Хомосексуалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хомосексуалност
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 970 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 23 години, работя и уча много. Досега не съм имала гадже, никакви връзки с момче и дори още не съм се целувала и не съм излизала на среща. Както предполагате съм и девствена. Не мога да споделя с родителите си, ще им стане много мъчно и ще ги разочаровам и после ще ме е срам да ги поглеждам. Те постоянно се шегуват, че ми наближава времето аз да създам семейство и да имат внуци. Външно съм много женствена, нежна и секси и се поддържам много и всеки си мисли, че въртя гаджета, но аз отвътре се чувствам мъж психически. Имам нужда аз да свалям, аз да доминирам нещата в живота си, аз да се грижа и давам опора и подкрепям, аз да изненадвам романтично, аз да гоня, аз да поемам инициативи, аз да съм работохоличка, аз да защитавам, аз да поемам контрол. Нещата, които правят мъжете за една жена са ми като "там накъдето отивате аз се връщам". Тоест знам всичките им джентълменски номера и чувства и какво си мислят, защото моята психика работи по същия начин. Следователно нямам потребност от мъж, чувствам се пълноценно мъж и жена в едно. Феминистка съм, влекат ме политиката, правото, бизнеса, психологията, преподаването. Искам да съм изцяло независима финансово. От 6-7 клас когато всичките ми връстнички започнаха първите си връзки с гаджета и харесвания аз все не харесвах никого. До ден днешен съм така- срещам хубав и умен мъж, осъзнавам и констатирам, че е такъв, но до там- харесва ми визуално, но не ме привлича, не го желая, не бих го целунала, не бих спала с него, не изпитвам никаква романтика, а като го видя гол, например по бански или във фитнеса и ми става чак гнусно от мускулите и плоските му гърди и зърна и космите и т. н. Оценявам го по начина, по който хетеро жена оценя красотата на друга жена или хетеро мъж на друг мъж. За разлика от мъжкия пол, женският ме привлича от както се помня. Заглеждам всяка по-хубава и поддържана жена на улицата, от по-малки от мен до 60 годишни чак. Има няколко актриси и известни жени, които също страшно ми харесват. А от вече 8 години съм несподелено влюбена в една жена, два пъти по-голяма от мен, но уникално красива и специална и с една дума съвършена. Към нея имам много силно желание за секс, за сериозна връзка, дори ми се иска да живеем заедно и да споделяме всеки ден и събитие и място. Също така имах смелостта да й призная всичко и да продължавам да се опитвам да я спечеля ( тя няма партньор и деца). Това е първата ми и може би последна любов завинаги.
Като дете все мечтаех да имам голямо семейство и за същия домашен уют, който имам сега с родителите ми и братчето ми. Но не се замислях, че без мъж няма как. Сега не изпитвам никаква нужда от мъж до себе си. Но ми се иска дете и не мога да си представя, че през целия си живот ще живея сама. В идеалната утопия си представям аз и жената, която споменах и 1-2 деца осиновени или инвитро, или дори само ние двете без децата, но няма как защото имаме над 20 години разлика, колкото и да е вдетенена и младолика. Просто я чувствам като сродната си душа и обожавам всяка една подробност от нея, от характера й, от тялото й, от възгледите й, от гласа и излъчването, всеки плюс и минус.
За цял живот ли ще си остана хомосексуална? Не искам на 50 да съм сам сама без близки. Нещастна ли ще съм като по-възрастна? Аз вече май изобщо не съм способна на чувства към друг човек след тази жена, но все пак.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 602248b90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами приеми се такава, каквато си и бъди с който те прави щастлива, дори това да си самата ти и да нямаш нужда от друг човек до себе си.
М29

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 602248b90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е, че млада си още, какво се притесняваш? Имаш време да срещнеш още много хора, не бързай така да поставяш етикети и с предразсъдъци да отблъскваш всеки. Все пак никой не е идеален. Разбирам да си вече на 43 и така да се отчайваш, но на 23? Я се стегни малко, айде стига.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 602248b90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Божее, на къде отива света. Стой си тогава сама, може би за толкова объркани хора като теб това е най-добрата алтернатива, вместо с обърканите си възгледи и нужди да разбиват нечии сърца и други да страдат. Много си объркана.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 602248b90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей! И аз се чувствам по същия начин, момиче на 25 години съм. Направо сякаш чета моите разсъждения. И аз вече съм взела да се примирявам, че ще си остана сама, родителите ми също. Привлекателна съм, не мога да се оплача от липса на внимание, но никой мъж не ме влече, харесвам жени, но все красиви и обвързани с мъже или сами като мен, но никога не ми отвръщат, а и моите изисквания са толкова високи. Еми ще си останем сами явно и трябва да свикнем да сме си достатъчни и да се фокусираме върху други полезни каузи и занимания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker