутално губене на време и подигравка с един мъж. Най-малкото е показал търпение и уважение към нея. И не, не е девствена.
Пример 4 - всичко върви перфектно и няма никакви изгледи за раздяла, но изведнъж се оказва, че ти не си човека за нея и трябва да търси някой друг, вие не си пасвате(хахахахаха). Ок! И накрая разбираш, че малко след раздялата се е хванала с някакъв загубеняк. И когато ти се виждаш повече от него, а тя е избрала него ти се чувстваш неописуемо объркан и огорчен.
Така, общото от всички тези примери - няма адекватно обяснение за действията и решениета. Още ли говорим за наранено его? Това са неадекватности и нелогизми.

Шеф на кокошките

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aacfc40b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Така е 33. Много мъже ги е изключително страх, че някоя жена, която не ги иска, ще се възгордее от това, че се я харесали. Това в техните очи ги поставя много ниско, докато в същото време служи да издигне нея. Ударът върху егото е тежък. Затова и бързат да я "приземят" по най-грубия начин. Опит да си компенсират унижението, което всъщност идва от самите тях.

Човек със самочувствие, не би се почувствал застрашен в такава ситуация. Ако някой наистина толкова се е взел насериозно заради някакъв мой интерес към него, това говори единствено за него и никак не ме интересува.

Но няма да забравя как още като малко момиче, едно момче ме попита дали искам да съм му гадже. Казах, не. Още бях много малка и мисля дори не съм разбирала смисъла на такива отношения, пък камо ли да се възгордея. Е бога ми, обидите и агресията заваляха като порой. Тогава изобщо не разбирах какво и защо се случва и наистина ми беше гадно. Сега вече просто ми става явно, че изборът ми е правилен и съм се отървала.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: eebbdb0742
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Това по-скоро от липса на възпитание и култура се случва.
Аз никога не бих реагирал така, сигурно ми е много ниско егото или просто не ми пука особено.
Не ме и бива да свалям жени, даже хич, повече обратното е ставало.
Винаги съм се старал поне да не обидя някого.
На лошо отношение с реципрочни мерки или дистанциране и така.
Това явление е по-характерно за екстремни натегачи, които искат на всяка цена да забият нещо и хранят големи амбиции, които всъщност не са по възможностите им.
Преди години съм имал двама такива съквартиранти:
Особенно единия ужасно любезен и мазен с жени, но когато го отрежат, такива клетви и псувни и обиди, че голям срам и резили съм брал покрай него. Там нещата бяха комплексни: голямо нахалство /много голямо его/ самочувствие без покритие/лошо възпитание/никаква култура гарнирани с чалгарска първичност. (Прост и елементарен също забравих)
Но пък с годините успя доста готини мацки да забие.
На всеки 4 месеца беше с нова. Края е сигурно е бил кошмарен за горките женици.
С тези си на пръв поглед лоши качества смея да каже - беше учудващо успешен сваляч. Този успех му подхранваше егото и самочувствието, а неуспеха се явяваше като естествена имунна реакция( както охлюва и медузата реагират и се свиват при контакт с външен дразнител)
Този модел също се налага и с чалга културата. В 8 от 10 клипа показват как някаква страст пераства в необуздана агресия и омраза, придружена със безмилостна съдистичност и завършва с наказние за един от двамата. Изглежда това поведение ще става все по масово.
За мен лично е грозно и отвратителн. Съответно показва, че въпросния тип е някакъв първобитен екземпляр и си се спасила навреме от излишни проблеми.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 32519383f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   По-горе много добре са го обяснили, ама вече бях намислил какво ще напиша.
Танатош или Ерос. Тва е. Или ща на**е или ща бахте ( в конкретното питане словестно, че иначе се ходи по полициѝ, съдилища, евентуално пандиза).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 57b92556db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Според мен от една страна, както са казали по-горе е заради опитите за разиграване. Много жени си мислят, че като си ги харесал си длъжен да лазиш в краката им и да им слугуваш. От друга страна, поне аз така процедирам, ако видя, че отсрещната страна няма интерес, просто и аз спирам да се занимавам. Това доста жени го приемат като озлобление, но де факто е просто отдръпване. Не ме харесваш - никакъв проблем, няма смисъл да си досаждаме един на друг повече.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7bfcd9c88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   33 до 38 - Мъжете не ги е страх от жени. Ще ти го онагледя много просто - мъжа не го е страх да ходи в някой парк сам късно нощем а една жена ще се напикае от страх ако трябва да го направи, особено ако е отдалечено и неосветено нали? Приключихме ли с мъжкия "страх от жени"? Да продължим. Аз се отдръпвам от тъпи жени, които не могат да си контролират егото, които предпочитат да играят игри и очакват мъжа да ги преследва и настоява докато ги прекърши, за мен токова отношение е обидно. Очаквам жената с която искам да бъда да има малко акъл, самоуважение и уважение към другите а не да се държи като животно. Това отдръпване, което правя обаче ми създава гняв, който задържам в себе си вместо да го изкарам навън. Може би трябваше от самото начало да подхождам агресивно, с псувни и обиди към жените, които са действали неадекватно. Тогава щях да изкарвам агресията навън и щеше да ми е по-добре вместо да я задържам в себе си. Те и без това не заслужават по-добро отношение щом си позволяват да се правят на интересни и нямат самообладание, култура и уважение към другите защо другите да се сдържат и да не проявяват жестокост и агресия към тях? Само единия да се сдържа а другия да си прави каквото иска? Не. Харесва ми съквартиранта на 39 и естествения му успех, защото е естествен и изкарва емоциите извън себе си с агресията си и обидите си към жените. Супер освежаващо. Ако не ти връзва а и на всичкото отгоре си позволява да е нелюбезна - смачкай я с думи и дела и без това не ти е от никаква полза тъпата пача. Не ми е проблем да проявявам агресия към подобни боклуци, движа се между 110 и 120 кг атлетичен и изключително много мразя и ненавиждам такива жени а също и мъже, които ги защитават. Изпитвам огромна омраза към мъже, които защитават жени от други мъже и ги виждам като въплъщение на злото, което трябва да бъде изравнено с земята заедно с жените, които защитават.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 13a18da09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Защото на въпросната жена ѝ е приятно вниманието, чеще си егото, помпа си самооценката, с тая цел прави мили очи, флиртува, и после още по-приятно ѝ става да изобрази недоумение: "Ох, ама ти неправилно си ме разбрал... ", "Ама аз не съм такава! "... Все селски кифленски номера. Ако не е достатъчно проницателен и печен, мъжът се чувства прецакан, подигран, дори опозорен. С времето се учи просто да им тегли майната, и точка. Да си разваляш настроението заради кифли не си струва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 21 дни
hash: 177c2957e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Авторке, твоето женско мислене е далеч от реалността. Това, което наблюдаваш, като отношение на мъжете спрямо жените е породено от извратенията на феминизма и женското по-равенство след еманципацията на жените. За мъжа е нормално да бъде груб с жената, той за това е мъж и е много повече от нея. Заблуждаваш се, като мислиш, че мъжете биват отхвърляни от жените. По скоро е обратното. На много малко мъже им пука, дали жената ще отвърне на предложението им или не. Жените са тези, които очакват мъжете да ги харесат, за да ги изчаластрят (ощастливят)! Ами ако не ги харесат, тогава какво? Цял живот ще се надяват за мъжка ласка и за секс, без да ги получат. Отхвърлената жена е като отровна змия, на която ако не и смачкаш главата на време, ще те издебне и ще те ухапе. Отхвърленият мъж (ако може да се каже "отхвърлен) не му пука. Ще си го премести от единия крачол в другия и ще е се пробва на друго място. За него има и платена любов. Разликата е тази, че мъжът е много силен физически и винаги може да си отмъсти чрез пребиване на жената, омърсила достойнството му и накърнила мъжката чест, след като веднъж се е съгласила да бъде с него. Мъжът е по-силен и го може, докато жената е по-слаба и нищо не може да му направи, освен да хленчи и да се надява законът да накаже мъжа, заради това, че е мъж. За това схващането сред обществата е, че мъжкият пол е по-висш от женския. Най-добре го е казал коментар №42! Ако всички мъже бяха като него и мен, днес всички хора щяха да са щастливи, а феминистките нямаше да гъкнат за равноправие, защото мъжете ще им дадем такова равноправие, че няма да могат да го носят!

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: b0c8a377bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   След жена и автобус не се тича!

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: f6034b42f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Влюбих се, правих всичко възможно за нея, тя се държеше все едно съм й някакъв длъжник. Е, и аз съм човек, а не парцал. Наранено его - вървете се гръмнете. Даже не осъзнавате колко сте студенокръвни и заслужавате да стоите сами! Никога няма да намерите любов, защото не знаете какво е това. Като изключим бройкаджиите, които много ги тачите, тях много ги обичате...
Но въпреки всичките лайна, включително и тази тема и там госпожите на които много им е интересно... вие жените сте тези, които се озлобяват. По-злобно нещо от жената няма => за доказателство spodeli.net и всички коментари от жени.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 43a9ab4b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Чак пък да се озлобяват... най-много да ти теглят една майна, в най-лошия случай - може и да им държи цяла седмица и после минават на друга.
Ако не ти обръщат внимание - това не е озлобяване, а просто не искат да си губят времето с теб.
Между другото - лошата новина - колкото повече порастват мъжете, толкова по-малко ще ти угаждат. Свиквай.

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 63db229b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Жените са още по-зле в това отношение. Отхвърли жена и ела да видиш какво става. Адът се отприщва. Жените имат дори по-крехко его. Мъжете поне са свикнали да ги отвърлят, та са по-търпими.

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: bc620f4324
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Няма как да се озлобявам - защото некоя си готина мацка се е оказала тъпа офца.
Продължаваме напред в ловуването и толкова - няма драми.
Ако офцата се окаже готина мацка- какво по хубаво от това( случвало ми се е)- пак няма драми.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: 901af466a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Авторката да сподели на какви хапчета е.

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: 13d3dc92c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Ако от самото начало каже , , няма да стане" Ок. Не да излиза с мене и да се натиска и после да дрънка глупости Миналата година бях в тая ситуация. Имаше няколко момента и беше направо подивяла и наводнена! Обаче трябвало време! Имала разни планове и удоволствието е било за кратко! После излезе с номер за липса на интерес от нейна страна. После и приятелката й ме нападна. Бил съм натегач и съм имал само аз влечение. Е как да не я мислиш за отрепка. Въргаля се с теб и не ти дава да я плякнеш. Нищо не се случило между нас.
Тя ми загуби времето и се почувствах смотан. Приятелите ми казваха, , тя трябва да е с теб" а тя е с друг сега и го пържи за кинти. И тоя балък си вярва и тя 100% пробва и други за мляскане и игрички без проникване. Моята история е една от десетките подобни. Почти всеки втори между 20-30 е имал такъв проблем с жена. Аз съм на 26 а тя вече 21 навършини.

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker