Падам си по близък приятел.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Падам си по близък приятел....
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1341 пъти
Здравейте, историята ми е леко банална, но наистина няма с кой да споделя, тъй като въпросния човек е близък приятел ( и аз и той сме обвързани) на всичко отгоре съм сравнително близка приятелка с жена му. Аз открай време усещам, че като че ли той ме привлича.
Но от скоро от дума на дума почнахме да си пишем първо общи неща, и постепенно по - интимни. Той обръщаме почти всички шеги към сексуална тема, пишеше ми доста настоятелно, когато знаем че другия е сам и не е с половинката си разбира се. Мислех си - спокойно всичко е под контрол само се забавляваме, но почнах да трия чатовете с него, което само по себе си естествено не е ОК. Като цяло знам че едва ли ще се осмелим да направим нещо, но имам чувството че почвам да хлътвам. Дайте съвет как да се отърва от подобни усещания. Играта е много зарибяваща и е трудно да спрем, нооо в никакъв случай не бихме развалили връзките си, за да се съберем или нещо от сорта...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: e76c8c7505
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ще се изкушавате, изкушавате и постепенно и неусетно ще преспите заедно. Тогава ще питаш как стана. Еми ето така става. Ако държиш на приятеля си и на приятелката си, стой далече от този човек и му дай твърдо да разбере, че не искаш да се занимаваш с него повече. Ако това не е вариант за теб, тогава си направете една суинг сесия с размяна на партньори с другата двойка. :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5f45b40496
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такива проблеми се решават само с е..не!
Отдайте се и за 2-3 години ще попрегорите... Иначе ще ви гложди цял живот.
И гледайте да не ви хванат...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 53d19debf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На такива като вас бой до посиняване. Разваляте чужди връзки и бракове! Тъпи ли сте или да?

Гаро

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e0f2efb508
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жена внимавай какво правиш, защото така започват изневерите и разводите. Може за сега да е безобиден флирт, но един ден, сучайно ще се срещнете, ще отидете на кафе и от приказки и смях, от докосване по ръката, до докосване по рамото и накрая ще ти вдигне краката. Щом толкова много си падаш по него, сигрно вече си си представяла че правиш сес с него и когато си в леглото с мъжа си, си си го представяла че това е той, а не съпруга ти.
В началото ще започнете да се срещате само за секс, но евентуално ще се породят чувства. С мъжа си, както във всяко семейство си имате проблеми, колкото и незначими да са. С любовника се срещате само за секс и него ще го свързваш само с удоволствието. Евентуално ще започнеш да ги сравняваш двамата и това ще породи роблеми.
Ако си щастлива с мъжа си, не си играй с огъня!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 40d5f632b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм авторката - до номер 4 - чак пък бой до посиняване... Не съм убила човек чак за такова изказване. Отлично знам че не са ок нещата и няма нужда от такива реплики. Тук е пълно с теми за изневяра, пределно ясно е че е нередно.
Всичко ми е ясно, исках съвети как да подходя оттук нататък, при положение че виждам че нещата лека по-лека се развиват.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 63d0792c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си усложнявай живота. Като обвързана жена ще ти кажа моята рецепта, която действа безотказно: за да не се изкушавам, просто избягвам всякакви ситуации, които могат да ме изложат на изкушение. Споделям всичко само и единствено с мъжа ми и с други мъже просто не ми е потребна, каквато и да била близост. Така си живея простичко и спокойно. Пробвай, може и да ти хареса!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5f7f33ccf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами как - помисли за приятелката си. Тя заслужава ли подобно жалко поведение от твоя страна? Помисли и за мъжа си, ако ти е верен и се уважавате, какво право имаш да постъпваш така, само защото като тийн не си се наживяла. И какво толкова има в този мъж, което твоят няма? Не постъпвай като подлла змия спрямо близките си хора, заради едното е*ане. Следващият път се дръж резервирано, или змени темата, отговаряй нарядко и едносрично, и той ще разбере, че няма да му влезеш в бройката и да предадеш приятелката и мъжа си.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c5736d830d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мисля, че сте стигнали твърде далече и ще е много трудно да се върнеш назад. Защо ли? Защото сте близки приятели и на практика няма как да спрете да се виждате/да комуникирате, би било странно за всички, ако го направите. Съответно това чувство, което се е появило, макар за момента да ти изглежда все още в етап "има нещо, но не съм изневерила физически", има всички предпоставки да стане нещо голямо и в последствие да си биеш главата в стената, както има един хубав български израз. Трябвало е още в зародиш да прекратиш тази ИГРА, както си я нарекла. Сега ще е много трудно, пак ти казвам. Най-добре е да говориш открито с него, да му обясниш, че си действала неразумно и го отчиташ като грешка. Бъди абсолютно категорична, избий му всякакви такива мисли от главата. Само така има шанс това нещо да спре веднъж завинаги.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 84c7acbf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Че тва си е чиста изневяра, той те зарибява и ти му приставаш. Я помисли щом няма уважение към собствената си съпруга, дали ще има към теб. Привлича те точно защото си го е поставил за цел, като преспите и му омръзнеш ще спре да ти пише настоятелно и ще има поредната история "защо той се промени така" и тем подобни. Значи когато нещата са толкова прозрачни не знам защо някои жени така си затваряте очите и се вкарвате в разни сапунки. Подобни неща в реалния живот не минават без последствия и никога не са толкова прекрасни като по филмите. Спи с него като искаш, но имай предвид че не си специална и самия факт че си толкова лесна прави невъзможно да си специална за него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: aca911ba09
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички включили се, че отделихте от времето си си и писахте.
Не, няма да има тема - защо той се промени? :) Ще прекратя историята, за да не си блъскам главата след това!

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d787950895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Миличка, я се осъзнай. Самият факт, че сте близки приятелки с жена му, както и факта, че ти си обвързана, както и факта, че той знае вкичко това... и въпреки, това ти пише шеги със сексуален намек, говорят сами по себе си. Какво си мислиш, че той си мисли за теб..? Ще ти кажа! Че си лесно достъпна, че не ставаш за сериозна връзка, щом едва ли не си готова да си легнеш с него. Че такава жена не му трябва за друго, освен секс. И със сигурност, се радва, че приятелката му не е като теб. Защо се унижаваш?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6e0d8f2c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не разбрах какво ти пречи да спреш комуникация с него? Длъжна ли си, нямаш ли друга работа, или се правиш на луда тука и задаваш олигофренски въпроси? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker