Оживях, но как да продължа живота си без нея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оживях, но как да продължа живота си без нея!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1687 пъти
Извървях адът на земята след като спрях хероина и го забравих но нея не! Друсах се години наред още преди да я срещна, но никога не съм се показвал надрусан някъде, защото не исках да я загубя и тя никога не го разбра. Точно така, винаги взимах малки дози толкова до колкото да не изпадна в абстиненция само и само да съм с нея. Накрая обаче толерантността ме застигна, не ми действаха вече малките дози и времето настъпи когато трябваше да направя бруталния избор....зарязвам я и минавам през адът на земята или оставам с нея и тя разбира, че аз съм наркоман. Не исках да я карам да страда защото знаех какво ме чака и нея също до мен, стоейки до мен полумъртъв в агония! Напуснах я, за да не я въвличам в това и сякаш нож си забих в сърцето, просто изчезнах покрих се. След което спрях хероина и нямаше такъв ад на земята в които да бъдеш в любовна мъка и в абстиненция едновременно и всички чувства да бъдат многократно утроени като усещане. Едва оживях, не съм ползвал комуни и метадонови програми реших, че или ще оживея или ще умра. Реално тогава исках смъртта повече и се молих просто да си умра отколкото да бъда без нея знаейки че вече може би е с друг....но уви ето ме оцелях. Сега съм сам, не ми липсва изобщо дрогата и никога не бих се върнал към тази отрова, но тя ми липсва тя беше онази дрога без която найстина неможех. Излизах с други, но нищо не е същото и я карам ден за ден все пак имам втори живот да живея явно. Разглеждам и Фейсбук-а нощес преди да заспя, отвън с външен профил и чат пат виждам някоя и друга снимка, има си сериозна връзка с човек с които се е събрала след като съм я напуснал, явно няма деца защото все още не съм видял такива снимки, но и реално няма как да знам и да има. Никога не бих я потърсил, защото едва ли ще ми прости, моето его винаги е било голямо именно то ми помогна да спра наркотиците и то сам, но се срамувам от себе си.... срамувам се, че бях наркоман и избягах за да го скрия. До ден днешен след цели четири години нямам никакъв контакт с нея. Просто остана си там тя в ъгъла тази Любов и тези истински моменти с този любим за мен човек. Бяхме на едни години и бяхме едно цяло като сглобен пъзел, но стигмата от стария ми живот ме застигна....остави ме жив, но без нея в живота ми. Предполагам поредната тъпа история за вас, но мен още ми е болка.
М32

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: e048e1d496
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   осен от дрогата трябва да се откажеш и от манията по стари връзки и любови за да продължиш напред, престанете да живеете в миналото, живота е тук и сега

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b9d6b12d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миналото няма значение, нали сега си чист. Потърсия, нищо не губиш. Тя може да е обвързана, а може и да не е. Стискам палци.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 48da07c2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Евала!!! Браво, че си спрял сам нещата на време!!! Искрено ти съчувствам. Съжалявам, че си исгубил тази любов, но недей да се отказваш! Продължи напред. Желая ти безкрайно щастие и попътен вятър. Живей си живота в рамките на разумното. Надявам се дс продължиш напред и да си толкова щастлив, че да забравиш всичко от миналото си. Успех и ти желая нова любов, разбира се!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bf4f36e463
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Постъпил си правилно. Сред моите най-близки имаше такава двойка. Мацката 10 години се опитва да помогне, четеше, търсеше специалисти, водеше го на йога, по лечители, купуваше му книги. Всъщност пое борбата му за своя и му даваше възможност да има и двете-уж нормален живот с тайната за зависимостта. Станаха на по 40 години, тя се депресира и буквално избяга. Няма семейство, в момента живее като номад, обикаля по Непал и Тибет, извървя Сантяго-търси себе си, смисъла, който изгуби. Дано да е щастлива. Той чак тогава на 38 години, когато остана сам спря. В момента живее с адвокатската си и детето й. Смее се, че е имал късмет и сега готово семейство. Украсява елха с детето, праща ми снимки. Изглежда щастлив, но като чуе името на мацката му се пълнят очите. Тя наистина е невероятно същество. Може би, ако го беше оставила да се бори сам, щеше да е друго сега. Какво да правиш, живот.
Пиши на това момиче, щом тя е в мислите ти и ти си в нейните, заслужава да знае, че е била обичана и защо си изчезнал.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1b4e53da59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това, което си направил и постигнал е невероятно. Възхищавам се на силата, която притежаваш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 56cd171535
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо разсъждаваш така? Справил си се браво, но защо я нарани. Какво е виновна тя? Тя кой знае какво е изживяла заради теб. Не знае причината. Минал си приз ада ясно е, но защо избра този път и се самонараняваш. Изправяш се и й казваш истината, можеше да минеш през това и тя да те подкрепя. Не те разбирам. Сещам се за онази легенда, където тя го чакала да се върне и когато видяла първите завръщащи се и той не бил там скочила от скалата и умряла, а той идвал жив и здрав за нея. Пиши й и кажи цялата истина. Ти може би си всеки ден в мислите й. И снимките не значат нищо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7fc45b5daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей
Историята ти ми е до болка позната, дори мога да кажа, че съм била на мястото на момичето и повярвай и за нея не е било лесно.
Ти си направил своя избор, тя също.
Нещо в историята ти куца, явно прикриваш някой неща.
Ако я обичаш истински не я търси!
Не е било писано да сте заедно иначе щеше да и споделиш и тя щеше да е до теб и да ти помогне с абст инерцията и да сте заедно и до днес.
А ти какво си направил, изплаши си се, че тя ще те остави щом разбере за наркотиците. Повярвай ми ако човек обича истински е склонен да преглътне почти всичко. Оставил си я един път, отказал си се от нея, продължавай напред и нагоре.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a06d3daf5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Трябва да продължиш напред. Било е грешка да я напуснеш. Вместо това е трябвало да минете през тази трудност заедно. Така правят двойките. Защото както и всеки алкохолик, наркоманите се борят със зависимостта дори и след като са я преодоляли. С други думи, цял живот. Така че, с когото и когато и да си трябва да проведете открит разговор по въпроса и да се борите заедно. Това е идеята на връзката между мъжа и жената. Защото не е добре за човек да е сам.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 234a910ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Евала, че си успял да победиш дрогата! Аз бях в подобна връзка с мъж, който пушеше трева почти постоянно- беше голяма любов и все още, макар,че съм женена за друг, го обичам адски много и ако не бяха наркотиците, ние все още щяхме да сме заедно. Винаги се надявах,че той ще избере мен пред зависимостта, но уви не се случи. Опитвах се по всякакви начини да му помогна, но той самия не искаше да си помогне. Колкото и странно да звучи, след като се разделихме сякаш товар ми падна от раменете. Разбирам,че я обичаш много и съжаляваш, че сте се разделили, но повярвай ми може би си ѝ направил услуга- представи си,че не беше оставил хероина- щеше да съсипеш едно младо момиче. Така, макар и тъжен и наранен, си дал шанс на момичето да бъде щастливо. Не живей в миналото, а гледай само в бъдещето- сигурна съм, че отново ще намериш истинската любов!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cad775ee42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От Автора.

Благодаря за оставените коментари. Искам да споделя, че не срамът които имах, че съм наркоман ме спря да и го призная. Спря ме факта, че аз знаех че тя ще ме подкрепи но не исках да я подлагам на всичко това. След целия този кошмар в абстиненцията, след това още около две години аз бях нетрудоспособен в различни странични ефекти. Някой от коментарите спомена "историята ти куца", куца там че съответното момиче/жена искаше трайно да се установим да си вземем жилище собствено, искаше деца и ми го казваше, и ме чакаше в това отношение също. С една дума тя искаше вече свое гнездо, което е напълно нормално и разбираемо. На мен не ми стигаше ума как ще и кажа, че съм зависим, че немога да и дам всичко това, докато не премина абстиненцията и докато не минат и страничните ефекти, че през цялото това време аз ще съм половин човек и вместо дом и семейство, ще и натреса един от най големите и кошмари. Имахме съвсем различни планове тогава макар,че аз винаги бях вътрешно притеснен "Ами ако ме застигне толерантността" а още повече ако бе разбрала, че съм го крил през годините от нея, просто не исках да и го причинявам и все още мисля, че я предпазих донякъде. Предполагам трябва да спра да живея в миналото, но не е така лесно както на думи. Срещах се с много жени последно време, но нищо не изпитвам освен първично желание за секс и до там. Просто съм празен и то празен от момента в който не я имам до себе си, още повече че както коментар номер 5 споменава, чуя ли името и очите ми се пълнят и душата ми се обръща наопаки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker